Руски хеликоптери ще участват в мисии на НАТО

САЩ ще се включат в подетата от Чехия инициатива, чиято цел е да се увеличи използване на руски хеликоптери "МИ" в мисии на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Руски хеликоптери ще участват в мисии на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е разказ на падружката в стил Омир, а серия от фотоси,заляли световните медии и отразяващи евакуацията на подбития и неподвижен натовски въртолет,заедно с екипажа му от района на бойните деяствия. Руски въртолет Ми го е закачил със стоманено въжи и го и вдигнал във въздуха под носа на атакуващите го талибани.Екстраордин в случая е не ситуацията,а потискащата разлика в размерите на двете машини - американският въртолет на снимките изглежда като детска играчка,висяща под огромната руска машина...

Джони,неграмотното селянче си ти и това е очевидно за всички съфорумци! Да те светна,че КАМАЗ за 9-ти път печелят безапелационно най-тежкото рали в света - Париж-Дакар, без нито един дефект,за разлика от високотехнологичните и реномирани световни марки! А понеже питаш за поне едно возило с руски двигател и ако нямаш предвид простите возила само на четири колела, първото нещо,което ми идва на ума е космическия кораб Союз,който се купува с удоволствие от американци и французи! Има даже и американски возила с руски двигатели - ракетата Атлас с мощните руски двигатели Р 170...

Do Niki B: ABE SELIANCHE NEGRAMOTNO KOLKO PATI DA TI OBIASNIAVAM CHE KAMAZ I MAZ I KRAZ SA EDNO I SACHTO VOZILO SDELANO V SSSR.NALI TEZI ZAVODI RABOTEHA ZAEDNO V EDNA SISTEMA BE GLUPCHO. ZA RAZLIKA OT TEB AZ SAM VLIZAL V TEZI ZAVODI I MOGA DA TI KAGA CHE RABOTNICITE HODIAT S VATENKI I GUMENI BOTUCHI V STOLA IMA SAMO BORCH SAS SLANINA I NIAMAT TOALETNI CHINII A SASMO DUPKA KAKTO KENEFA TI NA SELO.KATO SI TOLKOVA ZAPOZNAT KAGI PONE EDDNO RUSKO VOZILO S RUSKI DVIGATEL. NIAMA TAKOVA .NE SI MACHI MOZACHETO AMI SI VZEMI HAPCHETO I V LEGLOTO.

А бре joni , а бре hui spleskan , винаги съм знаел, че не можеш да пишеш на български , ама вече разбрах, че и не можеш да четеш. Аз ти говоря за КРАЗове и Мерцедеси, ти ми отговаряш за КАМАЗи и Макове. Десет пъти съм си казвал, че няма да ти чета твоите китайско-египетско драски и шарки, и пак се хващам на плитката ти мрежа. Sto ne odich na mainata si ?

Ванечка, вече те помолих да се успокоиш. Почваш да бълнуваш. Зил с американски двигател ти се явил в лоши сънища. Ставаш просто досаден и смешен със своя злоба. И да те светна че номер 1 трактори и тежка техника в света са немските Libherr. Веднага ставай от компата и бегай да миеш тоалетни, че шефа Бил ще се сърди

по повод изказванията за качествата на специалната продукция: руската бойна техника се произвежда да трае, американската се произвежда, за да се продава.

НикиБ: Преди две седмици унгарското военно министерсттво обяви търг за закупуване на резервни части и консумативи за КРАЗ и Урал. Точно три години, след като същото министерство беше решило изцяло да подмени руския парк с Мерцедеси и Манове. И точно две години, след като същото министерство разпродаде на безценица цели складове с резервни части за КРАЗ, ЗИЛ и Урал Какво се беше случило през тези три години? Нещо много просто - Унгария беше изпратила свои войски в Афганистан. Една част от тях - с Мерцедеси, другата със КРАЗ и Урал, Като решенито беше последните да бъдат оставени на изживяване и постепенно да бъдат подменени. Да, ама не! Прагматичните унгарци видяха, че има техника, подходяща за паради и че Мерцедесите са изключителни за тая цел, и има такава, която е за бойни действия в Афганистан. За това си има Урали и КРАЗове.

