Нападателят от Нашвил имал карта на училището, криел оръжието от родителите си

Като причина за нападението засега подозират негодувание, че е трябвало да ходи в частното християнско "Училище на завета"

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от Нашвил имал карта на училището, криел оръжието от родителите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Американската полиция съобщава още, че роденият като жена транссексуален мъж е направил ..." Тази мулти-култи-транс-джендър-многополова "култура" ще ви промие мозъчетата бре.

Мацките си искат мъж, не "грозна бивша жена на хормони" И ето ти проблем... Някои конфликти са неизбежни. Например тези породени от ревност! Лошото е, че съвремената култура е опитева да угоди на патологията на разни фрийкове.

Нападателката е травестит, хубава жена с цици, вагина и пенис за универсална употреба

Той на 28 ги е избил защото бил задължен да ходи в училището (някаква религиозна школа вероятно)? На 28? Задължен? И вместо да си вдигне чукалата и да хване гората е правел карти на училището в което е бил редовно? И събирал с години оръжие? Тоест е бил в това училище от поне 5 години? Абе само на мен ли ми се струва налудничаво?

Много агресивни тез жени бе, чак на мъже се правят. Няма ли една Истамбулска конвеКция за защита от таквиз надъхани и назобени жени ?

Изтрепахте се без война демократи прости

Това политическа коректност ли е, или журналята нещо не са разбрали, че говорят за "нападателят" в мъжки род ?!? Това си е чиста проба смахната женска, решила да се прави на мъж в преносния и в буквалния смисъл.

LGTVHDMI... пардон, LGBTQIA

Значи ако християнин от някоя американска църква напише манифест и застреля хора в транс клуб - това ще е престъпление на омраза. В случая какво престъпление е, ако транс напише манифест и таргетира точно религиозно училище, с параклис в сградата и училищен пастор? Точно така, престъпление на омразата, насочено към определена група. Хубаво е да се замисли човек, че доста престъпления срещу християни виждаме...

Преди траверсите само се самоубиваха, сега почнаха и терористични актове да правят. Кога ще бъдат избити сатанинските чифути, които създадоха тия същества?

не е ходил на 28, а вероятно до 18. После си е сменил пола, след това се е отключило някакво психическо отклонение и той се е фиксирал в/у училището където е учил. По нататък....да почиват в мир жертвите.

Престанете да използвате мъжки местоимения. Това е жена, която се мисли за мъж!!!!

Русофилите тук оплюват Одри Хейл,че извършил нещо което американски мъже правят всеки ден някъде в САЩ. Защо тогава трябва да се фокусираме върху това че той е трансджендър? Защо Одри да да има по-малко права от мъжете защото е избрала от жена да се превърне в мъж? Дискриминацията срещу различните прозира дори и при такива трагични случки.

Тия хормони, които е приемала девойката, за да се превърне в мъж вероятно причиняват депресия и агресия. Но това никой няма да го съобщи.

От коя фондация към кравария за България си?

Мда, като добавиш висока доза тестостерон към висок естроген и така се получава. Мъжка агресия съчетана с женска неадекватност.

Ме подсеща за старият виц: Стрелците се наредили на състезание, кой ще уцели ябълка поставена на главата на "мишената". Излиза първия - бум - право в ябълката. Изпъчва се гордо и вика "Ай'м Вилхелм Тел!". Така и втория - "Ай'м Робин Худ!". Третия обаче уцелил мишената в "десетката" вместо ябълката, но пак се изпъчил и извикал "Ай'м сорри!"

от полицията казаха, че е бил под лекарско наблюдение за неназовано емоционално разстройство. Но пък са му продали законно 9 огнестрелни оръжия.

То и полът му е "неназован"

От кое НПО си миндилски?

И за това не ги бива завалиите.

“Роденият като жена” умрЕ като пyтк@

Забелязахте ли, че полицията направо налетя да стреля? Нямаше преговори, нямаше димни гранати, не се опитаха да арестуват наркоманчето. От друга страна, накроманчето беше само заключено в сградата. Нямаше заложници, нямаше импровизирана барикада, не оказа съпротива на полицията. Не намериха оставено послание или обяснение. Много странно...

всеки подобен случай се разглежда отделно. Мъжете нямат право просто ей-тъй да убиват на ляво на дясно, съответно не е транс право. Всички знаем че трансовете са лабилни, след като 65% завършват с самоубийство и не следва да имат достъп до такова оръжие. За 30Март - 1 Април е обявен митинг протест "Trans day of vengeance" в столицата на САЩ, където се призовава хората да дойдат в черно и с маски.

Транс лобито обяснява че местоименията трябва да се ползват "от уважение". Въпрос към автора на статията: защо проявявате уважение към някой, който планирано е убил 3 деца и 3ма беззащитни възрастни?