Нападнат от мечка осъди 2 министерства на 20 000 лв.

Пловдивският апелативен съд осъди две министерства да платят солидарно 20 000 лв. на родопчанина Румен Буков, който бе нападнат от мечка.

Обратно в новината

Коментари - Нападнат от мечка осъди 2 министерства на 20 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерил си е добър айдукат,ще има -фифти/фифти......

Давам по 20 000лв на всяко от двете министерства за да излъчат по един зам. министър, който да излезе и се пребори за наградата с по-горе упоменатата мечка-стръвница (яде месо). След преборването лично ще връча наградите (на който оживее). П.П. Мога да дам и по 50 000, защото знам, че НИКОЙ няма и да си помисли да го направи. Докато те самите са поставили населението в планинските райони точно в тази ситуация но без право на избор (искат ли, не искат ли никой не ги пита) и без награда.

Какви 20 хил.Най-малко 200 хил.трябваше да искаш.

Ако подобно нещо се случи в бяла държава където има закони щяха да платят на такъв човек минимум 100-200К юро и то без да мъркат а тук и 20 000лв им се свидят.

Да плаща онази фондация на Бирджит Бардо. И Пет лапи да плаща. Значи те ще изнудват и рекетират държавата да развъжда мечки, а сега за белите на мечките държавата да плаща. Не става така. Разните фондации и НПО е крайно време не само да искат права и да се намесват в управленчески решения, а да започнат да плащат и да носят съдебна отговорност за приети под техен натиск решения.

Ти още малко ще искаш Бриджит Бардо и свирка да ти направи. Какво общо имат циганските мечки, които прибраха от улиците в гр.Белица и дивите мечки в гората. Още по-малко може да имаш претенции към "Четири лапи" За такива като теб е понятието "вторична неграмотност" - може да чете но не разбира смисъла на написаното.

Ей, няма да свършат съдиите-идиоти. Какво са виновни министерствата в случая? Неприятна случка на човека, чиста случайност, но жив. Доводите са смехотворни, но парите от бюджета.

Ти такъв "умен" се роди или си падал на главата си?

Ако мечката беше стръвница, този нямаше да съди никого, а щяха да му носят цветя.

Пари за българи няма. Парите се получават от българите, за да отиват под един или друг претекст в циганите! Затова съдът му е казал (все едно разбира точно какво е усещането да те ръфа мечка) - много са ти 50, ще получиш 20! За да има все пак лице за претенциите си... особено по отношение престижа :)))

А нападнатите от цигани, на нищо никого не могат да осъдят....

Лошото е, че тези пари няма да ги вземат от заплатата на министъра и от защитниците на мечките. Доброто е , че все пак ще го обезщетят до известна степен. Следователно:1. Видиш ли мечкозащитник, бой до като замирише, все едно го е нападнала мечка. 2. Не гласувайте за продажни гейове.

Спомням си този случай. Свикнахме с нападенията на цигани, младежи-хулигани в домовете ни, но да те нападне мечка в двора ти ... това е прекалено! Дано дядото получи това обезщетение, въпреки, че според мен е малко.

Де късмет и мен да ме нападне някоя мечка,да изкарам някой лев!

На уплашения дедо 100лв и цървули а на адвокато 19 900 лв., Но без цървули и сега адвокато ще ходи бос.

И ние ще ходим боси.

Значи: 1) осъдените сме ние, щото никой министър нема ги даде тея пари от заплатата или премията си. 2) мен, като ме изпохапаха комари вчера. Кого да съдя? Боко или направо ЕС? ------ някои от тях, пренасят гаднички болести.

НЕ 20 000 ЛВ. А НАЙ МАЛКО 200000ЛВ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТЯТ, КАКВО СА 20ХИЛ. ЛВ. НИЩО

браво на дядото, ще се пробвам да осъдя за 100 бона държавата, за причинените ми щети и ужас да съм нейн гражданин!

осъди НА 20 хил. лева

Запознай се по-отблизо с правния език и недей да се излагаш повече.

....си ти! "осъди ДА ПЛАТИ...", "осъди НА ГЛОБА ОТ...." Това, което си мислиш, че "правен език", е чиста проба жаргон на неграмотници!