Настаняват временно в контейнери останалите без дом, проверяват сечта за 10 г. назад

Коритата на реките не са били почистени, но това нямало да спре потопа, коментира земеделският министър Явор Гечев

Обратно в новината

Коментари - Настаняват временно в контейнери останалите без дом, проверяват сечта за 10 г. назад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма прекомерна сеч! Гллупости! Да вдигнат дронове и да снимат! Мизерници! Тъпото е че сега обикновения човецец страда!!!

Защо украинците в хотели а наши бедстващи хора в контейнери

Добро решение - украинците в пет звездни хотели на морето, а българите в контейнери за боклук.

Хулите украинците, които бягат от война, но някои от тях като са чули за бедствието, веднага са дарили от техните помощи за пострадалите. А досега кой друг е дарил нещо, аз поне не знам?! Знам обаче, че Кирчовците са отишли да носят вода на хората с полицейска охрана и са си викнали подопечните телевизии да ги отразяват

Летният туристически сезон приключи, има свободни хотели по черноморието, настанете бедстващите хора там, или само за укрите ще се грижи България!

Няма данни за сеч,че проверявате документи ,а реално е пустош!Тоя хора ,без война останаха на улицата ,за тях хотели няма ли?Или ние сме Украйна,не България...Се е просто Киро да дарява заплатите за Българи!

Хайде сега и българите в хотелите и по40 лв.Ама не тука няма кой да дава пари.Ходих ме два дена да помагаме .Гледката е ужасна държава няма хората са отчаяни но не видях и ние да сме народ.

Не ви е срам. Украинците в 5 звездни хотели, бедстващите в контейнери.

Аз пък се чудя защо не настанят сега пострадалите БЪЛГАРИ в хотелите на първа линия на морето? Както настаниха украинските бежанци....

Горите трябва да се изсечат, защото са дело на лошавите комунисти. Както и хилядите язовири.

Връщам се от курорт в Рибарица,Тетевенско.Денем един камион с дърва няма да видиш,ама излезе ли вечерницата....лелееееСпане няма! Камион след камиона с трупи,цяла нощ! И не ми казвайте,че местните дерибеи не са в играта!

Хубав въпрос, администрацията е способна на феноменални процедурни салта за да спаси някой от санкция.......

Значи,украинците в петзвездни хотели на пълна издръжка,а българите-в контейнери!На нас-половин минимална заплата,а за тях безплатен транспорт и дневни пари на калпак!Жалко,че не сме като чехите,я,какъв протест спретнаха в Прага!Гадове ниедни!Да горите в ада!!!

това е типично руска тролска тактика, да противоспоставиш едно събитие на друго , без да имат причинно-следствена връзка едно с друго. Все едно да кажеш - значи ти имаш достъп до интернет да пишеш глупостите си, нищо че си прост, а едно умно дете от Африка няма такава възможност .

Няма ли един нормален селянин, да иде да каже в местното МВР, кой земеделец милионер е поразкопал дигата, че да издържи 60 години дъждове и сега да се скъса.

Полицията,демек? Ами те си ги делкат,парчките от далаверата.И с кмета,началника на горското....Това си го знаем всите!

Сега ще чистят кал селяните. Рибар съм и съм виждал дигите......... в основата са 15 метра , горе са широки 3 и са високи 4 метра. Истината ще излезе наяве, но калта ще я чистят невинните и доброволците. А милионерите земевладелци ще ги обезщетят с бая кинти.

Бахти цинизма ве-е-еееее!? Сифилистичните хохълски блядки в 5звездни хотели на морето по половин година, а старите отрудени бългаски селяни - в контейнери!? Кой взе това идиотско решение? Може ли да го натикам него в контейнер зимата и да му гледам сеира онлайн с лайф-камера?

Вчера поредният Мал о ум Ник министър на земеделието ни осветли, че всичко със сечта е ок. Така му били докладвали. Ами, да беше се качил на едно муле и заедно с докладчиците да беше отишъл на поне едно сечище, бе. Пострадали, кметове, зелени, туристи му казват навсякъде се сече като за последно тоя црвл не това не е вярно. Нищо, че пълните с отбрана дървесина камиони хвърчат към гърция денонощно.

Изгонете украинците и настанете българите, ако наистина няма двоен стандарт.

Оназ бременна с тризнаци, он ся си слага презерватива, де му седи у джоба от над 30 години...

