НПО: Няма трети пол в Истанбулската конвенция

Неправителствени организации призоваха Народното събрание да ратифицира в най-скоро време Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - НПО: Няма трети пол в Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"НПО: Няма трети пол в Истанбулската конвенция" Гнусна лъжа!

Гнусни лъжи и при това добре платени на това НПО

джендърмерия!

Не знам какво е джендър и не ме интересува. Знам обаче какво е НПО - група хора, които дали от мързел, некадърност или психически отклонения никой не иска да назначи на работа. Те си харесват някоя тема - колкото по-скандална толкова по-добре и я огласят с кресливите си гласове. Джакпот за тях е ако се намери някой здравомислещ да ги понабие. Тогава влизат във вихъра си. Всяко правителство отделя една немалка сума за издръжката на тези паразити, първо да им позапуши устата и второ - голяма част от политиците споделят "идеалите" на съответното НПО (за справка - гейове от двата пола са водещи политици в много държави). Ако искаме да живеем нормално е достатъчно да избираме нормални хора, да спрем финансирането на НПО-тата и те сами ще си умрат.

Hа тези НПО-та трябва да им бъдат повдигнати обвинения! Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България! Чл.1.(1) (Изм. - ДВ, бр. 1 от 1991 г.) Наказателният кодекс има за задача да защитава от престъпни посегателства личността и правата на гражданите и цялостния установен в страната правов ред. Hа тези НПО-та трябва да им бъдат повдигнати обвинения в Противоконституционна дейност на територията на Република България по Чл. 6. (1), (2); Чл. 14; Чл. 46. (1)(2); (Чл. 47. (1) : Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Чл. 14. Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото. Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак. (2) Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството. Чл. 47. (1) Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата. И да бъдат съдени по Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България!

Ко?!? Няма трети пол ли?!? Тогава, защо да я приемаме изобщо! Няма никакъв смисъл. :-)

Ако например- всички транс лица излязат на протест, защото здравната каса им отказва медикаментозно или хормонално лечение или има недостиг на такива медикаменти за лечението им, АЗ ЛИЧНО БИХ ГИ ПОДКРЕПИЛА! Но да им се дават противоконституционно повече права, отколкото имаме здравите хора- НЕ, НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!

Трябва ли едно болестно разтройство на самоопределянето да става член от закона?? Това е все едно шизофреник да иска да се въведе закон за шизофрениците за това, че могат да пикят и серат навсякъде или , че могат да вършат всичко което си искат и да се оправдават със закона. Има две страни Божествена-Бог създаде мъж и жена. Социална-мъж, жена и всички други тролове. Има огромна разлика в това, промяната на пола да става като резултат от еволюцията или това да става поради човешката перверзия на самоопределянето. Няма лошо всеки да бъде заек, коза, кон, трол, вещица или птица. Въпросът е да не ме кара аз да му вярвам и да не кара да му давам зрънца в човката. Защото не вярвам на това...става въпрос просто за една объркана психика, която трябва да се идентифицира с нещо морално и нормално.

/...Това е все едно шизофреник да иска да се въведе закон за шизофрениците за това, че могат да пикят и серат навсякъде или , че могат да вършат всичко което си искат и да се оправдават със закона.../ Въпреки, че е с груб изказ, точно ТОВА е същността на проблема! Вместо тези хора да се лекуват, да искат да се разработват ефективни методи за лечението им, за да станат ЗДРАВИ членове на бг, общество, изведнъж те ИЗИСКВАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ЗА СЕБЕ СИ, отколкото имаме здравите хора! Това НЕ Е нормално, НЕ Е морално, НЕ Е ЗАКОННО!

До де факто ( нерегистриран ) 09.01.2018 17:11 Моля, проверете кое заболяване се крие под код F0.64 в Международния класификатор на болестите , Десета ревизия - какво е името на диагнозата? Имайте предвид, че този справочник е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за употреба от всички български лекари.

