Коментари - Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел | Днес.dir.bg

Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел

"Тел Авив е само инструмент, истинският виновник за войната в Газа е Америка, която спира примирието в ООН", заяви лидерът на ливанското шиитско движение

Обратно в новината

Коментари - Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел | Днес.dir.bg

Коментари

Никой не ни казва истината ! Никой не иска палестинци никъде,тези палестинци които си живуркат с араби в Израел и те не ги искат.Сами са си виновни,че скъпо и прескъпо са си продали земите на евреите и сега няма къде да живеят.Просто ги използват за пушечно месо на някакви си идеологии и идеолози.Живеят само от помощи/вкл. 50 милиона евро ежегодно/ от нас.С ел.енергия седна дяват от Израел.,вода обезсоляват също от там,плащат или не,както си поискат.Палестинците не са араби !!!

Коментиращите вече не са за психолог. Незнам и психиатър дали ще помогне.

Пълен нещастник и лъжец.Израел го предупреди,ако иска Бейрут да изглежда като Газа нека да нападне.Като има яйца нека да обяви война и да излезе от Бункера.Часовника му е пуснат.

Бас ловя че се Осрала работата в коментарите!

Персите са обречени с тия терористи начело. Ислямисти на власт от 1979. Диктатура и тирания на тъпи убийци.

нали мусулманите не пиеха....

...а в Израел. Не си довел правилно

дето се е изсрала в циганската путка на Ваня Григорова

Този наакания как не се подхлъзна на някой балкон и да се приключи.

Прав е човекът и е глупаво и жалко да обиждате името, вярата и убежденията му. Смешни сте с съчинения по лични измислици. Нито името му Ви бърка някъде, а за РФ (рашките) направо сте нелепи. Напрежението, войната може да ни докара още хиляди, милиони мюслита към нас, това ще ни е проблемЪт. С тази пробита граница, разграден двор сме леко премеждие за хората търсещи мир и приличен живот. Простотиите няма да са ни особено от полза, а като се препълнят Харманли и Столична рампа ще се търсят нови места и градове за бежански лагери. Едва ли е мечтата на долусписващите умници. Израел си гони интереса, но за правотата е друг филма. Като се ритат атовете, страдат магаретата.

Всичко върви според предсказанието, че след безкрайните ексцесии на Израел срещу палестинците не без подкрепата на "демократичния" западен сват, Израел ще бъде ударен с ядрено оръжие от мюсюлманска държава и ще престане да съществува.

1/ нищо не върви...... 2/ предсказание ? сериозно , кое, на кого 3/ безкрайни ексцесии - да, ама са на палестинските орки 4/ подкрепа - ок , не че ОИзраел не може и без нея 5/ ударен с ядрено оръжие....ма много лесно размятате Сармати и Посейдони бе, червени чугуни 6/ от мюсюлманска държава....коя бе,льольо. Единствено Пакистан има ЯО и са далеч,и им през оная работа за терзанията на няк'ви козари в пустинята 7/ кой,кой ще престане да съществува.....да напомня че Израел има ЯО накратко - два реда си написъл , всичкото брътвежи и мокри мечти на пиян русороб :)))

А ти лично що не си ебеш майката куриерска

....че само Пакистан има ядрено оръжие. А раздвижи си мозъчните гънки, ако имаш такива.

Маминкооо, я сам се нАсралааа!

На това рязано педо сякаш пут(ин)ката му е плюл в устицата.

Тоя се е о.с.ра.л вече само от мисълта как ще го ш.и.б.а.т евреите....

Ако не е завършил проповедта си с нещо за "Аллах е велик", никой няма да го признае за лидер, даже в махалата му.

Насрала заплаши Израел. Да ги удари. С насранодупепоташаците.

Da gi ydari s rezaniq po molitvenata kapa

Обослалься тоже?

Всички общества имат нужда от силни водачи, които да ги водят и защитават от нашественици, нашето общество е превзето от послушни колониални предатели

Тоя ли се е насрал, не разбрах?

Не, ние сме, от нас мирише.

Скоро Аллах ще слезе на земята и всички неверници ще се насерете! П.п Майка ви осрани чифути и надрискани чифуутободобни богомолки!

