Полицията издирва мъж, наръгал продавачка в София

Продавачка в магазин на ул. "Пиротска" в София е била наръгана няколко пъти с нож през нощта по време на работа. Жената е в "Пирогов" без опасност за живота. Полицията издирва мъж от арабски произход.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва мъж, наръгал продавачка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има кражби, имааа. Аз съм живял там, точно на бул.Христо Ботев и пресечната със Кирил и Методий. Мургавите субекти от индийски и арабски произход са доста често забележими, но не това е проблема. Проблемът се корени в това, че те заемат най-ниските социални слоевете, защото са необразовани и няма с какво да се изхранват. Те видимо изглеждат дори зле, никой не би взел такъв човек на работа. Но както и да е. Още по-болезнен е факта, че на Христо Ботев, абсолютно всякак вечер има проституиращи момичета, които се събират в едно малко кафенце на спирката преди пресечната точка на Христо Ботев и Сливница. И тези момичета си обикалят по улиците. И още по-интересното е, че в района има 2,3 партрулиращи автомобила - дори дежурните редовно си похапват пица от денонощно заведение за пици(от онези вкусните, малките, кръглите, които ги правят на старите машини)няколко пресечки по-нагоре, отново на бул. Христо Ботев. И същите тези полицаи, аз лично съм виждал с очите си поне 4 или 5 такива случаи, вземат пари от сводниците на въпросните момичета, дори веднъж ги чух към 300 лева бяха. Ей така - директно на булеварда куките опряни на служебния си автомобил и дебел циганин(с цялото ми уважение към ромите, ако беше българин щях да кажа "дебел селянин") си им броеше пари. За кво става въпрос...

ЗА съжаление България вече няма да е същата , СВИКВАЙТЕ ще трудно няма връщане назад !

Ама чакайте, нали все искахме да сме външна граница на Европа??? Какво стана сега? Неприятности с цветните емигранти??? Ама чакайте, това е само розово начало. Кошмара тепърва предстои. Когато цветната емиграция се увеличи, организира и започне да иска права тогава става страшното щото хем те обират, хем изнасилват жени, не работят пък и права искат. А дори още не сме в Шенген. Нека и там да се набутаме пък тогава ще разберем що е цветна африканска, арабска и азиатска емиграция... Дано дано дано лошия нрав на българина изиграе поне една положителна роля и навременно се вземат ''непопулярни в европа'' мерки...

Нека същата тарамбука на вратата на Фандъка почука !

Pesh0

ачаква се да станат 200 000 . И ако им дадат статут на бежанци , остават за винаги в България . Статута за бежанци вече се издавал за 20 дена вместо за 5 месеца , за да не запълвали бежанските лагери. Това ко заяви по БТВ преди няколко дена , един герой който отговарял за бежанците . Просто трябва да се научим да живеел с тях. беше последното му изречение .

"не е вярно това - ние с арабите живеем много добре - на всеки ъгъл има кебапи" - каза боко тиквата

Сега да хванат"съкровището"и да си го предадат на Паси ли беше или който ги беше нарекъл така.Ние не сме алчни и не ги щем тез съкровища,ама той кат ги оценява като такива,да си ги пази у дома,а момичето да се оправи и да се пуска през Терминал2.В България вече място и живот за българи няма,тя е само за"съкровища"-за тях има и помощи,и лекари и сестри,говорещи родният ИМ език,за българите-постна пица,никаква пица и още една дупка на колана.

Вчера Дира пусна тази новина три часа, след като беше пусната в други сайтове - защо? Снощи в новините бегло споменаха и толкова. А за циганчето албинос продадено от малоумната си майка ни проглушихте ушите - кой е по-важен, българското момиче или циганчето?

Цигането, много ясно - нали ги галим с перце тях, а нас ни скубят на всеки ъгъл.

Да ...знае се кой е.......да.......по следите сме му..... да......мургав на вид ....да......отличителни белези......барзо бяга......да....Не можем да го хванеме.......защо не можете...........знаете ли.........ЗАЩОТО ТАПЦИ НЕ ИСКАТЕ И ОТ ГОРЕ ВИ СПИРАТ. Я ВАВЕДЕТЕ КРУМОВИЯ ЗАКОН, ДАВИДИМЕ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПИПНЕ.

Със сигорност е бил Талибан

А ОСТАВЕТЕ НАРОДА ДА БЪДЕ КЛАН И МАЧКАН ОТ ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ Г- Н МИНИСТЪР НА МИЛИЦИЯТА.

