РЗС дадоха Фидосова на комисия ”Антикорупция”

РЗС са подали сигнал до Комисията за борба с корупцията и НАП за данни за политическа корупция, незаконно финансиране на ГЕРБ от холдинга "Титан" и данъчни престъпления на депутатката от ГЕРБ Искра Фидосова.

Обратно в новината

Коментари - РЗС дадоха Фидосова на комисия ”Антикорупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е направо за Кушлев. Само като и види човек осанката е ясно че паднало голямо лапане на кифтета, а за тях се искат и много кинти.

При тая всеки грип е свински.......

Сега Янето ще види кон боб яде ли.На фона на другите му издънки, тая е фатална.Не знае с какво чудо се захваща...

Не жена, а женоария...

Факта,че я отсвириха като съпредседател на парламентарната група не подсказва ли правотата на Яне.Интересно какво ще каже прокуратурата.

хаха,ето ги бг избранниците-каквито избирателите,такива и избраните:):):)

Ха-ха-ха! Тия от РЗС са големи наивници. Мислят, че може да поместят петкрилен гардероб (защо не трикрилен? - справка разговора между Бойко Борисов и Юлиан Вучкот от преди 3 дни).

Не съм симпатизант на РЗС,но че на Фидосова работата не е чиста съм съгласен на 100 процента с тях.

Ами как да и е чиста работата,като не я стига за да я измие.Предполагам че има монтиран детектор да известява за наличие на свръхгазове под фустата.

И какво теб огря това заключение?

жалко,че новината за искра фидосова идва от рзс,доста други инстанции след сблъсък с нея имат купища материали,но засега предпочитат да мълчат...тя има сигурен чадър,но докога ли?

Има много честни хора, които са готови да действат, но знаят, че ТЕ - ОБЕДИНЕНАТА МАФИЯТА от всички партийни цветове в НС държат всички държавни институции и комисии в НС и нищо няма да се случи- и усилията им ще отиде на халост. Не е това начина да се сменя властта . Начина е СМЯНА ТОТАЛНО НА СТАТУКВОТО , но с такива действия не може да стане. Сега се върши само гаргара за народа от фалшиви играчи.

Ох, тия от РЗС ако не се скрият ,ще повърна от тях !

Яне, още малко време ти остава да се справиш с Фидоска. От 27-ми почва Великия Пост.

как я дадоха? Яне ли се напъна да я вдигне ?

Защото не е интересно,аосвен това си го проспал!ГЕРБ е единствената партия съставена от хора от ново тесто умесени!Признавам,че такива са и СДС,също партия на новото време!

Говориш глупости! ГЕРБ били замесени от ново тесто.Я се осъзнай-рожбите на БКП си направили партийка.

Сега си взеха белята - и Янето и тоя Емил Василев. Няма отърване, те не познават захапката на Искра Фидосова. Това е началото на края.

Международния наказателен съд в Хага да заведе дело срещу пожарникаря и Цецо Сересето за престъпления срещу човечеството!

Ако Свинкята е натопила зурла да я шибат. Но ако педала пак пуска димки да го осъди. Тогава ще разберем кой крив кой прав

Свинкята е натопила зурла!

Фидосковия син Франсоа който е 8 ми клас, подари ipad за 1500 лева на свой съученик след като се върнаха с майка си от Малдивските острови от ваканция уважаеми български пенсионери!!! чакам коментарите ви

Дай боже всекиму , не завиждай Само дето репликите на тези неща в азиатският регион са по 20-на долара и по нищо не можеш да ги различиш Ама ти си пиши глупости , вярвай си че така умрялата ти партийката ти ще спечели

Айде спрете се де? Репликата била 20 долара? Първо - при такава майка да се излага с "реплика"? Второ - Каква е тая "реплика" и за какво става? Да не мислиш, че ще ни пробуташ идеята си за някакъв сувенир? Трето - щом хората говорят за 1500 долара - дори и малко да са преувеличили - порядъкът е там някъде.

Аааа, пълен резил! С така майка и с такова име!!!

толкова калпава държава като бг в Европа няма....

и лузър

Айде стига вече! Няма ли да се работи в тази държава. Само форуми, флашки, димки, бомби ... А за 2 лева никой не иска работа да свърши. Ай сиктир.

