Двете жени убити в кухнята, детето било в съседната стая

53-годишният Красимир Петров е убил 45-годишната си приятелка Маргарита и дъщеря й в кухнята, докато другото й момиченце било в съседната стая.

Обратно в новината

Коментари - Двете жени убити в кухнята, детето било в съседната стая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня случай, когато майка и дъщеря от първи брак разиграват бащата до такава степен, че той горкият си слага край на живота, като се хваща за тока в мазето. Двете не са се интерисували изобщо от него, та чак след една седмица, след като колегите му го търсят уселено, го намират убит от тока в мазето. Двете "каки" - майка и дъщеря през това време си гледкали живота. На това какво да му кажем?

Вероятно двете са го разигравали и са го правили на маймуна.

много последователен е бил. не емоция или влияние. май некои у надежда са отървали кожата..или приятел.

едната щерка , а за другата искал е грижа.. 1. различни бащи 2. не посяга на дете...дали детето не е било тармозено от двете.. .... ....защита на ген или наказание?

Какъв моралист е този убиец. Жалко за неговите синове, защото на тях ще се лепне ужаса, че са синове на убиец и никое нормално момиче не би трябвало да се омъжи за тях. А тази убитата "приятелка" като е знаела, че този си има жена и двама сина къде е тръгнала. То бива продажни застаряващи жени да не мислят за децата си, но това нейното е безобразие - да изложи на риск живота на децата си за едното е...не с някакъв тъпанар. Може и да е била горда, че я ревнува. Такива патки обикновено си мислят, че това е признак за любофффф необяснима!

Тоя да не имал връзка и с двете.

Ех, колко е яко да си мъж у БГ- жениш се, имаш дете- жена ти изневерява, решаваш да се разведеш- съдът ѝ присъжда правата над детето, може и част от имуществото ти и задължително- финансова издръжка за детето. Така приключват над 90% от бракоразводните дела в БГ. А има балъци, които дори не правят ДНК тест за доказване, че детето е тяхно и цял живот плащат издръжката на чуждо дете?

Затова се действа на няколко фронта. Имам си няколко жени за разнообразие. Никога не се оставяй на една жена, защото тя го усеща и ще ти бие шута рано или късно. Пиша от опит. Помнете, че жените са безмилостни към мъжете когато става въпрос за психиката на вторите.

Викаш 'Бий, за да те уважават', а? Така може стига да не се стига до крайности

Пък мъжете биещи жени,хич не увреждат психиката им.Кога ли някоя жена ще реши да те трепе ,защото си с леко поведение,хм?

Психическия тормоз е достатъчно трепане. Освен това живеят по-дълго от нас.

Като има толкова много защитаващи постъпката на този "човек" с неща от рода: щом хойка си го е заслужила. Нека си представим, ако и всички жени почнат да убиват "леките" си мъже...ама много интересно. Как пък последно време не чух една такава новина свързана с жена-убиец на мъж-курва, а? :Д

Ще останем без мъже - половината цял живот за полата на мама се държат, другата половина: изтрепани за к-рварщина. Има и мелези, де...

Няма как да чуеш . При мъжете нагона е много силен. Това жените никога не биха го разбрали.

Мъжете еът за кеф, жените се еът за кяр.

1. Аман от малоумни журналисти, изкривяване на елементарни теми докато се търси някаква потресаваща, разбиваща новина, която - още малко - Пулицър да ти докара! Текст под една от снимките: "В близост до блока, в който бе извършено двойното убийство в София, има приемна на СДВР" И??? Убиецът/самоубиец - да беше минал първо през приемната на СДВР??? А, или - КЪДЕ БЯХА СДВР, докато...??? 2. 12 годишното момиченце, което се спасило... защото избягало? Ех, романтика някаква журналистическа! Клане в съседната стая, детенце бяга. Е, ама навсякъде се цитира предсмъртното писмо на горкия нещастник - това дете да бъде осиновено от... Значи - ??? Пуснал го е... или?? Да подсказвам още?

Кой каквото търсил го намерил. Курвалъка и проституцията са станали начин на живот у нас. Жените се онождат като за последно, станали са по полигамни от мъжете, а природата не ги е създала за това, а да бъдат майки. Природата е създала мъжете да бъдат полигамни. Не може да има равенство в полигамността и секса между мъжете и жените. Вагината не е ботуш, в който да влиза, който поиска.

това за твоя дълбокомислен коментар за жените!

ами тогава защо ИЗНАСИЛВАТЕ - с нетърпение чакам да чуя следващия бисер на мъжкото безочие и подлост?????? Знам какъв ще е отговора, ама все пак да видим как ще се поднесе.

