Следят с хеликоптер богаташи и по морето

Десетки милиони ще влязат в бюджета от данъчните проверки след въздушния оглед на луксозните имоти в столицата, съобщи шефът на НАП Красимир Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - Следят с хеликоптер богаташи и по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще чакам да чуя колко пари са взели от нарушителите и къде са ги дали? И ако не вземат какво следва??? Иначе добре, нека всички си плащаме според това какво ползваме!

а Темида ще им събира данъците и понеже тя е вързани очи познайте колко данъци ще съберат?

както винаги уникални и абсурдни, хеликоптер над луксозно гето със преобладаващи септични ями,до къде сме с инфраструктурата,винаги отзад напред.

популистите гербери се чудят как да напълнят бюджета и да добавят рейтинг използвайки стари трикове!разделяй и владей!!мазният педал от напа се чуди как даси запази насрания гъз,но и неговото време идва,както и на боко!!

Тези имения са само върхът на айсберга, въпреки, че в подобни начинания са вложени доста милиарди лева в страната и в чужбина! Ами близо 30-те милиарда "спестявания" в наши банки и още най-малко толкова в чужди! Повечето от тях не са на "трудовия" народ и на интелигенцията, а на няколко хиляди мутри и мутроподобни "бизнесмени", окрали и държавата и всеки един от гражданите й!? Кушлевци и подобни няма да решат проблема! Ленин го е казал преди 90 години - експроприация на експроприаторите! Бойко, дерзай!

МАЙ СА НАД ОКОЛОВРЪСТНОТО В СТРАНИ ОТ ПАНЧАРЕВО. ЧУХ КОМЕНТАРИ ОТ ПЪТУВАЩИ ОТ ПАНЧАРЕВО И КОКАЛЯНЕ, ЧЕ КОГАТО ОТ ТАМ ИЗЛИЗАТ КОЛИ ПОЛИЦАЙ СПИРА ДВИЖЕНИЕТО НА ПРОСТОЛЮДИЕТО, ЗА ДА МИНАТ БАРОВЦИТЕ. :))

Има и едно селище от "затворен тип" над Рударци и Кладница - "Делта Хил" (до колкото знам, там с тъпкача си живеела и тая Яна Маринова- псевдо-артистката), и там се оформят едни "къщички"... ум да ти зайде... Изобщо у нас определени хора така са се ояли... пък после се чудим защо има толкова бедност, фалират болници и други такива...а само се оправдават с оня лаф за кризата... А на по 30-35 г. разни пикльовци имат палати за милиони и карат коли дето не са и сънували някога... Е за това сме на тоя хал - "криза е" уж.

На снимката не виждам пчелни кошери от които стопаните да си докарват допълнителни доходи за повишаване на жизнения стандарт!

Хубав подход, нека се види от високо. Бяхме в Симеонов преди години, гледам моя приятелка висшистка чисти около един зид на строяща се къща. Разбрах, че е на един 34 годишен мъж неженен и е член на управлението при Костов или царя. Тя жената беше останала без работа при поредното съкращение по администрации.. Та вътре се завършваше огромна по размер къща, която от вън не се вижда, кухня и трапезария само са на 100 кв метра, барбекю на 50 кв метра, басей с големи размери беше перфектно завършен, много спални, много бани със скъп теракот (такъв нямат и богатите в САЩ), и да баскетболна площадка и площадка за тенис.. Само за кухнята тогава беше дал в долари около 25 хиляди-25 000 с вградените разклични уреди и др-внесени от чужбина. Гледаме ние, нашите заплати тогава бяха по 200 долара. Занимавал се с финанси каза тя. От вън не личи, но ако погледнеш от горе се засрамваш че си взел две висши образования и си много способен и си дал труд ефективен 20 години на държавата а живееш в апартамент в каменен блок с 50 още съкооператори. Засрамваш се, че ти на който изнесоха париците от здравно и пенсионно осигуряване след 1989 г,. че тези които изнесоха парите ни по Австрия и ошфорките и ни изкупиха за 1 долар предприятията държавни, тези те направиха като един нещастен бедняк . Данъчните- са видели днес, лето господно 2010 г.при управлението на Бойко, как от преди 10 години се построяваха тези огромни палати и как три правителства на Костов, царя с НДСВ и на тройната коалиция, заедно с 8 годишното кадруване на Първанов не потърсиха сметка с какви пари, с какъв точно труд се занимават тези личности, какъв доход имат за да вложат милиони в такива дворци в една бедна България. Окраден народ от подобни момченца и чичковци и лелки. Да докажат произхода на парите си и всички сделки с чужбина и у нас. Похвала за данъчните.

а тя даначните нямат ли гоогле еарт ?

