Надежда Нейнски: Най-големият мит за Прехода е, че не е донесъл нищо добро за България

От нас зависи какви лидери си избираме, не ни е виновен ЕС, заяви бившият министър, която някога бе лидер на СДС

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски: Най-големият мит за Прехода е, че не е донесъл нищо добро за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... “нашата демокрация” е една непрекъсната борба с крадливи и измамни “политици”, които като поповете едно пеят а друго вършат. Особено награбилите и ненаситните “борци” за “еврейски” ценности, какво повече наде,наде все не ви стига и лапате на проклетия....

Тази защо не се скрие някъде!

Сметище миризливо

Гледайки коментарите по-долу няма много привърженици на нейните приказки. Е тогава защо въобще я считат за фактор който трябвада дава изказвания по медиите. Нега се направи он лайн точкуване за политици! Който събере точки от нас да си вдига рейтинга и да го защитава в ефир. Така ще отговори на всички неудобни въпроси

Ако трябва народа да сьди действията на надето,ваньо костов и сашко йорданов,за това докьде го докараха.....

КОВРОООО...

КРАЖБИ, БЕДНОСТ,РАЗРУХА,ОТ 9 МИЛИОНА ВЕЧЕ СМЕ 5 от които милион и половина не знаят български ,ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,АРМИЯ,ПРАВОРАЗДАВАНЕ-ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ

"Трябва да разберем, че битката за демокрацията е ежедневи" На тази освен курварлъка и хлопа дъската, говори за някакви битки

..... “нашата демокрация” е една непрекъсната борба с крадливи и измамни “политици”, които като поповете едно пеят а друго вършат. Особено награбилите и ненаситните “борци” за “еврейски” ценности, какво повече наде,наде все не ви стига и лапате на проклетия....

На тая и донесе внезапно збогатяване.

прехода донесе за вас доброто и затова сега ревете с ония дебелия и мазния Александър Йорданов, за да не ви секнат благинките!!

казваше, със стари курви нов бардак не се прави!

на какво прилича тази "демократка"!!!

Единственото, което направи СДС е да ГАРАНТИРА, че НЯМА да има декомунизажив и лустрация и точно затова и след 30г сме прошляци и мизрници ...

на Надето преврата донесе един невероятен гараж с цялото му оборудване, донесе й власт, която никога не е сънувала, донесе й Ваньо, донесе й Хубавото Наде, но сега не е хубавото Наде, вече е друго, не се котира така, а на нас ни донесе разруа, бедност, камари от нагли лъжи, разбита икономика и на Тато ни охраната стана премиер

Щом като не виждаш, как бе съсипана България, която бе на 10 -то място сред най-образованите нации и на 26 -то място сред най-развитите нации през 1985-6 година и това по статистика на ЦЕБанка публикувано в Куотърли економик балътин значи си била един от РАЗРУШИТЕЛИТЕ на България! Преди гонехме 10 милиона и у нас работеха чужденци/ само в София бяха 15000 в строителството/, а за 30 години изсмукаха 3 милиона сиво вещество западните изнежени и префинени демокрации, защото никой от тях не ще да се занимава с тежък или непривлекателен труд! Те са за нас! Това ли е истината? Да това е!

е как ще вижда.. то тия некадърници ни докараха до тук.. ..

Абе как на 10-то място !? Направо си бяме нумеро уно! Къде ви намират такива откачени червени катили не е истина!

Иди го кажи това на медицински сестри които лежаха в затвора в Либия лице в лице да видим дали няма да имаш нужда от болница !!

МОЛЯ НЕ ВАДЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МУМИИ!

Прословутият "преход" в България започна много преди 10.11.1989 г. и завърши с ликвидирането на СИВ и Варшавския договор. "Театралната революция ", организирана отвън имаше за цел да внуши на населението на България, че развоят на събитията зависят от неговото желание, а на от външни велики сили. Истината беше, че Съветският съюз вече нямаше нужда от буферна зона, в частост в лицето на България, за което ни доставяше даром огромни средства и ресурси, с които се хранеха, обличаха, топлиха, задоволяваха здравните, образователни, културни нужди 9000000 души. А сега...?

