Нахлуха в двора на македонското правителство, изгориха "договора" с България (видео)

Ламбе Алабаковски откри демонстрацията, като запали лист, на който пишеше "Преспанско споразумение, Българско споразумение, Френско предложение, Фашизъм"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за македония скоро ще ви спретнем една войничка мама ви неблагодарна.

Кеф

УКРАИНИЗАЦИЯ! Маке-майдан !

5-та Българска армия 1941-1944 г.- обратно в Българската земя - Вардар Македония и масови разстрели на Сърбиманитрнтам.....!!!!!

Тоя миндил Фламбе има ли идея, че европеските и албанските педали ще му направят гъза 3 цола

То вероятно това му е целта :)

Бacи талибаните са тия!

Да ги превземем тези цигани

Късно е. Като обявиха независимост трябваше да стане тая работа. Ни нищо добро нямаше да излезе от промитите им мозъци. Като истински българи им трябва време да им уврят кратуните къде се намират.

Те казаха не Насила хубост не става

диви примати

Така наречения най близък народ иска да ни открадне историята ..

Много примитивен подход към историята като вещ, Историята , за разлика от колата няма кой да ти открадне , освен ако ти сам не се откажеш от нея. Когато ти откраднат колата тя вече не е на твое разположение и не можеш да я ползваш. , Не е така с историята, тя пак остава твоя история, на твое разположение е , можеш да я употребяваш , а че някои се излага да ползва чужди сюжети си е за негов резил. Затова и в Европа са оставили историята на професионалисти, а това , което се защитава е идентичността и посегателствата срещу нея. Тука балканците ги размиваваме тия нища и както говорехме за история и исторически комисии изведнъж минахме към отричане на чужда идентичност , име на език и признаване на държава, а после към махаленски обиди. Ченгетата , които разпалиха конфликта , военен министър и евродепутат във фейсбук пишеха, че съседна държава е българска и че е там има временмо чуждо управление, после се възмущаваха, че оттам ги наричат татари и т.н. ескалации поддържани за няколко гласа повече . Преди Шкембе войвода и компания да почне да атакува идентичност в нашите медии имаше по една статия за Македония месечно , след това по три статии дневно. Ами Шкембо това е учил в ДС, пропаганда и разпалване на вражди иска да се пенсионира с това, цял живот от това се е издържал, полза никаква ,българинът му даде един процент на изборите, толкова реално го вълнува македонската истерия, виж в Македония обратния ефект е по -масов защото им е атакувана идентичността им. Губещи сме ние, утвърждаваме тяхната идентичност с атаки, но от прости хора национални проблеми трудно се усрщат.

Успяхме да накараме македонците да ни намразят. Преди повечето бяха поне безразлични. Е, имаше по форумите шепа агиткаджии , които си разменяха балкански любезности , подобно на секта цесекарски и левскарски ултраси, но те бяха по-скоро колорит , не предтавлваха масата. Учудващо колко тънък е цивилизационния пласт у балканския човек, с прозрачни и познати от соца активни мероприятия , ченгенцата ни превърнаха в нещо средно между ултраси и дефилиращи със знаменца комсомолци. Кой има интерес да ви правят на маймуни и вместо сближаване с най-близкия ви народ да ставате пионерска маса на мероприятие. Ами това са потомците на същите комундели , които правиха българите македонци , това са хора, които нищо не умеят освен да разпалват вражди , което имат сбъркано за патриотизъм , положителното действие им е генетично чуждо, другите са копейкаджии , които свирят на московска свирка, да разединява съюза, двете групи са често неразличими и с общи корени в националкомунизма, който трябваше да спасява фалиралия и компрометиран соц.

По- интересното е, че те успяха да НИ накарат да ги намрази.

И те са като Укрите същите Същисани , никакво ЕС и на Укри и на Макета нека си седят в Кочините , те са още в 19 век , едните Сатанисти , другите Башибозуци -Комити !

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! ЕС СИ КАЗА ДУМАТА , ПЪРВО АЛБАНИЯ , ПОСЛЕЕЕЕЕЕ МАКЕТАТА !

За тези само зоологическа градина и никакъв ЕС.

https://www.facebook.com/103025405173207/posts/pfbid0xkaRUK5mgtKJAqfytbmcJNLtmgtJMJDa8praiNQsur57XubKr6cZhvpyZabo2MNFl/

И те трябва да затворят руското посолство. Отпуснали са свободни пари. Дано се распаднат на 32 републики бившите 16.