Какъв спам има в това да предложиш статия, по-детайлна от тази, написана от теб????? www точка silnabulgaria точка com/алжирецът-е-заклал-виктория-за-100-лева/

Няма държава, няма полиция, няма български политици, които милеят за България! Не остава нищо друго, освен да започнем да създаваме доброволни отряди за самозащита по места! Преди това обаче да натикаме в пандиза управниците от всички партийни бои, които ни докараха до тоя хал - да бъдем бунището на Европа!

Българи дайте да се обединиме и да кажеме не на Сорос, които плаща, за да се напълним с бежанци.Наи срашното е, че ще даваме статут на чужденците на 21 ден и от този момент започват да теглят помощи за безработица и майчински. Няма друга страна с толкова продажни правителства и толкова интелигентен и глупав народ, който да търпи и Сорос, неговите протжета Президента, Борисов, (Дянков, който съсипа бизнеса и цялата държава ) и това правителство, готово за пари да ни унищожи напълно. На студентите също плаща Сорос.

Е как да се обединя с малоумник? Как разбра че тази паплач пълни България точно заради Сорос, пък и ББ и Дянков. Държавата гори, някакви се вживяли в малоумните си теории за конспирации.

Безсмислено е до се обединяваш с нещастници като теб. Ти си част от онази измет, която се наплоди през последнити 25 години криминален преход.

Държавата гори именно поради опасността да се наводни с нелегални имигранти, които никой от продажната ни власт не си прави труда да връща обратно през разградения двор- границата с Турция. Държавата гори също, защото идиотите-продажници във властта се готвят да разрешат купуването на българска държавна територия от чужденци. Оттук до идеите на Сорос и съплеменниците му за отпадането на националните държави - има само една крачка, отвори си очите!

Нормално. Сякаш си нямаме наша крадлива паплач, та и вносна. Да живее Правителството на Ментрашарски!

браво, бе бbлгари смелчаци, лесно е да се пише по форумите, защо не направите това, което направиха наскоро руснаците в москва след убииството на момчето. живея в чужбина от 1997г. и в бг преди и тук винаги сbм имал орbжие и ако се вbрна един ден в бг няма да стоя като овца да чакам някои мангал да ме обере и утрепе. или ние или те, pbk да става каквото ще.

Всички "брикети" ВЪН от Б-я!!!!

Къде е Сталинка....сълзив Паси ...БХК...пушещите полицаи с вечните претенции...1.5 милиона военни от резерва+100 хиляди полковника+50 хиляди генерали..какво чакате свирете СБОР РОДИНАТА е в опасност??? Чакате увеличението на вашите пенсии..пиете си както винаги и се ослушвате!!!На всеки от вас целта е да взема пенсия 50 години за 18 год. трудов стаж за друго не ви пука!Дали циганите и арабите ще ви заработват пиячката!Предлагам "Пиротска" да се преименува на "Арабска"

полицията е заета да брани народните неизбранници от народната любов, докато неиднетифицирани субекти с неясен статут мародерстват из софия. г-н министре на мвр, наредете незабавно полицията да пази гражданите от мародерите!защо не са арестувани още среднощните убижци на беззащитни български жени?

Крайно време е да се даде гласност на проблема с чернокожите и арабите, които по цял ден кръстосват из центъра на София. Не са проблем бежанците по общежитията - те поне са затворени, а тези нелегални пришълци от Африка. Но понеже в момента е по-важно да се оплачем на ЕС за сирийците за да дръпнем някой лев по партийните каси, същинския проблем остава на заден план за сметка на народа

Sm3hurk0

Волен, може да е луд, но не е чак толкова луд! Само той се осмелява да повдигне теми, който за другите са табу и не искат да коментират. По тази причина, "лудия" , винаги ще има хора, които ще го подкрепят. Той е човек на действието. По малко емигранти - повече спокойствие.

Днес случайно долових разговор между двама цигани и те са уплашени от арабите.Изкефих се на разговора.Но нещата стават сериозни.

Uplasheni she sa prevzemat Im sektora.

деер

Видяхте ли от героичните продавачки следват героичните жертви за няколко лева оборот......

НЯКОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА ЛИ СЕГА???? Къде са "Ранобудните" студьентчета СЕГА? Това момиче е тяхна колежка. Пак ли за Пеевски ще питат, това ли е най важното?!? Само "лудият" Волен се осмелява да протестира.

простйо куде са героичните партизани куде с крув са взели власта. да с крув но на мирни булгари трепани по лагери и затвори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти къде си бе кавал на контрапротеста ли?Нали присъствието на всички тези субекти е в резултат на политиката на любимата ти партия.

