Нападнаха и счупиха носа на бившия финансов министър на Гърция Варуфакис

Побоят е нанесен пред ресторант в Атина, където политикът вечерял със съпругата си

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха и счупиха носа на бившия финансов министър на Гърция Варуфакис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варуфакис, докато бе финансов министър, направи и невъзможното за да защити достойнството на страната си. Дори и тези които критикуваше показаха уважение към него. Но идеите му нямаше как да минат в ЕС, защото той е един, а отсреща бяха много повече и по-силни. Може да се каже че беше последният мохикан в ЕС, който искаше страната му сама да си управлява финансите, а и политиката си като цяло.

Не съм съгласен, но съм против да бъде ритан в лицето. Искал да бъдат независими... Когато си затънал до ушите в дългове, вече си роб на кредиторите. В Гърция поне много хора си поживяха добре с тези пари. Пенсиите са били по-високи, отколкото в Германия. В България всички обществени средства се крадат от една малка група от хора, но ще плащат всички останали.

Нв знам кой е бил Клинтън ние бихме ВаруФакис. ФакТьи.

Ръка да му целуват... Ама тъпите цигани в Гърция са малоумни

Същият метод на превъзпитание трябва да се прилага и тук сред българските политически лидери, особено към тези, които се прекланят пред Русия.

Гледай да не стане обратното и НПО паразитите да ви превъзпитаваме така. Защото сте малко, и това че сте най-гласовити и медиите ви дават трибуна няма да ви помогне

Варуфакис е от по-червено, социалистическите икономисти. Много образован и голям ум. Свестен изглежда. Красавец не е , но много добри впечатления имам... Като министър на финансите нямаше какво да направи нито той, нито Сириза... ЕС и Западът ги двачкаха, накрая им резнаха парите и банките в Гърция затвориха. Тия, които са го били не са прочели 1/10от книгите, които е прочел той. 1/10 от неговите книги не са прочели всички заедно, които са го били.

Он си знае що го бият. Те и тиквундерската шайка и онези от сараите си знаят, но ние не сме гърци, а рая.

"Нападението беше осъдено от всички политически партии," Със сигурност, защото там и тях това ги чака. Тука политиците нямат такива проблеми,могат да се гаврят с избирателите си на воля.

толерантни. Това не може да се случи в България! Все едно Дянков постната пица да яде бой!

Дянков е доста близо до Варуфакис, но не е червен икономист. Дянков за какво да яде бой? Много начетен и качествен финансист. Постната му пица беше най-доброто решение тогава. Ако не вярваш, то виж сега какво ще стане и прецени след 4-5години, че Дянков се справи перфектно.

Дянков е едно жалко човече. Лични впечатления.

Ристо Мравояда кога ще бъде бит, е*ан и изгонен с 20г. присъда в Белене?

Когато дойде Путин. Ама той малко е заседнал около великия град Бахмут, та ще почакате малко.

Това е пряката демокрация ! Бий го като даул да краде по-малко !

Пряка демокрация,тоест пряко и директно са го надупили,без много церемонии.

малко му е ма този мръсен комунист другия път да му счупят и зъбите да е още по-грозен

Като капак на всичко е трябвало да му го отперат отзад!

Браво на пичовете в Атина! Как пък говното varoFuckis имаше късмета да не съм шестия, който да му завре мръсната червена мутра в прокремълския му задник. Късметлия. Отдавна му се каня на тоя боклук!!!

Ама от дивана у вас! :)))

А на Кокорчо кога?

При нас, кога?

Като си внесете гърци. :)

Виждам че тролетариата е силно възбуден от новината и пише гупост след глупост. Българският ВАРУФАКИС е Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ а не Бойко Борисов

В гръцката демокрация нямало място за насилие.А когато полицията пребива демонстранти с палки,приска ги с газ тогава мълчите като путки нали?

Отдавна не бях чел положителни новини.

Със завист и съжаление го пиша, но гърците са с едни гърди напред, сравнявайки ги с нас.

Гърците ни дават много хубав пример. Трябва да направим същото и нашите български доказано корумпирани отпадъци като Боко Тиквата, Кака Курна, Дидо Свинята, Кардъя и други. Заслужили са си съдбава отдава.

Е тия ходат с охрана бе.Къде си ги виждал по улицата?

Как да ходят , като знаят колко е силна народната любов ! Мяркам от време на време Дянков пицата, Ники гнома итн но никой не ги закача.

Проявяваме ненужно състрадание, бих казал вредно. Те са си за бой. Ето, биха ФД от СДС и той изчезна, взима си заплата като съдия и си мълчи, поне не дразни. А за бой са поне 240.

Време е и нашите предатели да ги почваме , иначе ще унищожат страната и бъдещето на децата ни.

Знаеш ли изобщо кой е Варуфакис ? Явно не знаеш, щом го наричаш предател !

По-добре ли знаеш от гърците какво им е причинил този измамник? Добре, че в Гърция има отговорни политици, каквито са кът в България, та спасиха народа от това, коетоим готвеше този тарикат... Както знаеш обаче, гърците никога не забравят и никога не си оставят магарето в калта

Не пиеи глупости,Варифакис е от другата страна на барикадата

Това са братовчедите на тези които взривиха северен поток

Така трябва да се действа с краварските подлоги смучещи кръвта на народа.

Явно не си запознат за този човек, той срещу тях се бореше, но много бързо го махнаха.

