На референдум швейцарците одобриха узаконяването на еднополовите бракове

В друго допитване швейцарците отхвърлиха предложение за повишаване на данъците върху доходите от банкови влогове и акции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честито,да ви върви като по релси:)))

До тези, които още не са чували: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Има лекарствa и против Инсектофобия ... "Exterminator", "Raid"... Продават ги по магазините, но не се пият!

Да се ебат кой с когото иска... но защо пък трябва да го обявяват публично???

Абе браковете

А имах малко надежда, че ще отхвърлят тази помия.. Поне България, Русия, Гърция, Полша и Унгария останаха нормални държави…

Двамата любовници на поредния любовен укикенд в тайгата се отдадоха един на друг до последната капка сперма от мъжествените си тела.

В ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ ЗАЛАГАТ ОСНОВИТЕ НА ТАКОВА "ВЪЗПИТАНИЕ" СРЕД ДЕЦАТА ... А ТОВА Е ПАГУБНО .... ТОЧНО "ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО" НА ПЕДЕРАСТИЯТА ЩЕ ПРЕЧУПИ БЪЛГАРИТЕ КЪМ БЕЗРЕЗЕРВЕН БУЛ-ЕКЗИТ !

Дали Путин и шойгу вече се наситиха един на друг в тайгата? На снимките и двамата са отслабнали, усмихнати и задоволени. Явно яко са сменяли позите двамата мъжествени руски любовници.

тъпак.

Хахахаха, да, какви са само гълъбчета, двамата руски педераси. Сега Путя и Шойгу могат официално да озаконят връзката си в Швейцария!

КЪМ ТОВА, ЧЕ ЕВРО- "ЦЕННОСТИТЕ" ЩЕ УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ! МАЙ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ...И БЕЗ ТОВА 90% "НЕ ВИДЯХА НИЩО" ОТ "ЕВРОПА" И НЕ У ЯСЕТИХА... ОБАЧЕ ТО НЯМА И КЪМ КОГО ДА СЕ "ПРИСЪЕДИНИШ", КАТО НАПУСНЕМ....МОСКАЛА И ТОЙ "ЩЕ ГИ ПОЕМЕ" ТИЯ "ЦЕННОСТИ", ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ... ТО ТАМ Е ПЪЛНО С ПЕДАЛИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕ НА СОЦА ...

Колко прости и злобни хора коментират... заклужаваме да сме на ГЪЗА на света с това мислене

"Швейцария беше една от последните западни държави, които не бяха легализирали еднополовите бракове. Ако се чудите дали има връзка между богатство, демокрация и равнопоставеност - да има. Когато 70% от населението стопли каква е връзката, хем ще сме здрави, хем ще имаме шанса да станем една Швейцария на Балканите.: - Викор Лилов Мног ме кефи как ЛГБТ и тн. активист и псевдо ителктуалец обясбява богатството на Швейцария през призмата на щетнията на задника си :)

Ами коелга, обяснява го щото вероятно е педал, но и премълчава един не малко куриозен факт, че Швейцария е може би най- големия пазар на нелегален трафик на деца и човешки органи. Както се казва, всеки си търси интереса. Просто си мислят, че ще се чувстват по-малко гузни ако го узаконят.

Първо ще ги умОрят ваксините, после ще ги довършат педерастите. Тук засега сме "остров на разума", но да видим докога?..

Какъв остров на разума? България е последна по всички възможни показатели по стандарт на живот, всичко живо бяга от тук, остров на разума била. Навсякъде цари разруха, хаос, посредственост, безнадеждност. Разум ли? Остров на дебилността по-скоро.

Европа се напълни с мюслита а тяхната религия нее много тошерантна към лгбт. От Брюксел как си ги въобразяват че ще се съчетават джамии с педерази и лезбийки?! Ще има еднк които ще палят джамии и други които ще гърмят клубовете на пидалите.

Такава е целта-унищожение на европейците!

Честито на-МЛАДОЖЕНЦИТЕ!!! Адовите Изчадия ...ТАКА СА ОБЛЪЧИЛИ -ДЕБИЛИТЕ,ЧЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!! Скоро ще узаконят:ПЕДОФИЛИЯ,КАНИБАЛУЗЪМ....ПАК НА РЕФЕРЕНДУМ!!! СМЪРТ ЗА САТАНИТЕ!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Основателите на ЛГБД открито подкрепят педофилията като ппредната нормална сексуалност. Все още в тяхната "конструкция" това си стой като факт. Трябва обществото да "озрее"

най-обичам да ма плющят с по-големи от моя…. и тогава едно плющане пада хем гледаш яко го опъват хем една надървена тупалка се вее във въздуха и го бие по корема оттам идва и израза ПЛЮЩЯ умници такива!!!! ама докато не усетите дебелия в анала няма да мирясате…. след това ще е късно!!! има да обяснявате как от един път ПЕЕРАСТ не се става ЧЕСТИТО!!!

