Над 60 пътници от два полета от ЮАР до Нидерландия с положителен тест за Covid-19

На заразените ще бъдат направени допълнителни тестове за новия щам "Омикрон"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как тези Африканци са се качили на самолета ? нали се изисква тест още преди качването от Африка ? И там ли действа системата " мой човек" както в България ?

Всяко чудо за три дена, много щам много нещо, и какво от това. То и всеки човек е отделен щам на хомосапиенс, защото ако бяхме еднакви щеше да стане една - всички жени общи, всички мъже общи, не знаеш кой краде, кой работи, затова всеки е щам, в разнообразието е красотата. Та , дали е един или хиляда щама вируса все е коронка, не е прасе я.

Xa Xa XA!!! 3eлека не СТАА, xyйaй3ep НЕ СТАА, Шпътник НЕ СТАА!!!

Ваксина срещу глупост няма.

Намазва се на брадвите!!!

"Нидерландските здравни власти казаха, че хората с положителен тест ще трябва да се карантинират за седем дни, ако имат симптоми, и за пет, ако нямат." Значи тестът положителен -ама без симптоми 5 дена, със симптоми - 7 дена!? Само аз ли виждам някакво ново недоразумение в това изречение!? А ако тестът е положителен, обаче хълцам - колко дена дават? А ако пърдя с положителен тест?

Африка им беше трън в очите, нито се ваксинират нито се заразяват, това не може да се допусне. Как тия са пътували от ЮАР, нямало е никакви ограничения, изисквания, и ей така просто са се качили на самолета? И сега изведнъж, вчера го откриха и днес вече имат тестовете? Това е за тези които продължават да пасат трева.

Ваксърчета, памперсите пълни ли са?

Тука обаче , требва да се отбележи и факта, че корумпираните про-ваксърски свине от СЗО, излезоха с препоръка държавите да не бързали със затваряне на границите към страните от Африка с откритата нова мутация, щото требвало да се подходи научно... Пак ви готват дебел на вас издупчените двойно и тройно конформистчета , ще се дупчите до откат оФци безмозъчни!

Новият щам бил по-разпространен сред младите хора - т.е. маркетинга се насочва към тях :)))

Ако, кретена с шопски диалкет - да ти го начукам!

Ясно, че от Африка само това може да дойде - нови болести/щамове, мигранти и мизерия

Благодари на западните си господари мухлю

Сега сгъвате тихичко зеленият сертификат и го прибирате в чекмедженцето до зеления хайвер. На набодените-Честито!

Нищо не сгъваш момче, ще се оправиш за няколко дни. Ако нямаш, или си с фалшив тогава оня да ти е на помощ.

Е, тва е вторият широко рекламиран и много опасен щам идващ от Република Южна Африка... а в началото на месеца летях холандските авиолинии точно до Схипсол и в дежурното приветствие пилота простичко каза: " Авиокомпанията се стреми да спазва мерките против Ковид... но хората летят все повече и повече, така че не се притеснявайте ако седалката до вас не е празна а заета от друг пътник";) От друга страна щама Делта си направи сепуку щом се опита да стъпи на японска земя... а никой до сега не е написал колко време и пари ще са необходими за да се проучи и разпространи този феномен.

Лъжеш, скапан трол. Никъде не си летял, дори името на летището не знаеш как да напишеш правилно. Пилотите (на КЛМ или която и да било нормална авиокомпания) никога няма да тръгнат да разправят врели-некипели за пътници и седалки. Като си измисляте простотии, не забравяйте, че мнго от нас наистина пътуват и действително знаят как стоят нещата.

Аххахахах, новата мантра ли бе, СМЕШНИЦИ?

Добре де хора, 60 души видимо в добро здраве, са си хванали самолета и са тръгнали по света....., клечка, тест, карантина, ужас.... Мислите ли, че всичко това ще приключи някога, вярвате ли, че може да се изловят всички носители на вируса, с ваксини- без е все тая, всичко това е пълен абсурд!?

Някакви малки надежди да се измисли по-ефективна терапия, защото това ни е единствения начин. Или вируса да не задръства много хора, и да мутира към по-щадящ щам. Иначе с ваксини, без ваксини, преболедували, непреболедували, няма как да стане, с оглед на такива нови варианти. Прав ли съм или не мислите така?

И аз вярвам в науката, но вече се чудя накъде са насочени усилията, да се подпомага или да се вреди, има конфликт на интереси, между здравите и парите :)

досега за нито един вирус не е открито лечение, в най-добрия случай кретаме болния в добро здравно състояние, но той си остава вирусоносител. Така че надали и за този вирус ще се намери лечение. Много жалко, но това са фактите. С вирусите сме се справяли само с ваксини. А срещу някои вируси дори не успяхме и ваксини да разработим - справка СПИН.

Ваксината работи, но тясно насочено в областта на онзи вирусен щам, който вече не е актуален. Проблемът е в това, че вирусът работи - вирусът работи, мутира с непостижимата за хората скорост на субмикроскопичните твари, по безпогрешната система "проба - грешка", и вече не е това, което беше и за което бяха предназначени ваксините. Т.е., ...

Чудна работа. Самолетите пристигат след забраната за полети от ЮАР. Сигурно са излетели преди забраната и са кръжали два - три дена във въздуха на слънчеви батерии. И друго как е възможно да се качат на самолетите не 1-2 пътника с ковид а цели 60,след като е задължителен PCR тест преди полет. Не съм привърженик на конспиративни теории но това е голяма простотия

Няма pcr защото ваксинираните имат зелен сертификат, защото са защитени и е минимален шанса да се заразят. Това казва Науката на европейската комисия. Който твърди обратното е Ганьо и живее на село

Неваксинираните разносители на болести. Всички щамове са от държави с ниска медицинска култура - Африка, Индия, Перу... няма да чуете за щамове от Израел, Португалия, Швеция, Япония, където са до 90% ваксинирани.

Английската статистика показва че на 1 заболял неваксиниран се падат по 2-ма ваксинирани... и го обясниха с това че ваксинираните се разболяват много по-често защото са по-безотговорни и след ваксинацията престават да спазват мерките за предпазване от Ковид, а това ги превръща в потенциални жерти и активни преносители-)

Само че умнико, ЮАР няма почти нищо общо с останалата част на Африка, И ние сме далеч от тяхното здравеопазване.

най-готиното е, че първо им трябват 5 месеца преди да пуснат ваксината и после още няколко, докато ги ваксинират, а тогава се появява Омега.

Божеее, къде са тръгнали тия малоумници, бе?

Циркът продължава. Набодените идиоти да се простят със зелените си сертификати. Трябва нова игличка за да продължат пътя към АДА. И помежду другото да пият по едно кафенце или да си се разхождат в мола Блажени да вярюишите . Балъци и страхливци

Може ли пък толкова страх от една игличка. Туй антиваксърите сте бахти страхливците…

Отивам да ми вземат кръв. Мед сестрата ми вика автоматично: "Гледай настрани". Смятай, какви путляци са минавали оттам! Най-мъжките мъжкарчета припадат като видят капка кръв. Хахахаххаха....