Наталия Киселова: Няма как президентът да бъде принуден да смени министър

Няма срок за президентски указ, а на 9 юни може да се окажем с кабинет, съвсем различен от този, който се закле, коментира конституционалистът

Обратно в новината

Коментари - Наталия Киселова: Няма как президентът да бъде принуден да смени министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се: къде е КС? Съществува ли или е минал в нелегалност????

А дали Мунчо може да си смени миризливите зелени чорапи

Служебния премиер решава кои да са министрите. Президентът вече му е сал зелена светлина. Стига упражнения на всезнаещи юристи/ки.

Ти смени посраните си гащи и тогава мисли за чорапите на президент Радев.

не ви е виновен Бойко, че вие си не можете . той е най добрият, а вие искате само да крадете!

Ама много, много изгладняло онуй чекмедженце, бе хора. То гладно, гладно, че няма веч търпение и ДВА месеца да трай да не си лапне пак ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ.. Ами нъл кюлчетата на зърнар и ГРАДУС там спореха, кое е по-тлъсто угоено..

За кой предлагате да гласуваме?

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

Апропо, защо не призоваваш хората да излязат на протести? Може би защото видяхте протестите ви до къде доведоха? Че опровергаха мъдростта ви, че от Бойко по-лошо не можело? Е - можело.