Мхм...до колкото си спомням г-н Плевнелиев призова да проявим благородство към тези изстрадали хора,бежанците...че и за военен удар срещу Сирия се обяви....какво ли ще стане при 100к бежанци в София?!?Може би подобни случки бих абили ежедневние....но,явно,това е демократично,да се превърнем във филм от САЩ,ранните 80..Лудия Макс 3 примерно

Ще бъдем пълни идиоти ако допуснем това.Положението е изключително сериозно и нямаме никакво време- или те, или ние...ако само си приказваме-децата ни са обречени.

''Туко що се връщам от болницата: Вики е разпознала нападателя си и О'ЧУДО е редовен клиент - АЛЖИРЕЦ ( това ако не е лице от африканско-арабски произход ). Полицията има негови снимки, знае на колко години е и къде пребивава ( по някаква случайност ми е съсед ). Преди два дена пред мен ограбиха Теранова лица от О'ЧУДО СИРИЙСКИ ПРОИЗХОД. В момента пред нас полицията щурмува хостел и извежданите от там лица са... Опитай се да познаеш... не може да бъде... СИРИЙЦИ. Когато живееш сред тези хора се учиш да ги разпознаваш - алжирците са доста по-мургави и езикът им се усеща доста по-различно P.S. вече поназнайвам и малко арабски, достатъчно да долавям разликите между етносите когато някой говори. Интересно ми е ти колко време си прекарала сред "бежанци", за да може да си съставиш мнение за тях? Освен това разхождала ли си се в този район вечерта, за да усетиш съотношението "българи / араби" и живляла ли си тук, за усетиш разликата в нивата на битовата престъпност "преди / след бежанците" ? Никой оттук не е расист ( да мрази всички, които не са бели - ами с турците в района проблеми нямам ) или нещо такова, никой не казва, че всички бежанци са пълна измет ( познавам и свестни сирийци ) просто е факт, че откакто между джамията и мюфтийството има концентрация на алжирци и сирийци районът все повече заприличва на Багдад, изнасилванията, кражбите и кланетата са ежедневие, а полицията не прави нищо по въпроса. Отново приканквам всички, които защитават "добрите сирийци" да се разходят нощем по пиротска, особено момичетата. После ще си говорим пак за това как не трябва да се обощават определени хора по един или друг признак, в едно или друго място.''

В центъра на София е пълно с мъже с неизвестен произход.Страшничко е !Къде е полицията около Халите,ул.Пиротска,ул.Хр.Ботев,Ж.пазар и къде ли не?Миналата седмица видях и в Южния парк!

ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ МИЛИТЕ ЧУЖДЕНЦИ ОТ ГНЕВНИТЕ БЪЛГАРИ.''Днес неправомерно бяха задържани лидерът на НД Свобода Бисер Миланов, председателя на МНДС Цветан Бонев и членовете Николай Илиев, Деян Николов Петър Цонев.Заради израза българското общество да се обедини.А извършителя на момичето което е наръгано и бере душа не е намерен.Хора разберете какво става в България.Ние не сме удобни на системата и сме атакувани постоянно, на нас гражданите не ни ли се нарушават всеки ден правата, а тези така наречени бежанци започнаха да посягат на жени.Какво се случва това е въпроса в момента.Не може да позволим това да се случва вече.Има много хора които не ни обичат но разберете защо винаги нас атакуват, нас не ние страх ще продължим да се борим и ще започнем да пускаме публикации за това, което се случва в държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!''

Hещата в Швеция : Мюсюлмани имигранти изнасилвaт над 300 шведски деца и 700 жени зa 7 месеца на 2013... Повечето от тези случаи на изнасилване са причинени от Мюсюлманитe търсещи убежище.

стига лажи и манибулиране...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не си ли чувал за секс-джихад, който сега е на мода в Северна Европа-Англия, Швеция...

Моя близка се върна от Италия и разказва ужасяващи неща за бежанците там.А ТОВА ПРЕДСТОИ ТЕПЪРВА У НАС.

в Италия е потресаващо. Пътувал съм с влак от Болоня до Венеция и видях много нагло държащи се негри, а пък в самата Венеция, негрите, амбулантни търговци се държаха, все едно са си пред дома в Африка!! Трябва да има възпиращо поведение, от страна на местните!

стига лажи и манибулиране......вситшки сме е беянси дори хан аспарух е беянец....стига злуба у расисем...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно трябва да гръмнат няколко алжирски и сирийски маймунки, че да видят управляващите, че вече ни е писнало от бежанци.

мястото те в затвора за посрекаване кем насилие....но толкоз те позволява интелекта явно..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

продължавайте да пускате всякакви мангали през границата, скоро ще почнат да ни колят по улиците, така както се колят в техните държави

Той Волен ви говореше да се затвори границата и че тези които идват тук са племена от главорези , ама в еуфорията всички много се кефеха на бежанците.