Прочетох интересни мнения от израелски експерти по въпроса, които изразяват хипотезаа, че правителството на Израел е било наясно какво ще се случи на 07.10. Съзнателно боло допуснато това и съзнателно и армията се бави 6 часа за да съдейства с цел да има повече израелски жертви. Повод да се разгърне след това правителството и да прочисти Газа. Крайната цел е не Хамас, а хората да се принудят да напуснат Газа към Египет и територията да се анексира. Египетския президент обясни, че ако приемат палестински бежанци, Израел няма да им позволи да се върнат никога повече в Газа. Израел вижда, че USA и западния свят ги подкрепя и няма да се спрат докато не изпълнят това. Ако арабските държави не спрат петрола и газа за Израел, Израел няма да седне да преговаря за мир. Палестинците в Газа колкото оцелеят няма да спрат да се бунтуват никога ако останат там. Живеейки в концлагер те няма какво да губят освен живота си и тази идея за съпротива няма да угасне докато са в Газа. Безпрецеденти по мащаб в момента са бомбардировките в Газа както и очевидния геноцид. Надявам се да са останали някакви адекватни хора сред световните лидери и да спрат това клане. Това, което очаквам да стане е, че Израел в един момент ще обяви, че Хамас е полуизтребен на север в Газа, обаче те трябва да прочистят и юг. Ако Египет не ги приема ще направят "хуманитарен коридор" и ще ги изселят оцелелите от Газа към Западния бряг. После ще изринат с булдозерите цялата Газа и ще построят няколко града там. На Западния бряг ще стане следващия етап..и там ще започне прочистване..и т.н.

Това в Правда или в Росийская газета го прочете?

Като се има предвид ,че израелската армия е една ат най подгатвените и модерно обурудвана,и птичка да префръкне те ще знаят,много вероятно е това да е вярто.Имайки предвид ,че са го правили и друг път.Жертвите които те са дали ,ще бъдат нищо в сравнението на целите ,които са си поставили,а именно избиването на колкото се може повече халестинци и тяхното окончателно изгонвате.Израел прави гова и на западния бряг,където е населено с палестинци и е далеч от Газа .Там няма терористи,но населението е системно гонено ,убивано и отвличано.

Населено ражда насилие и този геноцид над палестинците няма да породи нищо добро за Израел. Ти могат да си мислят че решават проблема но всъщност го задълбочават.

...че няма да се стигне до такъв сценарии. Според мен Израел няма да продължи и няма да посмее да нахлуе масово в Газа. Тази война ще е дълга и в различните етапи ще се включват нови участници. Ако разбира се в Израел не променят политиката и не спрат апартейда.

Само не разбрах, коя се е насрала? Пише се Насралла.

Мисирката от Дир, очевидно.

Не е вярно! На арабски се пишее само с едно "Л - Лам". Друг въпрос е че тоя насран боклук има име, което означава приблизителни " светлина на Господа:, а е лидер на :Партия на Бога" и Алах се проузнася АЛЛАХ. Но насрания не се казва Насраллах, а само мама му се е Насрала!

Израел да ги трепят като са започнали първи докато се насерат всичките като Насрала

"Насрала" найстина ще се насере като ги зачаткат израелците

Не му е за първи път - и през 1982 пак се беше насрал, когато Ариел Шарон влезе в Бейрут!

да пирмоомнв на всички, че досега израел е губил само от хизбула , справка, ливан си взе територията, която евреите бяха окупирали в южен ливан 2006….така, че ако хизбула се намеси малко по - активно ….кма голяма вероятност изрел да се премести да живее долу при хамас в тунелите ,,,,или в морето,,,,,,но ливан е супер зле иконимически, почти фалирал ,,,,и има голям натиск пт другите партии в ливан насрала да не въвлича ливан във войната,,,,все пак не е честно винаги ливан да го отнася,,,,,а другите арабски държави да мълчат като пукали…..но ако израел дръзне да бомбандира напред назад,,,,.хизбула няма да седи и да гледа със сигурност …..

