Коментари - Нарушителите по пътищата ще получават писма от близки на загинали в катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А педофилите могат ли да получават писма с антракс,зарин,зуман,в-Х....цианид....???

то убаво, дано да са написани грамотно, но кофтито е, че 50% от загиналите са и причинители на тези катастрофи!

направо късате корабни въжета със зъби, с тея нашмъркани "идеи", педи! аз нема да спра на стоп за да ми пише некоя млада гювендия. пък после ще видим, какво ще и кажа на ушценце. вие сте болни и наистина имате нужда да си поговорите не със сороската, лузърска, наци-юдейска холивидска фамилия, която плаща да записвате собствените им идеи, получени от тотално разплутите им юдео-масонско-нацистки мозъчета. не се ли усещате, че времената се смениха, но тоя път без ваше участие, а педофил-психопатно, надрусаните - неграмотни муууууу джендърчета. да поцъкаме малце над брюкселски тантела-марка, а дебили с памперси, които построиха комунизЪма, но за себе си и баджанаците от ек и еп, но и ес!!! все антихристи, богоборци и на вечно осветените им магистрали. цеодве - с двеста. но проблемо! ........... Бог с нас

Поредната джендърска простотия. По добре да бяха въвели задължителен обществено полезен труд за наршителите повече ефект ще има.

виж какво смотльо, българина не работи когато е доброволно, ти искаш да работи задължителния обществен труд?? задължителния труд произвежда само щети!

Поредната яктивност на една безполезна институция! И за какво ще им послужат тези писма- на едните че не са забравили, а на другите че не им пука и ще продължат да правят каквото си искат на пъря?!

да пиша такова писмо. Предварително знам какво ще пиша: аздаебатвойтамамамръснарошавааздаеба

а кой ще им ги чете?

Тез дето откраднаха дъгата от децата, съвсем се изп@д@растиха! Неграмотен олигофрен с писма ще плашиш...

Не си ли направихте труда да разберете, че нарушителите по пътищата са основно представители на "кланова общност" и като цяло са негрОмотни.... писмата които ще получат ще отидат в тоалетната и ще се оцветяват основно в кафяви нюанси....

Баш бруталните катастрофи са предимно от Ганьовци.

Поредната тъпотия, която няма да има никакъв ефект, но една патка ходила у чужбината и е видяла и много й е харесало!!! Охльови, проблемите не се решават с емоции, а с разум!!!

По-скоро смятам, че трябва да сложат камери за скорост навсякъде и ако има 3 нарушения в рамките на година за превишена скорост, директно да му се отнема книжката, както е в цивилизованите държави. Войната по пътищата се решава единствено с правила и органи, които да съблюдават тези правила.

И СУМПС и МПС ! Не вярвам , че като вземеш на някой идиот СУМПС това ще го спре да се качи на МПС и да убива !

Баси простотиите :(((

По-добра идея е да пращат фактури и касови бележки на управителите на фирми за строителство на пътища, неговите роднини, като и копия до ръководството на полицията, МВР, Агенция пътна инфраструктура, Министерство на транспорта, Строителен надзор, Агенция за автомобилна администрация и кметовете на общините в зависимост от това на кой път си разбил колата си и защо пътя не е обезопасен от дупки, липса на знаци и неправилна маркировка. Защо плащаме винетки и пътни глоби и данък МПС, а пътищата са осеяни с дупки и държавните служители редовно си получават заплатките, тази година увеличени с 30%. То бива крадене и безнаказаност, но дори в Македония пътищата са доста по-добре.

и като се почнат едни дела за тормоз..

Поредната глупост ! Тези идиоти не знаят да четат , но дори и да познават буквите едва ли разбират написаното ! Само едно нещо може да промени нещата ! Да се спре автоматичното подновяване на СУМПС ! Задължителен изпит - листовки и кормуване ! Всеки 2 години опреснителни курсове и полагане изпити който иска да си запази СУМПС !

Минусджия = шофьор - убиец който не може да чете !

Неземна глупост!

земна си е глупостта, много дори.

От умрял писмо.........

Точно кога решиш, че няма как да се измисли някоя нова грандиозна глупост в тая държава и - бааам, вземи тая простотия!!!

Трябва да се инвестира в подобряване на уменията и културата на водачите а не само камери и фишове! Кога ще почнете да ги пращате и на тези, които карат с престъпно ниска скорост и създават предпоставките за катастрофите, на коите сме свидетели? За справка всяка неделя привечер посока София, масово коли каращи с 80-90 на магистрала, което е престъпно ниска скорост. Дори камионите ги изпреварват, а те забавят движението в лява лента и тапите са на лице.

Че те повечето дебили не могат да четат.

Как точно това ще ги трогне?