17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че купетеми нова нещастници

Искат нова хранилка, уж за наше добро. :-) Леко наглъл опит за ПР бих казал.

Аман от евтина пропаганда. Колите, които са катастрофирали имат само фасадни проблеми, лесно отстраними и без проблем могат да се използват още дълго. Кой луд ще купи фатално човреде автомобил бе идиоти. Освен това не е никаква новина, а практика от години.

Всички селтаци които се надяват да надхитрят автоджамбазите би трябвало да се запитат, как така в чужбина същите кошници на същите километри и години са 20-25% по скъпи? Вярвате ли, че прекупвача ги продава на загуба, или трябва да има някаква врътка? Сиромах човек, жив дявол или жив будала?

Дупничани да не протестират толкова - техните коли са с най-силно превъртяни километражи, както и на тези от Враца и Монтана - направете си една малка собствена статистика от сайтовете.

Истина може и да има но! Все пак купуваш нещо втора употреба и продавача не е длъжен да ги ремонтира. Ако иска ще ремонтира ако не няма. Отиваш и гледаш ако ти харесва купуваш. Ако не можеш да гледаш взимаш човек който може и да ти даде съвет а ако не приемаш съвети тогава каквото ти се падне. Решението взима купувача на никой не са опрели пушка в главата да купуват. Ако някой иска да купи без дефекти скрити и явни в магазините за нови са с гаранция дори там няма да свършат.

Уникат! Поръчково изпълнение, само за ценители! Качваш се и караш!

има логика. Цените са по-ниски от местата откъдето ги купуват и доставят в България. Другото е, че е наша черта да търсиме далаверата и да прецакаме някого. Толкоз.

ВСЯКА КОЛА на паркинг "втора ръка" си има причина, за да бъде там. Когато купувачът след време разбере, защо тя се е озовала там ще му олекне. Едни го разбират рано-рано, други по-късно! За толкова пари такива коли се продават там! Който иска да си няма проблеми си купува нова кола!

колко ли българи изгоряха като мен, написаното е вярно! Идеше ми да му запаля псевдо борсата! При констатирани такива далавери и измами къщите да се затварят и колите на скраб! Това е измама!

Часто от твърденията са истина. Едва ли има автомобил с непревъртян километраж. Също е вярно, че много от автомобилите са катастрофирали,но едва ли всеки четвърти. Има и откровени глупости, като това, че повечето катастрофи стават поради неизправни автомобили. Зад тази глупост прозира опит да се манипулира общественото мнение и да се създават административни пречки за купуване на стари автомобили в услуга на вносителите. Нали не си мисли никой обаче че ние купувачите просто не искаме да си купим нови автомобили! В момента се прави опит да се бие самара, а не магарето.

В по-голямата си част наистина може да е така. Аз си взех автомобил от Германия. С пълна сервизна документация. И естествено и направих проверка като се свързах със сервиза. С изненада установих, че нищо не е проруснато и километрага не е пипанн и отговаря. Та така. Изисквайте сервизната документация и я сверявайте. Има интернет и връзката е оторизираните органи е почти безплатна.

Супер лобистка статия. Нали се сещате за какво е тази истерия напоследък.....всички коли нов внос да минават през определени сервизи за проверка и да се качват на определен сайт, разбира се срещу определена такса. А колкото до качеството на колите......тези 80% не знам коя статистическа служба ги сметна и с каква методика.....истината е че като всяка стока и при колите има по-некачествени и по-хубави. Защо герберастите не тръбят, че 60% от сиренето е менте и на децата костите се чупят като солети, поради липса на калций и още стотици примери за търговска измама в хранителната индустрия.....

Калцият от млякото и сиренето се усвоява в минимални количества :) Решението на проблема с колите е просто да не се купуват втора ръка :) Все пак колата не задължително да бъде притежавана от всеки :)

То така само олигарси, мутри, чалгаджийки и футболисти ще имат коли! Изхода е повишаване благосъстоянието на народа, тогава всеки ще си купува нова кола.....както беше през "лошия" социализъм.

Колко умници в защита на новите автомобили. Оказва се, че на запад не се търгуват коли втора употреба. Смях. А на някой европеец като му е поостаряла колата и има дребни неща за ремонт я издрасква отстрани, за да прибере от застраховката. Не я ремонтира, защото не си заслужава да налива в нея пари. А цената, на която купуват автоджамбазите по 10 коли всяка седмица няма как да ви я дадът на вас за един автомобил.