Шошо,лъжеш като Андрешко.При 25000 данъци годишно имаш чисто не повече от 60000 год.С тези пари къща не можеш да си позволиш.Т.е. укриваш данъци.Напиши си именцето,да те проверя,селски.

Не те знам къде си учил, или каква ти е методиката за смятане, но чисто за 2009 съм малко над 190 К. Селски... :) А сега може да си провериш фишо от Еврофутбол :) Дано да вземеш някой лев и да се успокоиш. Поздрави, Шошо

и защо трябва да се обикаля и да се хар4ат пари,да влезат в мапс на гоогле и всичко е ясно.през пролетта така направиха в Гърция.Така, че това не е новост,а практика.Но е добро.

Очевадните истини отново шокират общественоста - защо се чудите откъде има толкова богати хора - първите фирми се създадоха по времето на костов, тогава ДДС-то беше 22,5 % и се крадеше безобразно, защото се плащаше процент дарение към фондацията на жената на костов и нямаше проблеми с данъчните, кражбите не спряха при царя - той си гонеше имотите, останалото беше подробност, при станишев кражбите дори нараснаха, защото и костов и станишев са комунистически възпитаници и стилът им не се различаваше по отношение на присвояването и корупцията. Сега обаче за първи път започват да махат пердето презд очите на хората - смятам обаче, че това е поредният кьорфишек, но е похвално, защото за всичките тези 3 предишни гадни правителства никой не си позволи това. Категорично одобрявам подобни акции и се надявам поне част от тях да завършват успешно - а именно да се доказват парите, с които са построени тези палати и ако това не е възможно да се конфискуват в полза на държавата - като гледам размерите всяка е като едно министерство !

aбе няма лошо, ама в конституцията пише, че биг брадъра е намеса в личния живот.

Милите данъчни.Лятото ги разходиха по морето и от там събраха жълти стотинки.Дали се и сетиха да попитат тези хотелчета и ресторантчета ,яхти и т.н чии са.Важното е ,че се разходиха ,видяха и им разпоредиха на кого да правят актове и какво да пишат в тях.Сега ги разхождат с хеликоптер,за да видят кого да не закачат.Защото току виж при тия акции някой данъчен решил да проверява не най - правилните хора.Ще стане беля и току виж изгорели.Ще приемат закон,в който и данъчните да си плащат пенсионните и здравни осигуровки.

Досега няма виновни за кражбите в затвора, всички бивши министри са на свобода , които бяха "отговорни" за всичко. И тези палати ще се окажат на някой циганин с осем деца, безработен или малоумен, но поне ще им остане разходката на данъчните по въздуха. Тези дето са ги строили, са използвали всички законни начини. Имат си хора в парламента, гласуват им каквото трябва, охранителните фирми са въвели ред, защо се самозаблуждаваме, че става нещо? Както във вица за Брежнев, ще стоим във влака и ще си мислим, че върви, а релси отдавна няма. Предстои полетът към пропастта, който ще приемем като изход от "кризата".

Много приказки малко свършена работа. Ясно е че никой нищо няма да плати. А бедния българин всичко трябва да си плаща? Няма ред няма закони. Всичкото е една голяма корупция.

A кога ще огледат Банкя

...и Бояна...

КОГАТО ДОЙДЕ СТАНИШЕВ И ДОГАН НА ВЛАСТ

И кво???

Като гледах по новините снимките и си мислих ,че тези палати с басейни и т.п. ще са някъде по Монако.Но нямало грешка в България било.Боже кои са тези богаташи да отида да им слугувам,кои са тези от какво забогатяха.Това са много пари вложени в тези богаташки квартали ,ами подръжката след това,боже, боже за това ли цял живот съм се трудела за едно апартаменче в провинцията и да отгледам три внучета , а децата по квартири ,макар ,че са със висше образование.Ако успее правителството да събере мил. пък може и милиарди целия народ с две ръце ще ги подкрепи. Хората това искат ,от богатите да се съберат парите и установи от къде ги имат, а не да се говори , че няма да се увеличават пенсийте и заплатите.Народа обеднява, помислете за него,направете нещо една година мина, няма нищо изпълнено от обещаното имам предвид за корупция и мафия.Да пътища се строят , метро , спортни площадки и т. н. откриват се, но това нас не ни грее.

ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ Е ТАКА, НО ТАЗИ БОГАТАШКА КОШНИЦА СЕ Е ПЛЕЛА 20ГОДИНИ ИЛИ МОЖЕБИ 45 ГОДИНИ. РАЗПЛИТАНЕТО НЕ СТАВА ЗА ЕДНА ГОДИНА-ЧУДЕСА С МАТЕРИАЛНОТО НЕ СТАВАТ. ТЪРПЕНИЕ!!!!!

