Жена спечели кола от НАП с касова бележка за 1.80 лв.

Иванка Кавъркова от Панагюрище спечели голямата награда от лотарията с касови бележки на НАП и МФ - нов автомобил, съобщиха от приходната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Жена спечели кола от НАП с касова бележка за 1.80 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данъците - законна форма на грабеж!

не е с повишена трудност.Колко време е необходимо да се "завъртят"всички тези около 52 милиона к.бележки и то според мен по-няколко пъти,за да няма съмнение за избор.Или не се изчакват ,а просто а просто предварително е избраният и в даден момент-се явява на екран.Правилни ли са ми съмненията?

Да е жива и здрава и следващият път да си пусне фиш от новата тотоигра на НАП - във всяка бележка да е фиш!!! И да има големи печалби, а билетите са правени от фалшив картон, като нарушава закона на ГЕРБ, Пеевски, Ц. В. и др.

Е ПО-ГОЛЯМА ИЗМАМА И ОТ ТОТОТО.ИЗМИСЛЕНА ИГРА ЗА ДАНЪЧНИТЕ.

НАП, веднага конфискува наградата която връчи на жената, заради едни неплатени сметки "такса дай,че немаме " за парното и неплатен "данък дишане", тука, разбираш ли......

Честитка за печелившата, честитка и за търговеца, издал КБ :)

Търговеца сега ще го проверят от НАП, дали има реално такава касова бележка.

Всичко както тук е нагласено тази жена която е учителка да спе1ели голямата награда срещу едни пари,така в и при пеалбите при Бахаров от Бинго Милионите,и другите му мошеннически игри,и народа се лъже и купува картончета и търка като луд,имайки предвид че може да спечели,но както дядо ми викаше на времето,ще спечели този който лъже,този който не ще спечели дуки.

Тамън навреме да си плати данъка :)

Нея не я мисли, а глей ти кво ще правиш ако Господ реши да си прибере и Той вересиите.....

Тази жена е учителка,и всичко е нагласено,само да ви кажа че навремето,когато се играеха разни награди по вестниците и списания,мой познат репортер ми казваше да им търся хора за наградите.

И когато ги избираха и снимаха пред камери те за печалбите,после ги връщаха срещу 50лв,и наградите си ги взимаха самите хора направили играта.така че блажени са верващите,като вас където си мислите че може на вас да се падне,пари при пари отиват.

Осъзнаваш ли, че това, което казваш, е също толкова вярно, колкото статията? И защо точно трябва да ти вярваме на теб?

А вий руските фенове открай време е ясно, че всичко при вас е лъжа и измама и сте в кръговете.

Истината викаш, "Спиртус Малоумникус", е в това да плащаш ДДС то на ракетите с които стреляш по телевизионните кули и по мостовете а? Бая са ви прецакали с тоя метадон в подземието бе бати, бая.....:):)))))))

Това не е вярно, защото аз имам позната,която е печелила награда от такъв тип игри!

Мдааам... На мен ми цъфнАха налъмите... а един космат мармот увива бонбони в хартийка.... Честито!

Тази откъде има толкова касови бележки. Сигурно е милионерка и единствената и работа е по цял ден да пазарува. Откъде ли е откраднала толкова много пари за да пазарува толкова!?!

Защо не, ако ги е събирала няколко месеца. Аз също регистрирах бележки само няколко пъти, но по много за един ден.

Абе тази яко е крала, за да пазарува от 771 пъти за 2 месеца. На ден по повече от 10 покупки. Такива изроди ще горят в ада!

За една година не са чак толкова много..

771 касови бележки за един месец. Госпожата се е скъсала да пазарува, дано да останат пари за каско и бензин за новата придобивка :)

Бележките са за целия период, не за месец ;))

И колко е целия период - сигурно 2 месеца!?!

Търговците ще отвърнат на удара на НАП бати... Ще направят лотария с награди, за клиентите които отказват касови бележки.....

виж в тая лотария мога да участвам,по-приемлива ми се струва

bravo....

Че голямата работа.... Едни други батковци па, са "спечелили" без конкурс, правото да са ДДСари и да внасят стоки без фактури и данъци........

На бас ,че е държавен служител,уплатнила си е раб.време.

С толкова бележки, по-скоро е касиерка в някой супермаркет. Дано само касовия апарат не е бил с термо-лента, че не виждам как ще представи бележка от декември, миналата година...

Сега ще я натоварят с едни мита,такси,ддс и данъци,че ще и се иска да не е спечелила.

От къде го измисли мито (да не би да я внася колата) и ддс (нито тепърва я купува)! Данъците за колата ги плаща всеки собственик! Може да ги избегне като я продаде!

Да, да! Като я продаде, нали ще трябва да плати ДДФЛ и нотариални такси! Да не говорим, че с подобна продажба, като нищо може да се мине прага за регистрация за ДДС, а тогава, жална ти майка!

Много прости хора има в България. Много! Усещаш ли се какво пишеш, момче? Десетки пъти съм чувал от такива българи да искат повече пари от бизнсмен и след това да обясняват коко било полезно да ги плати, понеже си облекчавал данъците по този начин. И искате такив ахора да галсуват за нормални политици и да не гласуват за БСП?! Че БСП при всеки мандат до сега е намалявала данъците на бизнесмените :-). Колко хубаво! Гласувайте за БСП, намаляват данъците! Намляват и печалбата, и заплатите, и пенсиите, но няма значение. Много прости хора има в България! И подарък да им направиш, те ще си искат бедността и нищетата. И интелектуалната нишета също, разбира се. Бездарна негодна маса тъпаци.

Ама ако толкова й е тежко на жената - да ми я подари тази кола и аз ще ги плащам, бе ;)) Откъде ги измисляте тези дивотии! От добрата новина за нова кола да го докарате до черна трагедия ;))))))))))) Ще ви спася всички от такива трагедии!