Кодът е F 64.0. Който иска да се убеди , че транссексуализма е болест и то- психично разстройство на личността, да си я намери тук - МКБ-10 с посочения код F64.0 ! link/uploads/diagnostics/201201/path_7134.pdf

ама пише Gender. И още по-лошо: пише Social Gender. А тия идиоти дор НПО-то са си кръстили джендер, бе мамака ви педалска. Колеги прочетете "Прозорецът на Овертон" и ще разберете как неприемливото и отвратителното се превръща в поведение и възпитание. Точно това праят тези престъпни организации, които имат наглостта да се наричат НПО!!

Как ще се преведе на английски думата ЧИКИЯ малко ножче или игра с публиката

Също така, трябва с ясен и безапелационен глас, да се каже ИСТИНАТА за трансдендърите- че те са болни от болестта транссексуалност и че тази диагноза спада към подвид психични разстройства на личността! ТОВА Е ПРИЧИНАТА ДА НЯМА ВЪВЕДЕНО ПОНЯТИЕТО ПОЛОВА ИДЕНТИЧНОСТ в нашето законодателство- просто обичайно с проблемите на тези хора се занимават лекари- специалисти, а не юристите! Вижте всички бг. закони- къде в тях е вписано, че за да се упражняват определени професии, е допустимо те да се упражняват от лица с психично разстройство на личността? ТОВА е причината да нямаме законодателство, въвеждащо български правен аналог на британската дума джендър! ТОВА е истината!

Нека първо да си поправят превода от GENDER на SEX драги неправителствени организации

Да живее БЪлгария. Нека умират всякакви Психопати- геиове. Нека умират американските фирми- мобални оператори заедно с Радиоактивнте си Облъчващи антени. Нека умират ВиК фирми които слагат Отровни тръби от азбесто-бетон. Нека умират всякакви Нашественици- араби, сириици, турци, негри. Нека да ЖИВЕЕ България. Да умира и крадливия Б. Борисов с неговите Данъчни и митничари- Пияници, Наркомани и геиове...

Пиши на link : "кои държави са ратифицирали и приели истанбулската конвенция?" и ще видиш тези, които са и тези които не са я приели! обикновено се оказва натиск за подписването(в навечерието) на ротационното председателство на "съвета на Eвропа" върху държавата! англия не е искала да подпише(нито ратификация, нито приемане), както и много други! за тези, които са я ратифицирали, подписали и приели връщане и спасениие няма! прочети за една българка(адвокатка) как е спряла детето си от детска градина, защото в определени дни през седмицата в градината идвали травестити облечени в карнавални костюми да "забавляват" децата и да им четат приказки за техния начин на живот, а друга жена разказва, че 9 годишното ѝ дете ѝ казало, че имали час по "сексуално образование" и "педагози" им обяснявали, че може да се ожениш/омъжеш жена за жена или мъж за мъж, че може да се избереш сам дали да си момче или момиче, защото сега било "разрешено", както и че имало презервативи с вкус на "шоколад" и др. перверзии, които ги е спестила да ги разкаже подробно и казва, че това може да я принуди да зарежат кариерите с мъжа си и да си спаси детето като се върнат в България! Погром и разруха-Eвропа, Cодомска блуднице!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Малко уточнение: Пол на английски е sex Gender на български е (цитирам от речник SA dictionary, поправете, ако не е верен преводът): GENDER ['dʒendə] 1. грам. род 2. шег. пол В официалната версия (на английски) в конвенцията се дава определение за gender, което в неофициалната версия (в превод на български) е преведено като ПОЛ: Цитат: "Article 3 Definitions c - gender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men; dgender-based violence against women shall mean violence that is directed against a woman because she is a woman or that affects women disproportionately" Въвеждането на понятието Gender, като социално конструирана роля, според мен е било нужно, за да бъдат обхванати онези жертви на домашно насилие или такова над жени, които самоопределят себе си като такива (gender - жена, но sex /пол/ - мъж, или обратното), независимо от физическия им пол (sex), за който не виждам някъде да е казано, че може да е различен от МЪЖ или ЖЕНА. Иначе конвенцията би дискриминирала тези хора въз основа на свободният им избор какви да се чувстват. Ако погледнем на горното разбиране, като причина за въвеждане на понятието джендър, вместо основното - пол, това не прави ли дефинираните термини достатъчно ясни за непредубедените хора? Пример: Ако вие сте от женски пол и се самоопределяте като жена - значи в понятието джендър няма да имате никава разлика. Но ако сте мъжки пол и се самоопределяте като жена (джендър - жена), то тази конвенция би ви защитила от домашно насилие на основание на понятието джендър, както всяка жена. Иначе бихте бил/а по пол мъж и следователно - извън обхвата на конвенцията.