А вие защо ЛЪЖЕТЕ, че ви изнасилват? Повечето сигнали за изнасилване са доказано фалшиви? А най-разпространената сексуална фантазия сред жените е- внимание- да бъдат "обладани против волята им"?

Нали жените изневерят с мъже бе,не със жени.Трябват двама за това нещо.Като героят е толкова корав да беше утрепал любовника,ма не му стиска да се бие е с мъж.

Абсолютно - мъжете търсят коври, защото всичко друго им го дава мама!!! Та така... мамините синчета у БГ толко могат!!!

Да бе то да е било само един любофник ама ако са били 3-4 дузини мм?

психопат

Поредния селяндур, който се е имал за "голема работа" и "истински мъж".Това са тъжните факти, народа прост-животът тежък, скучен, както е казал поета преди десетилетия

Абе, как може да има хора, които одобряват това убийство! И наричат жената "курва", и викат "еми щом е курва....може.."Не сте наред, болни мозъци такива!!!

Ами то затова сме на това дередже.Всеки малоумник смята, че трябва да "оправи нещата".

еми когато си курва естествено че няма да го одобриш, има жени които биха искали да потънат в дън земя ако даже е дала слаб повод мъжа да си мисли че тя нещо прави настрани, наричат ги ...внимани- верни! ама такива са 0.0001%

Коя жена трепе мъжа си като той хойка и се запива и я бие?Почти няма ,нали?Жените не сме ви роби и собственост.Издигни този за светец,кланяй му се,но страхливеца хитро е избегнал затвора.Станал на 53 и не поумнял.

КВО да ти кажа... ти сам го казА - като започваш изречението с "еми"

Долната "мъжка" сган, която вие тук за курви като бесни псета - каквито сте си - е толкова жалка, че ако не представлявахте такава опасност за обществото, щяхте да сте направо смешни. Напоследък здраво ви лъснаха жалките задници и се видя какво представлявате, та се мъчите да хвърлите вината за собственото си поведение върху жертвите си. Да, ама не. Колкото повече виете и наричате жените курви, толкова повече ще става ясно на всички какви боклуци сте и ще бягат от вас.

Чекай бре, не всички мъже са долна сган и прочее.Реакцията ти не е по различна от на тези, от които се възмущаваш.

Аз говоря за "мъжете", говорещи, пардон, виещи тук. Ти си този, който ги асоциира с "всички" мъже. Интересно защо.

хаха сама се показа каква си с изказването

ми да адски готина е

Толкова безсилен и токова курвенски коментар не бяхе чел!

Бог да прости умрелите! А на оня душичката му да се гърчи в ада!

Този защо си е зарязал жената и двете деца и хукнал след тази , а после такава била , онакава била.Тя и преди е била такава , но тогава най- вероятно той е изневерявал на жена си. Затова казват " в любовта не могат да ти изневерят , излъгал си се сам."

Ами тоя ги е издържал и трите, може и кредити да е вземал. И в един момент разбрал че само той си плаща , яко, а те са се раздавали за кеф на който им поиска.

Имам чувството,че мъжете ги закърмват със страх някоя жена да не ги окраде.Гледат подозрително всяка.Че има такива,има,ама това е все едно да кажеш,че всички мъже са еднакви.

Не, и тримата са работели, изглежда са били от малкото без сериозни парични проблеми. Живели са на наем, можели са да се разделят, когато си искат. Изобщо единственото обяснение е че се е побъркал. Ако беше за пари нямаше да са самоубива. От ревност нямаше да убие чуждо дете.

Вероятно е така- има ужасни жени използвачки. Само искат. Явно на човека му е писнало, макар, че това не е решение. Затова всяка жена да му мисли, колко и до кога да се възползва, за да не я достигне същата съдба. Всеки мъж си има предел на издръжливост. Но може да има и обратен случай - по малко вероятно. Някои мъже изглупяват, но има и много жени,които са прости, но много хитри. При такъв случай може да се очаква подобна развръзка.

виждам че тука е станала среща на к.рвите които до ос.ране реват и осъждат мъжа за деянието му и контролното "..като не върви да си беше тръгнал.." но никога и по никакъв начин даже за миг не осъдиха деянието на тая уруспия и че виновната е всъщност миризливата и п.тка и сърбежа, както викат селяните гъз глава затрива ай на слука на к.рвите да им се падат по често такива

Разбира се, аз например съм на мнение, че двете убити лично са го молили да им свети маслото и той - добър човек, съгласил се. То и Тодор от Враца си беше измолил смъртта, пък те Поничките обвинили. Тцтцтц, накъде върви светът!