Винаги съм се възхищавал на чешката умереност и прагматичност. Замислете се: Това е и възможност за чешката авиационна индустрия!!!. България има ли военен министър , да питам. И защо той не предложи същото за нашите Ми 17 и Ми 24 ?

Подружка, с интерес и възхищение прочетохме твоя разказ, но не ни стана ясно, какво е това животно подбит вертолет. Следващият път за да си по-убедителна в областта на хероичния епос може да се обърнеш към Омир, например.

хамериканци - гъзария до шия файда никаква

Патроните които в момента вървят като хит в Америка между ловджиите са руските 7.62х39 мм и съответно разните цивилни версии на АК-47. А американците разбират от пушки и като честни хора могат да оценят сигурното оръжие от лошото.

Все едно идва 9.09.1944! Не идва, не идва, мина...

е след Индипендънт следва така да стане хахахаха

НАРОДА, това не начало, а продължение.Руснацит са втори в света по продажба на оръжието и военната техника въобще.

В БГ медии не съобщили ,разбира се, за една история в Афганистан станала с американците, които бяха спасени от руснаците. Хеликоптер с американците бил подбит от талибаните, които се движели към вертолета. Нямало начин американците сами да се измъкнат от тази ситуация, тъй като нямат тежки вертолети, които биха могли да дигнат подбит вертолет.А друг начин нямало. Американците бяха принудени се обърнат към руснаците, които имат мощни транспортни вертолети МИ. Те при това ефективно действат при неблагоприятни условия, например, голямата запрашеност като в Афганистан.Руснаците перфектно провели операция по спасението на подбит вертолет. После американските военни с интерес и възхищение разглеждали тази забележителна машина.

A za ruskata vodka....niakoi ne6to da kaje

Скоро и МКБ Микоян ще отваря представителства в Лондон ,Берлин,Париж,Вашинг и Нов Йорк.Това се прави за удобство на страни от НАТО да могат у дома да се запознаят с качествата на руската бойна техника.За целта могат да се посетят шоурумите към въпросните представителства.До края на годината се обсъжда закупуването на 50 бр. подводници 955 Борей оборудвани с ракети Булава, които да заменят остаряващите Сииулф.

Добро начало за руснаците , а ние сега накъде, като нарязахме танковете и ракетите ........ така в бъдещето историята ще отчита грешките на нашите Управляващи.

Само дето си нарязахме танковете и ракетите-една боя и отново можеха да минат за нови.Ама ние нали все се натискаме да сме първи за да ни потупват по рамото (робски манталитет)

магазин за западни автомобили:имате ли мигачленценце за левия калник?оооооо,само по поръчка от марс,цена 200-300 максимум 500 евро......муахахахах

Поляците които по принцип доста мразят руснаците си ползват с желание руските вертолети на мисии. Просто хората отделят чувствата от качествата на техниката. На някой хора явно им е трудно.

В магазин за авточасти: - Имате ли резервни части за руски коли? - Какво ви трябва? - Десет сантиметрови пирони

Русский ружь делает хорошо назло ..

ми де съ тиз Апачи тиз чудиса на техниката...я тук да се изпърдят Озито, Хането, Джонито и другите педита...

А това е само началото.

соц колите и досега се движат с ремонт, но нещо не виждам да се движат 30-годишни модели на други държави, дори с ремонт, освен на антични паради:)))

има и убави работи . специално бойната техника е супер.

