Наришкин призна, че САЩ са предупредили Русия за терористичен акт, но без конкретика

Шефът на руското разузнаване заяви, че между Москва и Вашингтон действа антитерористичен канал за обмен на информация

Обратно в новината

Коментари - Наришкин призна, че САЩ са предупредили Русия за терористичен акт, но без конкретика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този още не е паднал от 16-я етаж

какво повече искат?

Този много говори без да разбира . Не може да се всява раздвоение сред пролетарята Вероятно скоро ще скачи от някой висок прозорец .

Този път руските служби определено се справиха по-добре, отколкото при терористичния акт на Дубровка, когато избиха повече заложници с отровен газ.

пак си измислят тези руските подлоги. кой знае кой пияница е проспал предупреждението. то аз бях прочел в публичното пространство за американски граждани да се пазят, при това с достатъчно конкретика.

Това е един от най-знатните родове, заедно с Шувалови. Владетели на огромни пмошестия, градове и тн. Фамилията на този идва от факта, че предците му са били крепостни мужици на графовете Наришкини. Крепостинчеството е било, като робството на чернокожите. Могат да те продават, цял живот живееш на едно място и нямаш право да мърдаш без позволение. Та това говори много за менталитета на съвременния руснак.

Това е нормално,все пак те са го организирали.

Гошо пак скочи лошо! :) Печелиш награда за най-тъп коментар. Поздравления! :)

Ще бъде открит

В Афганистан ли?

А простите руснаци какво са очаквали - не спират да повтарят, как САЩ са им врагове .... Очакват конкретика от враговете ... Невероятно тъпи същества са това руснаците !!!

един руски шпионин в изгнание беше казал, че ако САЩ ударят Люблянка с ракета томахоук, 80% от световния тероризъм ще изчезне.

Казаците искали да им кажат точното място. Ако може и да им хванат терористите.

За Крокус са им казали

са ги предупредили,като знаят толкова много, сигурно знаят и поръчителя

Да, знаят - НА КОГО ДА КАЖАТ - НА ТЪПАЦИТЕ, КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ САЩ ЛИ??? ТИ СИ НАГЛИЧЪК КАТО РУСКИТЕ МАЙМУНИ, НАЛИ???

Разбера се, че знаят поръчителя, защото самите те са поръчителите...

Добре оплюваме чуждите, но защо не виждаме какво е положението у тук? И тук по най-тъп начин се пести от охрана на детски градини, училища, университети - всичко заключено, с изключение на 1 вход и той с чепове, и там един човек варди. Недай си боже да стане инцидент. Как ще се напусне бързо сградата? Само че на нашите политици - за нашите деца съвсем не им пука.

Очаквам, че Наришкин ще арестува скоро Путин, ще го предаде в Хага и ще признае, че всички терористични актове от 1999-та са по заповед на Путин.

И баба ти да пребият на село, е сигурно, че ще имаш същите очаквания.

Атентати като цяло не са предотвратяеми. Освен ако не се изпуснат някъде или са следени хора по принцип, защото са известни. Винаги може да се измисли слабо място. А нещата които се ловят, те не се разбират. Разбират се издънките. Ако е имало 10 опита, но 1 е успял, разбираш за успешния.

е ти какво очакваш ве, кьорпе - да ти кажат в колко часа, къде ще ударят ли??? вие нищо не сте открили, заети сте били да убивате Навални!!! Скоро ще сте при кобзон, скоро!

се, че освен САЩ и Иран ги е предупредил за атентата. Ама който си не може...

Или който си го е организирал си знае и подробностите....

американо-иранската мафия са организирали атентата по твоите думи

3евзек

Викаш не е по силите на руските служби да разкриват подробности, затова нищо не са знаели.

"Твърде обща" им била информацията, дето са им дали от толкова места. Освен да си дреме в бункера и да умува какво още да разруши Путьо за друго не става.

този скоро ще падне от прозореца.

Наришкин или Напишкин е правилно да се казва?

Е те какво точно конкретно очакват да получат , за да започнат някакви превантивни действия и слухтене по техните си канали - точен час, имена и размер на обувки ли ? Е, да, ама в реалния живот много рядко се случва така … Прости са си го преместили в другия крачол, ама този път е взело че е случил реален атентат и сега мачкат каскета …

Малоумник..на 7 идва предупреждение че следващите 48 часа ще се случи нещо... и американските граждани да избягват масови събития... На 9 времето минава и не става нищо...и изборите минават...това е не могат да държат пълна бойна готовност постоянно...и из цяла русия...

