Наградиха посмъртно убития в Лондон наш студент

Габриел бе намушкан с нож на четвърти ноември, докато се прибираше към къщи със свой приятел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казваше един приятел историк от софийския университет. Цената за съжителството на различните култури няма да я платят виновниците живеещи в имения с охрана и шофьори а обикновенните хора на улицата.

Ей това е демокрация - като те убият на улицата и след това те награждават. Тука като те убият те погребват и те забравят.

На сто процента са от тъмната раса

Какво ревете против Европа, какво общо има тя след Брекзита, русоотрепки.

Уж българите сме все критикувани, а ето още една жертва. Трябва малко организирана самоотбрана на българските общини в чужбина. Никога повече!

Когато у младежите не се изгражда ценностна система е така. Всички сме различно. Някои трябва да бъдат подтиквани да се социализират. Това е един основен недостатък на западната система, или погледнато реално - не е! Тотална забрана на по-строги методи за превъзпитание. Не го наказвай, то минава през фаза. Говори с него и мумкажи да мисли за последствията! Булшит! Не можеш на един индивид с акъла на средностатостически бръмбар да му обясниш с думи прости, че успеха и спокойния живот занапред се постигат с труд, разбиране на другите, дисциплина, доброта и искуството да казваш не! Не става! Има такива, за които трябва сопата. Тия малки глупаци знаят много добре, че няма да влязат на топло, защото са малолетни. Уайт треш, thug-ове, пакита или подобна маргинализирана измет винаги ще има. Но докато на албиона спат и ги оставят да вилнеят - така ще е! Жалко за момчето. Съболезнования за близките! За събюжаление от такива маргинали си заминават без време много невинни! Сега ще има много говорене, много нищоправене и пак същото! А реално трябва да се случи следното - щом са ербапи, няма 14 години! 5 години принудителна работа в морга, и паралелно принудително учене. Щом се смвтат за толкова ербапи, че могат да убиват, значи могат да работят и да учат!

Другарю инжелере, в измисленото кралство съдят 10 годишни деца, без проблем.

Бог е разделил расите при създаването на Земята и всякакво смесване е кощунство.

Ти си тъпак

а ти си соросоиден отпадък !

Бог няма нищо общо! А еволюцията и в последствие разума. Африка е негостоприемен континент. Ако обитателите мунхора не са по-бързи от лъва, и по съобразителни от крокодила, стават храна! Отделно препитанието е трудно - или убиваш животни, или лешояда те кълве. Та и за това еволюцията ги е направила малко по-жестоки, но им е взела от мисловния капацитет. В екваториалната част са си по-мързеливи, което е нормално. Съчетано с фанатичната им религия, всякаквинпакита, чалмосани са си опасност - защото много искат, и смятат, че Аллах е длъжен да им го даде, и като той си седи горе и им вика, ами аз ти давам, ама ти трябва да симмръднеш задника за да го вземеш, започват да се сърдят - или поне 10% от тях. Отделно в Англия са се мешили мешили роднини и на 8-9 човека като излезе една издънкани се чудят какво да я правят! А и за това там е добре да има разнообразие! Не обичам да поставям хората под общ знаменател - всеки е строга индивидуалност, аз лично не бих имал проблем да се влюбя в китсйка, арабка или черна пантерка! Но, пусто му, се влюбих в хубава българка :D. Оставете хората да се обичат и не намесвайте Бог в това, защото аконгонима и който и да е Той, може и да не му харесва да го намесват за щяло и нещяло!

В Европа е имало едри хищници. И християнската религия не е била от най-мирните и хуманните. Примери монго. Но е - кротнали сме се. Дали Просвещение, какво ли. Даже сме се кротнали прекалено. При тези еволюция няма. Те са си още в ранното средновековие. Не ща да казвам като един друг, че са генетично обременени, но все пак това е въпрос за професионалисти. Иначе ще ме изкарат расист.

Инженерче

Ами аз директно си го казвам като чичкото с мустачките, и давам резон защо. При нас климата е много добър. Може би за това сме се развили през хилядолетията. Ако се запази расовата идентичност на човечеството, с днешните технологии, може би чернокожите биха наваксали ... след 3-4 хиляди години. Знам, че ще прозвучи расистко, но колко велики чернокожи гросмайстори знаете?!? Виж, за леката атлетика, баскетбола, шоубизнеса - еша си нямат! Наречете ме както си искате, но е така! Разбира се, има надарени хора навсякъде! За това и не обичам да говоря под общ знаменстел, защото е много деликатно. Говоренетонпод общ знаменател може да доведе до фалшиво възвеличаване на някой, или в по-лоши случаи - на насащане на омраза. Примери за последното - много - по татово ни учеха да мразим турците, през ВСВ чичо мустакати е мразил руснаците, циганите, хомосексуалистите, тези с психически отклонения, евреите ... Резултатите никога не са добри! Така, че умната!

това е игра в англия на техните ценности ръгане с нож вижте клипа на киро брейка

Спиро Брейка да ми пръдне на уя

Бих го гледал ама нямам 10 евро да му дам за труда

Съболезнования на близките. И журналистите - затваряйте коментарите. Просто някои нямат задръжки и възпитание.