теб ще те огрее само ако ти дадат 1 милион в руцете.... аиде стига... едно по едно стават нещата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Капитализмът е за тях, не е за нас, разберете най-накрая.

Аз виждам една банка без хеликоптер.

и аз ама не сме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз я виждам, ама няма файда.

"Данъчните ще заснемат луксозни къщи и на други места в страната, очакват се милиони приходи"! Ха - да няма някаква грешка? Не става ли дума за "милиарди приходи"???

СТИГА СТЕ ГИ "РАЗДУВАЛИ " АМИ СИ РАБОТЕТЕ РАБОТАТА И КОГАТО ИМА РЕЗУЛТАТ НИ УВЕДОМЕТЕ НЕ ПРЕДИ ТОВА,ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ХВАЛБИ И СЛЕД ТОВА НИЩО.ВИЖТЕ СИ РАБОТИТЕ В НАП,ЩОТО ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НИ РАЗКАРВАТ КАТО МАЙМУНИ ,ЧЕ НЕМОГАТ ДА СИ СРЕЩНАТ ПАРТИДИТЕ И НЕЗНАЯТ КАК ДА ОТИДАТ ДО СЪСЕДНАТА СТАЯ В СЧЕТОВОДСТВОТО И ДА СИ НАПРАВЯТ СПРАВКА, А ВИЕ ГОЛЕМИ ИСТОРИИ НИ РАЗКАЗВАТЕ И КОЛКО ПАРИ ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ СЪБЕРЕТЕ.

Колкото акции направиха, колкото хвалби изслушахме, май само това. Иначе да сме излезли от кризата и да има пари и за здравеопазване, и за заплати, и за пенсионери.

Много добре, че сте направили такава хубава снимчица :))) но лично аз смятам, че нищо няма да направят....всичко ще утихне :))) винаги завършва така....не хвърляйте на нас 'обикновения' българин прах в очите не е нужно :))))

Браво mell!

хахахах, развеселиха ме... направили снимки с хеликоптер ис какво .. щели да вземат милиони ще вземат на баба ми фурчилото.. за 10 000 усд ще го грумнат пук за 100 000 направо ще изчезне ..оптимисти хахаххахах

всички богаташи под ножа ....СМЪРТ НА КАПИТАЛА И КАПИТАЛИЗМА ... не е далече времето , когато този антихуманен строй , наречен капитализъм , ще бъде заличен от лицето на земята и заклеймен ...с по- нататъшното еволюиране на човешката раса , хората ще разберат ,че парите нямат никаква стойност и човечеството ще възприеме много по- висши ценност- истинските ...алчността и култа към материалното ще бъдат заличени...това са го предсдказали много видни пророци , гадатели и е неизбежно... така ,че богаташиии , треперете ...и децата вече знаят ,че зад всяко богатство стои престъпление , и че за да си богаташ , значи е станало на гърба на обикновенните хора ...капитализма , наложен ни от скапаната америка и запада , нямат бъдеще ...това са и фалшивите ценности ...

..и какви ще станем като избием богаташите,после интелигенцията защото много говори след това да избесим различните от нас защото искат нещо друго..Светът,леви избирателю е минал по този път и назад няма да се върне седни и попрочети повече книжки полезно е.Ако пък си млад и наистина имаш леви амбиций отиди в Африка или Азия да помагаш,там ще натрупаш опит и знания за разнообразието в живота. А омразата,пророците и гадателите,материалното ще си отидат когато отдавна никой няма да помни нито моето,нито твоето име нито,че някога са съществували Homo sapiens.

до форинър- да , света е минал по тоя път , но идеята е била тотално изопачена ...а те първа предстои на реализиране на истинск лявата идея ,това е нов стадий в развитието на хомо сапиенс реценз ..примири се , неизбежно е ... никой не е казал ,че ще стане по насилствен път... човек сам ще проумее и прозре нуждата от нов по- справедлив и хуманен свят - свят на братсвото , мира и равенството ..макар и да не стане това много скоро , но ще стане ...ти виждаш как вече народите масово се надигат срещу антисоциалните политики на световните правителства и в частност на америка и запада ...това е крачка напред , хората искат да живеят достойно , справедливо ...и на теб ти препоръчвам да четеш повече ... като за начало ти препоръчвам КАПИТАЛЪТ НА КАРЛ МАРКС ...

те такива леви избиратели като тебе ни докараха до просешка тояга!!!

Бъдещето е ляво.

Похвално, НО нека следващата новина нека бъде: Прибрани са десетки милиони, а не очаква се да се приберат... А от друга страна: след като се повозиха на джетовете, се поразходиха с хеликоптер. След месец два на ски ще ги видим ;)