Ще се случи нещо? Един терористичен атентат мозех да бъде свързан в Русия: събитие с много хора; промишлен атентат на техни трасейни комплекси; атентат на военни бази; на хранилищра за ядрени отпадъци; ха питейни хранилища; на хранителни хранилища; и т.н. и т.н. и т.н. Говорим за най-голямата по плош страна. Може ли според теб да се покрие тази площ за 48 часа. те толкова хора нямат. Ти ако зивееш в София, Мюнхен, и т.н. всичко свързваш само с масови сбирки.

Ми толкоз....предупреждение по хамерикански

Ако не е зала..ще е магазин..училище...гара...вагон на метрото или автобус... на всеки ъгъл полицай не става...това което ще стане е че хохлю ще плати в пъти повече...

До онзи ден уж беше пропаганда - те не обичат други да практикуват националният им спорт. После не им били казали нищо. Сега пък им били казали, но не посочили точно кой... е какво трябваше да им кажат на великите шпиони? Кой, кога и в колко ли?

Не се тревожи...посланието е прието... Кримнския мост...Дугина, Татарский, Кива...Патоците Без излишна скромност... дупе да ви е яко...

смешник - дупе на вас да ви е яко! няма да се размине, както при перестройката!

Кремълското джудже за пореден път доказва, че е некадърен дори в сфера, която уж му е позната по образование - антитероризъм. Сега реват, нямало конкретика, но за събитиепо в Крокус, с хиляди хора, е трябвало да има въоръжена охрана и пропускателен режим. Елементарни мерки не са били взети. Негоден и опасен е преди всичко за руския народ този индивид, след това за Украйна. И не му е първият случай, да речем, че няма опит. Няма интелект да осмисли опита.

Личните нападки и маниакалността в стремежът да бъде унизен е много показателен акт за личностно преследване. Личностното преследване и нарушение на личната неприкосновеност и достойнство на човек са заститени с Член 1 от Конституцията на РБ и почти всеки друг законен акт. Престъпно е да се унижава човек така дори словестно. Агресията и подстрекателстворто към саморазправа мозех да бъде и словестна. Тук борците за право и ред (общствен) е добре да попрехвурлите тези текстове. По 10-тина странички са.

не отправиш този упрек към путинските пропагандисти - Соловьов, Витязова, Скабеева, Симонян и т.н.

Тези граждани които споменаваш не следя. Не ме интересуват. Те не са обвинени като невинни в престъпление и техните права не са нарушени. Той е жертвата. Парадоксално - но факт. Каквото и да се случи той е бушонът който е предвиден на гръмне удобно. В страни обаче където няма смъртно наказание и където за реално извършено престъпление убийство дават по 10-тина години не може тази политическа игра, скалупка и стремеж за отърваване от човек да стане чрез организация претендираща за Право. С прости думи - нямаше да си правя труд ако не беше заповедта му за директна смърт де факто като напълно невинен (не деец) на политически правен фарс.

Проблемът за Лубянка е, че в дигиталната ера прикриването на подобно клане не е лесно. Случайни снимки, направени от един от зрителите на концерта на телефона му, показват изоставен автомат с приставка за изстрелване с халосни патрони. Тогава се случиха не по-малко странни явления. На органите на реда, както и на пожарникарите им отне повече от час, за да стигнат до Крокус. Специалните части заминаха с кола, която не се появи на нито една от камерите за наблюдение, а таджиките потеглиха с рено към украинската граница, където ги чакаха други специални сили. Въпреки това, след като чуха по радиото за реалния мащаб на случилото се, таджиките осъзнаха непосредствената смъртна опасност и промениха маршрута, отивайки към Беларус. Само че нямаха представа за ГПС тракера, вграден в колата. Те бяха блокирани на самата граница с Беларус. Сега задачата е разследването и ФСБ, заедно с Путин, да накарат таджиките да признаят, че поръчителите на този терористичен акт са представители на Украйна.

1. Изоставен автомат както казваш с приставка за хаосни патрони се виждало на снимката. В момента детските играчки които се продават буквално можеш да ги сбъркаш с истински. Лично бях свидетел как възрастна жена в Германия се стреста от детенце в парка което размаха досущ Глок. 2. Кола на специални служби за внезапни нужди има паркирани на много места. Записите на камерите на повечето обществени места са с времетраене 48 часа. Така че, ако спец-колата е докарана преди това време - няма да я видят.