Как пък никой досега не се сети, че имаме прекрасно место, което да побере всички бежанци? И то се казва "Белене". СПА туризъм за арабеските . Ще си плуват нощно време, вместо да обикалят Пиротска. Пък и храна бол - кеф ти риба, кеф ти паламуд...

Айде сега г-на Соломон Паси като ни правеше преди седмица реклама на демографското съкровище което пррижда у нас да излезе и да направи изявление или да даде обяснение на наръганото момиче!

Искам да се свържа с група във фейсбук, ако има такава, против ислямските отрепки пишещи се за бежанци. Дайте име моля, мерси предварително!

"за затваряне на южната ни граница и спиране на бежанския поток"

А антициганска група има ли?

''Циганите ни обявиха война!България, събуди се!''

мястото те в затвора за посрекаване кем насилие....но толкоз те позволява интелекта явно.....защо не гледаш перво себе си....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре де. нека ги изпрроводим към турция, а който не иска да го закопаем , пък после ще мислим за затвори.

!

Имам идея. Да насъскаме едни срещу други циганите срещу така наречените бежанци.Те да се избият помежду си, а ние отстрани да им гледаме сеира и да си свиркаме.После като се омаломощят взаимно ще изметем и едните и другите.

Българите не са ксенофоби. Но сега някой си от властта без да пита местните хора, без даже да уведоми кмета дори и на София настанява там бежанци без да го интересува как се връзват те с живота на тия хора, с възможностите на селището или мястото да ги поеме решава през главите им. От друга страна тия хора (бежанците) имат претенции за по- добри условия за живот отколкото имат и са си изработили сами местните хора. Повечето от тия местни хора нямат от години тия 1100лв на семейство заделени даже за погребение поне на еиния член на семейството, ако недай си Боже стане и това. А държавата ги дава МЕСЕЧНО за бежанец от нашите пари. Местните хора живея като бежанци - без работа и доходи, без достъп до здравеопазване по места, без редовно осигурен транспорт до населеното място дори... Не е морално да изнасилваш едни бежанци в страната си да осигуряват месечен бюджет на човек почти колкото за депутат на други бежанци. Бруталността с която властта наложи своето решение настрои хората и срещу властта и срещу бежанците. А като сложите и сблъсък на културите + поведение "аз не съм от тука", конфликта става пълен. Никой няма да гледа с добро око на хора подпалили гората, за да ги намерят по- лесно. Нито на тия, които обраха ореха в двора на хората и осраха (с извинение) чупейки зелени орехи мраморните стълбища на читалището и ПАМЕТНИКА. А те у тях така ли са правили? И какво ще стане ако аз направя у тях така? Ако си го позволяват само у нас - за врата и вън от страната.А ако така правят по принцип - така няма да се разберем, колкото и да са изстрадали. Вярно е и че в Сирия работиха много наши работници, но не мисля че даром получаваха заплатите си. Нито че са изяли хляба на сирийските работници. Виж сирийски студенти у нас имаше много - учеха на интернационални начала, Българската държава им даваше за своя сметка образование, стипендя по- висока от на българските студенти, общежитие... Делих стая със сирийци, знам какво говоря.

Интересно защо в полезрението по телевизията не попадна нито един сирийски бежанец, учил в България. Ии тука се остъргва съвсем утайката или има нещо друго гнило. А колкото до оръжията... Ако не бяха купили от нас, щяха да ги купят я от СССР, я от Китай. Оръжието не стреля само, с него стрелят хората които го държат. Е в Сирия не го държа аз, де... Впрочем не знам дали тия оръжейни доставки са платени, или и от там България пи една студена вода, както стана с Ирак и Либия. Бежанците настояват за работа и работни места. Хубаво, ама то за нас няма! Въпреки високата квалификация на моите години в чужбина дори и за мияч на автомивка не ме искат. Сина ми е безработен от 16 месеца. Никога не е работил след училище. Де е Киро на кирия да обикаламе Европа немили-недраги (за това помощи няма) да работим каквото завърне, а тях да устройваме в България, че и с претенции каква работа харесват... А как един чужденец ще работи в България като не знае езика? Ще му отпускат личен асистент-преводач по някаква програма ли? Видяхме по TV как така наречените "бежанци" се отнесоха към това което дариха Българите за тях. Подобна картина имаше във филма "Време разделно" когато Кара Ибрахим ( в ролята Й. Сърчаджиев) газеше по хляба на трапезата на родопчаните. Имаше и репортаж как бежанците режат походните легла които са им дадени, за да вземат плата от тях и да си постелят да спят на пода, запушват умишлено канализацията с памперсите които им даваме, резпарят и съсипват чаршафи. И аз и предците ми сме дали каквото можем за страната. от Освобождението до сега само баща ми и аз не сме участвали във войни, защото не е имало. Всички сме работили малко или много за тая страна, нищо че не сме били депутати и министри. И както не съм националист, така и не съм съгласен някой да ми цъфне от някъде и да получи по-големи права от мене...

