Коментари - "На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки) | Днес.dir.bg

"На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки)

В сряда вратите на двореца "Врана" ще са отворени за гражданите, желаещи да отдадат почит

Обратно в новината

Коментари - "На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Върнахме си виновника за две национални катастрофи.

Чуждопоклонниците, ЧУПКА!

Ама какъв дом, каква родина, моля ви се? Родината му е Австрия, а през по-голямата част от 87-годишния си живот не е живял в България. Какво значи дом, какво значи родина?

ти си или пълен тъпак или просто трол лъжец или най-вероятно и двете. По времето на тоя измислен, нарисуван цар - дедото на крадлив Дедо симончо, а и по времето на бащата на крадлив симончо народа е ял само хляб от царевица и картофи и са слугували на шепа царедворци - боклуци. През лошия социализъм на народа всичко му беше безплатно и кофите за боклук бяха пълни с храната, която не смогваха да излапат. СТИГА СИ ЛЪГАЛ БОКЛУК!!!

Как може този боклук да го връщат в България? Този европейски боклук е вкарал България в национална катастрофа и е виновен, че са избили 500хил.българи по бойните полета, защото боклука Фердинад е решил да се прави на велик цар без да му дреме за поданиците му. Това не е владетел а изверг, абсолютно същия е като Борисов- краде, влачи като за последно, а пък ако ще и всички да измрем.

Докарването на кокълите на тоя е равно на изгражданетона оная църна грозотия със златния венец и кукумяфката. Споменаването на комунистите и социализма е много подходящо да се направи оценка на състоянието на царство Бълхария и Нардна Република България!! нарчно пиша Бълхария щото, е била една гола голения, дето хората едвам са връзвали двата края

По време на Царство България бъобще не е било "гола голения", каквато представа натрапиха комунягите!!! "гола голения" бе точно по тяхно време!

ти си или пълен тъпак или просто трол лъжец или най-вероятно и двете. По времето на тоя измислен, нарисуван цар - дедото на крадлив Дедо симончо, а и по времето на бащата на крадлив симончо народа е ял само хляб от царевица и картофи и са слугували на шепа царедворци - боклуци. През ложия социализъм на народа всичко му беше безплатно и кофите за боклук бяха пълни с храната, която не смогваха да излапат. СТИГА СИ ЛЪГАЛ БОКЛУК!!!

И за какво ни е този чужденец, който вкара България в две войни и национална катастрофа.

Простако, този ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ЦАР направи от България НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, от васална на Османската държава/империя/ и я постави на картата на Европа!!! А ти предрешен като "българин" освен да сереш в услуга на мУтрофанова миризливи руски л@йна, за друго не те бива! Понял ???

Проклятието се завръща.

Тези кокали за отбелязването на поредната национална катастрофа ли ги носят тук

Цъфнахме и вързахме и само кокалите на този педал ни липсват. И какво общо с България има този гнусар освен че ни е довел национални катастрофи. Дайте го на зеленски като помощ- едно практично и умно решение. На нас не ни трябва.

Маменцето ти краставо да ева, в устата да ева, руски боклук ....

Кажи ми къде и ще дойда. Искам да видя как и с какво ще го направиш казаното. Само помисли как ще се прибереш после.......

А какво ще кажеш аз да дойда ???? Къде си бе мъро руска ???? Ще ти пръсна халката пред майка ти, боклук долен, след което ще й го подам да го осмуче .... Големи герои сте зад клавиатурите бе руски мършляци....

Само с псуване по анонимните форуми няма да обърнеш настъплението на РОССИЯ. Да се беше записал доброволец като Глиги и ССлавков :))

не знаем где е гроба на левски! незнаем где е гроба на ботев! но ще си имаме гроб на фердинанд, който уби стамболов който преди това го доведе в България сложи на престола!

Прокуратурата самосезирала ли се е?

Ама, моля ви се какъв цар, какъв княз,Борко не е ръкоположен за цар така, че той е като нас,нали позорно са ги изгонили от България и хубаво са направили, дойде и ни оправи всички за по-малко от 800 дни, взе каквото можа и пак позорно избяга

скъпа, тук не иде реч за борис, а за тейко му фердинанд!