Текстът не е свързан на български език. Като бълнуване е. Откъде го преписа?

Основните несъответствия във версията на Кремъл за атаката срещу Крокус 1. Защо СОБР започва щурма едва след час и половина от началото на стрелбата? 2.Какво правеха полицаите от микрорайон Павшино, който се намира в същата сграда, по време на терористичната атака? 3. Ако силите за сигурност са пристигнали на мястото за пет минути, както твърди пресслужбата на МВР, тогава защо полицията е допуснала безпрепятствено терористите да си тръгнат ? 4. Защо терористите, които се държаха изключително компетентно и ясно в залата , точно подпалвайки концертната зала и пожарните изходи, направиха най-глупавата грешка да си тръгнат със същото бяло Рено ? 5. Защо руските власти разглеждат версията за бягство на терористи към украинската граница, ако най-близкото място до мястото на задържане е границата с Беларус , и тте са задържани там ? 6. За да могат терористите да преминат през „прозореца“, който Украйна уж им е подготвила, те първо трябва да преминат през МНОГОБРОЙНИТЕ добре охранявани руски контролно-пропускателни пунктове. Излиза, че от наша страна са подготвяли „прозорец“ за терористи?

Ъхъ...хамерикън предупреждават че ще вали...ма къде...кога..какво...не се знае... после кат стане наводнения...без значение у Сочи или Владивосток..и април ли или юни... ще кажат - ма ето ние ви предупредихме!? Не минават тия..

ТЪП РУСОФИЛ: … и веднага поредната „опорка“ на русофилите : в сигнала е нямало трите имена, ЕГН, адрес и телефон на извършителите. Сигурно путинските тролове са много изненадани. Един вид - не са им дали дали паспортните данни на терористите, снимките, маршрута, датата, часа и мястото. Лоши САЩ, лоши! Жалко, американците не са дали номерата на обувките на терористите. Срам!

Ма да де...шъ вали...споко...

Жалко, американците не са дали номерата на обувките на терористите. Срам!

Най смешното в цялата работа е вече пробутват на крепостните че терористите вербувани от евреина фашист а сега и ислямски фундаменталист Зелеснки са били управлявани с чип от ваксината ?!?!? Колкото и тъпо и невероятно да звучи им го пробутват по националната им телевизия

путлер се насира от страх , дори от мъртвия НАВАЛНИ русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса. путлер се насира от страх , дори от мъртвия НАВАЛНИ /// ОТДАВНА РУСНАКЪТ СИ ГО Е ПРИЗНАЛ : „Руската държава се държи като циганско племе, за което е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе в ред своята собствена. Василий Ключевски (1841-1911).

Руски класици за Русия и руснаците: "Тежък е руският дух: не можеш да дишаш, нито да летиш." - Александър Блок. "Московия е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска." - Алексей Толстой." "Те (руснаците, - б.а.) не са хора, а грубияни, дива орда, убийци и злодеи." - Михаил Булгаков. „Най-важният признак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост". - Максим Горки. „Хора, които се скитат из Европа и търсят какво могат да унищожат. Унищожават за забавление.“ - Фьодор Достоевски. „Руснаците са готови да умрат за една кисела краставичка и за световната революция.“ – Исак Бабел.

Дай препратки към творбите на тези мъдри изказвания. Добре си ги преписал, ама източници няма. Да не би да са измислици?

Предупреждение без конкретика за страна като Русия с тази площ са празни приказки. Като да търсиш игла в купа сено.

и веднага поредната „опорка“ на русофилите : в сигнала е нямало трите имена, ЕГН, адрес и телефон на извършителите. Сигурно путинските тролове са много изненадани. Един вид - не са им дали дали паспортните данни на терористите, снимките, маршрута, датата, часа и мястото. Лоши САЩ, лоши!

Еми великото ЦРУ поне можеше да спомене държавата спосор или местоположението. Например, имаме засечена информация че от Дагестан се транспортират оръжия за Русия. Така щяха да следят поне по границата. Дагестан е Република на Русия. Мислиш ли че следят руснаците кой какво кара. Работи се на доверие. Ти като пътуваш с пикап от Варна за София дали мислиш че от НСС те следят. Ти сис пътуваш на територия свободна за пътуване. Знаете ли че имате игла в лупата сено. Я търсете! Това е ЦРУ.

Т.е. на събитие с 6000+ публика в сърцето на Москва не имало поне 5-6 агента на службите ?! Ъ?

