Напрежение между Анкара и Париж: Турция задържа 4 френски шпиони

Шпионският скандал идва на фона на обтягане на двустранните отношения напоследък

Обратно в новината

Коментари - Напрежение между Анкара и Париж: Турция задържа 4 френски шпиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н,Макрон в България е пълно със турски шпиони вкл и политици и не само ,ЕС е наводнен от тях арестувайте ги кво ги жалите.

що се косяют? ние хванахме российски шпионин,пък го пуснахме го да иде в россия, путин му даде орден за заслуги към раша, и си се върна в България жив и здрав, ни лук ял, ни лук мерисал!

Хванал си на руския шпионин от трите най-дългото...

Война между Турция и Франция ли? Смях. Те турците и на Гърция да обявят война ще изядат пердаха на Запад, а 20 млн. кюрди в Изт.Турция само това чакат и Турция ще се разпадне.

Без военна подкрепа от американците и без парите на Европа-Турция е средно-развита азиатска държава,като Алжир или Мароко! Агенция Блумбърг

Не подценявайте икономическия потенциал турците - понастоящем са 19-та държава в света по съвокупен обществен продукт и 13-та по годишен национален доход приравнен към покупателната способност на населението.. разбира се, сравнението във военно отношение с други водещи световни сили е неуместно

Statum Securitatis

Разработват си (за разлика от нас например) и собствен турбовитлов учебно-тренировъчен самолет за ВВС - TAI "Hürkuş".. ама вчера един от прототипите е катастрофирал по време на изпитателен полет край Бейпазар (двамата пилоти успешно катапултират и са оцелели)

То не че има нещо лошо да си "патриот" и да си играеш игрите във вътрешнополитически план, но Ердоган някак успя за нула време да се изпокара с най големите от големите. Нали никой не си прави илюзии, че при пълномащабен военен конфликт Турция би издържала и седмица срещу Германия, Франция, Русия, САЩ или която и да е от великите сили! Та, то е ясно, че до открит конфликт няма как да се стигне, но е достатъчно ЕС да си отегли патентите и производствата, да затвори за турски стоки пазарите си и точно за 6 месеца турците ще се върнат към 1970-та, когато произвеждаха само дини.

1500000000000+++

Турция би спукала германия и франция като водни топки в пълномащабен военен конфликт ! Дори на САЩ няма да им е лесно щото трябва да дислоцират много войска на майната от границите си.

Ти на ходжата в джамията не му вярвай! Така си мисли от страх...

След толкова ''замисляне'' като чета до кривата круша сте стигнали.... Не берете гайлето на Турция а се взрете в гайлето на България дето е станала кенеф на еврогейския в който да си изхвърлят изостаналите боклуци...

да пореве на рамото на баба и ще му спадне напрежението.

ох добре че си нарязахме ракетите и влязохме в НАТО, да сме спокойни сега, че ни пазят

Пак не си изпил розовото хапче...!

Впоследствие той е започнал да работи за френските специални служби и привлякъл още трима турски граждани - общински служител, хотелиер и продавач на мобилни телефони Значи френските специални служби са привлекли - общински служител,хотелиер и продавач на мобилни телефони.А чистачките на обществените тоалетни в Исамбул що ги няма в списъка.При всички положения щяха да разполагат с по-качествена "информация" за обществените "нагласи" отколкото общинския съветник.

+++++

Правилно са направили турците, защото навсякъде из еврогейския се хвалят как са задържали, изгонили и какво ли не чужди шпиони ама май техните ''не бива'' да се хващат и обвиняват..Доказвате единствено че нато и незнам си какво ви е малко за да лапате и развивате военнопромишления дето дава добадена ''стойност'' ама единствено в страните където му стъпи крака в лицето на разрушения и убийства,.. Вяра си нямате един на друг и се шпионирате помежду си ама все някой друг гледате да ви е виновен...

Ердоган пак си прави нагласени арести и обвинения

Дали???????

естествено, бежанците намаляха, ограничени са, трябва нов модел на изнудване на ЕС