Октай Енимехмедов: Доган насаждаше омраза между българи и турци

Нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов направи изявление от ареста чрез писмо до шоуто на Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - Октай Енимехмедов: Доган насаждаше омраза между българи и турци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Октай,каквото и да се случи,бъди горд със себе си.Притежаваш смелост,чест и достойнство.Бих била горда със син като теб.Убедена съм,че не си отишъл да убиваш,а само да го унижиш-заслужено.

За обществото не е заплаха момчето заплаха е за политическите проститутки ще им разбърка плановете.

Всички трябва да вдигнем срущу тази бутафория, защото управляващите си правят каквото искат. Момчето да беше взело и детска играчка пак щяха да го обвинят в опит за убийство. Партията, която влиза в парламента благодарение на това, че подклажда етническа омраза между хората, използвайки тежкото им финансово състояние трябва да бъде забранена като антиконституционна. В нея участват не само т.н. "турци", но и български мижитурки, които са избягали от други партии. Те зещитават само един интерес - този на джоба си.

Браво, Октай! Сигурна съм, че никога не си имал намерение да убиваш Доган - твърде си интелигентен за да ставаш убиец. Много пъти гледах видео записа от конференцията и не открих и грам агресия от страна на момчето. Това си беше очевиден акт на протест срещу доганското хитруване и пълна човешка деградация. Наистина, не е това начина, но симпатиите на всички са на страната на това момче.

Октай, добро момче си.

Ако някой посети митингите на ДПС и види натиска който се провежда върху мохамеданите и мюсюлманите и че наистина се води политика на разделяне ,а не на обединяване и то единствено с цел ДПС да са във властта,друго ще говори.това са факти,той само ги е изнесъл.Именно тази политика,действа деструктивно,което е тяхната цел.

Така е мамка му. Какво трябва да направим не знам. Пнякога се ядосвам на българските турци, но и те не са виновни.

Причината поради която Октай рискува младият си живот е ясна като бял ден-ИДЕАЛИЗЪМ.Какви глупости за сценарии и пари говорят някои.Шанса да бъде застрелян като пале от лични и служебни гардове беше огромен.Ако тапешника беше гръмнал и Доган падал на земята веднага щеше да бъде направен на решето.За какъв дявол са му нужни тогава пари и сценарии на някого си.Някои не могат да си обяснят постъпката му съдейки по себе си защото те самите никога не биха направили това-Но Октай единствен има тая смелост и за това той трябва да бъде не само наш герой но и наша грижа.

На аружйье, братсьий! Фся власть Рассатамм! РА СА ТЕ! РА СА ТЕ,...ЕЕЕ... ЕЕЕ...(Отговаря ехото Учин дол)?!

Малко са българите които милеят за родината си като Октай Енимехмедов българин от турски произход.Нескопосани управници освободете момчето жертвало се за родината си.

Има има българо мохамедани по българи и от нас и по достойни от нас "истинските" българи

пълни глупости винаги е имало разделение, но не от дпс а от всички останали

пълни глупости

Октай Енимехмедов: Доган насаждаше (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАСАЖДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) омраза между българи и турци

Браво, момче !

Това момче е написало писмото си на чист български език със спазена пунктоация и начин на изразяване,което 98% от пишешищите тук просто нямат.Затова спрете да злобеете и се научете каво трябва да се прави ,за да живеем по-добре.

Като изключим, че на няколко места Ахмед беше написано с "Т" нямам други забележки

Никога в България преди ДПС ,НЕ Е ИМАЛО ,разделение на българи и турци.Тази партия,може да съществува само на етническо противопоставяне.

XM, ne zabraviaite, 4e mejdu tiah si turcite kazvat "Amet" vmesto "Ahmed".

АБЕ ТИЯ ДВАМАТА БРАТЯ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ, А КАКВО УБАВО ПИСМО НАПИСАЛИ !? АААА ХААА, ИЗГЛЕЖДА ИВО СИРОМАХОВ Е ИЗКАРАЛ ДВОЕН ХОНОРАР !?

те са ходили на училище тук,където официален език на държавата е български език ,родени са тук ...Не чухте ли брат му по тв на български. Някои държави не дават гражданство ,ако кандидатите не вземат успешно изпита по официалния език

Октай не открива нещо ново. САМО комуноидите ги подържат,защото имат изгода от това. Иначе тази партия е абсолютно незаконна, а такива продажници властолюбци като ЦОНЕВ и БИСЕРОВ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АНАТЕМОСАНИ.