Я по-леко! Аман от тъпи рубладжии. Южен Ливан беше окупиран от Южно Ливанска Армия, която е Христивнска. Маржаюн е християнски град в Южен Ливан, има и католически манастит. А ти кво си чел в Работничесо дело, това е далеч от истината. Южен Ливан беше окупиран за да предпази от нахлуване на шиитите от Южен Ливан в Израел. А от Хизбула, което значи "партия на Бога" има около 1000 трупа при опит да минат през Марджаюн в Израел.

Голем боклук си ,бе,тъп цървул!

Южно ливанска армия беше създадена изкуствено точно за да помогне на Израел, като създаде гражданска война в Ливан. Това предизвика намесата на Сирия тогава. В момента няма и помен от такова противопоставяне в Ливан. Освен това сега и християни и мюсюлмани в Ливан са наясно с проблема, който съществува на юг от тях и опасността, която това носи за тях. Така, че ситуацията е коренно различна вече

Насрала се Насра

Амириканците поразмътиха водите още и в Косово, Тайван, Корея, и кой знае още къде. И това, само и само да продават оръжия..

Тоя Насрала ще го насерът евреите.

Тази карикатура, дето е изджавкала невоъбразими и несвързани глупости в нещо като словестна диария би трябвало да разбере, че не САЩ са виновни за действията на ХАМАС, а напротив. САЩ са причината Израел да бъде удържан толкова години да не смачка и ХИЗБУЛА и ХАМАС. И ако не бяха САЩ да възпират Израел, тази брадата чалма сега щеше да е сред своите девици на небето, или заврян в някоя прашна дупка до края на живота си. Наглостта на тези хора няма граници и е крайно време да бъдат научени, че света не се движи по техните правила и не следва техният дневен ред. Пет пъти Израел предлага на палестинците да основат своя държава - 5 ПЪТИ от 1937 година!!!. След първата Израелско-Арабска война арабската лига прие и задължи палестинците с три неща - да не сключват мир с Израел, да не преговарят с Израел и да се борят за унищожението на Израел. /тези факти, както и отказите на палестинците можете сами да си ги намерите в наистина сериозните сайтове, в които сериозни журналисти и историци в момента разчоплят този конфликт/. Така че този козел брадатий, не е бил роден, когато всичко това е започнало и вероятно няма да е жив когато това приключи.

Еййй египетски роб какво правят тия материали за сапун /евреите/в палестинска земя кой ги прати там тия грешки в природата

Къв американец си ти балък, я си дай адресъчето да видиш кой е грешка на природата , бай Ганьо вмирисан

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIR. BG да си коридора статията: Насралла не е "палестинският лидер", както поне два пъти се споменава в статията, а ШИИТСКИ ЛИДЕР. Палестинците са Сунити!

Исляма не е религия а политико-икономическа система за поробване на жената така че да не ми обясняват че изляза било религия Просто това е една демагогия за примати и колкото по-бързо светът го разбере толкова по-бързо ще приключи с нея

Исляма е бащата на Комунизъмът

Вярно е. Такова е положението, Насрала.

"По думите му цялата тази подкрепа от международното общество само доказва слабостта на Израел." Е откога широката подкрепа е слабост?? Чудя се преди Изток-Запад да се затрият, не е ли по добре така мюзли света първо да ....па после да се бият китайци, американци и рушняци???

Красноречиво име за красноречива религия

България допусна около три фатални грешки след освобождението от османците,едната е че трябваше всички мюсюлмани и араби да бъдат изгонени от България, джамиите сринати или поне преустроени в църкви,тези които останаха тука трябваше със закон да им се сменят още тогава имената с християнски втората грешка е че голямата екскурзия трябваше да им се отнеме двойното гражданство а тези които се турчеят и се правят на турци отново със закон да се преименуват с български имена,имена на местности градове села и прочие трябваше с годините да се сменят с български и в днешно време трябва всички мигранти да се върнат незабавно откъдето са дошли,само така ще имаме повече сигурност

Глупако, какво общо освен религията имат турците с арабите? Или си тръгнал на християнки джихад против твоите друговерци?

Ако имах власт, бих съборил всички джамии в България и бих забранил новините на турски по БНР.

