Заместник-председателят на НС Росица Янакиева е в болница

Зам.-председателят на Народното събрание Росица Янакиева е постъпила по спешност във ВМА рано тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Заместник-председателят на НС Росица Янакиева е в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря!

на мен ми се беше случила случката първо кой знае кога щеше да дойде БП ,щяха да ме разкарват от болница в болница..и ако доживеех да ме приемат щяха да се погрижат за мен като към непотребен пенсионер.Излизането -с ковчег.

Ако може една безплатна консултация!Има ли от какво да се притеснявам ,след като ЯМР на главата ми е наред,а аз вдигам много високи стойности /240-250 на 140-150/кръвно.Откриха ми само фонова ретинопатия.Пия си лекарствата и не приемам много сериозно заболяването си,но най-общо казано ,след като ЯМР/правен по друг повод/не показва увреждане на кръвоносните съдове в главата ,имам ли риск от аневризма или нещо друго?Предварително благодаря!

Кръвното,което вдигаш е с много високи стойности.Трябва да го поддържаш около 120-130/80.Иди на лекар да ти назначи адекватна терапия и го приеми много сериозно,защото с тези стойности/240-250/140-`50/ имаш сериозен риск от аневризма

Българи бъдете съпричастни с болките и неволите на политиците ни!Те макар да крадът милиони на наш гръб и да живеят в красиви големи къщи и да карат скъпи и луксозни коли и децата им да учат в чужбина и да почиват в най-скъпите световни курорти те не са лоши!Ние сме тъпи че ги търпим и ще продължаваме да ги търпим!А женицата дано се оправи та да продължава да дои бедните перничани!Срам ме е че съм българин!

Така и се полага!

Безкръвните операции поемат ли се от здравната каса?

Зависи на кого са направени.

махнете я тая грозотия ...влязла в болницата...нам ко правила....и това новина ли е ....кой се е насрал кой напикал....пишете тука....

какво става !? започнахте да се сещате, че ще пукнете или просто пак се вълнуваме от безсмислието в жълтината !?

Касапите -разбойници на ВМА умориха милата ми майчица, рекетираха ме за пари за операций, за лекарства и за какво ли не. Мародери в бели престилки са те, за които няма закон и наказания, както всъщност е навсякъде в мафиотската държава.

Не на всеки му понася да се занимава с `айдутлук.

След болницата могат да и намерят и по топло местенце на пернишката "крадлица"!

Лек трус е усетен на територията на София 18:47 2 януари 2015 Заместник-председателят на НС Росица Янакиева е в болница 21:00 6 януари 2015 . . . Някой си мислят ... че са недосегаеми за Провидението.

И ДА ПРИКЛЮЧА - ЖИВА, ЗДРАВА ДА Е ЖЕНАТА И "Д ВИ Е МА" РЕДАКТОРСКА!

И - НЕ СЪМ КАЗАЛ НИЩО ЛОШО ЗА ЖЕНАТА! КАЗАХ САМО, ЧЕ ДОКАТО ТИЯ БОГОИЗБРАНИТЕ НЕ СВИКНАТ С МИСЪЛТА, ЧЕ СА ХОРА - АРЕ НЯМА НУЖДА ДА ИМ ЧЕТЕМ ЗА БОЛЕЖКИТЕ! ЕЛЕ ПЪК НЕДОКЛАТЕНИ ЖУРНАЛЯ - НОВИНИ ОТ ТОВА ДА ПРАВЯТ!

няма какво да свикват, защото с делата си отдавна, отдавна доказаха, че нямат нищо общо с хората. да им се даде втори шанс, ама за какво, като и него ще го пропилеят, както пропиляха живота и съдбите на много други.

Европейската практика изисква пълна тайна по здравните проблеми на отделния човек. Докторите и медицинските сестри не трябва под никаква форма и повод да дават информация от какво страда техният пациент. Даже на близките не трябва да казват, ако пациентът им позволява. Нещо като свещеническата тайната на изповедите. Като се издава болничен лист се вписват само датите на отпуск, без болестта. И началникът няма никакво право да пита от какво е болен неговия работник. А тук у нас широко се коментират заболяванията като например сега тук в тоя интернет сайт.

"Междувременно, съпартийци на Янакиева от АБВ коментираха пред Дарик, че проблемът е аневризма*". да, но от европейските практики са много, много далеч.. някои другарки и другари. по повода искам само да попитам - имало ли е консултации по телефона?

Това важи само в страни, в които болничният лист не струва кутия шоколадови бонбони на желаещия го, + 20 лв. За лекуващият го и 200 лева за тези, които плащат здравни осигуровки.

Цеу Пеуник скарби разбиаш ли. Просто не моем да спим значи. Нека да я дръжат повеке тама да укрепне завалийката, па я що яка булка е, че се спраи.

це аневризмата не я е напънала из пернишките села, че там щеше попа да я ръси, както става с обикновените хора. Бът на жългите павето и скато си депутатин се юрват дакторете и ... айде във ВМА, Токуда, Правителствена.... Какво ли си вмислят родителите на починалото датанце в Делиормана?!? Какво ли си мисля аз?!?

