Над 5000 лв. открити в кабинета на задържания шеф на КАТ-Благоевград

Задържани са общо четирима души, днес ще им бъдат повдигнати обвинения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирано ченге, каква изненада в тоя тъй наречен мил земен рай. Само не ми е ясно защо не са го подържали с белезници няколко часа на публично място, докато броят парите пред него? Нали ПроКУРатурата наскоро при един пак такъв случай на уж искани рушвети за улесняване на процедури заяви, че така се правело?

КАТ Варна - корумпирано- рекетиращ полицай мл. инспектор Георги Петков кога ?

Ами намалете банковите такси при плащане с ПОС и всичко ще си дойде на мястото.

Smart za korumpiranite melicioneri

5000лв е таксата да те назначат в КАТ, където има далавера. Какъв е смисълът да ставаш охранителна полиция - за чест и слава? Все още има и такива полицаи, но лапачката е КАТ и за това се взима тази начална вноска. Може да е регистрирал 3 коли по 100 лв и за това да са 5300лв :).

Хванали? Тоз началник Ви е чакал от 3 години...

Прекалено демонстративно!Имам съмнения,че се разиграва някакъв скеч!Колко ли са прлатили на полицая,да изиграе ролята на арестуван!?!

Не стига че рекетирал, пък и на работното място си ги държал, нагла фуражка!

А дали е така, коййй да ти каже!

Може да са му давали хората докато е бил катаджия и да си ги е пестил. Това не го прави престъпник. Много хора дават на катаджии захтото знаят че заплатите са им ниски (смешно ниски). А за макаров. Това беше на въоръжение в МВР. От следствената слузба да започнат да гонят мафията в българия с майбасите ама нещо не им стиска, та се занимават с безобидни пенсионери. Zahto не арестувате на показ някой от майбасите?

Милиционер катаджии. Нищо ново. Демокрации, Евросъюзи, нато, мато - лъжа и измама. Всеки краде и лапа отдето може. Жалка картинка.

Че това е практика във всеки КАТ в републиката Кой не е плащал за номера с хубави цифри.Къде с с уиски къде с някой лев нещо друго е газил лука макето за да го погнат така ....

Не че корупцията трябва да минава безнаказано. Но да намерят в кабинета му пари колкото за един добър телевизор и от това да направят мега новина - нещо фалшименто ми се струват работите. Отвличане на вниманието и залъгване на обществото че в тази държава има ред и закони и корумпираните се ловят на килограм, та пушек се вдига чак. Дайте по сериозните случаи, където и стотина пъти по големи суми са нищо работа. Я за някоя магистралка, я за някое хотелче на пясъка на 3 метра от морето. Такива неща...

Дневния оборот... Е, ще се окажат заем, покупка на автомобил... Но, важното е да е извън системата за 3 години. Мисля, че има вътрешни разпоредби за опис на лични пари или липсата на такива в работни помещения в митници, кат, полиция с цел превенция на корупцията. Трудно ще се осъди, но може да се уволни дисциплинарно

Хахахаха 5000 лв. са 2 заплати бе! За някои една! Смешни сте!

за една трошка не стигат.

Благоевградския КАТ си направил самоотцепка от основния търговец КАТ ГЕРП

За пенсионерите дето държат в домовете си по 50 000 лв какви трябва да са санкциите ?

Взел си е заплатата човека !!

време е за същото мероприятрие и в софийския КАТ! наглите регистратори по бързата процедура всички сме ги виждали . а милиционерите началници и за по-високи заплати имат наглостта да реват

Нали вече нотариусите регистрират колите в КАТ?

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

Само ако колата има вече регистрация ,за внесените и купените с фактура си е старият режим.

В Главния КАТ се знае за далаверите при регистрирането на коли но не правят нищо. Това си е просто допълнителен доход, който се разпределя между тях.

корупцията в БГ се изчерпва с кметицата на герб (която е соло) и с шефа на КАт - Благоевград. Те това му викам аз борба с корупцията! НА кого ги продавате тия чалъми бе!

Това че са намерени 5000лв в кабинета му, нищо не доказва. Я по добре ни кажете откъде всички полицейски шефове поддържат стандарт на живот далеч над официалните им заплати?! Откъде имат пари за автомобили струващи над €50 000? Къщи и вили като палати, на места където кв/м струва поне €500?.... А?

Работят и имат :) Тези автомобили са занупени за хиляда лева, вилата е на тъщата, купена за 5 бона... Знаем ги тез работи... В Софийски градски съд има услужливи вещи лица

За пищова може и да го изхакат , ако е верно разбира се,защото всичко казано от прокуратурата трябва да се проверява.Но , за бързата регистрация е под съмнение-почти всяка автокъща при закупуване на автомобил с фактура, без нотариална заверка в разките на един ден срещу заплащане извършва регистрацията в Кат.Точно до сградата на софийският КАТ има фирма,която се занимава със същите услуги-пак срещу заплащане.Не е изключено тази фирма да е създадена от местните крадци на коли,защото обикновено те я използват за регистрация на откраднати коли.Естествено,че ако началниците в МВР си поразмърдат мозъците може да се въведе ред и бързо да става регистрацията и да го няма това нещо!

това са ми парите за кафето сутрин !!!!!!

Описаната схема с регистрациите - 50 лв на кола работи от години може би във всички КАТ-ове. Плащаш - минаваш, не плащаш чакаш. Как не се намери някое правителство да реши проблема с тези схеми един път завинаги? Уж сложиха тикет киоски и пак им намериха цаката. За мен най-интелигентното решение е да мога през сайта на КАТ (без да ходя на място) да си взема билет с дата и час, в който след като обявя кой съм и каква услуга ще искам, ще мога да бъда обслужен в рамките на 20 мин. Толкова ли е трудно да се направи това в 21 век или просто някой не иска промяна в системата защото печели огромни пари? А иначе говорим за Европа, европейски съюз и т.н. Не зная как е в другите държави, но това не е нормално.

Че то не е ли така навсякъде в България?

Това е за замитане под масата... Сумата малка, няма очакваната сензация... Ще се окаже, че това са му били парите за закуска....

КОГА най-после МВР ще реши въпроса с опашките в КАТ?КОГА?!

Регистрацията на автомобили просто не трябва да се извършва от това ведомство. КАТ трябва да бъде само на улицата и пътя. Цялата система е една дивотия. Толкова.

Щом е само за 5000 лв. - утре е на свобода, вероятно се е държал лошо с неподходящ човек ! А в софийският КАТ няма ли да претърсват кабинетите или тук всичко е ОК ? Много шум за нищо - корупцията за милиарди е недосегаема, тук за 5000 лв. ще ни занимават една седмица !

Тоя Стоицов,преди години не беше ли замесен в някоя друга афера?Някой да ми помогне?

сега играе жертва :) преди друга роля беше