Над 15 членки на ЕС са подкрепили България за промяна на договорите за COVID ваксините на Pfizer

Страната ни смята, че същото трябва да се направи и с ваксините Astra Zeneca, които сега са поскъпнали с 50 цента на бройка, каза още здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Путин уби ковида, какви ваксини, какви тъпотии ?

Държавата няма пари вече за лекарства и ваксини. В САЩ, който e положителен за ковид, му се давата антивирусни медикаменти като паксловид (намалява риска от хоспитализация и смърт с 88%). У нас се говореше, че ще ги има тези лекарства, после се направиха на ударени.... Аспирин и чайче, пък който оцелее...Важното е да гласувате за политиците, те се грижат за интересите ви, хахахахахахах!

Паксловит Е аспирин и чайче. Истинското лекарство е Ивермекти. Не се рекламира по ТВ, но откакто беше рилийзнат К19 цената му се повиши от 12 на 80лв.

Първо място в света по загубени години живот поради смърт от ковид. Второ място по смъртност от ковид в света, след Перу. Нищо не ни пречи да станем първи. Да се напънем още малко!

Да се напънем, пък дано стигнем по продължителност на живота диктатури като Иран, Куба, Беларус... Но само с банани по 3.30лв. килото не става.

Ле ле и сега кво ще прави ФОН ЛАЙНЕНКАТА , парите отиват и с мъжа и ще са на помощи вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съд за НОЩ и личнотоМу правителство

Зависимост от новия СССР(EС). Защо въобще трябва да питаме как да си харчим парите?! И то за самоубийствена инжекция!

Тези ваксини са отрови.не трябва да се купува,а да се изхвърлят .единствено са помогнали на ковидидиотите да си повярват ,че ги предпазва

А преди 1 година и нещо навсякъде се сееше в западните медии колко разхлабени,мърливи и непослушни са българите и как не умеят да спазват нищо,а сега почнаха да се съобразяват с нас! Защо ли? Последните стават първи > по-здрав разум!

Наричаха ни ковид гетото на европа!

Самонаричахме се ковид гетото на Европа...Нали трябваше да се употребяват ваксините

запита представителя на пфайзър, как точно пред плащането ваксините са увеличили цената си с 40%. Отговор нема.

Ей, няма да разваляте бизнеса на кака ви Урсула!

Бойко пак е намачкал камуняците, нека квичат!

сега на акушерката й се разгони фамилията

Браво, д-р Меджидиев! За разлика от Кацаров и дебелогта аптекарка, не се подведе по урсулините идиотизми.

България трябва едностранно да излезе от ЕМА, европейската агенция, която определя какви лекарства може да използваме и откъде и колко можем да купуваме. Бойко ни натресе там за да му дадат ваксини и след това Кирчо като служебен министър на Радев ни довърши. Дотогава поне аптеките бяха наред.

трета година вече съм щастливо пенсиониран и благополучно неваксиниран, пък нека ми е зле

Умен мъж! Бъди жив и здрав! И повече като теб да има!

Пази се че може да се наложи да раздаваш семе на младите булки в квартала.

това и беше целта да ни завържат по разни договори уж за наше спасение а ние минахме поне половината без ваксини и не разбрахме какво е ковид...

34 000 обаче разбраха. За последно. Страшен кретен си.

са толкова. И дали от ковид.

ти ли си последният идиот в държавата?

В тая бройка има дете починало в катастрофа и жива лекарка. Това са тези, за които знаем, а кой знае и колко други такива има... По едно време предлагаха пари на близки, за да ги пишат...

че тези бройки са измислени! Единствената причина да са в този списък е, че са дали положителен резултат на съмнителен тест! На мястото на близките им бих съдил лекаря написал смъртния акт и бих изисквал аутопсия! Всичко останало е чиста спекулация! Хората в най-добрия случай са били избити от лечението!!! И дори и сега лекуват болки в гърлото с антибиотик! Подсъдно е това, което правят "лекарите" в БГ!

Nexsus май е лекар, получавал пари от Ковида. За всеки тежък случай Урсула даваше около 6000. То за нея си е семеен бизнес.