Пишете ....Въвеждането на понятието Gender, като социално конструирана роля, според мен е било нужно, за да бъдат обхванати онези жертви на домашно насилие или такова над жени, които самоопределят себе си като такива (gender - жена, но sex /пол/ - мъж, или обратното),.../ , а знаете ли какво е ратификация на международен договор съгласно БЪЛГАРСКОТО законодателство? РАТИФИКАЦИЯ Е ПРЕГЛЕД НА ТЕКСТА НА КОНВЕНЦИЯТА ДАЛИ ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. В КРБ ОБАЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА ВЪВЕДЕН ТЕРМИНА СОЦИАЛЕН ПОЛ ИЛИ СЪОТВЕТСТВИЕТО НА АНГЛИЙСКИЯ ТЕРМИН ДЖЕНДЪР. ТОГАВА?

Тогава - на първо място ясно трябва да се вникне в смисъла на новото понятие. Моето разбиране за този смисъл е дадено по-горе. Да се прозре необходимостта това понятие да съществува в английския текст на конвенцията. Ако то не съществува - ще се дискриминират хората с различна сексуална ориентация, самоопределящи се от пол, различен от техния физически. А те също имат право на защита и услуги по смисъла на конвенцията и за да не се допусне дискриминация в обхвата на защитените социални групи. След като се свърши горното, законодателят трябва да реши как да изрази смисъла на конвенцията на български. И без да съм юрист, мисля, че ако конвенция се ратифицира в противоречие на КРБ, то просто ще отпадне в конституционния съд, т.е. няма да има сила над основния закон.

Неправителствени о-ии или т.н. НПО тоест "чужди агенти" финансирани и подстрекавани от чужди на интересите на Б-я закони и конвенции. нямало 3ти пол!,въпрос на поднормативни актове и вътрешни законови инициативи и промени. Спокойно, АКо да на лято тази година може и детските градини да изкарват децата като публика официално на гейпарадите в София.Има и четвърти пол на дебилите и пети - на безполовете.

Отново предупреждавам всички агресивни коментатори от нпо-тата, които ме обиждат- МНОГО ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА, защото аз действително съм български адвокат и ако АЗ ви вдигна мерника на тема ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ПРИЛАГАНЕ НА ПОЗИТИВНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ ОТ ЛИЦА ОТ МАЛЦИНСТВЕНИ СУБКУЛТУРИ СПРЯМО ЛИЦА С ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ, ще ви се разгони джендърството из цяла България!

Да им го тура с гарнитура на НПО тъпирите ! Джендъри такива ! И сега си има законодателство против насилията , където и да са те ! Просто закона трябва да се изпълнява , а не някакви олигфофрени, като от Хелзинкския комитет, да ни онождат докато сме с вързани ръце от някакви конвенции ! Който от България е подписал тази конвенция , да му изсъхне органа , да му секнат съня , пикнята и гюбрето , дано !

ВЕЧЕ си имаме достатъчно Закони. България и Европа е със 500 години НАПРЕД от арабите и негрите.. Тая КОнвенция е направена за арабите и негрите, не е за нас...Все едно да предлагаш някаква ръждясала кола отпреди 100 години, на някой който притежава най- новия модел Мерцедес, с всички екстри. Закони за домашното насилие НЕ ни трябват, щото имаме ПО- ДОБРИ закони. Арабите имат по 20 жени и там жените са РОБИ, затова на тях им трябват такива закони. НИе имаме по- добри закони.