Ще налагаш рестрикции използвайки позицията на мнозинството без практични ползи. Ти персонално по нищо не се отличаваш от "мъчениците" в общества с друго мнозинство.

ей го и тоя плашипутарник космясал. до крак вси4ките примитивни маймуни. къде е оня дето обясняваше как палестинците били градили у4илисхта и нз си кжо. пълен смях

Молла, га ядохте кифтетата не рева

Тоя прител има доста красноречиво име за нас. Иначе ситуацията е ясна - има силен, им слаб! Силния е Израел, слабите са тарамбуките. Еднакво отмъстителни и нетолерантни. Утре тарамбуките ще надделеят над шапките с плитките, това е теста на Времето и Историята го е показала. Тогава тармбуките ще се отнесат по същия начин с тия с плитките и бометата. Шалом, инчхалла или както там се казва. Това е "учението" на религията!

Утре и тоя ще реве за спиране на огъня. Миризлив помияр.

Терористите да горат в Ада

НасралиСе терористите от страх

Америка не е главният виновник а главната пречка.

Насра...кво?

вижте русороби , прочетете добре това изказване - типичен пример за религиозен фанатизъм. Противника - Сатана , ние - чисти като сълза.Бог с нас , ще пАбедим. Вече съм на 100% убеден, че тия орки трябва да се затрият изцяло. Не може просто да съществуват такива мизерници , които гледат само няк'ва поразия да направят. Щели да гонят евреите....ми те са 8-9 млн. бе , ясно е че няма да си тръгнат. Вече 75 год. като държава , Израел направи там пустинята Рай, а тия в газа и зад ливанската граница само съскат и мятат самоделни ракети. Големите борци.......подчовеци отвсякъде. А ако евреите се махнат оттам, тия няма да цъфнат...не. Ще почнат да се бият помежду си и със съседите си.

атакувайте бе пале и тогава ще усетиш дебелия в насрания си гъз . Опитай де , с джавкане не става .

Прости нещастници, които си затриват младежта, заради религия! В кой век живеете бе диваци - Средновековието ? Иначе през 2018 Главореза Аятолах Шароуди отговорен за над 2000 смъртни присъди дойде на лечение при неверниците в Германия.

Религията е най-лесния начин за манипулация на масите

Ниското образование е най-лесният начин за мапулация над масите.

Евреите показаха на цял свят, защо господ ги е наказал да нямат държава и да се скитат по цял свят. Те просто не могат да управляват държава, поради крайната си жестокост и алчност, когато им се даде власт в ръцете. Не могат да създадат сигурно място за евреите и ако продължават така, господ ще ги накаже още 10000 години да се скитат немили, клети, недраги.

Верно ? Как па пропусна изродията на Хамас с , която сега започна всичко

Ти вчера ли се роди, че не разбра за 75 години ционистки гнет и геноцид над палестинците и си мислиш, че всичко е започнало на 7ми октомври 2023г.?!

Геноцид над палестинците? Как се получава положителен прираст на население, подложено на геноцид, ще обясниш ли?

ооо колко си прост... и има ли смисъл със тебе да спорят. да беше отишъл там да беше видял кой е направил държава в пустинята и кой е преоткрил столипиново

През последната война между Хизбула и Израел през 2006, умряха над 1000 ливанци и 30 израелци. Останалото е пропаганда.

Чудно първата българска медия цитирала лице което изповядва омраза към Америка като се има предвид пълното информационно затъмнение за случващото се

Ционистите да горята в ада

Добре казано. Санкции срещу Израел е ясно, че няма да има от Запада, но като за начало добре е предложил арабските държави да им наложат такива, спирайки търговията с Израел. Жалко е двуличието и лицемерието на САЩ в тази ситуация и на Евро лидерите, но то е ясно, че те са послушни кученца и ще направят каквото им е наречено. Браво на палестинците за смелостта и готовността за саможертва. Това при нас е било преди 150 години, сега вече го няма. Ако някой ни нападне, не знам кой ще тръгне с бомба срещу танка, по-скоро ще подвием опашка и ще си дадем териториите. Палестинците умират за свободата си.

