Над 1220 автомобила са репатрирани от зелени площи в София за последните 6 месеца

Най-голям дял от нарушенията са установени в районите "Слатина", "Младост", "Студентски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският бюджет се крепи на акцизите - затова никой не бара сериозно автомобилите или цигарите - прави се някоя акция като за замазване очите на населението и това е.

Паяците да дойдат в ж.к."Обеля 2" и ще могат да вдигнат още 1220 бр. То са в зелени площи, тротоари, няма да се налага да търсят нарушители.

си ги е харесал тия местенца с цел "усвояване и развитие". Добре дошли в Бетония!

А тези, които паркират с 4-те си гуми по ТРОТОАРИТЕ, кога? Масово е. Всеки ден мога да изпращам поне по 50 снимки на различни МПС-та, паркирани по този начин.

Къде ша ги пращаш ва? На кметичката ли?

Когато си купувате апартаменти, купувайте ги с гаражи. Улицата НЕ Е ИДЕАЛНА ЧАСТ ОТ СОБСТВЕНОСТТА НА АПАРТАМЕНТА! Няма такъв филм " Онази работа до края(в апартамента) а колата на общинската улица безплатно".

Познах! Завършил си юридически факултет.

Да имаше къде да се паркира, нямаше да се ръгаме в калта - така наречените "зелени площи", ама от Фандъкова- толкова!

Не може да се оправдаваш, нарушавайки нормативни актове. Важат за всички.

А можеше (и трябваше !!!) да са 12 200 ...

Как ги сметна бре?

Има 830 000 автомобила регистрирани в София и не повече от 100 000 гаража+паркоместа. Гадовете като решат да глобяват има бол. Да вземем да оформим групови искове срещу общината / КАТ / Столичен инспекторат и всякакви такива? Като начало - повечето "зелени площи" са такива само в тъпите глави на чиновниците. Те нямат такъв статут, няма ги и в кадастралния регистър като такива.

ИСк за какво - че не са ти осигурили къде да си паркираш колата ... че никой не е длъжен да ти се грижи за твоята собственост !

Иск че те глобяват за зелена площ а не е зелена площ. Иск че въпросните кални пространства могат да бъдат законни паркинги с бетонови решетки така че да има трева а не кал. Ама на тъпите бгх им харесва да ги стрижат.

Хайде сега и в западните и северните квартали малко да се отчете дейност. Макар че за да е видимо, трябва да са поне 5-цифрена бройка.

Обикновено някой от блока се обажда на паяците !

0.

Ама много бе!

А колко паркинга построиха с парите от репатрирането ще напишете ли?

Николко още. Изчисляват как най-удобно да можеш да си спираш пред хола, затова се бавят.

Военна тайна!