Нашествие на милиони мишки в Нов Южен Уелс, влизат в къщите и леглата (видео)

За да се справи с проблема, местното правителство е поръчало 5000 литра от забранена отрова за гризачи от Индия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой донесе мишките на тоя остров

Па тя чумата от мишоците тръгва, тъкмо лятото няма ковид...

Винаги са си били там, в тия мизерни дървени съборетини всякакви гадини се въдят. Смятай, че още смесителната батерия не е стигнала до острова.

То като че ли на английския остров не е същото.

преди да открият австралия за света май мишките ги е нямало там и разни други гадини

Байдън каза, че Путин е виновен, обмислят нови санкции.

Първо - наследниците на каторжници, наричащи се австралийци, опитали ли са се да потърсят причината за това мише нашествие? Второ - щом е за трепане, може и неразрешена отрова! Но лайнарите и педалите от ЕС ни съсипаха с изисквания да си нарежем заводите, ЧЕТИРИТЕ реактора на Козлодуй. Разбира се, с любезното съдействие на кривоустата курва и останалата сган башибозуци!

продава Черна отрова за мишки , много яка, да му се обадят

Да си купят от flip капаните. Голям хит са. За какво пък трябва да ги тровят.

Ти не прочете ли, че става въпрос за Австралия ?

Направо на Мъск flamethrower-а да грабват!

Прав си ...а какво ще стане ако други животни изядат от отровените мишки....такъв случай имаше в Дробруджа...една година много мишки се развъдиха и наште умници нахвърлиха отрова...за 2 г. напред измряха всички свраки врани и гарвани...да не говорим за мишелови и соколи. Това е тичпично за австралийците...липса на интелект....вкарват зайци...те изяждат цялата трева и не остава за овцете, вкарват лицици за да изядат зайците а те нападат коалите, преди 2-3г. имаха напаст от диви камили...някакви идиоти ги пуснали на свобода...за 20г. станали напаст...

Не е вярно..мишките и плъховете са донесени от хората....зайците, лисиците...и разбира се камили

А уж се хвалят че имали много змии...имате на най...ако не ги бяхте трепали тях наред сега нямаше да имате напаст от мишки

Да си вземат котки.

Срещу мишките има доказано биологично оръжие - нарича се котка. Само присъствието (и най-вече миризмата на котки) на дадена територия гони мишките оттам. Явно тъпите aussie-та са си изтрепали котките и сега се чудят какво да правят с мишките.

Канят 5000 китайски гости за 2 месеца и готово. Казват им ваши са. Подаряват им фритюрници преди това.

Къде видя осита( австралийци) приятелю ?

Чи четеш ли какво ти е писал човека или са те оперирали от мислене ?!

"тежка артилерия" - ярък ум си , ей

Бум на една популация води до бум и на популацията която се храни с нея... Догодина да не реват, че имат много змии...

Срещу котката обаче има доказано биологично оръжие - тъп управник и той взема връх! И у нас е същото - изтребват кучета и котки и плъховете плъзват по улици и мазета!

Да де !

Ха, тази нощ сънувах стария ми капан за мишки, явто това не е слиучайно :) Мишките са тъпи животни и влизат в дупката на капана, нищо, че в тази дупка са умрели техни събратя. Плъховете са умни, бягат от капаните където са умирали други плъхове.

Путин е пуснал мишките.......

Избиват котките, за да опазят животни като билби, но в природата няма празно. Хишниците на всяко ниво на хранителната пирамида са важни,

Правя онлайн защитна магия против мишки. Цена 30 паунда. За контакт на лични.

Тази мишка Путин се е размножил твърде много

Сложете им маски и ги поставете под карантина - за мишките говоря! За да ограничите разпространението им!!!! 'Доказан и много ефективен' метод от последната година

отрови, да си вкарат 5000 котки.

местните са ползвали мишките за храна. по време на преселенията на полинезийците - на саловете си са имали кози и мишки, които са заселвали навсякъде където отидат. мишките са огормен източник на калории, и почти неизчерпаем при това..

има елементарни капани, които избиват тия гадини... една кофа с вода до половината, малко просо, или каквото там житно им е под ръка - се пуска да плува на повърхноста - при подобен наплив на гризачи - поне по 50-60 на нощ ще давят.. има и други вариянти - с въртящата се пръчка и тн. а какво стана с прехвалените мишегони? нали ги продават под път и над път? толкова ли не могат да дадат 20 кинта и да си земат?

човече, ти разбираш ли за каква напаст става дума - милиони!!!!!!! милиони гадини!!! и котките ще се уплашат от количеството им! пък и като преядат - какво? още котки да внасят? става дума за ужасен проблем!! засега само в Австралия! тия гадини се плодят на всеки 3 месеца и по много - 4 пъти в годината!!! замърсяването нз планетата, сушите и потопите и глада след тях - ето кое докарва и гризачите! чел съм такъв sci-fi разказ - Of Rats and Men - и нещата сякаш наистина стават по сюжета в него, зловещо е!!!!!!!!

ако никой не се заеме да ги избивва - ще станат милиарди. давам пример за лесни и ефективни капани. колко са жителите на тоя щат? ако секи направи по един капан - сяка нощ ще умират стотици милиони! ако секи обяснява - ма те много - ми ще стават се повече!

Аз на дворс имам 3 котки, познайте дали съм виждал жива мишка. Е, трябва да се хранят, но си струва.

Има една приказка, че плъховете първи напускат потъващия кораб, защото усещат опасността. Явно са усетили някаква назряваща опасност като да речем природен катаклизъм и се спасяват, само че там няма накъде повече да се бяга. Да му мислят австралийците.

Много ми е интересно ако това нещо се случи из немско, например, как ще се оправят. Има много ефективни капани, които биха избили стотици за ден, ама са забранени, и сума ти и природозащотници, ерго екотерористи ще кряснат. В заблудената западна Европа са забранени лепящите капани за гризачи, а са много евтини и ефективни. А за промишлени количества гризачи - стъклен съд, дълбок, правоъгълен, отгоре една много тънка лъскава пръчка напреко на ръбовете, по средата и завързано на корда парче сиренце или хляб и на другия ден при такава банда от мишки ще има поне 50 парчета. След това ги оставям на вашето въображение.

Ми като живеят в къщи от талашит какво очакват? Битона му е майката.

Путин е виновен

Тук коментират котки ама биооръжието срещу мишки се нарича невестулка. Има бърз метаболизъм бързо огладнява и трепе мишки докато се умори. И в дупките им се навира даже. Друг е въпросът, че селяните не щат и да чуят за това животинче, че напада също зайци и птици. Впрочем това е и една от причините да се горят стърнищата (днес забранена практика) - унищожават се гризачите

после таралежите, после лисиците и след тях ловците .... и после всичко отначало

Докато има какво да ядът ще живеят. Значи трябва по стриктно събиране на боклука.

Пропусна да споменеш, че на двора Имаш 3 котки, 3 хиляди кърлежа и 3 милиона бълхи, нали?

Такива олигофрени като 123, се срещат все по-често и по-често за съжаление. Имаше един пак подобен “разбирач” в статията за Порто. Интересното е, че са не само незнаещи ами и нагли.

Ами статията е за проблем с мишки в източна Австралия, бе приятелю. Ти да не си помисли, че Нов Южен Уелс е в Уелс, приятелю?

Да вземеш да обадиш на невежите.... Как ще изгонят после китайците ...