Коментари - Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел | Днес.dir.bg

Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел

"Тел Авив е само инструмент, истинският виновник за войната в Газа е Америка, която спира примирието в ООН", заяви лидерът на ливанското шиитско движение

Обратно в новината

Коментари - Насрала: Молят ни да не атакуваме, удар срещу "Хизбула" ще е най-голямата грешка на Израел | Днес.dir.bg

Коментари

Никой не ни казва истината ! Никой не иска палестинци никъде,тези палестинци които си живуркат с араби в Израел и те не ги искат.Сами са си виновни,че скъпо и прескъпо са си продали земите на евреите и сега няма къде да живеят.Просто ги използват за пушечно месо на някакви си идеологии и идеолози.Живеят само от помощи/вкл. 50 милиона евро ежегодно/ от нас.С ел.енергия седна дяват от Израел.,вода обезсоляват също от там,плащат или не,както си поискат.Палестинците не са араби !!!

Коментиращите вече не са за психолог. Незнам и психиатър дали ще помогне.

Пълен нещастник и лъжец.Израел го предупреди,ако иска Бейрут да изглежда като Газа нека да нападне.Като има яйца нека да обяви война и да излезе от Бункера.Часовника му е пуснат.

Бас ловя че се Осрала работата в коментарите!

Персите са обречени с тия терористи начело. Ислямисти на власт от 1979. Диктатура и тирания на тъпи убийци.

нали мусулманите не пиеха....

...а в Израел. Не си довел правилно

дето се е изсрала в циганската путка на Ваня Григорова

Този наакания как не се подхлъзна на някой балкон и да се приключи.

Прав е човекът и е глупаво и жалко да обиждате името, вярата и убежденията му. Смешни сте с съчинения по лични измислици. Нито името му Ви бърка някъде, а за РФ (рашките) направо сте нелепи. Напрежението, войната може да ни докара още хиляди, милиони мюслита към нас, това ще ни е проблемЪт. С тази пробита граница, разграден двор сме леко премеждие за хората търсещи мир и приличен живот. Простотиите няма да са ни особено от полза, а като се препълнят Харманли и Столична рампа ще се търсят нови места и градове за бежански лагери. Едва ли е мечтата на долусписващите умници. Израел си гони интереса, но за правотата е друг филма. Като се ритат атовете, страдат магаретата.

Всичко върви според предсказанието, че след безкрайните ексцесии на Израел срещу палестинците не без подкрепата на "демократичния" западен сват, Израел ще бъде ударен с ядрено оръжие от мюсюлманска държава и ще престане да съществува.

1/ нищо не върви...... 2/ предсказание ? сериозно , кое, на кого 3/ безкрайни ексцесии - да, ама са на палестинските орки 4/ подкрепа - ок , не че ОИзраел не може и без нея 5/ ударен с ядрено оръжие....ма много лесно размятате Сармати и Посейдони бе, червени чугуни 6/ от мюсюлманска държава....коя бе,льольо. Единствено Пакистан има ЯО и са далеч,и им през оная работа за терзанията на няк'ви козари в пустинята 7/ кой,кой ще престане да съществува.....да напомня че Израел има ЯО накратко - два реда си написъл , всичкото брътвежи и мокри мечти на пиян русороб :)))

А ти лично що не си ебеш майката куриерска

....че само Пакистан има ядрено оръжие. А раздвижи си мозъчните гънки, ако имаш такива.

Маминкооо, я сам се нАсралааа!

На това рязано педо сякаш пут(ин)ката му е плюл в устицата.

Тоя се е о.с.ра.л вече само от мисълта как ще го ш.и.б.а.т евреите....

Ако не е завършил проповедта си с нещо за "Аллах е велик", никой няма да го признае за лидер, даже в махалата му.

Насрала заплаши Израел. Да ги удари. С насранодупепоташаците.

Da gi ydari s rezaniq po molitvenata kapa

Обослалься тоже?

Всички общества имат нужда от силни водачи, които да ги водят и защитават от нашественици, нашето общество е превзето от послушни колониални предатели

Тоя ли се е насрал, не разбрах?

Не, ние сме, от нас мирише.