Поредните съсипани съдби лично от ПП ГЕРБ и управлението им

ИСКА ДА ГИ ПРАТИМ НА МОРЕ ПОСТРАДАЛИТЕ? ПРИ ТОЯ ЗОР? НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ ГИ ОБЕРАТ БЕ, А И ИМАТ РАБТА ДА СИ ОПРАВЯТ ЩЕТИТЕ! ПУТИН ВСЕ ТЪПУНГЕРИ ВИ НАЗНАЧАВА, ТО ТОВА МУ Е И НА НЕГО НИВОТО - КАШИК ДЪРВЕН! ПОЖАРНИКАРСКОТО Е НА ПО- ВИСОКО НИВО ДАЖЕ!

С други думи както е казал народа - БИТИЯ БИТ !!!

ЗА БЪЛГАРИТЕ -КОНТЕЙНЕРИ ,А ЗА УКРАЙНЦИТЕ -5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ !НЯМАТЕ СЪВЕСТ ЗА 1 СТОТИНКА !!!

Да се върти икономиката българите не сме хора само Украйна

ТИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ ЛИ ДА ТЕ ПРАТЯТ ВЪВ ШКОРПИЛОВЦИ НА 300 КВ ОТ КЪЩИ? АЙ МИСЛЕТЕ МАЛКО С ТИЯ 2 КЛЕТКИ РУБЛЯЦИТЕ КАТО ГИ ИЗМИСЛЯТЕ ОПОРКИТЕ ДЕ? КАКВО Я ПОВТАРЯШ, ПАПАГАЛ НЕЩАСТЕН?

300 кв ? Някаква нова мерна единица на разстояние ли е това, много клетъчния врещящ катил.

Изсякоха гората, задръстиха деретата с клони и шума, хвърлят си боклука в реката, а сега държавата не си е свършила работата.

НАШИЙ РЕЗИДЕНТ КЪДЕ ГО БЕ? РАЗХОДИ СЕ ОНЯ ДЕН С КАМЕРИТЕ В РАЙОНА, ПА СЕ АКЧИ НА САМАЛЕТА... НАЛИ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ТОЙ Е ГЕНЕРАЛ И КОМАНДВАЩ??? АМИ С ГАЗПРОМ КВО СТАВА? ЩЕ СЕ СПАЗАРИ ЛИ С ТЯХ, КАТО ГЛЕДАМ НЕ- ЩОТО ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ХОДИ ОТЧАЯНО ДО ОАЕ!

Аз защо не видях никой от гражданска защита по телевизията ?!?!?

БЕЗХАБЕРНА ДЪРЖАВА ХРАНТУТНИЦИТЕ САМО СПЯТ И ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ! ОНАЯ НОЩ СИГНАЛИЗИРАМ НА 112 ЗА ЧАЛГАДЖИЙСКА -МУЗИКА - ИЗОБЩО НЕ МИ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ! ПОСЛЕ ЩО ИМА САМОРАЗПРАВА И БИТОВИ ИНЦИДЕНТИ...

Както за настоящи, така и бивши военни това не може да е задача с повишена трудност.Става дума за няколко села, които не са в пресечена местност, наблизо има достатъчно жива сила, комуникации и пътища са налице, техника- бол.Но, трябват хора, които не са скапани егоисти и се чудят какви шашми да направят и да си напълнят джобовете. Досега трябваше да са построени временните лагери предвидени при екстремални условия, населението да е настанено с вода и ток, както и възможности за топла храна.Мъжката част заедно с всички мобилизирани от околността и военно служащите трябваше вече да са изчистили от тиня поне 30 % от затлачените сгради и да се работи денонощно- докато и топло всичко трябва да светне, не да дърдорят за разни контейнери- пак ще ги купуват спешна с комисионни... и от драмите правят печалби.Ненаситни лешояди такива! Като измрат всички хора кой ще ви храни,ве шебеци!Загиналите двама заради тъпотията на началниците им- отдолу наголре пред Полиция и Гранична полиция барабар с дежурните части плачат за обвинение и присъда, уволнението е най малкото.И онзи- най виновният на длъжност гл. секретар на МВР още не е казал нищо и само обикаля с адвоката министър и наднича зад гърба му....Не ги е срам!!!

от почивните бази и чемодан вокзал, Киев.На тяхно място да се настанят пострадалите българи.

Кал и суха дървесина от масова сеч която е в цяла България по планините и когато се изсипе повече дъжд както е разредена гората от "санитарната сеч" и под действието на денивелацията която няма вече какво да я спре се изсипва като лавина и затрупва всичко по пътя си,иначе чиста печалба нито го гледаш,нито поиш на готово сечеш и правиш чиста пара

Защо украинците спаха на море в скъпи хотели а българските граждани във контейнери

Защото са българи

украинците на хотели, Българите в контейнери! И да гласувате за поредните идиоти

В контейнери?! А защо не в хотели по морето и в планинските курорти като украинските орки?! В контейнери да изпука целият политически боклук на България!