Макетата скандирали, че не им трябва ЕС, ако трябвало да се съгласяват с всичко. Ама те какво си мислят, че като влязат в този ЕС, ще правят каквото си искат. Там трябва си послушен и да изпълняваш всичко каквото нареди Брююксе.

Со кротце , со благо и со малко кьотек. Кой от какво разбира .

Те макета да почнат да наричат и викат "фашисти" на французите и германците и ще им гледаме сеира.

_stankow

Тъкмо се бяха поуспокоили нещата и се появиха западняците в лицето на Франция ... И пак на Балканите е неспокойно ...

Личи си, че са прости българи втора употреба замръзнали в 1945 г. и още водят антифашистка борба.

И ние им даваме да влязат в Европа

ТЕ СА ПО ВЪВ ЕВРОПА ОТ НАС.

РС Македония, доказва да за пореден път, че мястото и не е в ЕС!!! Ако това не се проумее от европейските чиновници , ЕС ще си сложи "таралеж в гащите!" Те просто не знаят манталитета на тези примитивни и ще направят огромна грешка, ако се поддадат на американския натиск!

Е, познават ни нас. Не е трудно да се досетят и за македонците.

Интересно говедо са това менте нещо " македонци". В чужбина си развяват Българската лична карта и вият, че са Българи, а като се приберат в Макеландия се дерат какви велики и древни македонци са!

Не по-лошо е - ако стане нещо хубаво се бият в гърдите че са македонци, а ако сгафят развяват българския паспорт и ръсят простотии. После ходи се чуди защо в европа ни мислят за аборигени...

Прекратяване на всякакви отношения с циганите от македонската провинция. Затваряне на границите, анулиране на паспорти дадени на македонски провинциалисти., отнемане на имоти купени от македонски цигани в България...Тия злобни мърши далеч от моята страна.

Тези ако знаят колко са зле..... Струва ми се, че европейците много добре знаят с кого си имат работа, и въпреки това ще ги приемат.

Дано, има само един начин ЕС да се разпадне, да се приемат Абания и Македония!

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др. https://coin-farm.net/?en=joanna736

Когато тези хора, разберат как са ги лъгали в училище с пропагандни анти-български учебници по история. Когато разберат, че са българи, че българите нямат нищо общо с татарите и фашистите на Мусолини, тогава горко им на сърбите!

Ех, мечти за миналото , в Македония отдавна няма ни българи , ни сърби. Народ обречен на минало ...

Та, ако искат, могат да се самообявят и за патагонци. Но, майка ми е от Костурско, баща ми е от Свищов. Нека някой се опита да ми каже, че съм дете на смесен брак...

То било лесно. Трябва да се научим да бъдем малко психолози и да мислим с главите си. Малко е трябвало да отпуснем примката над патагонците и те сами ще се осе*рат пред целия свят, затъвайки в злоба и комплексарщина.

Да си ги вземе Сърбия и да вървят по дяволите с нищо не сме им длъжни,защитата на историята е изконно право на българския народ.....

И за къв му е на Европа тоя див, тотално комплексиран народ, НЕ, не е народ, за нация да не говорим - подивяла пасмина без история, без бъдеще?!

А въобще не е в час с елементарни факти и истини, при това е изостанал на равнището от края на 19 столетие.. Не можем да им се сърдим, а само да им съчувстваме.

Тези идиоти живеят в някакъв си собствен свят и са си самодостатъчни. Нека сега европейските чиновници да видят какъв боклук искат да приемат в ЕС. Да откачат Албания от Северна Македония от преговорната рамка ,а макетата когато решат да станат хора да заповядат на масата на преговори.

Смешно е , че всичките лидери на ВМРО са с български паспорти и водят орките да им свършат мръсната работа!

Браво на македонците! Македонци, сърби, гърци - хора с достойнство, чест и морал! А за българите....за тях по-добре нищо

А на теб едно - върви на майната си!

С тези си действия само показват, че все още не са готови за ЕС и в близките 50-60 години няма да са! И за пореден път казвам - Македония е Украйна на Балканите!

Не е така. Защото македонска държава и народ няма, от както Рим ги заличи преди повече, от 2200 г. А Киевска Рус е имало и Московия е имало, сега се бият, кой е по-рус.

