Напрежение между Виена и Москва заради полковника шпионин

Австрийската външна министърка е определила случая като "недопустима намеса"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ий, казачокът на Путин ги побърка тия западняци !

Австрийците не са могли сами да си разкрият шпионина, та е трябвало ,,на свата Петко зълвин син,, да им подсказва?

Общоизвестен и неоспорван факт, че всички държави шпионират един друг и това се възприема като неизбежно зло. Тъй като шпионирането става взаимно и почти рутинно, съществуват негласни правила - при залавянето въпросът се реша без излишен шум - или правят размяна или изпращат без публични демонстрации, в което заинтересовани и двете страни. Стараят се да избегнат скандал и публичност, тъй като и двете страни не са бели гълъби и разобличаване се случва от двете страни. Но в този случай Западът ("дружеска" държава Германия),който постоянно плете интриги против Русия раздразнен от нормалните отношения между Русия и Австрия, извадил от шкафа скелет - брадясал, стар и загубил актуалност случай с пенсионирал австрийски военен. При това изненаданата от Запада Австрия без да извести Русия и да получи обясненията й по стандартен ред, прибегна към мегафонна дипломация през медии както каза Лавров. Нормално. Всичко върви по западния план - Русия да бъде превърната в световно зло.

Англосаксите веднага върнаха "жеста " с посещението на Путин на сватбатат на Кнайсъл лятото. Както казват руснаците по-лошо от войната с англосаксите е да са ти "партньори".

Други държави : САЩ, Германия, Франция чисти пеперудки беззаботни и чисти като сълза. Но в реалността те не само шпионират, а и ликвидират враговете си при необходимост.

Руснаците имат агенти във всички държави и като ги разкрият се правят на ощипани моми.

Arcadium

А другите държави, веднага си признават. Констатацията ти е типична за пълен тъпак.

Всички имат.

У нас:"Който не е руски шпионин, да си вдигне ръката"

А може ли у.. ?

Направо не е за вярване какъв е езика на руското изявление. Гнусен, лъжлив, нагъл, извратен, нечовешки език на вулгарни престъпници, изопачаващи всяка истина. Горките ни родители преживели най-добрите години от живота си под съветската окупация на тези безмозъчни говеда. Трябва наистина да сме силно благодарни, че като по чудо се спасихме от този тормоз.

Arcadium

Руснаците винаги са си гонили техния интерес. Дори когато са водили войната с Османската империя на наша територия не са я водили за да ни освободят. Това напълно си личи от дейстявията след войната. Както казваше прабаба ми сменихме феса с руския ботуш.

Руснаците пак се изложиха.Те могат само да крадат и нищо не могат да създават.Русия е просто една бензиностанция.

А що са юрнали натам французи ,..германци -да ги крадат? ...исторически...

Целта е била рецептата на Императорската торта, бонбоните "Моцарт" и тайната на успеха на Пратера. По данни на "Лубянка" във Виена имало и два нерегламентирани Щрауса, които се разхождали от век и половина необезпокоявано из симфоничните оркестри край Дунава.

Същата Карин, която покани скъпия гост от Рашъ на сватбата си и му коленичеше ...

Завършителни щрихи на Путин! Запада не харесва Путин! И това е! И никой не е в състояние да го промени това, ако ще ботоксовия да им построй и шекерени дворци! Сега въпросът е следващия като Горбачов ли ще бъде или като Путин?

въпросът е следващият като швестера костов ли ще ме цензурира?

напрежение между виена и москва заради асоциалните в берлин.

Нищо особено не се е случило. Австрия е победена и окупирана страна. Освен това не е в НАТО.

Австриеца с мустачките малко остана да ви окупира...ами добре, че бяха американците да въоръжат,облекат и нахранят 16 милиона смъртника та ви се размина за известно време

Те и сега ,,това правят ,, в Сирия!?

Не ти е ясна шпионската игра троле.