Не виждам проблем хем всеки да си работи работата, хем да се разследват корупцията, кражбите и мошенничествата на управляващите (и не само техните, а на всички)...Едното не пречи ни най-малко на другото. И няма никаква логика в позиция от рода на "Дай ние да си работим, а пък те да си крадат, не ни пречи чак толкова..." Точно такова овче отношение най-много се нравят на крадливи мутро-управляващи...така ще могат да стрижат овцете съвсем спокойно и максимално дълго...Да си затваряш очите или да си заровиш главата в пясъка/"работата" е меко казано еснафска, да не кажа робска гледна точка. Именно заради такива реакции сме на този хал. Да се снишкваме, да си кютаме, да се правим, че не знаем и не виждаме как ни грабят и лъжат в очите, да си натискаме парцалите и да се наяваме нас точно да ни се размине...Всъщност, обаче, на овцете никога не им се разминава...

Тая работа за 2 лева я оставяме на теб. Ние бачкаме за повече.

нещо да каже фидосова за участието в далаверите с недвижими имоти?.защо тази тема след скандала се потули?.

Наглостта на тази "жена" граници не познава, не бих се учудил и парите да е взела и още много други подобни неща. Такава измет като нея няма място в парламента. Важи за всички политически партии. Жалко че повечето депутати стават такива именно за да лапкат...но някои както знаем прекаляват.

димка на яне. нали прочете някакви разговори на фидосова и менда, ама флашките така и не успяха да ги скалъпят, та не видяха бял свят. за фалшивото платежно да не говорим. риза с дълги ръкави за яне и хранене с дълга пръчка.

Има ли в Б-я все още човек,който вярва на невинната лобистка фидосова-болен и алчен мозък с мекото излъчване на жена,танцуваща с пачки!

късмет е че не е някоя дългокрака хубавица. тогава щяхте да кажете че е влязла във властта и си изкарва парите като вири краката. и понеже очевидно това не е така, остава да я изкарате че краде. всички сте и водили сметките и сте много запознати, какво и колко е откраднала. поплювковци.

Значи Яне Янев си е самооткраднал джипа. Нали всички важни документи му бяха вътре. Наглоста му няма граници. И тук е пълно с цинизми сигурно.

коментирай новината, лайнив гербер такъв

Айде, няма ли някой смелчага да се жертва, че да се успокоят малко страстите в тая жена!

Съжалявам, моите 100 кила не стигат. Трябва някой поне седемкрилен.

Защо Герб не каже кой им даде пари за изборите а ?

ботевградския кмет георги георгиев даде на г е р б 3 000 000 лв. неговия син да стане депутат,а тои е тъп като галош..едва избута средно образование....

Защо Яне не каже кой му даде парите за предизборната кампания.

На Янка парите за изборите ги дадоха от ГЕРБ, за да разбият гласовете на ДПС и БСП. И успяха. Янка не беше и сънувала такъв успех - да влезе в парламента. После обаче Премиерът-Слънце я отсвири и Янка се почувства употребена.Озлоби се и ....ever after (:

Свинска работа, да вземе да изчезне от хоризонта. Мястото по принцип и е за затвора от много време. Това е човек без срам!

Кой каза че свиневъдството в БГ е в криза. Само компромати бе ей. Я вижте снимката преди да говорите. Хахахахаха

Фидосовица нали я бяха хванали в шашмалогии с имоти още като нотариус. Цецко разследвал ли е случая? А Велчев защо и той се е покрил като мишок напоследък?

Убаф жена, убаф!!!

А платежното нареждане копирано от банка ,не е ли за съд??????Тоя откачалник съвсем се е побъркал!!!

Дядо попе, и ти като всички гербери, слагаш коня зад каруцата! Важно, според вас, е не какво има в документам,а кой и откъде го е взел. По-полека, де, шефа ти(от горе) гледа....

ми нищо няма в платежното, фалшификат като всички янчови димки

Има два варианта. 1. Нагласен фалшификат или преиначени факти. 2. Фидосова и Титан са групови глупци, да си правят далаверите през банка.

Мъка, мъка. РЗС не притопля ли стари манджи?...

Проблемът е, че тия манджи някой ги е изпапкал, а сега други ги плащат. Затова сметката се праща обратно на оберкелнера да си оправя вересиите. По-добре малко късно, отколкото никога!

Аз така като се замисля...тая май трябваше да я дадете на Д-р Емилова!

и д-р Емилова не може да я оправи тази.. :)

Най много Фидоса да изяде докторката.

На Фидоска е ясно от 2000 км ,че не и е чиста работата. Но това не прави РЗС по-малко противни.

Ми остави ги да си разменят шамари да им излизат кирливите ризи