Кво сърце бе тъпън...в подмосковието е...и Москва е 4 Бълхарии... Не могат да слагят навсякъде агенти..че и по 5.,6!? У всеки магазин/мол...и всеки вагон на метрото или автобус...

На крачка не само от сградите на всички възможни служби за които, гении можеш да се сетиш, ами съвсем близо до Рубльовка, с олигарсите висшите чиновници, т. е. район бъкащ от всевъзможна въоръжена 'ментура'. 'Сърцето на режима' е вероятно по-точно определение - Червения площад със счупените и многократно осмивани плочки такъв не се явява.

Не се учудвам за плочките на червения площад. Те трябва отделен бюджет за след всеки парад да има да се сменя. Но пък парадите са им страхорни. Ако забърша сегашния главен обитател на Кремъл сте изгледам един парад с кеф - на живо. Маршировката им е перфектна.

'Без конкретика' - че те могат ли така руските служби да работят без да им се дадат и имената и адресите заедно със задвратник?! За 'терористичен акт' проведен буквално срещу казармите на ОМОН! Ама ..то не е като да се бият протестиращи студентчета и пенсионери..

Според Сергей Жирнов във въпросните казарми на ОМОН най вероятно, спокойно и необезпокоявани са се прибрали истинските извършители - тия които действаха абсолютно отработено, стреляха методочно и подпалиха като по учебник огромната сграда. И въобще не приличаха на нещастните полуграмотни таджици изтипосани пред камерите - 'платени с крипто'? Дрън дрън..

Абе ушанките ще си признаят накрая ама....Те какво очакват конкретно да им кажат американците?!!колко са им дълги пишките ли!!

на самите руснаци беше разкрито отдавна, в изследване на Дюрекс - под нормата (за уж бели европейци) и ... обясняващо национални 'черти' като злобата и комплекса за малоценност.

Чекистка Русия – това е терор, шантаж, отвличания, убийства, провокации и БЛЪФ! Нищо не се е променило от 1917 година! Любимият трик на Путин е да преследва, убива, затваря. Смешната власт трови собствените си граждани и в същото време се гордее с това. ПУТЛРЕР НА НАРОВЕТЕ в ХАГА . Юрий Щекочихин 2003 г отравяне. Анна Политковская 2004 г разстрел... Литвиненко 2006 г отравяне. Владимир Карамурза. 2 отравяния - 2015г., 2018г Борис Немцов - разстрел... Сергей Магнитский – убит в затвора в 2009 Сергей и Юлия Скрипал 2018 Отравяне. Дмитрий Биков 2019 г отравяне. Петър Верзилов 2019 г отравяне. Емелян Гебрева 2019г отравяне. Алексей Навални 2020 г Отравяне.УБИЙСТВО. Пригожин, Уткин...бомба в самолета. Колко вече са убити и няма заведени наказателни дела, това доказва вината на злото краставо джудже СЕРИЯТА ОТ УБИИСТВА трябва логично да завърши с унищожаването на фашиста в бункера.

Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы ест ?!

Тука виждам ръката на Брус Уилис. Само той може за 18 минути да убие 144 души, да рани 200 души и така да подпали ,съвременна сграда голяма като НДК с модерни противопожарни системи и охранителни системи, че от сградата да не остане нищо и да изчезне в ноща като измине 300км преди да го арестуват.

Няма как да е Брус Тези въпреки че хладнокръвно са избили 300 човека са арестувани без престрелка дори на 300км от там а по техни данни са били тежко въоръжени ! Или руския спецназ само този път по случайност са успели да спрът и арестуват тежко въоръжени без нито една жертва или просто Брус ги е пожалил

Напишете в ютубе: „Роскомпозор иска да премахне истината за участието на Крокус и Путин в трагедията“ Западът многократно предупреждаваше, но путлерът не го чуваше... каза, че това е изнудване и сплашване на хората.

120 народа са род руско иго в руската империя. Не може на тези народи да грабиш богатствата, техните мъже да ги правиш руски еничари и да ги пращаш да мрат заради комплексирано джудже и да няма не терористи а ОПЪЛЧЕНЦИ. Руските паразити рано или късно ще си го получат

Френският президент Макрон заяви днес, че Русия е станала жертва на ислямистко нападение и добави, че групата, отговорна за атаката в Москва, се е опитала на няколко пъти да извърши акции на територията на Франция, предадоха Франс прес и Ройтерс. Сравнете – във Франция Макрон си върши работата, а в педерашке путьо е пълен лузер.

