Над предстоящите избори в Германия витае заплаха от руска намеса

Правителства и парламенти бяха атакувани (чрез кибератаки), което разклати доверието в политическия процес, казва експерт

Обратно в новината

Коментари - Над предстоящите избори в Германия витае заплаха от руска намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера гледах тук в дира агитационен материал на ГЕРБ. На него министър-председстеля на Бавария правеше реклама и четки на Бойко и каза колко бажен бил той и тем подобни глупости. Пяртията ГЕРБ е съоснована от Бавария и трябва да е копие на водещата партия в Бавария. ББ през последните 10 години управляваше с подкрепата на Германия и ако има тази подкрепа много трудно българският народ по демократичен начим можеше да свали ББ. Е пита се в задачата. След като Германия си навира пръстчетата в нашите анусчета и прави кръгообразни движения, защо други да не могат да пипат нейните цицки например?

Много са ми смешни немците. Страх ги е от външна намеса, а пък номинират Аналена Бербок за наследничк на Меркел. Ако видите и чуете и прочетете, какви ги е надробила Аналена, нашите калинки ще ви се сторят академици.

""""Над предстоящите избори в Германия витае заплаха от руска намеса """"""""Североатлантическите ,както и еврогейските , неолибералисти стават досадни с тези заплахи от Русия. Ако на някой от тях жена му се ""чука""" с мигрант от Магреб ,,пак ще е виновна Русия . Я да се тегнат и да не стават смешни

Ами нашите калинка са си академици ,може би не по признание и научни достижения ,но де-факто.Я, как някоя с незавършено , системно образование как управлява някоя агенция ,как с квантов скок се променя нейното материално ,финансово и социално състояние.

От САЩ ги подслушват. САЩ подписват Канцлер - акт, а на тях все РФ им виновна.

Над Мюнхенската конференция по сигурността или в главата на поредното сороско лно за забелязани да се вият два лешояда с инициали Б. и П.

в превод от либераски новговор на нормален език: алтернатива за германия май ще получи неприемливо много места

В Германия е забранено да има електронно гласуване за избори. Е как могат да повлияят с "кибератаки"? Просто пропаганда. Да не говорим, че там и без това имат отвратителен интернет. А най-комично бе на местни избори преди в Тюринген - централна Германия преди ГДР. Там първа бе бившата комунистическа партия, а втора бе Алтернатива за Германия.

""Кандидатът на консерваторите Армин Лашет, водещ фаворит на изборите, обвини Русия, че "пренебрегва ценностите ни" и че е нарушила международното право с анексията на Крим"" ---- Тоя Армин може ли да си спомни как германците уважаваха ценностите и спазваха международното право през Втората св война особено срещу руснаците.

За съжаление германците са на път да станат най-големите близачи на американски задници.

Ееееее, ама разбира се, чИ кЪк иначе???!!! Руснаците определят изборите в цял свят (или поне само там, където е сороснята)!!! Това много ми напомня на изказванията от наш Тиквун, че със сигурност сега щели да манипулират изборите в България (щото нагласения му вот го няма)!!! Та и в Германия щели да манипулират изборите руски хакери (нищо, че хората се усетиха и протестираха масово срещу ковид мафията и ненавиждат васалните на сащ политици)!!!

Преди не толкова много години, немски специалисти по информационна сигурност, засякоха, че електронно писмо изпратено от щаба на Бундесвера в Берлин до Бундестага (пак в Берлин) пътува през някакви сървъри в Денвър, Колорадо, САЩ. А сега руснаците щели да манипулират изборите им. Да не би руснаците да са ханали онзи сървър в Денвър, Колорадо?