Ма тоя е про-руски настроен. Ех,троле,троле.. откъде Ви намира Митрофанова такива …не знам:)

Който е за независимост на страната си, веднага се намират олигофрени да го заклеймет като путинист. Примери: Орбан, Тръмп.

Неадекватен си. Тъп си като американска мисирка.

Проверете кой е Варуфакис, преди да се из.е.ете по навик.

С изказването си веднага беше разконспириран като вчерашно кремлинско говно. Некакви 20 годишни пикльовци се ежите в нета, а не знаете на кой свят сте..

Осъждам насилието, но го разбирам в този случай конкретно. Въпреки това, трябва да бъдат наказани, иначе сме на една крачка от кафявите ризи и маршируване с факли.

Отдавна маршируваме с кафяви ризи и факли, но само ти не си го разбрал. За един нов, обединен, демократичен справедлив свят и т.н....

Да, добре, а ти мяташ позиви тука и се криеш по полицията.... Знам, преди не е било толкова лошо колкото сега... Кога последно те изкараха на манифестация да вееш знаменцето на ЕС и да викаш вечна дружба. :))))))))) Тъп си като русофил. :)) Иначе със сигурен, че си душа човек. :))))

Колко са изостанали европейците. Ако в САЩ се беше обявил срещу долара щяха просто да го осъдят.

Фашизма идва с пълна сила. Един от малкото финансисти, които се обявяват против еврото. Явно ЕЦБ има тежки юмручни аргументи.

Глупости. Някакви други маргинали са го били тоя маргинал и разбирасе Брюксел е винов. И затова, че не ти втаса зелете, пак Брюксел е виновен сигурен съм.

Викаш свърши ти нощната смяна на пиацата, скъсаха ти дупарата от целувки и веднага застъпваш дневна. Как е точката отзад, наболява ли?

Бате, майчините ти истории за лека нощ са били за лично ползване. Не е нужно, тука да ни разчустваш, колко е зъл капитализма с тях, ок? :)))))))))))))))

Никой не го бият без причина !

Политик ли е ......., колкото и да го ....... все ще му е малко ! Определено трябва да им се махне "ИМУНИТЕТА" и охраната , и тогава сериозно ще се замислят какви ги вършат ! Недосегаеми , пазятг ги , дават им по една купчина пари , те крадат по още две и пей сърце - Да го духат бедноите .....- ДОКОГА ?!

Вярно ли е, че са му спукали далака от бой?

Кооолко имаме да учим още от гърцине !

Варуфакис е от хората, на които дори да не харесваш идеите заслужава респект. Насилието не може да е оправдано, но да нападат няколко срещу един е още по-долно. За мен политиците, които често са сред хората, не се крият, ходят по улиците свободно заслужават уважение. Сетете се кой и кога последно е виждал "магнитския" Владислав Горанов, Ахмед Доган или Бареков.

Първо ЕС му биха шута от преговорите по време на финансовата криза, а сега и неговите хора. Тоя си е откровен гъзар и сигурно има защо да е отнесъл шутовете.

щото им изобличава измамите и лъжите на еврогейовете

А Симеон Дянков КОГА????? Тоя поне им направи минималната пенсия 900 евро и го бият.....

Уж е професор по теория на игрите а не е изчислил че играта загрубява и не си е плюл на петите. Тоя колкото и когато да го биеш, все ще е малко и все ще е късно.

Дано да разцепят някой ден и тиквата на най-голямата тиква и у нас!

Девети Дан,нема кой да му се опре!

Маргина му праща много по здрави.

Новини от последните минути: Нападателите са известили властите, че са готови да се предадат, ако им бъде обещано да бъдат съдени в България....

Горанов КОГА ?

Не. Трябваше да е 1, който да дойде при него и официално да го предизвика на мъжки дуел докато охраната на министъра или полицията не дойдат :-)

Можем да говорим всичко за византийците, ама кефат :-) Кога тука някой ще направи подобно нещо?

Просто супер , няма що. Точно Варуфакис да нападнат, дето се опита да ги отърве от робството ... немат акъл

Да точно,ЕС и на нас ни даваше светло бъдеще ама сме си живи роби.

Варуфакис наистшна се опита да ги отърве, но отърване от Меркелица и Оландовица няма- искат си парите.

Варуфакис беше добър министър. Но и той не е от най-тихите хорица. Бас ловя, при началото на скандала, т е. размяната на реплики, добре се е представил и е подразнил сериозно другите.

Явно това му е наградата от добре свършена работа и народната любов му я връчва,време е и тука да има такива награди,а не да си лапкат безнаказано на гърба на смачкания български народ!

А педалчето Влади Горанов, дето прибираш милионите от Черепа и заради който самолети закъсняваха с излитането да го чакат с любовницата кога. Тоя и ебането с конски му е малко

Нашите боклу.и и управляващи също се мислят за недосегаеми и демонстрират често голяма наглост и подигравка с хората,ама някой път и тука не са изключени такива ситуации....и охраната няма да ги опази,тълпата трудно се спира

Тук, ако потупваха наще политици от време на време щяхме да живеем една идея по добре...

щяхте да сте в руско блато

И педалите джендъри също.

Шибаняци и 2 на да са срещу един пак са путки. Ако съм на мястото на варуфаккис на всички един по един ще им сменя пола

А на Владко носа кога ?

.!.

Не не съм . А педал е на майкати сина .

20 срещу 1. Егати мъжагите...