Коментари - Уволнения и предупреждения за 13 служители на МВР заради гафа на Летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да се очаква от този рапър

И оти ручахме жабета? Нали целта на ЕС е точно тази: свободно придвижване на хора, стоки и капитали, особено пък в тъй-желаното Шенгенско пространство, към което ужким се стремим.

Жалко , е че се наложило уволнението на 5 бр. висооко квлифицирани , и добре обучени кадри , които са стрували години образование на държавата !!! Сега да ви видя откъде ще намерите нови 5 полицая с Френски ?!

Нещо не се връзва в цялата история.

И този сам ди вярва

Тоа не знае къде работи,бе-е-е-е-е.Бъчито бледнее пред него,направо й бракува фаловете...Голем е! Много голем!

Кажете как са наказани,преместени от единия вход на другия,или пенсионирани с всички привилегии?стига сте се подигравали с бедния народ който ви издържа и храни...

Явно има два типа хора: свободолюбиви и такива обичащи изгодата и привилегиите. България се управлява и поддържа от вторите. Това е.

Това изказване се характеризира със звучната българска дума - тапегьозлук!

пътници от ЕС въобще не се проверяваха на летището с години,не се правете на изненадани,това беше практика,,,,,а за бегълците да не говорим- всеки ден някой бяга.....полиция няма

Дали е нормално незнаещите да имат право да уволняват знаещите ?

България това е нормално. Пустите западняци помагаха само докато падне системата, а когато падна и бившите вождове се пребоядисаха, но пак останаха в системата на управление- нищо. Не ги интересуват повече човешките ни права!

Кога е ставало дума , че имате ''права'' ?! Западът се интересуваше да се приберат и изперат едни големи пари , и това е всичко , никога не е ставало дума че имате права !!! Те си постигнаха това което искаха , сега се оправяйте както можете - Западна поговорка !!!

Едно малолетно цигане не могат да хванат, сега като дойдат 30-40 хиляди циганета, дето уж не ги искаме, направо да ни товарят и където ни очи видят. Язък за хубавата земя, съсипаха я, не без нашето равнодушно съучастие. Това, което ме дразнеше преди най-много, липсата на свобода на словото, дори и това нямаме. Я си публикувал нещо, дето не се харесва на управляващите или на рекламодателите, и повече те няма в съответния сайт. Щото така е измислено, частниците се издържат с реклами, няма реклами, няма мъни. Само в къщи можеш свободно да псуваш, ама това и преди го можехме.

Този тъп боклук няма ли най-накрая да бъде разкаран. Докога ще се търпи този мега прост некадърник и подлога...ДОКОГА?!?

Рибата мирише откъм главата. Така че не уволнения (те - по-късно), а трябваше да се започне с оставката на това недоразумение!

От към тъпата и некадърна глава!

ДИРЕЕЕЕЕ, КЪДЕ ОТИДЕ ТЕМАТА ЗА ОТМЯНАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ ЧЛ. 417 ОТ ГПК? МНОГО БЪРЗО ТЕ НАТИСНАХА!

Sm3hurk0

претоплят я в момента.

Има добродушни глупаци. Тук случаят е друг. Става за общо-държавно посмешище,но си врътка далаверата в тила на МВР. Подробно са описани злоупотреби,приятелски назначения и корупция именно в т.нар."Тил".Където са парите,ОП,т.е.,"рогът на изобилието ".

Защо никой не задава най-важният въпрос - кой е бил в самолета и защо е трябвало да бъде пропусната проверка?

А защо винаги трябва да търсим под вола теле? Що си мислиш, че ако някой трябва да влезе ще врътнат толкоз тъп номер та всички да разберат?

А ти би ли отговорил защо Боцко заговори за островчето още преди да има информация за това?????...и още... Защо Боцко се прави на обиден като го питат за ЧЕЗ?????? И на още много неудобни въпроси Боцко не отговаря..А защо ли???????... Има само един отговор..... Боцко Е ГЛАВЕН УЧАСТНИК е далаверите!!!!!

Да влезе следващият шут :)

Този човечец..... Днес му е брифинг дей. За 15 годишният беглец от Враца-"Много смело момче....много здраво момче....жив и здрав да е...." За усложнената обстановка след дъждовете-"Още ден два дъжд и България на три морета...." Тези министерски бисери са от днес. Без коментар нататък.

Абе тоя ПРОСТАК не разбра ли, че трябва да си ходи, ега ти олигофрена

Аз много обичам печена тиква

гледайте по канал 1 дават филм за Северна Корея, колко щастливи са хората там!

В момента го из;лъчват

КАТО ГЛЕДАМ ТОЗИ ФИЛМ МИ СТАВА МЪЧНО ЗА СОЦА, ЧЕ СИ ОТИДЕ ИЗЛЪЧВА СЕ ПО БНТ1

Не вярвам да е всичко така както го показват. Това преклонения, тези песнички за водача, тези жестоки наказания, ако харесаш друга култура. Тези магазини с твърда валута за представители на посолства и за ходили в командировка и в местна валута за простолюдието.

Свпобода от пропаганда или липса на привилегии. Явно някои много обичат привилегиите пред свободата.

Леле, колко много, цели 8 човека милеят по соца и по преклонението пред някой вожд, но да не им липсва нищо! Не очаквах! Колко много ще обърнат гръб на истината и на свободата заради изгодата и привилегията. Не са малко тези сред нас. ТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!

Типична българска картинка на принципа "Рибата се вмирисва откъм главата, но започват да я чистят от към опашката" Некадърни управляващи нещастници! Това е!

Пътници от Париж - уволнения.... избягали затворници - ммм ще видим, хайде едно, ама то не е уволнение, но това не де казва нали?

този е по прост и от тиквата

Никой не е казал че е по умен,то си личи