Не минават тия...драги ми троле...с копи пеиста воината срещу чеченците беше оправдана кат ония влязоха в дагестан... а и на руснака не му трябват оправдания да поизтрепе малко джигити...и хохли естествено така че признавайте си и дупе да ви е яко...

ТЪПИ русороби , а ВИЕ ВЕЧЕ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО хуйло направи този атентат ? ИДВА МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ И ТРЯБВА ХУЙЛО ДА СПЛАШИ РОБСКИЯ СИ НАРОД. НА НЕГО СА НЕОБХОДИМИ КЪРВАВИ АТЕНТАТИ ЗА ДА ОПРАВДАЕ ИЗПРАЩАНЕТО НА ОЩЕ „МЕСО“ В УКРАЙНА. След терористичната атака в Москва започнаха да се изпращат електронни призовки На московчани се препоръчва да отидат в клиниката и да съберат документи Някои жители на Москва започнаха да получават електронни призовки. Това се случи на 24 март, след като на 22-ри в руската столица въоръжена група уби най-малко 140 души в концертната зала "Крокус Сити Хол".

Като не дойде каква ще ви опроката?

„Това нищожество Путин, вместо да се занимава със своите граждани на Русия, да се обърне към тях, мълча един ден - той мислеше как да привлече в това Украйна. Всичко е абсолютно предвидимо“, написа Зеленски в канала си в Телеграм . „Както Путин, така и други измети просто се опитват да хвърлят вината върху някой друг. Те винаги имат едни и същи методи. Случвало се е и преди. И имаше взривени къщи, и екзекуции, и експлозии. И винаги обвиняват другите“, казва президентът на Украйна.

Бахахах баш Еленски и неговите терористи да цитираш

Американците са виновни. Трябвало освен прдупреждението да изпратят екип в Русия, да изловят терористите ,да ги арестуват и да ги предадат на ФСБ с белезници. Лоши хора са американците не искат да помагат.

1000%, че терористичната атака в Подмосковието е организирана от Кремъл. Това е изпитаният от десетилетия политически инструмент на Путин. С негова помощ той беше избран през 1999 г., вдигна залозите във вътрешната политика и организира геноцида над чеченския народ в началото на 2000-те. САЩ и Великобритания знаеха със сигурност, че това ще се случи още на 8 март. Очевидно има някаква цифрова следа, показваща подготовка. Както през 1990-2000 г., Путин ще използва масовото убийство на своите граждани, за да реши много проблеми: ще оправдае нова мобилизация, ще изгори политическото поле до нивото на Северна Корея и ще си даде свобода на ръцете за нови военни престъпления в Украйна и извън нея. Единствената интрига е кого ще обвинят за организатори? Зеленски, Буданов, Малюк, прословутия „Десен сектор“, „Азов“, Байдън, Шолц, Макрон?

Стрелбата в Крокус е операция на руските спецслужби , които да обвинят Украйна и да дадат повод за нова вълна на мобилизация в Руската федерация. Съобщава се, че Кремъл вече е използвал терористични атаки с голям брой руски цивилни жертви, като взривяването на къща на Каширското шосе в Москва през 1999 г. и вземането на заложници в мюзикъла Норд Ост през 2002 г., за да оправдае Втората чеченска война и агресията срещу чеченския народ.

Само четирима мръшляци , очевидно дори без специално обучение, надупиха и направиха за смях целия свят на тайните служби на огромна смешна сила в путерестан И на фона на факта, че държавите щедро предупредиха мурзилките за предстоящо нападение, безпомощността и незначителността на деградиралата Рашка изглеждат особено комични.

"Твърде обща" им била информацията, дето са им дали от толкова места. Освен да си дреме в бункера и да умува какво още да разруши Путьо за друго не става.

Ми да..кво не ти е ясно... ще вали...ма кога...къде..кво...ще видим...

Американците голяма подкрепа оказали. Предупредили, че ще има някъде терористичен акт, ама къде не казали, щото щели да разкрият източниците си. Голям смях. Сякаш Русия е голяма колкото нашето село. А най-лесно щеше да бъде, ако бяха заплашили украинците, че извършат ли атентат, то ще ги разкрият.

Наришкин си държал пишкин и го набутал на путкин

Щом руснаците не оспорват атентатите на 11 септември, значи със САЩ си имат договорки и нещата между тях не са такива, каквито ни ги представят медиите!

Наришкин и компания са по заети да следят кой носи цветя на гроба на Навални и кои деца от детската градина рисуват “ектсремистки” рисунки против войната.