На ”Коста Конкордия“ имало голяма партида кокаин на мафията

Италианският круизен кораб "Коста Конкордия", който претърпя корабокрушение през 2012 г., е превозвал голяма партида кокаин на мафията Ндрангета.

Обратно в новината

Коментари - На ”Коста Конкордия“ имало голяма партида кокаин на мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих желала да подам оплакване за продажба на наркотици в училището на моето дете - частно немско училище "Ерих Кестнер". Сред учениците има дилъри на наркотици, които продават "стоката" безнаказано! Ужас и безумие!

Може би затова капитанът е напуснал първи кораба, за да се погрижи за наркотика.

с парите от който ще захранват педалите политици и други дърти пръжки

Хубава работа , ама италианска.

под вода, вероятно се е разтворил и затова не са го намерили. Както преди двадесетина години в пристанище Варна ако не се лъжа, изчезнаха 15 000 тона ли бяха, 20 000 тона ли бяха захар, тъй като ги бил навалял дъжд и те се били разтворили. Адвокат на тази далавера беше известната другарка Татяна Дончева, делото приключи с оправдания естествено, какво друго да очакваш? Ама тази същата другарка Татяна Дончева след това стана честен виден политик, смени няколко партии, формации и движения, създаде собствена партия от няколко човека, всяка седмица я викат по телевизиите да дава акъл, морал, да осветлява правилно събитията.

А,защо забрави най важното,колко парички си е гушнала от тая захар,от Мултигруп и ...от субсидята на последните избори..ама и тя не се насити,голяма лакомия и гледа нахално в очите и се пули,чак ти се изка да се засрамиш заради нея..

Глупости.

Ей, Брендо е навсякъде!

Нищо ново под слънцето! У нас дрога се пренася с влакове и автобуси!

Ми те круизните кораби,са собственост на мафията и Ватикана.

ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРИ НАС ВСЕКИ ДЕН СЕ РЕКЛАМИРА ЛАС ВЕГАС ..... А ПОСЛЕДНОТО СПОМЕНАВАНЕ В НОВИНИТЕ НА ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ БЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ - НАД 10 :))

Не знаех, че в Русия рекламират Лас Вегас.

не са открили наркотиците, обаче са открили тикви....

Кораба го е потопил д-р Албан - зъболекаря. Той е най-злия противник на дрогата.

Бахти мишока, тоя "капитан"

Най вероятно за това е била и катастрофата