А г-на Плевналиев и г-на Орешарски наясно ли са с написаното от избирателите, които се падат и данъкоплатци и финансират цялата тая свинщина? Наясно ли са г-дата от парламента? А на протестиращите, дето вече 120 дена не им роди главата друг въпрос освен кой предложи Пеевски? А кой не си мръдна пръста за охрана на границата от август 2012 насам? При сегашния бюджет, оставен ни от ГЕРБ няма пари за данъчни облекчения за семействата с деца. Нашите деца... Колко детски дават за едно дете ( и то не на всички) и колко струват едни памперси, или едни детски обувки или един анцунг за по физическо... Детските надбавки са такива от времето на НДСВ насам ( около 10 години) и пари и изгледи да ги повишат няма, а вече колко правителства се изредиха от тогава? Виж за него време поне на 3 пъти коригираха глобата за говорене по GSM при шофиране. Пари даже и за коледни надбавки на пенсионерите няма.За трайно увеличение съвсем. Миналата година в медиите беше тиражирано че за коледни на пенсионерите са нужни 40-70 милиона и така и не се намериха. Не са предвидени и в тазгодишния бюджет, няма и отде да дойдат сами. Ако настаним бежанците ще започнат претенции от разни организации при какви условия сме ги настанили да живеят. Ще ревнат разни органнизациите на ООН и хелзинкския комитет за защита на правата на човека и каквито там още ги има. А при какви условия живеят много българи за тях никой не плаче. На следващ етап компактната маса от бежанци-мюсюлмани ще иска да им построим джамии за наша сметка. Айде пак правата на човека... Радикалния ислям от години напира да да финансира строежа на джамии у нас и да отваря ислямски училища и прокурорски проверки бяха и сега и дела чета че се водят...

Във входа живее арабин , женен за българка - тя работи на 3 места за да гледа и него и детето , а той по цял ден лежи -така е близо 20 години ! Но пак във входа живее и полицай -най-редовно изнася пълни туби с бензин от мазето , пълни личната си кола -и то така показно с униформата - май няма бензиностанции и човека се запасява , но може и пожар да направи - живи да изгорим ! Кой ще накара арабина да заработи и полицая да не краде -както бензин ,така и парно ? Кой ще ни пази , кой спазва закона -арабина и инвалид се писа -и карта има ! Абе - България 2013 -та !

След 10.11.1989г. всяко следващо правителство е все по-успешно от предшестващото и с действия и бездействия унищожава все по-ефктивно собствения си народ. Да живеят яничарите!

БСП-то е виновно, че ги пусна тези арабески в страната. Искаме си бат Бойко, той ще се справи с тези маймуни.

Боят настава, тупат сърца ни, ето ги близо наште душмани. Кураж, дружина вярна, сговорна. Ний не сме веке рая покорна! Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Гледайте в този пряпорец красен, лева как тича волен, ужасен! Левове всички днес се явете люти и страшни за враговете! Кого ли плашат турци злокобни? Нихната ярост, удари злобни ще се разбият нищожни, слаби, в нашата правда, в нашите саби! Ний за живота нямаме жалост, но да не умрем, братя, на халос - нека се мъчим колкото можем повеч душмани мъртви да сложим! Ако пък паднем в битката славно, то в България ще незабавно нови юнаци пак да въстанат и вместо нази бой ще зафанат! Нека мрем, както нявга сме мрели, да живейм волни как сме живели! Кураж, другари! Бог ще ни брани! Смърт на вековни, черни тирани!

бой глад и стригане!

Братя българи, не обвинявайте редовия полицай............., той има същите нужди и желания като нас, бюрокрацията над него му пречи да си върши работата, също както бюрокрацията ни пречи да защитаваме, себе си и дома си с всички средства!!!!! Концентрирайте се, за да бъдете готови в правилния момент............., такъв ще има, бъдете сигурни!

Ами- помолете го да се предаде!

Сега журналистите ако искат да си свършат работата докрай да публикуват снимката на престъпника, а прокуратурата като на беимотен да му даде мярка за неотклонение "подписка" ама да ходи да се подписва в РПУ-то сутрин и вечер. Те родолюбивите българи ша го намерят и ша му обадят