Тази женица чудеса направи, за да се докопа до депутатстването, че даже и зам. я направиха... Остави Перник в състояние на фактически фалит, ама това не било важно, важното било да седи на президиума... Сори, ама някакси не мога да и съчувствам, още повече, че (според мен) проблемите и идват от злоупотреба с алкохола, а не от...високо кръвно!

Пернишкото крупие , чиито съратници си излежаха присъдите в Германия?

кво ни занимавате с тея комунисти и подлоги на Путин от АБВ. Първанов има една цел да ни набута в Евразийския съюз, ама тоя път нема да му мине номера на руската подлога.

Всички грижи,всичко възможно все пак тя е в парламента?

При условие, че част средностатистическия данъкоплатец е лишен от каквато и да "медицинска грижа" ( изключвам София и големите областни центрове ), да ни информират, че някой страда от "аневризъм" е форма на безочие

Наистина тази от снимката и много гнусно същество.

ТИ СИШ ПЪЛЕН ИДИОТ, ЩОМ ЗЛОУПОТРЕБЯВАШ

Научи се да пишеш малоумнико.

Госпожо редактор, гръцкият глагол аневриско означава торбичкообразно разширение на кръвоносен съд. Оттам през латински идва точния медицински термин Аневризма, ж. р., ед. ч., Аневризми - мн. число. Нека бъдем точни в специализираната терминология!

Освен това: "Бившият кмет на Перник ..." Какво лошо има в съществителното "кметица"?! Може би Англия има "крал", Диана е била "принц", а в училище ни обучават само "учител-и" и чистят само "чистач-и"?!

Дано всички политици проумеят че живото не е вечен, и че " дървеното пардесю" джобове няма. Тази от снимката докара на Перник много злини, много пари открадна, и тук е мястото да си припомним че... Бог забавя но не забравя.

Бабе дано някой от тези едноклетъчни наричащи себе си политици прочетат поста ти и проумеят написаното от теб.

А за зам. председателя Христо Бисеров и дума не обелвата?

Госпожо редактор, моля поправете терминологията в статията. Не съществува понятие Аневризмът/Аневризъм. Правлиният медицински термин е Аневризма - женски род, ед. число, Аневризми - мн. число. Понятието идва от латински. Фактологически статията е правилна с изключение на членуването и изписването на термина в мъжки род.

Тя от къде да го знае начина на писане и изговаряне-тя прост-о журналист,а не медик,с отлични познания по латински :)

На тая жена и лицето и говори,че не е здрава.Дано се пооправи.

Дано не. Да мре.

алкохолът не прощава и на политиците

Не и желая злото на тази жена, но кажете, ако не е правилно политически ориентирана дали ще се положат толкова грижи за нея? ко беше една обикновена жена от народа - дъщеря, майка, сестра? Биха я оставили да умре като куче или най-малкото да изнудват цялото и семейство за хиляди левове, за да я оперират. Заради правилно ориентирани политически и слагачески хора пращаме хеликоптери, правим операции на нивото на световната хирургия....но за народа какво? Нищо! Ние ще платим сметката към ВМА . Толкова за нас!

Ама защо във ВМА? Няма ли Правителствена? Или тя не е на нивото на народните избраници? Мене ме взеха в Правителствена, но това е защото не съм правителствен, а най-прост.

Г-н Борисов, честито Ви и професорско звание!

Не бих си позволила да оставя когото и да било да умира! За Р. Янакиева тази нощ съм положила същите грижи, които бих положила за всеки пациент, постъпил на мое дежурство! Моля без обиди! Не разсъждавайте за професионализма на другите от собствената си камбанария!

А вие не си правете изводи за мен, без дори да се опитате да вникнете в това, което съм написал. Въпросът е, че случаен човек дори не може да стигне до вас. Стигат тези с политическа власт или тези с пари. Защо не направите същата операция за баба Пенка от Горно Нанадолнище без пари? Но на нея ще и поискате пари, които тя няма или ке накарате близките и да търсят сумата. Двойни стандарти. То не зависи от вас лично, която сте била на смяна. Просто системата не позволява на обикновените хора да достигнат до качествена здравна помощ и то безплатно. Ако Янакиева не беше зам.председател на парламента, нямаше въобще да четем добри новини за нея сега.

И къде изобщо видяхте някой да ви обижда?

Явно не четете достатъчно задълбочено...Прочетете написаното , което предизвика репликата ми и ако пак не Ви стане ясно, тогава ще Ви отговоря с описание.

Това е операция, която се прави при много хора в България. Оставете какво пишат журналистите! Нямам право да правя коментар, но само ще Ви кажа , че Янакиева попадна при нас по най-стандартния начин. Докарана е от Спешна помощ . Нищо различно от когото и да е друг пациент...Останалото наистина са празни приказки на медиите!

И аз не се чувствам добре,ама кой ще се погрижи за мен.Кучета ме яли.Дреме им на ку.... за обикновения,измъчен от работа и безпаричие човек.Е това е мнооооого чка новина.БРАВООООО! :)

защо да ми пука за някакъв некадърен необразован мързеливец