Нанси Пелоси дава път на младите

82-годишната демократка няма да се кандидатира за поста лидер на демократите в Камарата на представителите в американския парламент

Обратно в новината

Коментари - Нанси Пелоси дава път на младите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-Малко!

ВДЯСНО ЛИ Е "МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ" ... ИЗБИРАМ ПЕЛОСИ ...

Дедо Бидон дали я пори тази?

68-годишните млади рептили потриват ръце - ДОЙДЕ НАШЕТО ВРЕМЕ !

Нанайси Пениси ще се кротне.Не вервам

Въх! Жива да не бях!

Разбира се, дъртата мастия вече не е актуална, геронтофилите измряха!

А защо мъ...рдата не се пенсионирала....после били демократични...окопали се във властта по 30-40г.... Сигурно се е уплашила че и тя може да изяде чук в главата като мъжа и

той не знае как се казва..всяка сутрин на нощното му шкавче има надпис Твоето име е Джо Байдън ти си президент на САЩ

Това нейно дългоочаквано решение да не се дължи (случайно разбира се) на скорошните неканени гости при мъжо ѝ или случайно се е зърнала в огледалото?

Ангелчето и е подшушнало, че ще я пратят в Ада. Вечно.

Най- после!

Направи ми деня този БОКЛУК!!!

Да дава, докато не са започнали дървени кутийки да ѝ подаряват!

Съпругът как е? Възстановява ли се?

бацко, те всичките протръмписти са въоръжени до зъби.Най-много има в Тексас.Що не се пробваш там?

В изявлението което направи след нападението на съпругът и ,стана ясно ,че няма вече политически амбиции. Изненадата е,че така наречената " червена вълна " се отрече в помощната яма. Републиканците ще имат 218 представители ,а демократите 217. Решенията взимани от камерата на представителите са не съществени без одобрението на сената ,в който демократите са мнозинство , а и президента демократ има право на вето.

Ей, задави се с власт значи тая! Какъв път дава? Ако не бяха спечелили републиканците, тя пак щеше да се натиска за Председател. А щом и от конгресменското място не се отказва, очевидно всичко е "красиви думи". Аман от дъртаци в политиката.

Еееее целия свят видя и разбра, че щеше да е изненада, ако републиканците печелеха с Машините и Пощальона! А днес естествено, че няма никаква изненада. От страх да не взривят интелигентните американци гласували за Републиканците и гнева им от мащинациите, та зорлем оставиха 1 глас по-малко дееемократите в долната камара. Страхливци демократи, затова ли вадиха толкова оръжия

Е,и ?! Май не си наясно ,че по важното е кой владее сената , а не камарата на представителите. Сената одобрява всеки закон предложен от камарата. Републиканците загубиха , заради лактите на Тръмп , бунта в Капотолия и закона за абортите. В самата партия има фракции , които ще продължават да съсипва партията.

Скоро ще има смяна пак:)))

Защо да са неканени? По шорти са отворили и двамата на полицаите. Гговорили са си свойски и чак след това, прошляка го удря по главата.

Още една баба Яга по-малко, лед оставката на Лиз Тръст. Да се готви Урсула.

Уплашиха я с побоя над мъжа и.

Изборите имаше информация че водещи фигури от демократите няма да продължат политическите си кариери след 2024 . Стени Хойер, Джим Клейбърн и Нанси Пелоси. Факт е обаче ,че републиканците загубиха сената и спечелиха камарата само с 1 представител. Тоест "червената вълна" се провали.

Е, нали беше много влиятелна като говорител - спикер на Камарата на представителите. Летя натук-натам над океани и континенти по чужди държави благи вести да разнася... А в началото на годината след СВО рече: Слава на Уганда, ама простено да й е... Според поредността на заместниците на президента на САЩ в извънредни случаи Пелоси би била втори заместник на президента след вицепрезидента, що се отказа?! И защо не напусне и Конгреса - ми на 82 години може да дава само съвети, ако някой я пита за нещо

Напротив с тези резултатите при машинките и пощальоните Републиканците и белите американци са победителите и те ще се защитят на практика рано или късно!

тая вещица пияница да се маха.. че малко ли пари направи с вътрешна информация по борсата....

Един памперс по-малко.

Но ,това си е сама твое мнение, което не е меродавен за милиони американци ,които са отвратвни от конспиративните теории на републиканците.

а минуса да му изсъхнат топките! :))))))))

Интереснодали ще се разведе с дядото педеросадист и да си живее старини с младо джиголо.

След 40г в конгреса, мумията вън! А се загрижили за Путин дето бил вече няколко мандата на власт. Лицемери във всичко и двулични мърши!

Сега остава да се кандидатира за президент. Като изпъчи бомбите и ще свали Путин.

Тази куха бабичка ще ми липсва. Байдън също/

Смао че Нансито не дава път на младите, а партията й загъби изборите. Има разлика.

Когато дадат и последните резултати, ще чудуп , че Долната Камара е взета с повече от 1 депутат. Просто не си наясно, ама спамиш. Освен това републиканците спечелиха популярния вот с много голяма разлика. Икакто ти казва този по-горе, те ще вземат мерки, за да не бъде това превъзходство пропиляно още веднъж!

Тъй като за повечето от вас американските избори са доста сложнички, ще и дам най-лесния довод кой е спечелил и кой загубил: Общ брой гласове: Републиканци : 54 461 000 и нещо Демократи: 49 818 000 и нещо. Източник СиЕнЕн. Ако тази ралзика в абсолютния брой гласове се запази, то въпрос на мобилизация и стратегия е да бъде спечелен всеки вот от тук нататък. Сената на 90% ще е репуликански през 2024. Белия дом 75%.

Моля Не обиждайте девойчето

Това склери последната година свърши бая поразии ! Стига толкоз !

По-скоро се опитва да избегне бесилото като д-р Менгеле (извинете, Фаучи) преди нея.

Давала чушки! Изритаха я като дърта бясна кучка!

Аре аре

Ние по-тъпичките отдавна сме престанали да се позоваваме на CNN за каквато и да било достоверна информация.

В камарата на представителите резултата е 218 към 211 за републиканците. Останалите още се преброяват и най-вероятно републиканците ще добавят още. Какъв един глас бълнува някакъв трол долу. И това при огромния брой фалшификации на машината за избори на демоклатите.

Този дърт крокодил си плаща за неодобреното посещение в Тайван.

Ама оня дето преби мъжа и с брадва, може да се върне и за нея

Взела дала вече, така, че природата е в основата на това ''даване на път'' на лмоадите...Щом като могат мъртъвци да ''избират'' демократите, нищо не може да учиди ''демокрацията''..