Твоите съболезнования към родителите няма да върнат детето им. Нито ще предотвратят следващото убийство. Но, коментарите трябвало да бъдат затворени ... Аман от самовлюбени псевдо-хуманисти, "борещи се за просперитет" чрез цензура.

и аз считам, че под такива новини не трябва да се коментира. Псуването на политическа основа и даването акъл на родителите как да си погребат детето са доста неуместни /виж по-долу/. Та и ти с твоя коментар много ги успокои и пребори престъпността в Англия и България.

Това е "великият" Запад ... отнет човешки живот, за компенсация - награда за участие!

Не можах да разбера към какво този млажеж има принос, че чак да го награждават?

на новите англичани.

Организирана масова престъпност има в Лондон! Отворете в ютюб- десетки клипове с грабежи на часовници на пешеходци по улиците! Това не е Европа!

За румънските цигани ли става дума?!? Е, може и от нашенските да има... После защо не искат мигранти,а?

Нали уж българите си изселиха там, за да бъде по-добре за децата им? Пък то какво се оказа?

Има много хора които се оправиха и устроиха за постоянно,други изпитват затруднения.При всеки е различно

DEBO искаш да кажеш че много хора там са се оправили, но и много са били "оправени".Е, тогиз оти ручихме жабетата, у нази беше същото. С малка разлика, у нас ПО- МАЛКО УБИЕВАХА, ДА НЕ КАЖА ИЧ !

продължава активно да гние. Образованието пропада, престъпността расте.

Щото па тука на изкток са потекли реки от мед , няма престъпност и образованието е в подем..нищо че има все още неграмотни хора, които и буквите не познават. Една такава миналия месец ме помоли да ѝ прочета какво пише на формуляра за преиздаване на лична карта , , който беше предварително попълнен от служителката зад гишето явно.

ПРАВ СИ, АМА НЕ ДУ КРАЯЛ СЕГИЗ И У НАЗИ Е ТАВОЗ, ЩОТО ЗНАЧИ И У НАЗИ СЕГИЗ Е ЗАПАД, ТО БИШ ДЕМОКРАЦИЯ

А на изток, какъв цъфтеж има само. То не е образование, ами направо с първи клас, директори стават. То не е престъпност, ами направо президент си имат. Не мож ги стигна никога....

Ако искат да почетат ммчето, да намеря убийците и да ги удавят в Темза!

Па и те да станат убийци! Не, трябва след като са ги намерили, да ги превъзпитат. Ама системата им е такава, че няма да стане! Нашия Йоан Матев си ходи на свобода. Същата работа!

Не мога да повярвам. Отец Добромир не обясни ли на майката, че не трябва да го кремира, а да го погребе? Какви са тези глупости с дървета в Лондон и Варна? Зловещо е! Когато наш приятел почина в Малта, семейството му организира транспорта на тленните му останки. Събра ни всички както цяхме пръснати по всички краища на света и на България. Знаем къде почива тялото му. Това момче Бог да го прости, но нека и майката има милост към него.

Айде 4 ти километър в София малоумник.Какво е това деградирало и примитивно общество,най проклетото племе на балканите

Жалък си

Ами не знам. В нашено примитивно общество не те намушкват защото си погледнал някой накриво в рейса.

За какво да возиш месо. Ти наясно ли си че международно като се пренася тяло на мъртвец е в метален ковчег залято с епоксидна смола защото е биологично опасен материал? Така че никаква пръст няма да стане. След години ще е нефт в капсула от смола. И за поклонение не може да се изложи. Най-екологичното и полезно за планетата е да бъде преработено тялото в хранителни вещества за други организми - растения примерно.

Абе ти нормална ли си? Каква епоксидна смола? Нашият приятел го докараха, ковчегът на поклонението беше отворен. Никкакви смоли, никакви нефтени капсули. После ние сме били назадничави и непросветени.

Няма да погребват майката, а погребват Габриел. Габриел може да не е бил християнин, дори мже да не е бил вярващ, а да е бил атеист или агностик. Може да са му били такива вярванията.

Да си оправяме държавата - образование, здрравеопазване, икономика, . Аман от "евроатлантически ценности" на сегашният "полит-елит"!

Не може да бъде! То само тук има престъпност,корупция и мигранти! В другите държави е рай,парите растат по дърветата и като емигрираш ставаш истински интелетуалец и поданик! Само е важно да можеш да миеш чинии!

Има и друга работа, но децата ти попадат в ЛГТБ пропагандното блато.

Ще ви оправи банкянския примат много скоро

ЗА КАКВО?

И това според кого е новина за българите? Защо не започнат и нашите власти да раздават такива "награди" за интегриране и учение посмъртно. Малиий простотия до шия,егати робското възхищение от нещо като нищо на колониален господар.

Основна цел на България трябва да бъде никога да няма нищо подобно с разложения и криминален Западен свят. С източните варвари също.

Мани. Днес в Хемпшър за пореден път заклали човек на улицата - чавета в тийнейджърска възраст. Както си върви - скачат и го колят.

Аз съм живял в Лондон три години и мога да ви кажа, че това там е ежедневие. Тук чуваме само когато жертвите са българи, но чернилките от цял свят, които не работят и смучат помощи само с престъпност си вадят хляба.

Това са плодовете на мултикултурализма и труповете ще стават все повече, докато не се стигне до гражданска война.