Над 20 души досега са загинали на "Пътя на смъртта" в Айтос

Ако в близките дни улицата не бъде обезопасена, жителите на общината отново излизат на протест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обходни маршрути ли не бяха, надлези ли не бяха! Истината е , че каквото и да се прави тези, които си карат като бесни, продължават да си го правят и защо ли?!??! Защото никой не ги вкарва в затвора! Я вкарай 10 такива до живот ПО БЪРЗАТА процедура, не да ми влачите делото 5-10 години и да видим дали така ще карат!

Къде си буци,къде си Нанков?

Пътищата в татковината са така направени, че трафика да минава през центъра на всяко село. Магистралите решават този проблем, но не са завършени. Аз за това ходя само до места където има магистрала, за да намаля риска.

Ма много специални станахте вие с многото магистрали. Да не би да отвеждат до някои популярни в София плажове? Ние в Полски тръмбеш къде да идем?

12 години безобразия, хубавото е че повече никога няма да са на власт

Въпроси 1. Защо този зърновоз превозва късно вечер в извънработно време? 2. Колко ТОЛ такси е платил докато превозва зърно за износ? 3. Колко данък печлба е платил собственика? 4. Колко анти Ковид помощи е получил? 5. Колегите на този шофьор ще блокират ли утре кръстовища с искане за държавна помощ от данъкоплатците?

България се превърна в държавата на тировете. Те са най-важни, само тяхното лоби се слуша. Вече дори не ги спират през уикендите като се оправдават със зелените коридори. В неделя следобяд заради един такъв тир на Тракия, лявата лента спираше напълно и колоната беше километри защото оня претоварен едва изкачи Траянови Врата.