Мария Габриел върна празна папка на президента

Виждаме много силна заявка за конституционно мнозинство и приветствам то да извърши реформите, които ще позволят да говорим за силна и антикорупционна България, заяви кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел върна празна папка на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

две празни боклуджийски кошчета

Има ли такава държава?

Празна патка върна празна папка, за може Буци да папка.

Шилo

Резидента бая одряман след новината, че ГЕРБ и ПП_ДБ са се договорили за правителство с втория мандат.

Имало е инструктаж през укенда. Друго обяснение няма, да тази простотия.

ПП-ДБ още от самото начало имаха нужда от подкрепата на ГЕРБ да направят правителство. Не са го крили. Просто казаха че ще бъде във втория мандат. Така че не са излъгали никого. Правителството е тяхно. Управленската програма е тяхна. Габриел е за цвят. Успех !

Това ако не е нещо Първоаприлско, значи най-добре или да стягам багажа, или да ида да се гръмна!!!

Поздравления за мъдрото държавническо решение ! Стискаме палци ! Успех и Бог да пази България !

Ясно защо Слави се "оттегли", знаели са :)

След този ход ГЕРБ беше ритуално обезглавен, честито на избирателите им, а на всички други абдали, честита ви промяна, ми чи те пак същите.....хахахахахахаха!!!!!!

Нямам думи. Абсолютната противоконституционност започна с гражданството на Киро, мина през ротационния председател на НС и завършва тук. Засега! Нужни са нови избори, всички си показахте магариите и този път ще има сериозно глобени! И да уточня, не съм копейкаджия.

Пълна порнография!!!!! Срам и вечен позор за американските слуги в "българският" "парламент""/умишлено използвам МАЛКИ букви/!!!!!!! Такова падение в цялата ни история НЯМА!!!!!!!!

На тези не мога да им пожелая успех, защото единственото, в което са добри е накадърността!

Тая патка, подлъгана от тиквата и водена от желание за лична изявяа и далавера, остави сладкото място в западна европа и дойде тук. Още с първото си изказване че ще маха гешев, а не че ще работи в полза държавата и ми стана ясно що за стока е. Е , резултата е подобаващ Докато едни и същи лица циркулират в политиката ни, така ще е . Но едно е хубаво от цялаъа работа - Възраждане продължава да набира скорост.0

Стягай мешката пич.....!!!!!

Чудя се дали ще си разменят и половинките за 9 месеца?

Рационализацията помага само повърхностно за справяне с нелицеприятните неща, които животът поднася.

Предния път имаха 6 месеца и свършиха доста. За 9 сега имат мегдан да разчистят още... А ако и Гешев вземе, че влезе с бутонките на шефовете си, може да разчисти терена малко...

аз бях до тук с герб и мисля че ням да съм единствения

Ебати ! Значи дефакто ще има кабинет БОРИСОВ 4, само че губят време да не е от първият мандат ами да е от вторият - за да е нащо магаре мъжкото Но същината си остава Само технологично време да въри

Мара простата шунда , що не се пръждоса на майната си при мъжа и сина си ? Бойко й го начука с 200 . То бива да е куха лейка , но тя направо изби рибата.

Ам Славчу ко ша прай сега, нали не е поканен и с него не е говорено. Г-н Африкански и цялата орда се натискаха за властчица при Тиквоча а сега ща припкат край главните.

Няма да си единствения

Циркаджии....

ЦИРК НА ФОНА НА ПОТРЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАЗОВ

Тая патка, подлъгана от тиквата и водена от желание за лична изявяа и далавера, остави сладкото място в западна европа и дойде тук. Още с първото си изказване че ще маха гешев, а не че ще работи в полза държавата и ми стана ясно що за стока е. Е , резултата е подобаващ Докато едни и същи лица циркулират в политиката ни, така ще е . Но едно е хубаво от цялаъа работа - Възраждане продължава да набира скорост.

Първото общо нещо между Гешев, Борисов и Пеевски е, че и на тримата бащите им са полковници от комунистическото МВР. Второто общо е, че Борисов и Пеевски откраднаха милиарди, а Гешев още ги пази. А третото е, че и тримата заслужават да са дълго време при бай Ставри.

Пиши още един,и не само. Цялото семество сме до тук.

И ква стана тя сега - гласуваш за баци, получаваш коко, гласуваш за коко, получаваш баци, ай честиту

В този брак по сметка , КОЙ ще е булката !? Или и там ще се рутират като .......... п-ли ?

Управляват ни абсолютни ментарници, некадърни, прости, нахални и самовлюбени празноглавци, които са на минимум 10000 лева месечно далеч от проблемите на обикновения българин.

Силен ще да е бил тоя Магнит, дето ги събра така изневиделица...Сега да видим дали Буци ще подаде оставка като депутат, след като правителството е факт и той така обеща, или ще продължи да се ползва от депутатския имунитет, който уж не му трябвал...

Сега кой на кого е патерица - греб на ппдб или обратно?

Дали ще изкара и лятото този състав ащо мине и дали другия път пп и дб ще минат 4%

браво , много добре , Тиквуня беше до тук. Сам си направи харакири. Айде - хаирлия да е ! Дано най-после изчезне от политическата сцена тоя изрод комунистически.

един вид - избирателите на ПП да си мислят че Кире и Асанка са преборили Борисов

Нали в предхоната новина пише, че 9 месеца ще властва ППДБ, след което 9 месеца - ГЕРБ. Сега какво означава тази празна папка? Че отпада ротационната схема ли? Нищо не се разбира.

Това, което искат е невъзможно, поне според конституцията.

Циркът отново е тууууууууук.....

мъки за едните да се види какво ще се пръкне, после 9 месеца мъки с другите. Дали ще видим "напънала се планината и родила мишка" или напънала се мишката и изс.ала планина" е все тая.

За Баце добре, но на Киря какво ще се падне?

А за емотикона на телефона на Гешев от тиквеника нещо няма ли....

Пък аз мислех, че в папката е доктората ѝ от университета в Бордо

А за да бъде гарантирано всичко това - следващите 9 месеца Бойко става председател на ПП, а Кирчо става председател на ГЕРБ. Като ще е ротационно, да е ротационно.

Означава че ПП и ДБ ще имат правителство с техния мандат

Ти пък сега, копейкаджия си, щом умнокрасивите казват. :-)

Нищо не пише в конституцията по въпроса.

Няма правителство на ППДБ и ГЕРБ

Асенка,как кой

Доколкото разбирам Асен Василев и Денков остават финансов министър и министър председател, а от ГЕРБ Мария Габриел става външнен министър?! С евентуалното обещание Габриел да стане премиер чак след местните избори, което е повече време отколкото изтрая предишното управление на ПП?! Ако е такава уговорката, ГЕРБ буквално нищо значимо не са постигнали; уж спечелиха изборите, а това е гавра в очите на техните избиратели. Дори компромис не може да се нарече; това си е изцяло управление на ПП-ДБ.