На Надето демокрацията и допнесе един гараж на УБО. А на останалите - ами дупка от геврек!

Наде поне се скрий и не се показвай, защото от това което показваше като учехме щеше да бъдеш най-много продавачка по Витошка.

И РУМЕНЧО?

Надке,фектът от твоите мисли е силно отрицателен. Скрий се и не се показвай,че ни гади. Мизерница.

На тебе нали ти донесе...

Май пилота президент я натъкми за посланик.Чаровница е!

Общи приказки на госпожата ! Цялата тумба на С Д С много добре осребри идеята за демокрация- посланици , министри, депутати! Отлюспихва се, цепиха се - ОДС , СДС-- , каквото се сети човек ! Голямо лапане и "приватизация " падна ! Ама все за наши!

Пъклен план да присвоят всичко държавно.Едно време са взели на чорбаджийте,направиха държавно сега с преврата на белите якички стана тяхно.И Нада,и драгалевкият иди..излъгаха освирепялата тълпа от бедност и кскво стана ,ъе забогатяха ,а ние пак бедни и гневни.И нвма светлина в тунела за нещо по добро.Всички ви ненавиждаме

За тззи жена прехода донесе много пари, които дойдоха от стотиците хиляди други ограбени и ощетени. Много ясно че ще е доволна.

Г-жо Нейски , ПРЕХОДА е донесъл ПЪЛНИ БАНКОВИ СМЕТКИ НА ДЕПУТАТИ и БЕДНОСТ НА НАРОДА

Бедността е за тия които трябва. Аз квалифициран специалист с умения и желание за работа беден не съм виждал.

Всеки ден виждам възрастни хора да ровят в кофите, защото не са имали социално осигуряване през 30 те години демокрация или документацията на фирмите е била "изгоряла"! А младите хванаха пътя от терминалите!

Разбира се, че донесе много положителни неща, но за около 5-8%. Останалите поне получиха възможността да емигрират за да не страдат от "демократичния" капитализъм по нашите земи. Това също може да се отбележи като плюс......

за гаражната донесе- за милиони отнесе.

Комунисти, които са използвали привилегии да станат изведнъж демократи и антикомунисти, като запазена марка. Да лепят етикети на всеки инакомислещ -"комунист, фашист", когато не могат да го оборят. Питам се, какви са тези същества.

Важното е че и тя се ОБЛАЖИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ И ПРЕХОД , ЗАЩО СЕ ОПЛАКВА , ИЛИ Е САМО НА ''УЖ'' ?

За обикновения работещ човек, не виждам какво донесе демокрацията. Друг е проблемът, че нашето е не демокрация, а свободия.

Дефинирай обикновен работещ човек. Щотот ако на огроман част от матряла му дай само да мрънка и да иска. Права имаме 1001, а задължения 0. Всеки, който е наемал хора в последните 10 години се е сбълсквал с мързела и нежеланието на значителен процент от кандидатите да вършат работата си съвестно. От тък следва и отговора на въпроса - който е имал желание да работи е успял да постигне мнго неща благодарени на демокрацията и пазарната икономика, свободния достъп до пазара на труда в Европа и т.н. На всичките останали дето само искат искат и пак искат, ами не само не епомогнал ами и е взел. Да имаше едни тъмни времена през 90-те, когато беше тежко за каквото и да захванеш, но сега сме на прага на 2020, това е вече 20 години по-късно. Мисля че е излишно натякването, как прехода е ощетил обикновенния трудещ. Весели празници и успехи през 2020.

мен ми донесе много добро - чуждо гражданство. И съм особено доволен.

Прехода донесе и добри неща. Въпроса е - не преобладават ли лошите. То и турското робство е донесло и добри неща - например културен обмен, напр.. Ама до там ли ще спрем с разсъжденията? Много едностранчиво и плоско би било.

Носталгията по социализма,за който говори Михайлова-Нейнски нямаше да я има 30 г. по-късно,ако нещата бяха поне на нивото отпреди.