Мир на праха му. Нека Бог го съди според делата му. Ние като българи, трябва да отдадем почит на български цар, който прогласи Независимо царство България, през 1908, въпреки съпротивата на великите сили. И направи така, че следосвобожденска България да заприлича на европейска, за времето си, страна. Не пречи, не стърчи над СУ,НС...както Мо4а, паметника на съветския окупатор. Комунистите избиха цвета на нацията, разграбена държавата и я направиха руска колония.

не знам какво пречат паметници, без значение какво изразяват или кога са правени. Наскоро във виена се изумих какаъв огромен монумент е изграден с признание за руските войници борци срещу фашизма /пише на руски даже/ с цветя отпред с фонтан и т.н Или ще кажеш австрийците не са в европа, не са демократи и изобщо са далеч от цивилизацията и са проксита на русия

Този път, няма да позволим на комунистическите орки, да взривяват гробове. Само за опит, ще се лежи 30 години.

Не е български, България цар няма тоз е толкова цар колкото недоразумения, като сегашните премиери и политици. Наложени от посолства за да служат на техните си интереси.

Невеж идиот неграмотен. Иди и легни в гроба до него, да не ти липсва.

И двамата - вредни за България.

защо попиваме всичко от рассияните? кому е нужно това? те утрепаха николай втори заедно с цялото му семейство, 1998 го реабилитираха, погребаха го в петербург а 2000 г рассийската църква канонизира николай втори и цялото му семейство! ние изгонихме кобурга след простотиите които извърши , сега му домъкваме кокалите в софия, утре ще го канонизираме за светец с цялото му семейство!

Не виждам как България е родина на Фердинанд. Родината му е Австрийската империя. И искам да напомня какво решиха австрийците за техните владетели - нима не се пазят дворците и статуите и се разказва историята на Хабсбургите. Но са прогонени от Австрия. Трябваше същото и ние да направим със Сакскобурготите.

А къде са погребани знаеш ли? за последната императрица Зита е сигурно, че във Виена.

Личи си дори и от самолет, че козяшко-соросоидната-ЛГБТ нискобюджетна, евтина и слабоумна тролска сган, е налазила и тази статия. Не за друго, а за да цъка и бичи тук минуси според зависи. Безмозъчни и продажни тролове-идиоти, поставили се доброволно в служба на американското посолство в София и своя любим "бащица" - извратеният сатанист ДЖОРДЖ СОРОС. Мислят си с по едната си мозъчна клетка в своите кухи, прости кратуни, че ще заличат зверствата на монархофашисткия режим в България за периода 1923-1944г. Самият Джордж Сорос вече повече от 30 години(по-точно от април 1990г) върлува в България и почти стигна до фалит, за да излива милиони и милиарди долари в промиването на мозъци и създаването на агенти на влияние. Промиване на мозъци колко лошо нещо било социализма и комунизма в България. Да, ама не - благодарение на същият този комунизъм днешната българска компрадорска върхушка още ползва построеното при комунизма - над 3000 язовира, пътища, мостове, жп линии, енергетика и тук-там останалата по някоя фабрика и завод и те построени по времето на комунизма между 1947 и 1989г. Долу САЩ, долу Евросъюза и фашисткото НАТО!

лекарствата! веднага!

Шибай се отзад бе, сопол козяшки!

рубашке, интелекта струи от тебе като фекалии от спукана каналицация в московска комуналка!

Я се разкарай, с твоя "герой", алкохоликът от Лайпциг, Гошо терасата, т.н.

Да се чете Гошо тарабата.

на българия беше загубата на германия ! . по времето на райха, българия беше практически "на три морета", нямаше никкава "македония", и всичко до ниш включително, беше българско ! пра-дядо е шибал сръбските кавали в "битката при ниш" ! . почня като малък ми разказваше ...никога няма да го забравя ! . българия е на тотална загуба от загубата на германия във втората война ! . блядовете 2 пъти ни окупират и 4 пъти ни надапат !