Тия ДЕБЕЛИ глави като на Лавров,живяли и възпитани при комунизма искат и другите да са като тях САТРАПИ! Да се мълчи по случая иска Лавров дъртю. В Русия пак повтарят едни и същи тикви стари: Брежнев,Андропов,Черненка... а сега Путев,Лавров и късите Шойгу ,Медведь?! Така Р.Ф. се свлича към СССР.

...и колкото и да се прави(той сие е) на луд Лавров у...такованото мирише та се не трае! Ех Путя,Путя!

да ти работят в министерството на отбраната шпиони под носа няколко десетилетия- въпросният вече бил дал признателни показани (къде ще ходи? нали това е била целта на заниманието, може и да са му платили надница за показанита, щото трябва да има доказателства). както е недопустимо да се нищят шпионски скандали от журналисти преди разследването с изтичане на "уж секретна информация". Този полковник е с доста нисък ранг и място в йерархията на въпросното МО както коментират медиите, за да е снасял нещо съществено (още от времето на Горбачов, смятай, изтрябвал е на някой). Общо взето германците са постъпили грозно, злепоставили са австрийските си колеги - и всичко това както прочетох тук и там е буря в чаша вода.

*показанията - извинявам се за правоп. грешки, сигурно има и други.

Добре,де !Всеки шпионира другия !Какъв е проблемът ?И да е вярно,този полковник,поставил се на разположение на руснаците,просто се е провалил и отпада от играта !Не виждам някакво нарушение !

огледален образ на случая скрипал, който е шпионирал за уса, само дето руснаците не обвиняват запада, а си го екстрадират; двулични гадни западняци - пропаганда и промивка на мозъци - това им стана ежедневието

То па да беше само този и само в Австрия, навсякъде сме и то по-много. Плащаме добре и хората работя до пенсия, пък и пенсия им осигуряваме до края на живота и.

В Австрия ги съдят, а у нас ги назначават на висши държавни постове!

Има и още много

и из всички сгради на всички държавни учреждения и институции дето ги охраняват държавни гавази и няма нужда да питаш за кого иде реч!

В Австрия ги съдят, а у нас ги назначават на висши държавни постове!

Австрийците се опитаха да се заиграят с ушанките, но бъзо видяха с каква кочина си имат работа,

и ти се опита да напишеш нещо ,но излезе едно рядко ...

цялата дандания единственото сигурно е че едни чужденци са наклепали един австрийски старец и едва сега австрийците започват да разследват въпросния дядо-полковник... и ако се окаже вярно това за което чужденците го обвиняват австрийците ще му лепнат две години затвор, всичко друго са мечти или инсинуации, а да и призиви към Москва да си признае там нещо си че западняците да не станат за смях... за пореден път.

Ако съм на мястото на Курц няма даже да питам за оставката на външната си министърка, а ще искам да я видя задържана на разпит. И разбира се всички с близки връзки с руснаците. Заловеният агент е издавал кадрите на австрийски военни в продължение на години. Нещо като Скрипал от Австрия. И сега друго освен да си почистят австрийците къщичката няма какво да се направи. Трябва да уволнят, когото сварят и така се лекуват руснаците, докато проявят уважение.

Орбан,..Курц...

На тази не и ли минава през главата , че утре ще изгърми някой техен човек и тогава с нейните камъни по нейната глава ! Те нямат разузнавателни служби сигурно ? Слабоумни !

...студена вода ненапита...

Абсолютна постановка. Тьрсят начин да скарат Австрия с Русия.

Ма и ти ли се ,,върза,, ,демократе?

Има нещо,,доста тайно,, в Австрия!

Свободният свят на свободните хора не може да позволи да бъде шпиониран защото демокрацията е силна когато е защитена. На потомците на ордата не може да се вярва по дефиниция, но на предателите които предават нашата свобода и най главното евроатлантическите ценности трябва да бъде наложено сурово наказание.

информацията е безценна.

"Твърди се, че демокрацията е най-лошата форма на управление, след онези, които вече са били изпробвани." Унстън Чърчил

"Твърди се, че демокрацията е най-лошата форма на управление, след онези, които вече са били изпробвани." Уинстън Чърчил

Ма те австрийците никога и никъде не са имали шпиони, да знаете! Горките!

