17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Аз съм прост и другите герберугу са прости! Ние затова се разбираме! Ние всички се притесняваме, щот' сме прости и докат' да свикнем - искаме едно още 50 години да можеме да гласуваме на хартиени бюлетини и да не ни нарушават правата като ни искат компютърна грамотност - ценз, наложен от комунистите!

АЗ КАКВОТО КАЗАХ, го казах и написах. Но явно няма кой да прочете. От държавната администрация. Гласувах с машина. ПРЕД МЕН един възрастен мъж искаше същото, но не можеше да се справи явно. ТРЯБВАШЕ ОТ КОМИСИЯТА ДА МУ ОБЯСНЯВАТ как се гласува с машината. Накрая разбира се той си гласува сам за когото иска. НО ТОВА ОТНЕ 10-15 МИНУТИ. Е,аз съм търпелив. Особено когато чакам възрастни хора. Самият аз използвам банкомат поне от 10 години. Но картата за машината я обръщах 4 ПЪТИ докато улуча вярната страна. А който има очи, да прочете какво съм написал. И който има уши да чуе. Очаквам такава бъркотия да стане, че си нямате идея. Хора ще висят по опашките до 24 часа може би и пак няма да успеят. Само ако 10-20 % от всички гласуват, тогава ще успеят с машините.

PEYTSCH

Но все пак 33% имат опасения, нали ? Или тези 33% са малко ?

Хората, които са били в комисии по време на избори много добре знаят, че резултата от бюлетини НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАН!! По време на броене на гласовете в стаята около отворените урни има представители на всички партии!!! Така че, няма как да бъде манипулиран резултата, може да бъдат принуждавани хора да гласуват за някои партии-но това става извън секциите за гласуване!!! МАШИНИТЕ обаче, може да бъдат манипулирани МНОГО ЛЕСНО предварително!! От там иде притеснението на интелигентните хора!!! А относно тази анкета пусната от вас днес-резултатите са изкривени, защото хората които ще бъдат затруднени да гласуват с машина, няма как да си дадат гласа в анкетата, защото не знаят какво е интернет или са прекалено възрастни за да могат да боравят с компютри!!!

Глупави ГЕРБерастки опорки! Хората много отдавна навсякъде използват банкомати за пенсиите си, Вайберо, Скурето и смартфони да си говорят с деца и внуци в чужбина. Погледнете с какви телефони са циганите, които ровят в кофите за боклук. А гласуването става с 3-4-ри избирания на екрана. Досега ги плашехте със зарзяване с вируса, сега започнахте да обяснявате, че не са токова интелЕгентни като вас и няма да могат да се оправят. Е, ако не могат да прочетат на български или са неграмотни и не знаят цифрите е друг въпрос.

....да бе, голяма тъпанар си-разходи се до някой пощенски клон в дните, когато дават пенсиите!! За да видиш колко пенсионери ползват банкомати-висят на опашки по 200 човека !! Да та шибам в кухата тиква чалгарска!!

Аз направо не мога да спя заради тия машини :)

Само да не чупят умишлено машините

Предполагам 1/2 от хората пък въобще не ги интересува какво ще се случва на 11 юли. Дотука я докарахте. Зимата ще има гражданска война

PEYTSCH

Оптимист! Чак пък зимата...

Нещо не разбирам или 10 пъти повече ще се плаща на някои: (Определя възнаграждението на преброителя: (https://www.cik.bg/bg/decisions/172/2021-06-02))

От гласуване с машина се притесняват единствено дългогодишните манипулатори на вота че добре бяха свикнали с едно ''петно или чертичка'' да правят ''невалидни'' неугодните им бюлетитни и после с всички усилия да зацапват по няколко пти протоколи с елементарното действие събиране до 500.

Притеснява ме манипулацията на предстояюият вот не самото гласуване. Само човек който не е бил в изборна комисия може да си мисли, че с книжните бюлетини има манипулация а с машините всичко е по мед и масло. Кучето е заровено в задължителното гласуване не в машинното такова, но с промити мозъчета гласуващи за черепухата и учиндослият селяк ..... толкоз.

И аз не се притеснявам, защото няма да гласувам. Първо, защото "новите" са по-стари от предишните и второ, защото сме в сигурните ръце на САЩ, ЕС И РФ...

Никой не се притеснява от натискането на бутончетата на тия машини. Притесненията са съвсем други. Дали резултата който ще отпечатва накрая машината ще отговаря на истината? Дали ще може да се направи проверка. А най-вече притесненията са, че времето няма да стигне за гласуване с тези машини. А най-големите притеснения са че тия избори ще бъдат обявени за невалидни. Защото вече се виждат много индикации че това ще стане.