Сигурно си набор на героя.Нормалните,зрели ,50 годишни би трябвало да прекратяват връзка без нож.Но този идол за неоправданите мъже е решил страхливо да утрепе жените и после себе си,защото затвора си е затвор-дострашало го дядото.И дава малкото момиче на неов приятел,дето Бог знае какво ще я прави.Кумир за мъжете по целия свят.

не е за всеки явно...

Каквото направил, направил. Ха сега да видим как ще го осъдят.

Нищо не оправдава това, което е направил. Редно е, ако една жена има връзка и иска да се чука с други мъже, да прекъсне връзката си и да се чука с който си иска. Другото си е гавра и подигравка. Жена, която има връзка и се чука с други мъже се нарича к.у.р.в.а. К.у.р.в.а.т.а, като човек е б.о.к.л.у.к. Характерни за к.у.р.в.а.т.а са лицемерие, интриги, лъжи, злоба. Същото важи и за мъжете.

Търсили са си го, даа, даже са се молили да ги свитне оня добър човечец!

Щом казваш, така ще да е.

"Ученичката е невредима." - нагъл коментар...

глупости! Това е констатация! Нагъл коментар е това: "ученичката е невредима, но не за дълго"

На никой не му е лесно да го " управлява" Б оклука от Б анкя, но сами си го нахлузихме

ББ не е причината, той е резултатът от това, което представляваме!

На никой не му е лесно да го " управлява" Б оклука от Б анкя, но сами си го нахлузихме

Като гледам днешните мъже виждам колко е била важна казармата. И жените да хойкат колкото си искат но докато се омъжат след това семейството децата са по важни.Любовта е времена остава уважението към другия.Всеки мъж който е бил в казармата е бил готов да се жертва за род и родина.Не е потръгнал живота както си го мислил и искал, грабваш си багажа и тръгваш без да се обръщаш назад без да вземаш нищо. Апартамента ще остане за децата ти. Ще си намериш друга която ще те обича повече и ще те цени.И ако грешката е в жената и децата след време ще я зарежат.

Тоя е на 50 и косур. Бил е войник, така че коментара ти е идиотски.

За годините позна за това че съм бил в казармата позна но дай доводи къде греша та чак идиотски да ми е коментара. Явно нямаш никакъв опит в семейния живот а се правиш на голямата работа и си гола вода.

братле ти луд ли си, къде изобщо е връзката с казармата и това че жена му е лека, че и да бил оставил апартамента, ама що да не си вземе децата и апартамента и да не изрита боклука , каква е тази омраза към мъжете че ние трябва да сме все прецаканите и ние все ще се оправим а жените които в днешно време се уреждат и на работа по лесно и наред с мъжете работят и се борят за равноправие виждаш ли сега трябва и да сме им длъжни по някакъв начин, много тъпо разсъждение драги , по скоро да си жена

Такава беше системата, винаги мъжа го отнасяше и семейното жилище оставяше за жената.

Никого не оправдавам само казвам как са постъпвали мъжете от моето поколение 60+

Що за изрод изчадие трябва да си за да извършиш подобно нещо?!!?!?Жалък индивид пръкнал се на този свят....

Просто се е побъркал. Психоза. На тази възраст се случва често, поради отпадане на тестостерона. Ако го хванат навреме се лекува много просто. Ако е само ревнив и мачо нямаше да се самоубива.

Много интересно е как веднага се взимат страни. Мъжете били такива, жените еди-какви-си, пишат се крайности и глупости без изобщо никой освен може би близките на загиналите да знаят НАИСТИНА за какво става дума. Свестни мъже и жени все още има, както и пълни боклуци. Лузъри, уинъри, пари, мари. Взаимоотношенията между хората са толкова сложни понякога и не бива от пристъп на неосъзната афектираностда се пишат глупости по адрес на загиналите. Освен ако не сте ги познавали лично.

Много наблизо съм, от прозореца виждам блока. Ошашавени сме в региона. Перник трябва да се забрани! Поне да идват тук, в столицата, а ако се допусне някой, да си плаща не такса, а направо глоба! Всеки втори простак и побойник, а сега и убиец, е оттам. Да си събират винкелите и да си се трепат по дискотеките в Мошино и по автокъщите-менте по магистралата!

В мизерна държава и нравите са мизерни. На икономически роби само моралът им е свободен.