В контейнер е много по добре отколкото в тея гадни блокове по лайноморието

Моето момиче, от дефлорирането си в контейнер ли пазиш такъв топъл спомен за метална стая с комфортен кенеф ?!?

По бай Тошовото царуване по селата беше мизерия ,но поне трактори имаше.Имаше и войска която с робски труд строяха а и построиха нещо.Сега мизерията е същата но няма нито трактори нито войска. Чистят калта по улиците с метли ,гребла и лопати.А трабва освен контейнер поне и по 1 чифт ботуши или шошони на семейство да раздават.А не да газят в калта с джапанки .И после като няма вода си лягат с мръсни крака в леглата.

Къде е Киро сащ-исаната курва да си преведе заплатата ???? За украинци може за бълари не. Въпреки, че това е циганската махала и освен държавата за наводнението са виновни крадливите цигани.

Защо в контейнери, бе, говноядци? Защо не на първа линия в хотели по брега - 4 и 5 звезди? За укропитеците - давате всичко, мамка ви продажна мръсна, а за българите - контейнери!

Защо в контейнери блъскате българските граждани и децата им, а фашистките усраинци в петзвездни хотели!?!? А, защо бе, шибани педераси ниедни и еничари...българите са третирани от българи като кучета....деева еничарските педераси дееба И как да няма връзка с незаконната сеч бе , кретени, вижте че това прилича на кални свлачища отвсякъде ...

Нарежете дървата половината за вас , другите продайте по 100 лв кубика .

Много ГРОЗНО! В контейнери, като кучета!

Включително и тези, които просто бяха на курорт в България освен нуждаещите се от настаняване в четири и петзвездни хотели.Голяма справедливост за собствените граждани контейнери, от които украинците с ужас избягаха когато им ги показаха и веднага ги успокоиха че е временно само за два-три дни защото са много специални, само за петзвездни хотели Срамота.

Защо ги настаняват в контейнери.? Нали се освободиха безплатни места в луксозните хотели, след като туристическият сезон на украинците свърши? Там да се настанят , за сметка на данъкоплатеца, както бяха и украинците.

Геноцидът си върви

Къде са НПО-тата, БЧК и разни фондации... които посидуряваха топла храна и дрехи с етикети на украинците? Защо сега не чуваме нищо за подобни акции? Българите в България не заслужават ли в такъв момемнт да бъдат подпомогнати от същите тези организации? При това, че са основно върастни мъже и жени?

БЧК до отвори банкова сметка в помощ на пострадалите от наводненията и който може да помогне със средства

Значи за украински бежанци милиони може, за българи не?

Браво! Нашите - в контейнери, а укртуристите, пардон, бежанците - в хотели с гледка към морето. Предлагам да им разменим местата.

Защо контейнери? Къде са милозливите хотелиери? Защо не отворят врати за сънародниците им? Защо не тръбят, че се готови да помогнат на хора в беда? В сравнение с укрите те са много малка бройка. Редно и морално е на пострадалите да се даде абсолютно същата помощ както и на украинците. Нищо, че Европа няма да похвали никого, както хвали тези, които пуснаха хората на зеления.

от върастни хора нищо няма да намажат хотелиерите. Укрите поне са дашни. Ако мислите, че хотелиерите не са почукали на вратите им :) и че парцалесите не са им отворили :) Легенди се носят за скърбящите укри по хотелските стаи ;)

Българите са в контейнери защото нямат скъпи коли като украинците.

Тия от служебното правителство да си вземат президента и да ходят в Украйна. Небългарите нямат място на държавни постове в БГ!!!

Къде са сега българските патриоти и новите звезди от Възраждане? Защо вместо да пият не отидат да помогнат на тези отрудени хора? Защо не ги настаним и тях в някоя база или хотел? Въпроси без отговори , а можеха да са една много добра основа за кампанията, не мислене ли? България не е София и жълтите павета!!!

Ако отидат да помагат, ще квичиш, че е предизборна пропаганда.

Ако го направят тихо и без много шум никой няма да "квичи". Апропо, не ни информирай за звуците, които издаваш :) Не сме длъжни да изучаваме долнопробните ти навици!

Сегашните Софиянци не знаят историята на жълтите павета !

няма такива скапани продажни държавници и държавица!

сезона вече приключва, така че е редно тези БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ да бъдат настанени в хотели, стига сме се правили на по-големи католици от папата - ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ

Тези хора имат нужда от помощ на място, а не от хотели по морето.Трябва техника,,строителни материали, материална помощ, хората искат да си възстановят домовете

Предлагам да излезем на мирен протест, с мирно и искане-държавата да настани тези хора на хотел, висока категория, за много месеци, в курорта , на плажа, ол унклузив. А който е направил предложението за контейнери, трябва комисията за защита от дискриминация да го накаже със свирепа глоба.