абе докога ще търпим тия вредни навлеци, които унищожихя българия 3-4 пъти

DarkStar

До модераторите - стига сте трили коментари.

Заробващият за дълги години България НьОЙСКИ договор е по вина на Фердинанд. Атаката при Чаталджа, където е убит прадядо ми Тодор също е една от безумиците на Фердинанд да влезе в Истанбул и да стане Император и да възстанови Византийската империя. А всъщност е бил отявлен бисексуалист и единствен Стефан Стамболов го е пердашил в банята, където го е заварил в средата на едно "влакче" или "сандвич", между един турски и един гръцки манафин. Така пише Стефан Цанев в "Български хроники", том 3. От разгром към погром, такава е войнската слава на Фердинанд!

От 1887г. до 1944г. тази престъпна Сакскобургготска, бандитска фамилия е донесла на България цели 3(три) национални катастрофи - 1913, 1918 и 1944г. През 1915г. т.нар. цар Фердинанд взема от братовчед си кайзер Вилхелм цели 3 милиона тогавашни златни франка, за да вкара България в Първата световна на страната на Германия. След втората национална катастрофа от 1918г. цар Фердинанд абдикира в полза на своя син Борис, и се прибира в Германия, за да си харчи на воля и спокойствие тези 3 милиона златни франка до своята смърт през 1948г. Три милиона златни франка платени с кръвта на 150 хиляди български войници загинали по бойните полета на Първата световна война. Не по-добро е положението на България и при царуването на Борис Трети, когато се установява монархо-фашизъм в България. С преврат от 9 юни 1923г законно избраното правителство на Александър Стамболийски, е свалено, а самият Стамболийски е зверски убит, бидейки рязан от фашистите парче по парче. Кървав фашистки монархически режим продължил до 1944г - цели 20 години. 20 години убийства и фашистки терор. Поетът Гео Милев е зверски удушен с парче тел като куче и захвърлен в безименен гроб - само защото е написал истината за българския фашизъм в едно свое стихотворение. Друг български поет, Христо Ясенов - април 1925г изгорен жив в пещите на Дирекция на полицията на площад "Лъвов мост" в София. Хиляди избити интелектуалци, работници, селяни, отрязани партизански глави и убити дечица. За справка: 6-те ястребинчета през 1943г, Митко Палаузов, убит на 13 години, и още много други български деца. Тази престъпна Сакскобургготска фамилия трябва завинаги да бъде изгонена от България и да й бъде забранено завинаги да посещава България, а всичките царски имоти конфискувани в полза на държавата. Долу Сакскобургготската престъпна фамилия и вън от България!!!

точно така

какъв дом бе!?? домът на този е някой виенски шантан, от където са го измъкнали!

Питене към изкуственият интелект: Каква е сакралната причина да се трият постове от форума

Западняците бутнаха сума ти паметници и оплюха доказани герои и личности, ние тепърва се чудим какви съмнителни кумири да си създаваме.

Абе кой ви каза че го искаме този непрокопсаник на българска територия. Човек докарал три национални катастрофи на България, напуснал я като изпразнил хазната след което се правил на благодетел в чужда държава с ограбените от нас пари и злато ! Все си мисля че след някоя друга година е го върнат пак в Кобург!!

А кога ще докарате в българия и костите на хиляди те български войници загинали във военно пленническите лагери в Гърция , Сърбия ,Франция и Англия, благодарение на военната политика на германския агент Фердинанд? Аз лично познавах такъв 94 годишен дядо съсед- пленен 1918 при Добро поле ,завърнал се в България през 1934 - 16 години черна робия в мините на Антантата, заради болните фантазии на кобурда на стане византийски император ??

Още в първото изречение - грешка. Родината на Фердинанд е Австрия, а не България. Той е основен виновник за Националната катастрофа след Първата и Балканската войни, която коства огромни жертви и териториални загуби. Това е и причината да бъде изгонен в изгнание. Връщането му в България е гавра с народа и паметта на дедите ни. От тази династия не сме видели нищо хубаво....