Какво става всички са изперкали .Има начин за всичко никой не може да отнеме човешки живот Ей така защото болният му мозък така е решил.Ужас от психопати.

Как да не може, като може, не виждаш ли че може, колкото и да не ти отърва може.

Така е от както свят светува, пише го и в Библията.

Нормалните хора се разделят ,не се трепяАбе,хора,как така тоя изрод,защото е изрод,е решил,че трябва да направи дете сираче,да погуби младо момиче и жена ,заради тъпотията си.И има тука наранени от жени мъже,дето му викат браво и така се пада на к....те.Не е нормално това.

Ако хвана моята, че се чука с друг, ще и отрежа главата като на пиле и ще я отлежа. Преди да тръгнем още съм я предупредил, да знае с кого се захваща. Усещам я как от време на време се заглежда, но друго не смее, защото знае какво я чака.

Xа-ха,Цецо,Цецо,български Бай Ганьо!

Кой знае какви рога носиш, ама се пъчиш пред компа.

Ти си трай, да не те четем и теб по новините.

Лесно ти е, защото сега не осъждат както трябва! Ако ти друснеха от 30г. до "доживот" и да те чукат манафите в затвора всекидневно, щеше да усетиш дебелия и доста да си помислиш, преди да го направиш. Виж, ако се метнеш през балкона от 6-ия етаж - това е друго нещо.

на бас, че няма да я хванеш. Точно такива като тебе ербапи предизвикват да ги метнеш. А ние жените го можем, защото желаещи наспорил господ, и затова себеподобните ти все се репчат за собствено успокоение и ФАЛБА. Ако ти не уважаваш, защо очакваш да те уважават. Ако на тебе някой ти каже, че ще ти отреже главата като на пиле - какво ще направиш? Ето за такива простотии ние жените търсим другаде обич, не любов. Защото любовта е сляпа, докато те владее си готова да изтърпиш всичко, като си отиде си викаш - ама тоя какво си мисли, на оная работа ли ми е господар. И хайде - уйде коньо у реката. Още отсега скачай от 6-тия етаж. Може и да не колиш, бъди мъж със СОБСТВЕНО достойнство, не си го търси у другия.

не жените, а к.рвите като теб го могат, защото не е номера да метнеш някой а да си отидеш щом не го желаеш, ето даже ти поддържаш идеята за това да "метнеш" , не можеш да си заминеш със достоинство за което говориш а искаш да направиш подлост, даже самите ти мисли те издават що за боклук си

хората които са израстнали при социaлизма, и сега трябва да живеят в новата реалност са особено податливи на психични или морални проблеми.

А някои от хората, които са израснали при капитализма са останали неграмотни и пишат "израснали" с "т" в средата! ;-)

Тц. Някои други неграмотни, израстнали при капитализма не знаят, че двете форми са дублети, а едно време беше правилно да се изписва именно с Т.

Само на загубеняците и балъците жените им изневеряват. За това тръгват да убиват и да се самоубиват. Щото са страхливци и лузъри.

Венчане, не предизвиквай съдбата тъй високомерно... викай пази боже и плюй в пазвата си!

Да, божето понеже няма по-важни неща ще се занимава с вас.

голям залък лапни, голяма дума не казвай

Жените навсякъде има колкото искаш. Голяма работа - изневерила.. хората правят грешки. Никой не е светец. Ако много обичаш и това е взаимно - дай й шанс, иначе - хващай друга и почвай от начало

ми прости и на твойта че те е заразила със сифилис или ти е донесла чужда рожба за която ще плащаш цял живот пари, като се роди някой черен мангал ще има да береш срам цял живот

1. Няма нищо по-ценно от човешки живот 2. Никой няма право да посяга друг човек. Никой е ничия собственност. 3. Сифилис сега лекуват, а ако не искаш да храниш чужда рожба - напускаш я. 5. Няма никакво оправдание за посегнали на чужд живот. НИКАКВО. Не ти харесва с някой - свободен си да започнеш от начало

Неразбирането на определени предимства на свещеното пред светското дотам води. Хората днес не само забравиха, те просто не знаят нищо за сакралността на любовта и секса... и живеят както дойде, и факат каквото им падне. Затова са и трагедиите.

Като са с леко поведение той какво прави при тях да си обира парцалите и да се маха. И жените с леко поведение имат право на живот.Никой няма право да отнема човешки живот.

еи гадни баъганиовци,ако бяха роми,щяхте да ревете ''циганска работа'',мамка ви,бетер да ставате

Ако смяташ (разбира се ако има основание) една жена до себе си за курва защо просто да не я изоставиш? Тъпа трагедия

Поредният мразещ живота егоист. Нещастник,след като не те харесват изчезваш от живота им,що за подлост. Жените могат да си ходят както си искат,това че някой не може да го вдига от много стрес и евтин алкохол си е негов проблем.