1.Израел подписал ли е тази конвенция? 2.Знае ли някой дали в Израел има НПО?

КОНВЕНЦИЯТА с допълнителни забележки. Само че тези допълнителни забележки по начало са възможни, но не всички текстове могат да се приемат с резерви. ТОЧНО текстът за ПОЛА КАТО СОЦИАЛНА КАТЕГОРИЯ, а не като биологична-НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КОРИГИРАН с допълнения. Ето къде могат да ни преметнат. Поддръжниците на социалния пол-Раждаме се мъже и жени, но в обществото се определяме като мъж или жена...ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ НЕ БИВА ДА МИНЕ!

5. Не искам разпад на българското общество 6. Не искам да не разбирам дали пред мен стои мъж или жена. 7. Не искам да се внушава на децата, че биологичния пол е нещо смешно, което може да се промени във всеки един момент, без никакви последствия за индивида. Най- малкото менструацията и бременността трябва да получат НАУЧНОТО СИ ОБЯСНЕНИЕ в българските средни училища в 21 век

Не желая ратификация на конвенцията, защото: 1. Не искам дамската тоалетна да се ползва от трансжени- биологични мъже с женска полова идентичност 2. Не искам лица с психично разстройство да ми натрапват присъствието си 3. Не желая хетеро гражданите да сме стигматизирани, само защото сме НОРМАЛНИ И ЗДРАВИ ХОРА 4. Не искам децата да учат 72те ВЪОБРАЖАЕМИ транс пола, а ДА НЕ УЧАТ в училище женска и мъжка полови системи и да НЕ ПОЛУЧАТ НАУЧНИ ЗНАНИЯ по този въпрос

хайде държавата да се намеси и да направи пълно разследване на тези НПО. Кой ги спонсорира, за какво изразходват средствата и какво искат от нас. Това не са българи, а чужденци, които извършват операции на наша територия. Трябва да бъдат разследвани, за да знаем кой какъв е.

"..НПО: Няма трети пол в Истанбулската конвенция.." Да, бе! Щото не мога да чета - повЕрвах

явно не можеш. Сега го разбрахме всички. Но това го знаем от години - чукча писател, чукча неть читател.

добре де, но като няма трети пол защо да я ратифицират тогава

Това детенце бито ли е или е изнасилено от вашите хора?

криминално-престъпните НПО-та!!!, щом са решили да ровят в жарта и да проповядват нестихващата си расисткато-анти-българска пропаганда, нека кажат пред целия Cвят къде в изчезнаха 6000 непридружени Cирийски деца, които те поемаха под тяхна егида и "покровителство" да преминат по "балканския маршрут" след което децатa изчезнаха в западна Eвропа! да кажат веднага къде изчезнаха тези деца?!, а престъпници ще кажете ли?!

Ами май ги изпратиха на пазара за органи и пазарите за роби, като домашна прислуга или черноработници в икономиката на престъпния свят, в най-добрия случай и за пред хорските очи за някое и друго осиновяване!

Тука НЕ иде реч за тихото узаконяване на съществуването на ТРЕТИ пол на Планетата!------------И НЕ Е ТИХО! Това не е сексуалност, това не е истински нагон, това е тотално разстройство на мозъка, който умишлено се тласка към нещо, което никога не може да го направи щастлив. Демонстрацията се издига в КУЛТ !!! Колко хетеросексуални жени биха демонстрирали, че обичат да правят свирки, ако НИКОЙ не им плаща ЗА ТОВА ???

Никъде не прочетох, какво е отношението на тези НПО-та, а и ма самата Истанбулска Конвенция, към решението на Дианета да узакони браковете на 9 годишните от женски джендър.