Октай само поуплаши Доган и е в ареста. Делегатите от ДПС го наритаха здравата и са на свобода. А след това някои започват да точат разни дълбокомислия и остроумия, вместо най-накрая да придобият здрав разум.

27 години бях ръководител на турци,българи и цигани децата ни пораснаха заедно нямахме проблеми Енмехмедов е прав,че се насажда изкуствено разделение с чужди интереси,което е най малко не морално.

Как може да сте толкова манипулативни? Как само сладко викате ура, но отстрани. Не вярвайте много на Октайчо. Помислете кои са му режисьорите.

Не всички са марионетки като тебе-има и свободомислещи хора.

Диди, а ти защо не опиташ да си саморежисираш собствения мисловен процес ?

Поклон пред Октай !Жалко ,че няма такива смели младежи по вече.

Не знам дали действията на Октай са част от един голям театър или е истински патриот, искрено се надявам да е второто. Но като български гражданин настоявам прокуратурата да натика в затворите "делегатите", които се опитаха да го убият пред погледите цяла България !!!!!

Искам само да допълня нещо, мисля си, че ако по-често сплашваха по подобен начин разни депутати и министри, едва ли политиците щяха да са толкова нагли и корумпирани. Просто в един момент ще се замислят, че някой може да ползва истинско оръжие и това, че съдебната система не работи не означава, че няма да има възмездие.

на бяля кобила ! т Този твоя- "следващия", ще бъде нарешетен, още щом си бръкне в джоба ! Повече али-бали, ако искаш и шменти-капели, нямя да има ! Обещано е, където трябва ! Ти къде мислиш ? Я, не си напрягай пипето, пусни си едно филмче с мацки !

Надай се Боби ама.... надали!

ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В ДПС ТРЯБВА ДА ДАДЕ ДОБЪР УРОК НА НАС БЪЛГАРИТЕ,ЧЕ ТОВА Е ПАРТИЯ В КОЯТО НЕ ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВА И ЕДИН БЪЛГАРИН ,КАМО ЛИ ДА Е В УПРАВЛЕНИЕТО Й КАТО БИСЕРОВ,А АКО ИМА ТАКИВА ТО ЗНАЧИ,ЧЕ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ НА РОДИНАТА НИ,БЪЛГАРИТЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОПОМНЯТ И ДА ВИДЯТ НЕЩАТА ПО-ТРЕЗВО

Внимателно гледах цялото предаване. Метин беше искрен и даже заекваше от притеснение. В писмото на брат му обаче имаше толкова патос, толкова добре подредени думи, целещи направо Доган, че просто няма как да е писано от 25 -годишен младеж, прекарал половината си съзнателен живот сред престъпници. Особено патетичен беше краят. Не искал да му удари шамар. По-добре беше да излезе без пистолет, да залепи един шамар на Доган и да го нарече лъжец. Така имаше по-малка опасност за живота му. И щеше да е пълното унижение на Доган. И друго. Някой сеща ли се, че такова писмо, излизащо от следствения арест, е прочетено поне от десетина разследващи и наблюдаващия прокурор? Не беше изнесено тайно, защото листите не бяха смачкани. Според мен доста хора са диктували на момчето, за да добие писмото точно този вид, в който ни го прочетоха. Ха сега си отговорете чии са службите и как се пишат от следствения арест писма до медиите с послание към обществеността.

Гони те параноя! Има и различни от теб хора-с идеали.Момчето трябва да бъэде пазено да не стане неудобно.

Има нещо много гнило в тази история... Дали пък алчните и властолюбиви Местан и Доган нямат пръст тука?

Възхитен съм не само от постъпката на Октай Енимехмедов, но и от неговото писмо до предаването на Слави. На всички е много добре известно кой е Ахмед Доган - терорист, противник на Българския народ и България, човек, който не уважава законите на Р.България.. Тогава защо не е в затвора? Защо мнозина му се кланят и никой не му иска сметка. Вярно, постъпката на Октай Енимехмедов не е най правилната - сплашване с газов пистолет, но той запали искрата за да ни покаже, че и днес има последователи на Левски. Хвала на такива хора. Не е ли крайно време прокуратурата покрай извършеното от Октай Енимехмедов, да се заеме и с престъпника Ахмед Доган? Целият народ вижда, само политиците ни и Темида са с вързани очи.

И на мен ми е интересно каква би била реакцията на Левски като види, че България се защитава от българин от турски произход, а раята само ръкопляска във форумите!

Левски не разделя народа на "рая" и "българи с турски произход", така че може сам да си отговориш на въпроса за реакцията му!