Ревността заслепява, и не винаги е свързана пряко с еректилната дисфункция. Половете се омайват взаимно, това влече и ревност. По-нататък всичко зависи от конкретния характер.

Абсолютно, точно егоист е определението. Този не помисли ли за синовете си? Че им затрива живота като им се лепва етикета деца на убиец. Но не, важно е само нараненото му свръхболезнено его.

Няма дъно женската лакомия, ако обстоятелствата я отприщят. Това е то "раят на либетата", при тоталното господство на либералната идеология. Мъжът няма сили и задръжки да устои и да носи отговорност за абсолютната свобода, която днешното модерно време предостави на евините дъщери. Ако не върнем средновековието и не възстановим властта на църквата, ще се превърнем в "женско", сиреч "дяволско царство".

Европа в момента това прави - връща Средновековието и легитимира подобно поведение и мислене. Няма критична маса хора в днешния свят, които са дорасли да ползват свободата и любовта. Така че предпочитат да не са свободни и да не са обичани.

Има "свобода-от" и "свобода-за". въпросът е кой от тези два аспекта надделява в нечия ценностна система или в определена епоха.

поредната история за това как свършва едва сага на ку.вата, жените са станали толкова долни и неморални и даже им прави кеф да слагат рога но не се замислят че освен законите всеки мъж си има мъжки кодекс който е над всички измислени закони и когато мъжкия кодекс заработи става точно това, така и се пада на тая пачавра жалкото е че с п...ката си затри и дъщеря си , аз одобрявам, като искат други мъже да кажат на настоящите че не ги искат а не подло да се еб.т наляво и надясно по храстите

Бат, Жеко... За съжаление родителите ти не са те възпитали, че дълбоко деколте не означава сексуален намек, както и че късата пола отдавна не е покана за секс. Надявам се, че ще възпиташ поне сина си, че тези норми са от 1824-та година и най-важното, че жените трябва да се уважават. Поздрави от един мъж !

много глупав коментар изобщо няма връзка с моя нито с темата. Бат Кольо, точно защото уважавам жените смятам че те трябва да отговарят със същото, едва ли човек който смята жена си за боклук ще се впрегне да и посяга за това че е изневерила, точно човек който уважава жена си и прави всичко за нея изпада в афект когато разбере че тя се е подиграла с него и с чуствата му

Що се отнася до уважение - трябва да е за всички, не само за жените. И тук идва най-важният момент - уважението се печели, а не се дава. И не - няма как да изпитвам уважение към някого, който се разходжа по улиците и е извадил на показ половите си органи.

май трябва да проумеете, че жената може да си спи с който иска. Ако не ти изнася, просто я зарязваш, но не я убиваш. Толкова ли е сложно? Не случайно домашното насилие в България е проблем. Мъжете си мислят, че притежават жените. Да не би като я убиеш ще промениш нещо? Факт, е че не може да промениш нищо. Приемаш нещата и продължаваш по пътя си.

Убийства от ревност! Що за простотия е обхванала българина? Вместо да е пред парламента ид а иска добър вижот, той се убива от простотия.

добрия живот се постига не пред парламента, а с труд, упоритост и акъл тези неща не може да ти ги даде нито президентство, нито парламент.

нещо като отело , но в едно действие !

Моля всички по-ревниви, да се хвърлят не по-ниско от 6-ия етаж върху тротоара, преди да тръгват да убиват субектите на "леко поведение". След това да мислят за убийство им :)

ми дай телефона на жена си да я опъна щото не си ревнив нали или ако ти си жена дай своя щом одобряваш да се плющиш с който свариш

Хайде вече престани с тези цинизми и простотии. Не познаваш тези хора и не знаещ какво е станало, а пишеш глупости. Ако твоята настояща или бивша жена е имала леко поведение, недей да обощаваш.

Кви са тия лабилни мъже не мога да разбера... Убиват, самоубиват се. Жалка работа!

И всички, все мъже военни, сериозни, образцови.. уж не били, кретени !? Дали пък, нещо с ценностната система на масовият добитък, не накуцва, а..?

Трябва да се предприемат много сериозни мерки за психичното здраве на нацията.

Те мерките вече ги взеха-2 на 2 метра и дървен костюм за цялата нация ако ме разбираш правилно.

Горкото дете,дано да има кой да се погриже за него!