Коментари - Народният театър отрича за събитие на Божидар Димитров | dnes.dir.bg
назад

Народният театър отрича за събитие на Божидар Димитров

От Народния театър "Иван Вазов" излязоха с официално опровержение във връзка с изявление за учредяване на движение на проф. Божидар Димитров тази неделя.

Обратно в новината

Коментари - Народният театър отрича за събитие на Божидар Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кяр трябва да има! Сега заедно с Конвенцията ... ще можем да втъркаме на Референдума и втори въпрос - Президентска Република!

НА този ДЖЕНДЪР димитров,на този ПОДЛИЗУРКО димитров,на тази ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА димитров,малка ли му е пенсията,та иска да става и политик?!?!? ПП:пиша фамилията му с малка буква,защото ла.ното се пише с малка!!!!

..а и си свикнал и с твоята фамилия, нали?

Мухъл не се спря. Винаги е подкрепял банкялията и сега търси начин да го подпомага. Трябва да му се реваншира. А той е толкова професор,колкото аз съм космонавт,а Боцо- генерал. Аман от боклуци.

Ами тогава местим събитието в хотел Берлин! Величие Възход Валута!

Аз ви поддържам господин Димитров ! Направете нещо различно от Крадливото ОПГ Герб ! За мутрата Борисов бесилка пред Народния Театър !

Че той нали му е първи везир?

Божо глупака е една от пионките на БОРИСОВ, да разводни ПАТРЕОТИТЕ с един изкуфял дартак. БОКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПРЕМИЕР ЩЕ Е ВОЛЕН!!!!!

Евала, така не съм се смял отдавна!

КАТО СТАНЕМ ПЕДЕРАЦИЯ НА ЕС !!! ВЪЗХОДЪТ НА ДЖЕНДЪРИТЕ НЕ ВЕЩАЕ ВЕЛИЧИЕ , ПРОФЕСОРЕ !!!

ДАДЕНО! ЩЕ СТАВАМЕ ГЛУПЕНДРИЯ НА РУСИЯ! Щом си се уплашил да не те подгонят джендъри...Или тайничко...се надяваш, като кокошката гонена от петела?