Хаххаа сега проамериканските бг смешници ще се спукат от яд, дето викахте, че всичко руско било зле, а американското било най доброто!! Американските хиликоптери във Виетнам ги сваляха като мухи, както и сега в Афганистан, а сърбите им свалиха невидимия самолет през 99та. САМО Руски военна техника - най добрата в света!Щом и НАТО иска руска техника сами доказаха, че техните боклуци за нищо не стават

за кое става дума - Лада, Москвич, часовниците Ракета и Комета? Та всичко това живее по 5 години. Новите лади според истински руснак се продажат с гаранция... че ще се счупят до 10 000км. Всички се шегуват, че лада се поправя в точката на тръгване и в точката на пристигане. Само АК47 е вечен от руските изделия... но на кой му трябва вече

Брей какво стана сега? Руските боклуци били търсени. Я онези плювачи по АЕЦ Белене и руските ядрени технологии по един да се самообесят!

Много умно постъпват братята славяни, освен това, за никой не е тайна, че Сделано в СССР, ако поне не е безсмъртно, то със сигурнаст и внуците ви няма да му видят края:))

Браво, браво! НАТО ще бомбардира София с руски хеликоптери!

Хиликоптери!!?? От империята на злото??!! Май само на наш Боко не му е увряла тиквата, а Чехия, която той така яростно атакува, че не подписва Лисабонския договор е светлинни години пред нас като манталитет на политиците. Именно затова чехите са уважаване, защото защитават интересите си, а не като продажните български политици, които гледат да ни продадат на всяка цена.

Не стигат хелита на алианса друг път Само дет са малко скъпи А туй МИ то само койт не се е возил му се радва Е и е ефтинджос

Не е начало за руснаците, а продължение. Що се отнася до нас, не е важно какво ще отчита историята, а как ще преживяваме ние в блатото и дали изобщо ще я има държавата ни. Прогнозата е лоша.

Пубер, имаме вкъщи един часовник ЗИМ - на 38 години е, работи без грешка, бил е на баща ми, сега е мой. Страхотна машинка - няколко пъти е промиван, никакви ремонти няма. Това е истината, пубер, цялата техника която имаме у дома от времето на СССР работи без проблеми, защото е изработвана стабилна, здрава и сигурна заради хората, а не за търгашите. Там е разликата, пубер - при социализма се е произвеждало за хората, при капитализма е заради печалбата търгашите. Не раздавай идеологизирани оценки, пубер, жалък си!

Работата е ясна, защо да загиват американските пилоти, нека жертвите да са на съюзниците!

А къде са червените партийци, тъпи чукундури да коментират тук? Дето ревяха до прималяване .....против НАТО, заплахата на руснаците, дупедавците-начесахт ли си вече езиците, що мълчите!? Начукаха ли ви го самите ..руснаци?

Napravo da vkliuchat Krasnata Armia v NATO.Rusnacite shte se prodadat vednaga ako im obeshtayat more ot vodka i kiseli krastavici.

Ало,Дира ! Вие специално ли се постарахте да измислите това ИДИОТСКО-ТЪПО заглавие а ла най-добрите традиции на жълтите медии ? ПС-Да ви обяснявам ли защо ? Или да се надея на известната вероятност, нещо да ви светне в недоучените кратунки ?

ruskata armeiska tehnika e nai dobrata ! Amerikancite mogat da si go zavrat otzad na svetlinni godini sa ot rusnacite

От американскит хеликоптери по-добри за екшън филмите няма.

kvo li 6te si pomislqt talibanite ,kato vidqt ruski vartoleti...'''pa doidoha piqnite rusnaci''...a ina4e e dobre 4ehite da remontirat na6te ruski ma6ini,ako NATO plati

ми кат гледам май не само АК трябва, ама ти нали си си суяк по природа и сереш неподготвен..

ZAPOROGEC CHTE ZAMENI HAMAR V OPERACIITE V AVGANISTAN.NOVIA MODEL E S DVA DVIGATELA -EDIN V BAGAGNIKA I EDIN V MAZETO.HA,HA,HA...CI SI OTIDE- KLOUNITE OSTANAHA..