Скоро Аллах ще слезе на земята и всички неверници ще се насерете! П.п Майка ви осрани чифути и надрискани чифуутободобни богомолки!

Прочетох интересни мнения от израелски експерти по въпроса, които изразяват хипотезаа, че правителството на Израел е било наясно какво ще се случи на 07.10. Съзнателно боло допуснато това и съзнателно и армията се бави 6 часа за да съдейства с цел да има повече израелски жертви. Повод да се разгърне след това правителството и да прочисти Газа. Крайната цел е не Хамас, а хората да се принудят да напуснат Газа към Египет и територията да се анексира. Египетския президент обясни, че ако приемат палестински бежанци, Израел няма да им позволи да се върнат никога повече в Газа. Израел вижда, че USA и западния свят ги подкрепя и няма да се спрат докато не изпълнят това. Ако арабските държави не спрат петрола и газа за Израел, Израел няма да седне да преговаря за мир. Палестинците в Газа колкото оцелеят няма да спрат да се бунтуват никога ако останат там. Живеейки в концлагер те няма какво да губят освен живота си и тази идея за съпротива няма да угасне докато са в Газа. Безпрецеденти по мащаб в момента са бомбардировките в Газа както и очевидния геноцид. Надявам се да са останали някакви адекватни хора сред световните лидери и да спрат това клане. Това, което очаквам да стане е, че Израел в един момент ще обяви, че Хамас е полуизтребен на север в Газа, обаче те трябва да прочистят и юг. Ако Египет не ги приема ще направят "хуманитарен коридор" и ще ги изселят оцелелите от Газа към Западния бряг. После ще изринат с булдозерите цялата Газа и ще построят няколко града там. На Западния бряг ще стане следващия етап..и там ще започне прочистване..и т.н.

Това в Правда или в Росийская газета го прочете?

Като се има предвид ,че израелската армия е една ат най подгатвените и модерно обурудвана,и птичка да префръкне те ще знаят,много вероятно е това да е вярто.Имайки предвид ,че са го правили и друг път.Жертвите които те са дали ,ще бъдат нищо в сравнението на целите ,които са си поставили,а именно избиването на колкото се може повече халестинци и тяхното окончателно изгонвате.Израел прави гова и на западния бряг,където е населено с палестинци и е далеч от Газа .Там няма терористи,но населението е системно гонено ,убивано и отвличано.

Населено ражда насилие и този геноцид над палестинците няма да породи нищо добро за Израел. Ти могат да си мислят че решават проблема но всъщност го задълбочават.

...че няма да се стигне до такъв сценарии. Според мен Израел няма да продължи и няма да посмее да нахлуе масово в Газа. Тази война ще е дълга и в различните етапи ще се включват нови участници. Ако разбира се в Израел не променят политиката и не спрат апартейда.

Само не разбрах, коя се е насрала? Пише се Насралла.

Мисирката от Дир, очевидно.

Не е вярно! На арабски се пишее само с едно "Л - Лам". Друг въпрос е че тоя насран боклук има име, което означава приблизителни " светлина на Господа:, а е лидер на :Партия на Бога" и Алах се проузнася АЛЛАХ. Но насрания не се казва Насраллах, а само мама му се е Насрала!

Израел да ги трепят като са започнали първи докато се насерат всичките като Насрала

"Насрала" найстина ще се насере като ги зачаткат израелците

Не му е за първи път - и през 1982 пак се беше насрал, когато Ариел Шарон влезе в Бейрут!

да пирмоомнв на всички, че досега израел е губил само от хизбула , справка, ливан си взе територията, която евреите бяха окупирали в южен ливан 2006….така, че ако хизбула се намеси малко по - активно ….кма голяма вероятност изрел да се премести да живее долу при хамас в тунелите ,,,,или в морето,,,,,,но ливан е супер зле иконимически, почти фалирал ,,,,и има голям натиск пт другите партии в ливан насрала да не въвлича ливан във войната,,,,все пак не е честно винаги ливан да го отнася,,,,,а другите арабски държави да мълчат като пукали…..но ако израел дръзне да бомбандира напред назад,,,,.хизбула няма да седи и да гледа със сигурност …..