Стига пропаганда! Джаскай си се-АНАЛНО ...щом ти е-“УБАВО”!!! “САМО ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАШ” (ИЦО-Хзарта)!

Широк е пътя към ада и мнозина вървят по него.

Беше преди много години..... След бурна нощ с една проститутка,на сутринта тя ми каза: "Ако мъжете знаеха колко прекрасен е анал..ния секс-всичките щяха да станат обратни..." Та така...

Въпрос на вкусове- аз предпочитам Марийка вместо Иванчо.

Проститутката Пешо ли се казваше?

ами с швейцарската гвардия кво стана ? групова сватба с ватикана ? quo vadis, domine.............

Ватикана ползва под наем определена бройка швейцарски войници за охрана и си плаща за това,защото няма собствена армия !

1. Цъкам коментарите 2. Очаквам глутница озверели пенсионери, с Руския химн в главата 3. Очакванията ми са оправдани

Единственото ти спасение-ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА !!!

Замъкът Прегни, близо до Женева е седалището на клана Ротшилд в Швейцария. Не може да се очаква друг резултат !

Ей веднага Ротшилд. Затова я докарахме до тук, че сами не си спазваме божиите заповеди, ама истински.

показах много добре къде трябва да бъде българия... където си е била винаги, но мнного добре въоръжена,за да не допуска запдна и източнна паплач на наша територия... нито културна нито веонна...

"Дяволът,като си няма работа-си е.. децата.." -Българска народна поговорка ! Преведено на сегашната вакханалия-"Надвили са си на масрафа,та за това... " Всичко,което е извън 10-те Божи заповеди-е от Дявола... Та Така... !!!

Пии си хаповете

Хаповете е трябвало да си ги пие баща ти,преди да те изклати такъв скапаняк !!! (ако не ти харесва какво съм ти написал-кажи къде да те намеря и да се РАЗБЕРЕМЕ !!!)

Западно Европейска-лесбо-хомо-педрастията се задава. Това е бъдещето на новата ЗАПАДНА демокрация.

Всичко това идва от USA. Гледах една афрочернилка-лезби....осъди полицая и щата-дето я спря за превишена скорост. Бил МЪЖ,а не жена-,нарушени й били правата,унижена била.На ви Европа!

И аз гледах същото. Сега дори в САЩ, за да те арестува полицай, трябва да е от същия пол, етнос и да има същите сексуални предпочитания като нарушителят. С две думи, ако полицайка спре бял хетеросексуален мъж от източноправославен произход, то тя е нарушила закона. Т.е. ако си българин, може да те спре само бял полицай, хетеросексуален, да е източноправославен и да говори български. Така че там можете да си обирате банки и да убивате хора и никой копче не може да ви каже, защото нямат мъже полицаи говорещи български и да са източноправославни.

Що дрънкаш тъпи лъжи? Никой не ти се връзва!

Ако допуснем, че драскачите тук са някаква представителна извадка на българския народ, можем спокойно да приемем, че си заслужаваме съдбата на "последна дупка на кавала".

2021-09-26 20:07:22 аз (нерегистриран) Хората искат да узаконят нрщо, което и без това е факт - живеят заедно и са семейство! ---- И ДА СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ, НО ... НЕ МОЖЕ ДА ОСИНОВЯВАТ ЧУЖДИ ДЕЦА И ИЗОБЩО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА, ПРОСТО ЗАЩОТО ПРИРОДАТА НЕ ИМ Е ДАЛА ТАЗИ ФИЗИЧЕСКА ВЪЗМОЖНОСТ, КАТО ИМ Е БРЪКНАЛА В ГЛАВАТА .... СЛЕД КАТО ПРИРАДАТА Е КАЗАЛА , ЧЕ НЕ МОГАТ, ЗАЩО НИЕ ЩЕ ИМ ДАВАМЕ ЧУЖДИТЕ ДЕЦА! КАКВА Е ТАЗИ ЛУДОСТ , БЕ?! ТОВА Е ЛУДОСТ ! ЩОМ СА ОБРАТНИ, ЗНАЧИ ПРИРОДАТА ГИ Е НАКАЗАЛА ... "ДА НЕ ПРОДЪЛЖАТ" ... ТОГАВА НИЩО ПО ККАВА ЛОГИКА ГИ "УЗАКОНЯВАМЕ", ЧЕ И ВЪЗПИТАВАМЕ НАШИТЕ ДЕЦА "В ТОЛЕРАНТНОСТ"! ПАК КАЗВАМ - НЕКА СИ СЕ ШИБАТ ... АМА ТИХИЧКО, ПОД ЮРГАНА ....А ТЕ ИСКАТ "ДА ПАРДИРАТ" С ТОВА, ЧЕ БИЛО "НОРМАЛНО" ! НЕ ... ВЪБОЩЕ НЕ Е НОРМАЛНО , Е АМОРАЛНО И АНТИЧОВЕШКО! БИЛИ ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ ... БЕ КВО МЕ ИНТЕРУСВАТ ДАНЪЦИТЕ ...СТИГЕ С ТИЯ ПАРИ- ТЕ ЩЕ ВИ ПОГУБЯТ ГЛАВИТЕ!

