Закопчаха шофьор, превозващ наркотици и химикал

Гранични полицаи задържаха шофьор на микробус, превозващ наркотици и прекурсори през Дунав мост 2. ГДГП и ГДБОП продължават процесуално-следствените действия.

Обратно в новината

Коментари - Закопчаха шофьор, превозващ наркотици и химикал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е химик има си хоби кара го за приятели полицаи полицити химици. Ако бяха намерили грам марихуана със сигурност щяха да вкарат веднага по бързото производство!

трафиканче си имаме и ние но все минава между капките и чадъри има и кола с тъмни стъкла е оборудвано

си направят шампионски отбор следвайки лудогорския пример

Явно са решили, че мистър Хайзенберг е потенциален конкурент ... Само как разбраха, че смята да ползва киселината за производство на наркотици?!

ТАЗИ ДРОГА, ЯВНО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ДРУГИ СТРАНИ, ТУКА НЕ СПИРАТ ДА ПОВТАРЯТ НИСКИ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ И НИСКИ ЦЕНИ НА ИМОТИТЕ,,,,,,,,,,,

кой е луд да вкарва амфитамин в България, като тука се произвежда дрогата ?

Явно е трафикант, защото е карал амфетамин, но оцетният анхидрид е необходим и в други производства, които нямат нищо общо с наркотиците.

Мелиза*, на "Тракията" като й подадох 5 Евра! Още немоа дая забрава, а Пенцилина ми свршва! Кажете ора, ко да праа? SMS до Катуница, кмета

А цветни боички имал ли е?

Тоя па,не се допитал до главните от герб

Кажете мнного моля Кои? Най-умните, Старейшини, или, може и от по-прости? Тае-коконди, Футболисти- дуЗпаджии или, Полюций?

Да го пъхнат този боклук в ромското крило на Централния за 5 - 6 годинки и след това, само вибратори ще му идват на ум за контрабанда......

ти си мераклия да ти пръснат халката, гледам такива мисли постоянно ти се въртят в главата

Щото като чета коментарите на такива като теб и веднага ми идва наум колко изнасилен е мозъкът ви като сте били малки и до какъв хал сте стигнали и се обърквам бати....:))))))))