Чудя се защо ДИР веднъж не взе да напише сериозен мателиал за Термания, основаващ се на уважавани политици и институции, а ни занимава с поредните поръчкови изцепки на платени клакьори. Примери: Да ни запознае какво е Канцлер-акт. Да ни запознае колко американски военнослужещи в колко бази пазят демокрацията във Федералната република. Да ни запознае с изследването на CreditSuisse на тема колко са зависими водещите европейски икономики от руските ресурси. Не се учудвайте, ако прочетете, че за Германия процента е 75 :) Да ни запознае собствениците на кои германски фирми всяка година ходят на крака при Путин на форума в Сочи и защо. И накрая - какво ще се случи с германската икономика, ако Русия спре доставките на газ. Колко ядрени централи затвориха германците и колко ще им струва алтернативите на руския газ... Едни ей такива материали ни поднесете, не повтаряните от всички марионетки модулни ревове за заплахата от Русия...

У нас е Щайнмайер. Да бяхте ни запознали с речта му на 18 юни тази година.Мисля - 38 минути беше, има я в Тубата. Задължителна е за тролещите на тема ВСВ. Да я прочетат два пъти, преди да се опитват пак да манипулират историята. Федералния президен много точно определи кой, какво и защо направи тогава...

Поляци и украинци им водят поне с обиколка засега - доста ще се озорят за първото място. Но да не забравяме, че германците нямат спирка, ако правилно им се постави задачата :)

Ох, не само това, ами на всичкото отгоре Жужо всяка вечер се крие под леглата на германците!

витае малоумността на германските бройлери :))))))

Руски хакери са атакували тази сутрин подземни пластове в калифорния! В резултат на това-6.2 по рихтер.

ама щуротии, по медиите на либерастите....докога?

Името казва всичко за тази зелена кандидат канцлерка.

Нищо ви нямаааа нали си направихте северен поток искате газчица,сега ще ядете руския и ще си мълчите:):)))))))

Не са виновни руснаците, а това че слугувате на америка и хората вече не ви вярват и искат промяна.

Пиша ви от Бавария. Тъпаци. Мислят само за пари.

Днес да няма някакъв празник на руския трол? Гледам събрали сте се като на 9 септемврийска манифестация!

след изборите в германия компа изплю резултата - Путин - канцлер. ха, ха

Жалко, все пак, че от Козяк не ви раздават мозъци

"Северен поток 2", свързва Русия с Германия

какво ще се случи с германската икономика, ако Русия спре доставките на гъз ?

тези лоши руснаци уж са изостанали в 19-ти век, по улиците само мечки и балалайки, а то виж какво проавт : с наколко операции от клавиатурата слагат на колене цаялата западна "прогресивна" общност" доколкото нещо е останало от този виц за прогресивна общоност.

То не се иска много мозък да развалиш нещо! В това руснаците нямат равни. По-смущаващо е другото, че германците и американците направиха компромис и им разрешиха да достроят СП2, а сега те им се "отплащат". Руснаци Сър!

Нали за да го “развалят” трябва да пробият защитата измислена от умните западняци за да предотвратява хакерски атаки. Е, как става това без мозък ? Напротив, трябва да си по-умен от тях.

Бе, какво витае, направо е кацнала. Мой таен информатор ми докладва, че Путин се е споразумял с Ердоган всички турци в Германия да гласуват за сина на Хитлер, който е жив и живее под прикритие в Афганистан. Те американците затова се изтеглят от там, по тайно нареждане на Тръмп, пак по споразумение с Путин, който му е обещал да убият Байдън с Новичок и да го върнат на власт.

За българска намеса сичкуту германец за боку

Тия седем пъти хващаха американците, че подслушват всички политици, включително и меркел, че изнасят информация от Германия и я манипулират. И сега руснаците им объркали изборите ... смех и пародия. Иначе излизат на европейското с гей ленти по ръцете ... нещастници

Време е руснаците пак да стъпят в Берлин. Те тея Германци много се обърках разуздиха - трябва реддддд.

Ама Американците не дават да се ползва.

Време е всички с руски паспорти вън от Европа и България- куфар-гара- руска кочина.

за да им развалиш нещо на западналяците те първо нещо трябва да са направали.Ате 30 години правяат само вицове и хуморески.

другарю фатмак

Не искат крлежите. Постоянно плюят по ЕС, НАТО и България но не се махат. Русофили-олигофрени Сър!

Ужас. Руснаците са навсякъде. Санитарят и той е руснак и ми изключва компю