Над 200 присъди произнесе италиански съд по мегадело срещу "Ндрангета"

Прокуратурата счита калабрийската мафия за най-могъщата мафиотска група в страната

Обратно в новината

Коментари - Над 200 присъди произнесе италиански съд по мегадело срещу "Ндрангета" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано си давате сметка колко смелост, саможертва и работа е свършена, за да се стигне до съд, а и всичко продължава. След като може в Италия, която я отписаха мнозина с "непобедимата" им мафия, то може навсякъде. Един светъл ден ще стане и у нас - много се заблуждават тук, че са "недосегаеми". Родните "помазани" всъщност са лесно уязвими, много сериозна стръктура, но и с много слаби звена, верига от прекъсвачи, но елементарно осветени и с просветени. В България има и много страх насаден, но не е повече от този в Италия.

'330 души - босове на "НдрангеНта ' Изглежда и там прокуратурата е пълен сбироток с простовати на N-та степен селски кочани. 330 души босове на "Ндрангента. Коя организация работи с толкова боове ве,селяци ! Кой ще работи с толкова босове -това да не ви е Българската Държавн Администрация от болнав добитк все босове патрони и порнокспертки шефки.

Клана Борисов никой не може да го бутне. Ний сме най-големите мафиоти в Източното полу кълбо.

А помашката мафия в Бюлгаррри? Начело с Пеевини..

На мястото на арестуваните и осъдените отдавна има други, които продължават дейностите..хаха... това е неизкоренимо! В тази система са стотици хиляди, които от това се препитават и друго не могат... А имат и семейства.. Югът и Северът на Италия са коренно различни и Италия е изкуствен сбор!! Отдавна трябваше да е федерация: Северна Италия, Южна Италия, Сицилия! Поне като Великобритания..

Са се настанили дълбоко на Север в Италия. И това което никой няма да пише никога е, че са поддържани от ЦРУ и за да държат непокорните политици на мушката. Южна Италия нарочно се оставя бедна, въобще това, както и Германия, е една окупирана държава без свобода на решение.

Кво пишете в България, в България... Всичко зависи от нас, има още много малко време - ЗА КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ

смели съдии

Браво на Италия , засъжаление българската Ндрагета (бг-перламента) е на власт ,а съдебната ни сстема е просто част от пипалата на мафията !!!!!!