Глупендър

Отделете се от сръбската зависимост и разберете, че сте българи.

Македония е България както са Тракия, Мизия и Добруджа.

Македонските политици трябва да спрат да обслужват чужди геополитически интереси," каза Любчо Нешков в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR. На въпрос за чии чужди чии интереси става дума, журналистът отговори: "Македонизмът е чужд геополитически проект, създаден от Стоян Новакович, подкрепен от Москва и днес знаем кого обслужва. В тази кризисна ситуация виждаме, че единствената балканска страна, която се противопоставя на въвеждането на санкции срещу страната-агресор в Украйна, е Сърбия. Македония трябва да тръгне по пътя към изграждане на истинска независима държава". Няма модификация на френското предложение, казва основателят на БГНЕС в разговор с Милена Милотинова. "Както каза френската посланичка в София - текстът въобще не се различава от приетия и гласуван от българския парламент. В противен случай това би било едно ново предложение, нямащо нищо общо с пакета, приет от НС", заяви той по повод коментарите в Скопие.

Фашизмът е при вас бе македонци, Русия и Сърбия са ви промили мозъците.

Как могат да се заблуждават тези мАкедонци, че ще е по-добре да не се спазва договор за добросъседство и че България иска да превземе Македония?! Как не искат да разберат, че не може да си в един съюз с някого, а в учебниците по история да има противопоставяне!? Пътят е един - към обединена Европа, а на историята - към фактите! По времето на Кирил и Методи и цар Самуил македонска държава не е имало, не е имало и македонски държавници. Важното е, че ги има днес! Има и такъв народ и култура и българите го знаят много добре!

Македонски народ също не е имало, унищожени са, от Римската Империя. Малкото останали жени и деца са преселени на Апенини те. Днешните "македонци" са част от българският народ около 54% другите са албанци, турци, цигани и др. , но те не се смятат, за макета.

Ниама такава държава. Това са си български територии. Тия палячовци нямат нито родни земи нито език на строили някакви фрикщини като паметници навсякъде..... Много са жалки.

Тъжното е, че със сигурност и там, както и у нас, повечето от тези протестиращи идея си нямат какво пише в това френско предложение, но както и у нас, така и при тях, руския интерес никога да не се разберем е много силен. Съответно мозъчета се промиват много успешно, бунтове и нежелание да се разберат двете страни също се подклаждат с жар и настроение от братушките.

Защо се занимаваме с тези малоумници. Пълен неутралитет, визи и санкции във всяка област.

Пълен бойкот на тези безродници, забравили от къде са , присвояващи историята на България и Гърция . Заслужавате си съдбата

Този първо гори българския център, пускат го и сега гори договори и прескача огради. Ами като не го вкарват в затвора така е. Там ако си престъпник, но против България, то не си престъпник.

Мръсни българи,зад вас кой е ? Кой ще ви помогне ? Зад Велика Македония са САЩ,ЕС, Турция, Русия, Гърция, Сърбия, Албания. Зад България е само Черно море. Тъпаци сте

Я се изкъпи, бе "македонецо"!

Заповядай в която съседна дуржава искаш и си вземи паспорта. Ако имаш антична история - вземи си гръцки паспорт. Ако Гоце е "твой, ако езика и Самуил преди това са твои- вземи си български паспорт. Ако мразиш предните или просто ти харесва да живееш с илюзиите и лъжите на титова Югославия- тичай в Белград за сръбски паспорт.

шиптъри...що не си идеш от където си ..що искате да сте с български паспорти..да шетат из Европа. Но тези дето ви дадоха български паспорти са виновни, сега да си берат урожая...

хахааа

Ти "братко" внимавай с турците ,дето са ти отзад! Все пак сме роднини ,и не искам да бера срамове.

Тетово, колко шльокавица дрънна преди да се излагаш публично бе идиот насран?

Ламбе е агент на ЦРУ ,както Кирчо и Асенчо.

Когато българите изчезнат Македония ще превземе територията България. Слава Македония

Боже, пак си забравил да пиеш хапчетата!

Че сме малко - малко сме. Ама вие сте още по-малко, така че най-вероятно ... Албания ще се поразшири, накъмто вас! :-)

ЕС не бърза може да си преговарят и 50 години.

Макетата си режат клона сами... Българи са , няма съмнение! Ама от най- простите!