Джипът с дрога на полицейски шеф бил на румънски наркодилър

МВР излезе с официално съобщение, след като вчера прокуратурата потвърди, че разследва случай на открит наркотик в кола, ползвана от шефа на полицията в Монтана

Обратно в новината

Коментари - Джипът с дрога на полицейски шеф бил на румънски наркодилър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем си кара,хем си смръква ...

петгодишна присъда "се изтърпява" за две години? Смехории!Защо изобщо ги съдят?

Вчера си помислих, че са му спретнали "активно мероприятие" за изборите, поради оскъдната информация. Оказало се класика в жанра: Фатмака сменя мутрата зад волана. По силата на какъв закон е закупено това возило от държавата и от кой собственник? Някой ще каже че е бил конфискуван джипът - ами тогава да ядат 20 тона конфискувана скумрия, да им плащат заплати с конфискувани герданчета, хляб да им месят от ГМО соята внесена от Украйна без да е обявена за такава. Не подлежат ли всички конфискувани стоки и предмети на обществени търгове в полза на държавата? Ами ако е пренасян плутоний с джипът? Не дай боже и Сибирска язва? Това е тотален ченгеджийски скандал преди изборите и в нормална държава летят оставки, вкл. и на министъра.

loyola

Хем не знаят какво е веществото, хем веднага разбраха, че е дрога?! Как става тая работа, да се чуди човек ... А иначе не знам по европейските страни полицаи да карат мутренски джипове втора ръка. Това освен у нас съм го виждал само по холивудските филми, когато искат да покажат, че ченгето е корумпирано. Ама едва ли това схващане е приолжимо и у нас

Да се обезглави!

От къде са им на тези така наречени шефове джиповете, парите,благоденствието.В България това от заплата не става.нищо не се произвежда...Дрогата,дрогата от там са като крезове и недосегаеми.Парите не миришат.

Този от герб ли е ?? Егати простотията !!

А ако беше ВЗРИВ в резервоара на шефа ?

хаха ами не си спомням да съм карал джип на наркопласьор

или както се казва коЙмиАка в гащите

И все пак. Предвина многобройните изказвания на меверейците по случая, започва да смърди на пръд*ня. Как се пееше: "А дали е така? Кой ще ми каже?"

Както се казва - просто не е истина! :-)

Явно не са намерили всичката дрога в джипа. Имало е останало количество - вероятно хероин, след като за такова е отнет. Затова сега се е развалило. Да не бързаме да обвиняваме веднага човека. може да е банална причината. Най-малкото не би я пратил на ремонт ако знаеше. Засега е по-вероятно да е невинен. Не е 100% сигурно и си трябва разследване, но вероятно това ще се окаже.

Вероятно е така, но ако е обикновен гражданин ще усети цялата строгост на закона :)

както и да е-нали го накараха да бъде послушен/корумпиран/.

Джипа, не е развален, а дрогиран...

Нали не мислите, че някой, който има поне малко ум в главата си, ще даде за ремонт кола, в която има наркотици. Абсолютно дрогата си е от преди в джипа. Не са си свършили работата тези, които са правили обиска при конфискуването. Намерили са нещо някъде и са решили, че е само това. Лошо, ако беше продадена на търг и някой беше хванат в друга държава с нея? Ходи доказвай, какво и как!

пак късмет, че не са му дали джипа на някой убиец или терорист! че кой знае какво щяха да намерят вътре!

той и боевски каза, че си купил нов куфар, а вътре имало 9 кг кокаин. а на този полицейски шеф, ако му бяхте дали едно Клио за служебен автомобил, а не джипа на наркотрафикант, нямаше да има нужда да се оправдава

"Конфискуваният джип е предоставен същата година за ползване от ОДМВР-Монтана.".......zaedno s namirashtite se v nego narkotici!!!!!

'Джипът с дрога на полицейски шеф бил на румънски наркодилър" как ли да се чете? "Джипът, с дрога, използван от полицейски шеф, бил на румънски наркодилър" "Джипът, с дрога на полицейски шеф, бил на румънски наркодилър" или "Джипът с дрога на полицейски шеф, бил на румънски наркодилър"

Какво "как ли да се чете",ами да се чете,че трасето има нужда от сигурност,за да няма приказки от сорта :- ние ги хващаме,а те ги пускат...относно "конфискувания джип (кола) има вече изигран такъв казус в Добрич 1995-1996г. и ,ако адвокатът на потърпевшия се интересува нека си направи справката,чрез свои колеги да пита за знаково дело на районен прокурор (навъртял стаж за пенсия не само с това дело,а с "дела" срещу знаковото лице по делото - Цветанов е оправдан,значи адвокатът му се е запознал с делата срещу това знаково лице...) ,станал в последствие окръжен началник...

Запетайките са трудна работа.

''УЖ''...? Всякакви номерца,на държ. институции ,само и само да се разсее ИСТИНАТА.

Аз си мислех, че комбинацията от кока с бензин би вдигнала мощността, а пък то...

Може да е вярно , но никои не ви вярва .

Но не ползвам чужди джипове и неам нерви от такива случаи.

Не сме очаквали нещо различно - шефът на милицията да си конфискува джипче за лично ползване...

Този има късмет , че не е ходил в Турция или Гърция на море , а ако е ходил и го бяха хванали там ...дали ще мине версията , че наркотиците са на предишния собственик. Дори да е така.

Нали имаха милиционерски кучета които веднага подушват наркориците? Някой вярва ли че не проверяват джип конфискуван от контрабандист на наркотици? Съвсем за балъци ни вземат..

Как кучето ще открие наркотик в резервоар с бензин или нафта?

А Какво стана със Хванатата Кока 1.4 тона във ФРАНЦИЯ ХЕРОИН НА ГЕРБ,НА ЕДИН ТЕХЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,КОЙТО Е СЕ Е ЗАНИМАВАЛ СЪС БЪГИТА.ИЛИ НЕЩО ТАКОВА,ХЕРОИНА БИЛ НАМЕРЕН ВЪВ ГУМИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ????КАКВО СТАНА СЪС ТАЗИ КОКА???

за кокошка, няма прошка, за милиони, в България!

дкми

Аз ли съм тъп, та се чудя как 5 годишна присъда се излежава за около 3? "До момента е установено, че автомобилът е отнет в полза на държавата през 2010 г. с решение на Окръжен съд-Ямбол. Тогава е бил признат за виновен и осъден румънски гражданин за контрабанда на 4 кг хероин. Наложеното наказание от 5 г. лишаване от свобода е изтърпяно на 31.01.2013 г."

Да дам пояснение- който лежи в затвор 2 дни му се броят за 3, респективно и с годините е така и затова излизат по-рано!

Сигурно има за добро поведение. За работа в затвора.

Голям праз! Производството на чист хероин в Афганистан се е увеличило 40 пъти!!!, след като САЩ започнаха там война. А и вчера-оня ден едва не легализираха наркотиците в ООН, че за един джип ли.

"ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ" НА МВР... Колко добре са претърсили джипчето.. И са си го взели да си джиткат с него.. Ама кат са запушила сондата и той почнал да фърля къчове.. Как бръже са го открили... За да са возят пак с него..

кое министерство публикува тези добиви?