А какво добро донесе? Донесе де, ама за определен кръг от грабители. И още грабят. Иначе - унищожена лека и тежка промишленост, унищожена енергетика, унищожени заводи, унищожено селско стопанство... ето това донесе.

Много остаряла Надето, бре!!;))

Не така че ще засегнете и пластичния на който бая мангизи е ръснала да я направи ''по млада''.:))))))

Г-жо Нейски, хората имат носталгия към миналото,не защото тогава беше много добре,а защото вече в продължение на 30 години след т.нар. преход всяка следваща става по зле и по зле и обещанията за светло бъдеще, които давахте преди 30-на години се превърнаха в тъмно настояще и най-вероятно мрачно бъдеще. Затова сте виновни основно ВИЕ и вашите колеги от т.нар.десница,които имахте реалната власт и възможности да промените пътя,който ни го начертаха външните сили след 1989 г.,но нямахте нито желанието нито куража.

Ами за теб е плюс от секретарка до министър стигна сега посланик го раздаваш .... моженниците на прехода ни обясняват колко справедлив и правилен е бил ...трагедия

И през годината много не се спирам на българските телевизии ама сега в края на годината директно съм ги игнорирал защото започват едни дълги протяжни глупотемици да ми бясняват какво е било сякаш сме малоумни и ще вярваме на приказките им а не на това що е било на гърба ни.

Това че такива като ебе забогатяха без да са създали нещо реално незначи че има нещо добро за българите и България, защото сте много далеч от реалността главозамаяни от алчността и комплексарщината си.. Това че си се барнала при пластичен незначи че и човечност и акъл са ти сложили наде и какворо и да правиш годинките няма как да спреш. Такива като тебе така и не проумяха че ковчег с джобове няма, ама всичките ви гешефти ще се плащат от тия дето сте ги осигурили години напред на наш гръб.

Разбира се че е донесъл, как да не е На мъжа и преходът донесе гаража на БКП в София Затова и викат Надка Гаражната

ес, разбира се не ни е виновен, че кукувиците снесоха в гнездото му... а ни ще трябва да ви храним освен старите, комунета, като станишев, но и "новите", като лаборантина от драгалевци. а и поканените от сталинка да споделим днк-то на жените си с тях... перверзията ви пълна, наде, но ако спретнете един гей-прайд начелои с рубин, срещу санкциите на сащ срещу ес - направо ще ви призная! даже путин ще върне крим за ус база. убеден съм в това!!! :-)))

Комунистически БОКЛУК................

Сто рязани в устата,сто цирея на задника да и излязат през новата година!

беше написал Р.Ралин за една известна поетеса: "Пое..е са, пое.е са, стане поетеса..."

Оооо, не така! За някои преходът беше много успешен. Това си личи по обиколката на талията и по имотните декларации.

донесе. На тебе и доста други като тебе. Включително и финансови. От преводачка "хубавото Наде" стигна до мастит политик, външен министър, а сега и посланник. СДС, ОДС вече са извън политиката и безславно напуснаха историята. Но Надето е все още тук и дълбокомисленно дава политически съвети на една все по-затъваща държава. Лесно се дават съвети, дааа !

Боклук!

така е г-жа неинска (ака "хубавотото наде"). народо и данъкоплатецът живеят от мит на мит и пак в мит, създадени не без помощта на медиите и джурналята, а вие си твърде живеете необезпокоявани в напълно комунистическата реалност, която създадохте не само за себе си, а и за поколенията си... ес и ек са добър пример за това ведро начинание. пред вас и преди бяха блеснали житата, които ние трябваше да ожънем, овършеем, засадим и плевим... добре си спомням за такъв един социалистически плакат: "всичко в името на човека, всичко за благото на човека!". а моят приятел вуте, като го прочел това, почесъл се по тила без това да необходимо, па рекъл: "абе я го знам кой е човеко..." нали... :-))) та, само на децата до 5 годишна възраст още не е ясно за доброто, което ви донесе преходът, дами и господа -другарки, другари и третополови... и старайте се все така той да продължава! :-)))