Този що не си трае? Ще вземат да го изработят като Скрипалката.

Ба, много парици са се изръсили мужиците за ,,австрийските тайни,, ...от задния джоб?

Наглите ушанки пак наритани като бъхливи котараци !!! То не остана държава в Европа, която да не са оср*али. Никой вече не им вярва, не ги иска и всеки им плюе в грозните монголоидни фейсове !!!

Да не забравяме че руските тоалетни се намират на двора..на мястото на барбекюто.ха.ха и в Европа килимите ги ползваме да ги слагаме на пода, а при чергарските племена ги кичат на стената..ха.ха

А при баба ти как е?

руснаците толкова години не са знаели, че имат предан шпионин в Австрия?

Ах, какъв красaвец!

Шпиони е имало и ще има. Какъв е точно този случай, дори не е толкова интересно. Важно е натиска срещу Русия да не излиза извън рамките на приличното. Разбирам, че създадените блокове имат нужда от противопоставяне, но всичко трябва да е внимателно. Ясно е, че истинска война с Русия не може да има. Колкото и да се мисли върху някаква контролирана война с конвенционални средства, разбираемо е, че всяка от страните заплашена от загуба, ще прибегне до ядрения си арсенал. Така че лодката трябва да се клати много разумно.

дори не си спомня. Казал е ,че може да е издавал.

видяха, че австрийците не вървят в коловоза на уса, и веднага спретнаха шпионски скандал; това, че вески от нас е шпиониран всяка секунда от цру, че ни подслушват и манипулират - никой не го отбелязва

Защо не спреш малко с филмите, че да ти се проветри едната клетка в мозъка. Австрийци и руснаци имат класови различия най-меко казано.

Е, не всички са с 1 - 2 клетки!?

Като си помисля какви тайни технически.., оперативни ..бих могъл да издам след повече от 10 години извън Армията! А този дори е ,,забравил тайните,,.

КОЙ Е НАЙ-ОПАСНИЯТ МИТ Ти ВСЕ още НЕ си човек, ти притежаваш възможността да БЪДЕШ. Ти МОЖЕШ да бъдеш, МОЖЕШ и да не бъдеш. Ти МОЖЕ да пропуснеш. Запомни, възможността МОЖЕ да бъде пропусната. Човекът не се ражда, това не е СВЪРШЕН факт. Не можеш да го приемеш за СИГУРНО. Това е САМО една възможност. Човекът ВСЕ още НЕ е действителен, а разликата между възможното и действителното е ГОЛЯМА. Човекът, така КАКТО съществува, е САМО една машина (БИОРОБОТ - роб - предмет) работи, постига успехи в света, живее ТАКА наречения живот и умира. Но запомни, ТОЙ не съществува. Функционира КАТО механизъм, той е БИОРОБОТ - роб. Човекът е машина - биоробот. Да, тази машина МОЖЕ да развие в себе си НЕЩО, което да я издигне НАД механизма. Тази машина не е обикновена машина, притежава ОГРОМЕН потенциал да се издигне НАД себе си. МОЖЕ да създаде нещо трансцедентално в своята структура. Понякога е произвеждала човека, но ти недей да ВЯРВАШ, че ВЕЧЕ си човек. Ако ВЯРВАШ, ВЯРАТА ти е самоубийствена, защото СЛЕД като повярваме ВЕДНЪЖ, че нещо ВЕЧЕ съществува, тогава ПРЕСТАВАМЕ да го търсим, ПРЕСТАВАМЕ да го създаваме, ПРЕСТАВАМЕ да го откриваме, ПРЕСТАВАМЕ да го развиваме. Най-опасният МИТ, който НЯКОГА са създавали представителните политици и религиозните лидери е: "Човекът ВЕЧЕ се е появил на тази земя". Милиардите хора на тази земя са САМО възможности, и за нещастие, по-голямата част от тях НИКОГА няма да се превърнат в действителност, за нещастие, много от тях ще умрат КАТО машини (БИОРОБОТ - роб - стока - предмет). КОЙ СИ ТИ. КЪДЕ СИ ТИ. ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.