Я по-леко! Аман от тъпи рубладжии. Южен Ливан беше окупиран от Южно Ливанска Армия, която е Христивнска. Маржаюн е християнски град в Южен Ливан, има и католически манастит. А ти кво си чел в Работничесо дело, това е далеч от истината. Южен Ливан беше окупиран за да предпази от нахлуване на шиитите от Южен Ливан в Израел. А от Хизбула, което значи "партия на Бога" има около 1000 трупа при опит да минат през Марджаюн в Израел.

Голем боклук си ,бе,тъп цървул!

Южно ливанска армия беше създадена изкуствено точно за да помогне на Израел, като създаде гражданска война в Ливан. Това предизвика намесата на Сирия тогава. В момента няма и помен от такова противопоставяне в Ливан. Освен това сега и християни и мюсюлмани в Ливан са наясно с проблема, който съществува на юг от тях и опасността, която това носи за тях. Така, че ситуацията е коренно различна вече

Насрала се Насра

Амириканците поразмътиха водите още и в Косово, Тайван, Корея, и кой знае още къде. И това, само и само да продават оръжия..

Тоя Насрала ще го насерът евреите.

Тази карикатура, дето е изджавкала невоъбразими и несвързани глупости в нещо като словестна диария би трябвало да разбере, че не САЩ са виновни за действията на ХАМАС, а напротив. САЩ са причината Израел да бъде удържан толкова години да не смачка и ХИЗБУЛА и ХАМАС. И ако не бяха САЩ да възпират Израел, тази брадата чалма сега щеше да е сред своите девици на небето, или заврян в някоя прашна дупка до края на живота си. Наглостта на тези хора няма граници и е крайно време да бъдат научени, че света не се движи по техните правила и не следва техният дневен ред. Пет пъти Израел предлага на палестинците да основат своя държава - 5 ПЪТИ от 1937 година!!!. След първата Израелско-Арабска война арабската лига прие и задължи палестинците с три неща - да не сключват мир с Израел, да не преговарят с Израел и да се борят за унищожението на Израел. /тези факти, както и отказите на палестинците можете сами да си ги намерите в наистина сериозните сайтове, в които сериозни журналисти и историци в момента разчоплят този конфликт/. Така че този козел брадатий, не е бил роден, когато всичко това е започнало и вероятно няма да е жив когато това приключи.

Еййй египетски роб какво правят тия материали за сапун /евреите/в палестинска земя кой ги прати там тия грешки в природата

Къв американец си ти балък, я си дай адресъчето да видиш кой е грешка на природата , бай Ганьо вмирисан

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIR. BG да си коридора статията: Насралла не е "палестинският лидер", както поне два пъти се споменава в статията, а ШИИТСКИ ЛИДЕР. Палестинците са Сунити!

Исляма не е религия а политико-икономическа система за поробване на жената така че да не ми обясняват че изляза било религия Просто това е една демагогия за примати и колкото по-бързо светът го разбере толкова по-бързо ще приключи с нея

Исляма е бащата на Комунизъмът

Вярно е. Такова е положението, Насрала.

"По думите му цялата тази подкрепа от международното общество само доказва слабостта на Израел." Е откога широката подкрепа е слабост?? Чудя се преди Изток-Запад да се затрият, не е ли по добре така мюзли света първо да ....па после да се бият китайци, американци и рушняци???

Красноречиво име за красноречива религия

България допусна около три фатални грешки след освобождението от османците,едната е че трябваше всички мюсюлмани и араби да бъдат изгонени от България, джамиите сринати или поне преустроени в църкви,тези които останаха тука трябваше със закон да им се сменят още тогава имената с християнски втората грешка е че голямата екскурзия трябваше да им се отнеме двойното гражданство а тези които се турчеят и се правят на турци отново със закон да се преименуват с български имена,имена на местности градове села и прочие трябваше с годините да се сменят с български и в днешно време трябва всички мигранти да се върнат незабавно откъдето са дошли,само така ще имаме повече сигурност

Глупако, какво общо освен религията имат турците с арабите? Или си тръгнал на християнки джихад против твоите друговерци?

Ако имах власт, бих съборил всички джамии в България и бих забранил новините на турски по БНР.