Изроди има във всички народи и етноси, вкл. в немския и американския, де да не сме ги гледали, като кучета се бият. Даже и филми си правят за това. Не знам как е положението, но вероятно е тежко при циганите. Но защо прехвърлят от болната глава на здравата ? Нека ромското мешере да приеме Истанбулската конвенция ! Българите си биели масово жените, та чак конвенция ще приемаме за това ! Българските мъже си уважават жените, скъпи западни геносета, сърове и мосюта. Той има поговорки за това - който си бие жената, си бие главата. Жена не се бие и с цвете. Българският народ открито се подиграва на циганите, които бият жените си. Може ли народ, който има такива поговорки, да бие всяка 4-та жена !? Това е грозна, расистка, дойчевелска, НПОшка клевета ! Създадена и разпространявана за да се потиска самочувствието и самосъзнанието на препатилата ни нация !

"Експертите допълниха, че ратифицирането ще осигури бързо и ефективно разследване на случаите на домашно насилие" и как точно ще се случи това, че никак не става ясно. тази конвенция няма общо със законите, няма нищо общо с възпитанието на хората. Това са серия лъжи, при това лъжат без мярка. Деградацията е обхванала дори лъжците, не са в състояние да лъжат качествено. Не само в тази лъжа.

ВЕДНАГА следва промяна в нашето законодателство. Това е задължително. Каза го и външната мин. Захариева. Тя беше помолена да коментира текста за възпитанието на децата / в който се иска децата да бъдат възпитани да не се съобразяват с историческите,традиционни роли на мъж-жена.../отговори така-АМИ-каквото и да означава това!...ТЯ ПОДПИСВА НЕЩО,КОЕТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА....

ПИПО

"Български център за джендър изследвания" Без думи....

Не не гледаме ГЕЙПОРНО защото ни отвръщава ,и ти ни отвръщаваш

Прочетох текста на тази конженция на български. Три неща, с които не съм съгласен: - дефиницията на пол - използването в текста на така дефинирания пол, последвано от "социален пол", което не е дефинирано, а и няма да приема друга дефиниция на пол, освен мъж и жена. - заблудата, че конвенцията е насочена срещу насилието над жени, а в текста има съпруг/съпруга, което е друго

Но как "експертите" са казали, те са учените глави и те ги знаят по-добре. Ние трябва да правим само това, какво ни кажат учените глави.

Аз съм учена глава и казвам да отидеш да се обесиш!!!

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Чл. 14. Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото. Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак. (2) Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството. Чл. 47. (1) Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата.

И това не е текст, който сме приели вчера ! Не е текст, който сме приели при приемането ни в ЕС 2008-ма. Не е и от 1991-ва, със сегашната конституция. Имаше ги всичките тези членове, без никаква промяна още от конституцията от 1971-ва, преди половин век. То какво може да се промени ? Какво да се каже повече или по-малко ? Та не на нас тези, да ни пробутват "конвенции". Те закъдето са тръгнали, ние оттам се връщаме. Ами кой знае какво искат да ни пробутат, по адвокатски, с дребничкия текст. Загрижили се те за жените ни и за децата ни. Хай да се пилеят !

ГЛУПОСТИТЕ НА РАЗНИ ФОНДАЦИИ И Т.Н. ШАРЛАТАНИ СА НИ ИЗВЕСТНИ! За да ги финансират те са готови и с дявола да сключат БРАК И ДА ЖИВЕЯТ с дявола и престъпния свят. Чак след като сме я ратифицирали тази конвенция"ЩЕЛИ ДА МОГАТ ДА ПРЕБРОЯТ" ЖЕРТВИТЕ НА НАСИЛИЕ!" КАКВА ИЗМАМА? ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ! ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ,АКО ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ ПРИЗНАЯТ ЕДНА ПРЕСТЪПНА КОНВЕНЦИЯ, ПРОИЗЛИЗАЩА ОТ ДЪРЖАВА-ТУРЦИЯ , В КОЯТО НАЙ- НЕ СЕ СПАЗВАТ ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ. СЛУЖАТ СИ С ИЗМАМА, ЗА ДА УБЕДЯТ ИНАКО МИСЛЕЩИТЕ . България и ПАРЛАМЕНТ СА ДЛЪЖНИ ДА РАТИФИЦИРАТ САМО И ЕДИНСТВАНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА Е.С. !