да не забравят,че имат равни задължения в обществото ,за права,и никое малцинство няма право да злоупотребява с местното национално население чрез сплашване,експлоатация,репресии или заробване. ЗА ВСЯКО СВОЕ ПРАВО,ВСЕКИ ИНДИВИД ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,И НЯМА ПРАВО ДА КОНСУМИРА ЧУЖДИ ПРАВА :АКО ХРОНИЧНО СЕ КОНСУМИРАТ ЧУЖДИ ПРАВА Т.Е. ЗАРАБОТЕНИ РЕСУРСИ ЗА ЖИВОТ ,СЕ СТИГА ДО КОНСУМАЦИЯ НА ГЕНОЦИД ,за което е имало смъртни присъди в Турция на изпълнителите ,при заличаването на Османската империя през 1923-25 г ...ЧОВЕШКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВА СА -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ,ТРУД И ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ,ОСИГУРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ,ПЕНСИЯ,БЕЗРАБОТИЦА,МАЙЧИНСТВО ...И ДА НЕ НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ КАТО ИМ ОТНЕМАТ НЕЗАКОННО РЕСУРСИТЕ ЗА ЖИВОТ,ДЕЦА,ДОМ,СЕМЕЙСТВО,ПРОФЕСОНАЛНА И СОЦИАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХОРАТА С КВАЛИФИКАЦИИ/ПРОФЕСИЯ/ ,КОИТО ТУК НЕ СЕ РАЛИЗИРАТ ДОСТАТЪЧНО ИЛИ ИЗОБЩО НИКОГА,докато в същото време тюркич роми живеят в палати на помощи,или от явна престъпна дейност ,без професия,без трудов стаж , раждат много деца 4-25 ,но не работят цял живот ,а консумират чужди права

А забелязахте ли сред РИТАЩИТЕ като че ли беше и един БИВШ голям СЕ-ДЕ- САР - хр. би-ов?

Евалаааа!Май тъй му се вищаше на турски....Браво,все някой трябваше да го каже тласно!

Като малко теленце рипка Октайчо на фона на старите бикове под чието ръководство трябва да застане нашата България!

мелиха.............тази сутрин пак си забравила да си изпиеш хапчетата

старите бикове могат да РИТАТ само пднали и обезвредени теленца...........НИЩО СКОРО ЩЕ ГИ КАСТРИРАМЕ !!!

Може и да прескочим кастрацията и - направо в кланицата и екарисажа!

Я ни разкажи какво правят старите бикове, когато са зад крава като теб...

Само се облизват!

прав си момче

забележителна лекция ни изнесохте ! Колко ти беше хонорара? Кило Вата.

Браво на Октай. Говори и действа по мъжки. За разлика от хлъзгавите ни политици, заплетени в дребните си сметки.

Никак не са им дребни сметките - имаме доста милионери и дори милиардери вече сред тях.

Браво Октай, България е с теб.

аслан ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Егати тъпата постановка, от "атентата" до писмото на новия Левски.Зад такава олигофрения може да стои само един болен мозък, поместен в рапон...

славчо се увлече в името на високият рейтинг............за глупаци ли ни има.......нали точно той покани преди години СУЛТАН-ДОГАН в предаването си и му направи ..........една медийна предизборна свирка............даже всички сценаристи му помагаха тогава в предаването ....росенчо също

..............ех ако имаше няколко хиляди Октайовци в тази държава............нямаше тези КРАДЦИ-ДЕПУТАТИ да ни правят на маймуни

Някои пишат, че постъпката му е варварска??!! Напротив, мъжка и добре претеглена!!! Че, какво й е варварското? Това е крайна (и дори не най-крайната) мярка? Какво друго му остава на МАЛКИЯ човек? Когато Държавата не работи само крайните мерки заработват! Когато няма правосъдие - се появява САМОсъдието! Много по-варварско е да КРАДЕШ и УБИВАШ цяла една нация вече 24 години! Никой нормален Гражданин у нас ВЕЧЕ няма РЕСПЕКТ към Държавата и Политиците! Държавата ни е Организирана Престъпна Група - тя служи на интересите на Паразитите! Политиците са измет за която всяко НАКАЗАНИЕ и ВЪЗМЕЗДИЕ ще е меко! 24 години се крият зад Държавата и Държавността, но тия понятия бяха потребени и са празен звук! Обществения Договор е скъсан от 24 години, а ние чак сега почваме да го осъзнаваме и политическата клика скоро ще го усети! Само от едно разбират тия ИЗРОДИ - от ЯРОСТ!!! Затова ВСИЧКИ на ПРОТЕСТИТЕ!!! Ние сме ШЕФА!!! Ние сме СУВЕРЕНА!!! Ние ВСЕКИ ден ПЛАЩАМЕ за ВСИЧКО като го отделяме от ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА СИ!!!