Ще налагаш рестрикции използвайки позицията на мнозинството без практични ползи. Ти персонално по нищо не се отличаваш от "мъчениците" в общества с друго мнозинство.

ей го и тоя плашипутарник космясал. до крак вси4ките примитивни маймуни. къде е оня дето обясняваше как палестинците били градили у4илисхта и нз си кжо. пълен смях

Молла, га ядохте кифтетата не рева

Тоя прител има доста красноречиво име за нас. Иначе ситуацията е ясна - има силен, им слаб! Силния е Израел, слабите са тарамбуките. Еднакво отмъстителни и нетолерантни. Утре тарамбуките ще надделеят над шапките с плитките, това е теста на Времето и Историята го е показала. Тогава тармбуките ще се отнесат по същия начин с тия с плитките и бометата. Шалом, инчхалла или както там се казва. Това е "учението" на религията!

Утре и тоя ще реве за спиране на огъня. Миризлив помияр.

Терористите да горат в Ада

НасралиСе терористите от страх

Америка не е главният виновник а главната пречка.

Насра...кво?

вижте русороби , прочетете добре това изказване - типичен пример за религиозен фанатизъм. Противника - Сатана , ние - чисти като сълза.Бог с нас , ще пАбедим. Вече съм на 100% убеден, че тия орки трябва да се затрият изцяло. Не може просто да съществуват такива мизерници , които гледат само няк'ва поразия да направят. Щели да гонят евреите....ми те са 8-9 млн. бе , ясно е че няма да си тръгнат. Вече 75 год. като държава , Израел направи там пустинята Рай, а тия в газа и зад ливанската граница само съскат и мятат самоделни ракети. Големите борци.......подчовеци отвсякъде. А ако евреите се махнат оттам, тия няма да цъфнат...не. Ще почнат да се бият помежду си и със съседите си.

атакувайте бе пале и тогава ще усетиш дебелия в насрания си гъз . Опитай де , с джавкане не става .

Прости нещастници, които си затриват младежта, заради религия! В кой век живеете бе диваци - Средновековието ? Иначе през 2018 Главореза Аятолах Шароуди отговорен за над 2000 смъртни присъди дойде на лечение при неверниците в Германия.

Религията е най-лесния начин за манипулация на масите

Ниското образование е най-лесният начин за мапулация над масите.

Евреите показаха на цял свят, защо господ ги е наказал да нямат държава и да се скитат по цял свят. Те просто не могат да управляват държава, поради крайната си жестокост и алчност, когато им се даде власт в ръцете. Не могат да създадат сигурно място за евреите и ако продължават така, господ ще ги накаже още 10000 години да се скитат немили, клети, недраги.

Верно ? Как па пропусна изродията на Хамас с , която сега започна всичко

Ти вчера ли се роди, че не разбра за 75 години ционистки гнет и геноцид над палестинците и си мислиш, че всичко е започнало на 7ми октомври 2023г.?!

Геноцид над палестинците? Как се получава положителен прираст на население, подложено на геноцид, ще обясниш ли?

ооо колко си прост... и има ли смисъл със тебе да спорят. да беше отишъл там да беше видял кой е направил държава в пустинята и кой е преоткрил столипиново

През последната война между Хизбула и Израел през 2006, умряха над 1000 ливанци и 30 израелци. Останалото е пропаганда.

Чудно първата българска медия цитирала лице което изповядва омраза към Америка като се има предвид пълното информационно затъмнение за случващото се

Ционистите да горята в ада

Добре казано. Санкции срещу Израел е ясно, че няма да има от Запада, но като за начало добре е предложил арабските държави да им наложат такива, спирайки търговията с Израел. Жалко е двуличието и лицемерието на САЩ в тази ситуация и на Евро лидерите, но то е ясно, че те са послушни кученца и ще направят каквото им е наречено. Браво на палестинците за смелостта и готовността за саможертва. Това при нас е било преди 150 години, сега вече го няма. Ако някой ни нападне, не знам кой ще тръгне с бомба срещу танка, по-скоро ще подвием опашка и ще си дадем териториите. Палестинците умират за свободата си.