"Експертите допълниха, че ратифицирането ще осигури бързо и ефективно разследване на случаите на домашно насилие, въвеждане на достатъчно специализирани безплатни услуги за закрила на пострадали от насилие, както и задължение насилникът да посещава специализирани програми, включващи социални и психологически консултации." Не мога да разбера кой е пречел до сега на експертите да предложат максималният брой безплатни услуги.

Българските Парламентарии не трябва да приемат Истанбулската Конвенция защото е вредна за развитието на България и нейната българщина ! Нашите Евродепутати трябва да ги освободим от заеманата длъжност защото предадоха Българския Народ и се занимават само със своето лично обогатяване в служба на Чужди Държави и интереси !

да гласуват за конвенцията,нали никой не се сеща защо точно той го иска?

ХА-ХА-ХА.. Право в десетката!

Гледам тук всички са се хванали за думата като удавник за сламка. Обзалагам се, чев пердашите или сте пердашили децата си и жените си, а жените ви го връщат с психически тормоз. За съжаление това е в България. Важно е да няма трети пол и обратните да се изкоренят, а че се убиват жени, че се тормозят деца - това е нормално. Баси - гледайте си в чинията, стига сте зяпали в чуждата. Обзалагам се повечето от вас гледат гей порно и му се кефят... ДА СЕ ПРИЕМЕ конвенцията. Кой с кого се чука не ми дреме - тяхна си работа. А вие отидете на гробищата да обяснявате на убитите защо няма кой да ги защити от тормоз. Или на изнасилените деца.

Когато една дума от международна конвенция, се превръща В НОВА ПРАВНА КОНСТРУКЦИЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ЮРИДИЧЕСКА ДЕФИНИЦИЯ, ИЗЯСНЯВАЩА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТРЕТИЯ ПОЛ, ТО ТОГАВА- ДА, ТАЗИ ДУМА ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ! Какъв е смисълът на изречението -/ Да се убие, не да се помилва /и какъв е смисъла на изречението /Да се убие не, да се помилва/, а? Една МАЛКА ЗАПЕТАЯ НОСИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА! Е същото е и с думите социален пол в тази конвенция

ТИ СИ ИЗВРАТЕН,ЗАТОВА МИСЛИШ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ИЗВРАТЕНИ! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА И НЯМА ДА ГЛЕДАМ ГЕЙ ПОРНО! НАЙ-ВАЖНОТО В ТОЗИ ЖИВОТ Е ЧОВЕК ДА ОПАЗИ ДУШАТА СИ ОТ ПОМИЯТА И ДА ОСТАНЕ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!КАКТО ПИШЕ КОЕЛЮ: ВОИН НА СВЕТЛИНАТА! СХВАЩАШ ЛИ ТОВА С ИЗВРАТЕНОТО СИ МОЗЪЧЕ?!

Само това стига, за да съм против: Цитат: Пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете. Всички знаем, че има два пола. Това как се чувства някой болен извратеняк си е негов проблем.

конвенцията- Член 4 Основни права, равнопоставеност и недискриминиране 3 Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, СОЦИАЛЕН ПОЛ... и т.н. ЗАЩО ИМА ДВЕ ПОНЯТИЯ ЗА ПОЛ- ПОЛ И СОЦИАЛЕН ПОЛ И ЗАЩО ТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ПО ОБЕМ ХАРАКТЕРИСТИКИ И СЪДЪРЖАНИЕ? ОТ ТОВА СЛЕДВА , ЧЕ ПОЛ И СОЦИАЛЕН ПОЛ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА, А НЕ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

ВИЕ САМИТЕ СТЕ ТРЕТИ ПОЛ,а парите които давате на вашите пудели от герб са за обезличаване на нацията ни