Подкрепям всяка твоя дума! Статуквото трябва да бъде не само яко разклатено, то трябва да бъде РАЗЧУПЕНО! Явно няма да стане по мирен начин, а на площадите!

Съмишленик - отлично! Ще се радвам да ми пишеш на desperate1234567 в gmail.

на САМОсъдие, щото политиците са измет! Добре де, ама утре ще викнеш, всеки, посветил се на Борбата, да грабне пушка, а в раницата, САМОебачка?!

защо ни управляват турци,не ни ли беше достатъчно робството.

Ке Уммрем за Октай !

това е нашия герой прекланям се пред смелостта му умно дете да е жив и здрав такива герои като него трябва да има

иска ми се да не му беше засякъл пистолета и е прав за изказването си,иска ми се за всеки политик да има незасичащ пистолет и много патрони

РЕФЕРЕНДУМ: ТЕРОРИСТ ЛИ Е АХМЕД ДОГАН?

беше терорист...........от 15г. е мафиот

Нека,Местан се събуди и спре да насажда етническа омраза.

ако спре ...........ще се обезмисли ДПС като организация

Гони го истерията, човека.... Няма да са пак във властчицата ( а два мандата без да крадат - ими тия сараи, тоя лук искат поддръжка )

И КОЙ Е ПИСАЛ ПИСМОТО КАК СА ГО ИЗКАРАЛИ ОТ АРЕСТА КОЙ ГО Е ИЗКАРАЛ ЗАЩОТО БРАТ МУ ГО Е ВИДЯЛ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ А ВЧЕРА НОСИ ПИСМОТО ТОВА ПИСМО КОЙ ГО Е ПИСАЛ МАЙ НЯКОЙ АДВОКАТ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА ГО ПРОВЕРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ И КАК ТАКА ИСКА ДА УБИЕ ЕДИН БГ ДЕПУТАТ И ОЩЕ НЯМА НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО ИНТЕРЕСНО НО ФАКТ

Киряк Стефчо си ти!!!!!!!!!!!!!!

дано ти дойде умот у главата що го немаш!!!

"БЪЛГАРИЯ ОБОЖАВА ОКТАЙ" и "БЪЛГАРИ И ТУРКИНИ- СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!"

Жалък Зевзек! Нацията ни загива и в момента е последния ни шанс и човека се е жертвал включително и такива като тебе НЕРАЗУМНИ или ПЛАТЕНИ да живеят по-добре! Като нямаш АКЪЛ или ЖЕЛАНИЕ да кажеш нещо смислено - МЪЛЧИ и ще изглеждаш УМЕН.

купи локум и търчи при "героя"! А утре, да кръстите една детска градина, "ОКТАЙ". И футболния обор на врачани прекръстете на"ОКТАЙ"-Враца. Мина ли ти вече, или още искаш да ме гнявиш, точно па мен ли намери!? баба Тодорка-89 г.

Човекът си има позиция и си я отстоява до край. За да се реши на подобна стъпка значи има доста голяма причина да го направи. Но такива хора като него винаги са променяли курса на историята. В крайна сметка винаги се опира до насилие, щом не става с добро. Нима Ботев и Левски не са прибягвали до насилие спрямо турската държава?! Нима в наши дни САЩ не използват насилие срещу враговете си? Нима протестите на улицата не предизвикаха управляващите да си размърдат задниците и да видят от близо работатат на ДКЕВР? Съжалявам, че го казвам, но дори и в наши дни Дървеният Господ успява най-добре да разреши неправдиде, на които сме подложени. Като не щеш мира - на ти секира! Протестите трябва да станат всеобщи и масови, дори и крайни, защото иначе няма да ни чуят, нито ще направят нещо за нас - СУВЕРЕНА. И Октай е един от нас, много по-достоен! Не одобрявам постъпката му, но се възхищавам на мъжеството му! Винаги лудите глави са оправяли нещата в нашата история. Смелите и решителните!

Единствено държавата притежава монопол върху насилието, а не атентатора-откачалка!

Октай си е получил тридесетте сребърника, както и уверение, че няма да го оставят сам. Колкото да паралела между Левски и Октай... нереде Ямбол- нереде Стамбул!

Явно, някой от антуража на агент Буда, е помогнал на атентатора да напише писмото и е осигурил прочита му!