Наказаха полицай, арестувал жена заради снимане с телефон

На дамата били съставени два акта - 200 лева за неизпълнение на полицейско разпореждане и 50 лева, че не представила документ за самоличност

Обратно в новината

Коментари - Наказаха полицай, арестувал жена заради снимане с телефон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са изключително строги към полицаите и много благосклонни към престъпниците и нарушителите. Но в държавата на мафията не може и да бъде иначе...

да взема да си татуирам една лична карта на задника.... или пък на предника...

А в "недекоратична" РУСИЯ снимат по банки и авросалони, полицаи и произвол всякакъв и качват в тубата на воля. НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА АРЕСТУВА ЗА СНИМКИ-Клипове стотици. Кога ли ще ги стигнем...

ще ги стигнем тогава, като заплатите ни станат по 240 лева

Че си материя. Каква е темата? Или глада е голям??

КРБ “Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово ... Понякога ми се струва, че в 99.99% магистратите са ОЛИГОФРЕНИ... o

никое ЧАСТНО ЛИЦЕ, но всички полицаи, които са на работа можеш да снимаш неограниченж С ИЛИ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО ИМ, защото са на държавна длъжност, професоре.

когато са в униформа и на обществено място, може да ги снимаш колкото си искаш. но те самите не познават закона.

МВР ? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

ББ прочисти МВР от полицаи престъпници и некадърници.

айде пак предизборни трикове

И аз снимах две момчета на Велики Петък, с автомати край "Ал. Невски" по време на литийното шествие със Свещената Плащеница, видяха ме и се засмяха.

да си тъп е условие за да станеш полицай

плюете по полицията все по-малко читави желаещи ще има да работят в нея. Вече си съсипахме армията и на полицията и се вижда края...

Свалят ли униформите, са гола вода и с меки ......и., направо ------и. Много е зле матреяла, ама такъм си го подбира баце нарочно.

Така става като се назначава само комплексирани итиоти в МВР. Интелигентните или не се интересуват или много бързо се махат от там. Остават само тия от които не става и чеп за зеле. Затова се разправят с ей такива, обикновени хора (разбирасе, целта е да приберат някоя почерпка). Това да спрат престъпник, заправи. По скоро ще се скрият или ще се направят, че не са го видел. Баш заради такива служители цялото МВР има изключително лоша репутация.

Човек се учи, макар че е редно да се знае. На запад идват при теб и те питат най-учтиво, от 100 души сме се спрели на вас, желаете ли да ви снимаме.. Рекламно лице на... И ако кажеш да, дори ти им казваш, с шапка, без шапка и прочие, а за полицаи във Франция, Великобритания, Испания.. Много харесват английските, учтиви, красиви, стройни, възпитани.. Споделяли са ни, а и защото са повече, а в Германия и др. Са по за 20 дни. Оправяй те се.

И мен ме глобиха за неправилно паркиране, въпреки, че нямаше знак за забранено паркиране. След 2 дена сложиха знак. Лошото е, че с глупав и прост човек не може да се спори, а служителите са специално подбрани.

Я! "Родната полиция" пак не разбрала, че тази "ма" с данъците си им плаща заплатите, привилегиите и пенсиите! И как да разбере, когато отвсякъде чуват, че все Премиерът им "дава"... и всяка година им "дава"...

Джендъри в униформи

Мръстните ушеви само ебане за жалките полицай и грозните им деца

От гнусният и мръсен ОСРАН кенеф МВР Какво очаквате. И вместо наказание ченгесарите омазват всичко с Лайна за прикритие.

Полицията бие българите. Циганите бият полицаите. А пък охраната на Баце е по-внушителна от тази на другаря КИМ....

Браво!!! Много намясто и много правилно наблюдение!!! Пълна лудница е и май няма да се оправим :/

И мен преди 4 години двама лайнари в полицейски униформи искаха да ме арестуват защото поисках да се легитимират и след като отказаха извадих телефона си да ги снимам. Единият врещя, крещя, заплашва, бута ме със шкембето си... Казах му, че ще се радвам той лично да ме закара в тяхоното РПУ, за да обясня на началника му защо ме е закарал там. Другият използва, че на първия му се обадиха по телефона и докато оня говореше ми върна документите като ми каза, че дори и да изляза прав, що ми трябва да лежа 24 часа в маймунарника. Е, примирих се, щото накрая пак щеше да стане "битият - бит, еваният - еван".

