И на второ четене: Депутатите решиха как ще се заема постът на служебен премиер

Назначеният за служебен министър-председател ще може да прекъсва пълномощията си за периода, в който е назначен, като след освобождаването му да продължи мандата, за който е избран

Обратно в новината

Коментари - И на второ четене: Депутатите решиха как ще се заема постът на служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ремонт на ремонта, така промениха Конституцията, че сега си оправят бакиите :)

Развалиха Конституцията на РБ, сега я кърпят. За да я натаманят според техния си тертип. Стигнаха и дъното да приемат закон само за един човек, хем да им влезе в рамката на служебен премиер, хем да си запази работата. Бе що не се гръмнат и да ни оставят на мира. Некадърници!

Нищо не си оправят, що са НЕможачи. Оправят им ги Възраждане и ИТН.

Това е поредното доказателство за недомислиците им. Да го бяха приемали когато правят изменението на конституцията. А н там да предлагат такива, които не могат да станат служебни премиери.

30 години ни управляват тотални некадърници.

А пък Бащата на Конституцията - мравояда от Коминтерна, не помни кой е предложил тази боза, ха ха ха. А неговият подпис под предложението е пръв.

Най-харесва на българина подирния акъл, като се сети че нещо можело да стане по-инак.

Нагледен пример какви малоумници избираме35 годи вече, че им и плащаме яко!!!

Сега е време Конституционния съд да сложи ред...

Хипотетично, ако някой от лицата в списъка се е забъркал в каши и далавери, с временното му избиране за служебен премиер, може да покрие всичко преди да се завърне на съответния пост. Или пък да подготви почвата за по-големи далавери преди завръщането си!

Нещастници, видяхте ли се сега че за нищо не ставате, а сте тръгнали Конституционни промени да правите!

Деската ли?

Какъе е смисъла на тия избори изобщо?!?! Тва което става след тях волята на народа ли е бе??? Дори и най надъханите са отвратени.... Излиза толупа банкянски и ти казва : Не неможе без Христо ,не може без Коки,без жужето.....Е... За какъв избор става въпрос? В прав текст ни се казва че "така трябва" Иначе "лошо"..... Ще дойде Путин Бе как не дойде досега 20 год бе откак е на власт ???? Или са повече, незнам.... Сичко се реди от козяк, за кво се харчат тия милионо за избори? Да кажат после : НАРОДЪТ ни избра!!! Боклуци.....

Нищо не разбираш.

Не мога да повярвам, че го казвам..............Върнете Тодор Живков!

Ами то първо се мисли (ако има човек с какво), а после се изхвърляме да правим неща, от които нищо не разбираме. Сега за всеки наш човек отделен закон ли ще приемате, за да може да му осигурите съответния пост? За да не противоречи на недомислиците, които набързо приехте, въпреки предупрежденията на всички специалисти по Конституционно право. Вашата работа е малко като на малките деца, които още не могат да ходят, ама искат да управляват самолет. Трябва да върнете всички заплати, които сте получили за нищоправенето си, а не да врякате, че за да се вдигнат заплатите трябва да се повиши производителността на труда. Вашата производителност каква е, некадърници и неграмотници?

Ами те ако знаеха какво недоносче са сътворили щяха да предвидят всички възможни казуси, които биха могли да възникнат и щяха да представят варианти те да бъдат избягнати, но с 2 мозъчни клетки и диплома за завършено право преди 20-30 години, без ден трудов стаж по специалността, няма как да стане.

Това трескаво бърникане из законите ни съобразено ли е с правните постановки по същата материя на ЕС?

„О, спи ли КС? О, КС не види ли?“

ДЕпутатите на живо разглеждат нещо , което умрело ! Както е казал Ленин - цялата власт трябва да бъде наша !

Не мога вече, ама вярно ли са толкова прости избирателите на ПП-ДБ? До какво още искате да ни докарате? Спрете да ги избирате тези "невероятните".

За да претаковаме Радев.претаковахме цялата държава.

ама затова пък напълно кадърни крадци и лапачи.

то и за пътищата е така - ремонт след ремонта и върху ремонта, ама и тоя път ние си ги избрахме. Ако и на следващите избори отидем за гъби и по лошо ще става. Опичаите си акъла, сънародници.

На живо: депутатите в оставка поради липсата на редовен кабинет нарушават конституцията. Но няма страшно защото от тях зависи служебният кабинет, което от своя страна отново нарушава конституцията след като политически обвързани кадри ще подготвят избори за следващият кабинет. И няма страшно! При проблем с промените ще се направят нови промени.

Това е от ваксините! Всичките в НС са ваксинирани! Трябва спешно да се евтаназират!

Крайно време е да дойдат сериозни хора