100+

Успокой се, бе - пий си хапчета! Това че ми дращиш с главни букви изобщо не променя нещата! 1. Къде ще си бъркат си е тяхна работа - не ти дължат отчет. Както и ти не им се отчиташ. Какво ти харесва на теб не е от значение - не можеш да се месиш в отношенията на други хора. Гледай си твота спалня и семейство. Ако имаш такова 2. Има много хетеро двойки дето също не могат да имат деца - на тях природата като не им дала, по твоята логика, ка ще осиновяват? 3. Твоето нормално, на библита или на корана нормалното си е ваша работа - не го натрапвайте! 4. И да - който плаща поръчва музиката - имат равни права с всички други. Няма значение дали теб те кефи! Точка.

1. Прав си , еднополовото съжителство трябва да се узакони - няма лошо . Виж дежата вече в такива семейства са нещо съвсем различно. 2, Не могат да имат деца поради здраволовни пробелми , другите не могат да имат деца защото са еднополови двойки ...има разлика май 3. Нормаланта среда за правилното израстване на едно дете и е майка и баща .... нормалнта среда за създаването на това дете е мъж и жена 4. Педофилите , зоофилите , привърженицте на полигамията и любителите на инцеста също плащат данъци ..плащането на данъци не ти дава ограничени права

Като чета коментарите, тръгнали ганювците от най-изпадналата държава на два континента да дават акъл точно на швейцарците, ха ха ха!

o!!o

Нещо май се засегна, а, ганювец? Боли ли истината?

Не съм се засгнал... 1.Не съм хомосексуален ... !!! 2.Не съм "ганьовец"-каквото и да значи това... 3.Не троля за НПО,изразявам собствената си житейска философия ... 4.Моето ниво е в пъти по-високо от твоето,но нито искам,нито тука е мястото да го обяснявам... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой е Ганю , кой е Циганю и кой Африканю бе ченгене

както се вика , 'алал да им е !

Ако кравата Милка се ожени, от къде ли ще дойде млякото за "прословутия" швейцарски шоколад. А, ако мормота се омъжи, кой ще завива шоколада

ЩЕ ПАДА ЯКО СПРЯМО ЕВРОТО ...

Навсякъде в Западна Европа гей-браковете са разрешени. В Холандия от 2001. Та какво точно ще пада не става ясно..

Значи ще има достатъчно швейцарки за доебаване, въпреки че си падам по шведки . Нека всички станат педали.

Ти швейцарка виждал ли си? А швейцарска крава? Е, кравата е по-хубава.

"Швейцария е ЕДНА от ПОСЛЕДНИТЕ държави в ЗАПАДНА Европа, които все още не са узаконили еднополовите бракове." Скоро и в ИЗТОЧНА. :((( ... Нямаме работа със ЗАПАДНИТЕ държави/ "ЦЕННОСТИ"!!!

ОТИДЕ НА КИНО ... АМА ТО ТАМ ПЪЛНО С МАСОНИ, А ТЕ СА ПОВЕЧЕТО ПЕДАЛИ... ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ!

Браво на Швейцария...сега чакаме учебници за нашите деца,да се учат че две пишлета и две дупки могат правят Семейство! Да живее Европа и европейските ценности!!! Наред са за узаконяване и педофилите!

АМИН ! )))

Педдераз оначава- ПРЕДАТЕЛ.... Най- многи педрази има в ЗАТВОРИТЕ... Тия често стават помагачи на ВРАГОВЕТЕ на България... Куршум за педрази, еббали се с араби и негри, които искат да се занимават с ПОЛИТИКА и приказват за Турската Истанбулската конвенция за преддерази !!! Трябва да бъдат убивани всякакви олигофрени- Митьо, СИсиньо, и всякакви ЧЕРНИ котки, които вдигат ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯТ всички и пренасят Наркотици и Ислямски башибозуци през Турската граница, за да я има България !!!