да кажа: МВР - Министерство на Вътрешните Разбойници

Сега, не си мислете че казвам нещо си добро за полицаите. Но по принцип тези, които в подобни случаи веднага вадят телефоните за да снимат, докато в същото време устите им мелят като мелници - най често това са истерични и нагли чалгаджийки.

Разбирачо, тази жена се занимава с бизнес, и едва ли е "истерична и нагла чалгаджийка"! Просто се е опънала на тъпите ченгета, и те са си го върнали от "позицията на по силният".

LeGrandTulup

Само си представи каква жена ще прави бизнес с камиони...

АКО МУ ЗАБИЕШ ЕДНА ТУПАНИЦА В МУЦУНАТА ПРЕДИ ДА СЕ Е "РАЗПОРЕДИЛ", ТОВА С КОЛКО СЕ НАКАЗВА ? ЩОТО МАНГАЛИТЕ ГО ПОЛЗВАТ ЧЕСТО ! МОЖЕ И ДА Е БЕЗПЛАТНО ! ( ЕГАТИ И КЕФА ;) ).

Защо не се пробваш ?

СОРИ ;)

Ако не си съгласен, кажи защо, а не така насляпо да се заяждаш, защото е смешно! Защити себе си и колегите си, ако можеш, вместо да задаваш тъпи въпроси! ..или на теб просто ти липса интелект, за да реагираш по друг начин?!

НИ ПАЗИ НАСИЛСТВЕНО ! КОГАТО ЦИГАНИТЕ НИ БИЯТ, ТЕ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ! КОГАТО НЯМА ЦИГАНСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ, САМИТЕ ЧЕНГЕТА НИ БИЯТ ! ТЪЙ РЕЧЕ БАЩИЦАТА - ДА НИ Е ЗЛЕ !! АМА НИЕ ПОМНИМ !!!

Еми... с тези ниски заплати - толкоз! Я бързо един протест пушене, пиене, пърдене за повишаване на заплатите на дебелите милиционери. ДЕБЕЛИ, ПРОСТИ, СМЪРДЯЩИ НА АЛКОХОЛ!

ПРЕД ЦИГАНИТЕ !!! ЯВНО НИ СМЯТАТ ЗА ДЛЪЖНИ ДА ГИ ХРАНТУТИМ ! МАСОВА ПОЛИЦЕЙСКА ПРОСТАЩИНА !!! НА КОГО СЛУЖАТ ? НА МАФИЯТА , РАЗБИРА СЕ !!!

За подобно нещо трябва дисциплинарно уволенение! А порицанието да бъде за шефа, държащ на служба подобен кадър. Обаче това май е тезата само на едната страна. Няма да е лошо да се чуят мненията и на полицаите, както и да се разбере за какво нарушение е спрян камиона и каква е била дискусията с дамата, преди кулминацията... При всички случаи, полицаят няма никакви права да забранява на дамата каквото и да било снимане на обществено място. Както и да преглежда телефона й, без заповед, свидетели, протокол и т.н. Ако наистина си е надвишил правата, най-малкото могат да го преквалифицират на регулировчик на някое натоварено кръстовище, до края на лятото.

П.С. Тази дама, имала конфликт с полицаи от Пазарджик, да не би да се подвизава като "Атила" в едни други сайтове?

Ако беше циганка, собственичката, щеше да мине метър, или най много с малка почерпка. Така са свикнали в нашата милиция... Тежко ти и горко да чакаш помощ от тая инстанция. Не само не помагат ами и пречат на нормалните хора.

Комплексирано полицайче,прави се на голямата работа.Вместо да си спазват закона и да помагат на невинните хора,те с в помощ на престъпниците.

Какво порицание ве...тия са за уволнение Такива простаци не и трябва на полицията