10+

Явно тази държава се е напълнила с обратни !

Забележете - двете хомо двойки на снимката се целуват любовно, а булката от хетеро двойката целува младоженеца братски по бузата … Без коментар!! Отглеждам син и само се моля да е нормален.

Много ми хоресва, че чужденци, сключили брак в чужбина с швейцарски хомосексуалисти, да кандидатстват за швейцарско гражданство. жалко, че не съм амбреаж.

Не бъди скромен.

Щом ги влече! А аз ше трябва да помагам на горките швейцарки явно.

аз, и аз, и аз....

++++++++++++

Много им е притрябвал грозен, тъп и със самочувствие без покритие балкански прошляк. Те затова и българките не ви искат.

Бреййййй, много педали във този форум!!!!

...де да беше само в този форум, щеше да е добре ама, за съжаление не само тук има гнусни педали

15000000000000000000000++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Хайде сега Христо Иванов Бойкикев, Рада Дълбоката, Киро Канадеца и Асен Крадеца да ходят там да се женят един друг и да се чукат анално.

Всеки консерватор би трябвало да е за брака , незвисимо дали е между хомосексуалисти или хетеросексуални. Животът в брак е традиция . Либералите и левите традиционно не зачитат брака. У нас , където 50 процента живеят без брак , а още поне 30 процента са само формално брачни, не е чудно , че са срещу брака на обратните, за българите отдавна бракът е изгубил значение. Дотолкова не разбират брака и са му изгу или смисъла, че смятат позицията си за консервативна.

Педдераз оначава- ПРЕДАТЕЛ.... Най- многи педрази има в ЗАТВОРИТЕ... Тия често стават помагачи на ВРАГОВЕТЕ на България... Куршум за педрази, еббали се с араби и негри, които искат да се занимават с ПОЛИТИКА и приказват за Турската Истанбулската конвенция а преддерази !!! Трябва да бъдат убивани всякакви олигофрени- Митьо, СИсиньо, и всякакви ЧЕРНИ котки, които вдигат ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯТ всички и пренасят Наркотици и Ислямски башибозуци през Турската граница, за да я има България !!!

Хапчетата, ей! Или да викам ония с белите престилки да те прибират?

надявам се цялата сган да емигрира там!

Две баби разговарят: - Днес в парламента, ще разискват закона за гей браковете. - Те пък тия депутати само за себе си мислят!

Прекрасна новина за ЛГБТ+ общността! Надявам се и България да влезе в крак с времето и следващият парламент да разреши този проблем!

Бе я ходи да се шибаш бе педал!!!!!

Ке се тепаме, но ще запазим народа си!! Смърт или свобода!! Не на педерастията!!

В България има прекалено много комплексари, за да се приеме такъв закон. Българите като цяло са много комплексирани, ограничени, абсолютно неспособни на каквато и да било емпатия и често безнадеждно тъпи. Затова сме и на опашката по стандарт на живот.

На Ганьо обратните му бъркат у душичката. Абе като си здрав хетеро къде те бърка, че ще се женят обратните бе Андрешко? Това е пропадналата Швейцария, гледай си тука масрафа.

джендъри, кво да ги прайш

Изборите се решават не от тези които гласуват,а от тези които броят бюлетините.

Светът върви тотално към педе растия. После защо било изкривено мисленето на хората, ами то детето при двама педерунгели, как да живее? И ще ми говорят за правилно мислене.

Абе вие, поресените защитници на хетеросексуалността, толкова ли не ви увряха празните тикви да разберете, че 95% от хомосексуалистите произхождат от хетеро семейства? А? И че това какви са майка ти и баща ти, влияе в много малка степен какъв ще си ти? Хората искат да узаконят нрщо, което и без това е факт - живеят заедно и са семейство! От къде на къде ще се съобразяват дали някой сульо това го кефи или не? Те също плащат данъци и имат права! Аре си гледайте собствения мизерен животец, преди да съдите другите!

Един ден когото мюсулманите напраят тук халифат/не е далече вэв времето/, ще видим как ще направиш педераско семейство, май ще режат онова нещо между краката ти/ по шериата/!!!

Абе ей ПеДаЛ гнусен, как си го представяш, щели да осиновяват деца, какво възпитание ще получи едно дете, като расте измежду двама педерасти или лесбийки а, кажи бе лайняр

Лошо или никакво възпитание можеш да получиш във всякакво семейство.