От старата блудница, за нас, с любов: зелени сделки, трета ръка МПС-та, защити за родната олигархия, а сега - легендарни скелети от гардероба...

Този докаран от английският агент Стамболов, австрийски поручик Фердинанд, който ни вкарва във война с Русия ! А докато българските войници правят невъзможното по фронтовете на ПСВ, този еврогейски бисексуален "аристократ" ходи по топлите хижи в Алпите със любовника си - личен шофьор. Костите на този сатана и русофоб, земята ни ще ги отхвърли ! Щом сега се гласят да закопаят кокалите му в нашата земя означава, че идва нова национална катастрофа, след като за пореден път заставаме срещу нашите братя!!! Пътят на този е само един : КЪМ ЕКАРИСАЖА!!!!

Амин!

ПРЕДАТЕЛИ НА НАША ЗЕМЯ НЕ ИСКАМЕ !

Отвратително. Стамболов го е докарал в България, с което е направил огромна национална грешка. Сега му влачат мършата тук. Недопустимо .

"Първият цар от Третото българско царство" - това не е вярно, Аделина не те бива по история

За това е вярна. Преди нео Батемберг е княз, Фердинанд е княз в началото също. Когато ставане независими той става цар и е първият.

*Батенберг*, моля. С "*Н*" . *Battenberg* в оригинал. Отново с "*N*". През 1917 всички членове на рода Battenberg в Обединеното кралство се преименуват на *Mountbatten*, за да не звучат издават немския си произход, какъвто е де факто. Няколко дни след тия, членовете на рода Saxe-Coburg-Gotha се "прераждат" като Wi

На почти всички български владетели са изгубени гробовете и телата. Намерени са на Самуил, в Гърция. Другият, с мавзолей, е Батемберг. На Борис Трети тялото го няма, само сърцето. Странно, Фердинанд ще е вторият с гроб в България.

НЕ НИ ТРЯБВА ТУК !

Този тъй наречен български “цар” отначало не е бил признат от нито една европейска държава Той има трудно оспорима директна вина за националната катастрофа на България в следствие на участието и в Междусъюзническата и в Първата Световна Война, които костват на страната стотици хиляди жертви, тежки териториални и финансови загуби, и срамна капитулация. Както и много бедност, глад и мизерия на обикновения български гражданин в периода след войните. Никога няма да разбера, защо се е наложило, и то не веднъж, а два пъти , българите да ходят из Европа , и да търсят членове на монархически фамилии, както и унизително да им се молят да дойдат в България и да я управляват. Поднасяйки им на тепсия всички което поискат ( имоти , дворци, земи, пари, злато и власт която се онаследява ). На хора с чуждо гражданство, език, култура, и религия. Тъй ли не се в намерил един свестен, умен, мъдър и кадърен човек измежду българите. Но иначе обичаме да се хвалим с миналото си на “ велика “ нация.

Фердинанд е искал да бъде положен в България, но е отказано още преди доста години. И има защо. Българите не го понасят за това което е докарал на страната ни. Не виждам смисъл сега да се връща тялото му. В Кобург си е добре.

Воят на русофилските изроди зад клавиатурките е смешен и жалък. Ревете русофилски изроди, България ще пребъде, а Московията ще се продъни.

Нямаш идея колко си прост.

След денацификацията отново ще бъде изровени хвърлен в морето, с цел да няма идолопоклонство.

Оскотелата от наглост партийна класа носи остатъците на една персона ,която за пет години успя да вкара България в две национални катастрофи, а България загуби цяла беломорска Тракия ,половин европейска част на Османската Империя обилно напоявани с кръвта на български мъже. Благодарение на него едната ми баба става млада вдовица с три малки деца, едното на няколко месеца,защото баща им загинал като старши-подофицер от 34-ти Троянски полк от девета Плевенска дивизия на Дойран , а другата ми баба остава сираче на 13 години, защото баща и загива на Чаталджа , а години по късно се омъжва за кавалерист с пробити бели дробове,сражавал се в Добруджа

Кога ставаме пак Царство Булгерия?

голяма ПСУВНЯ за този изрод, нищо друго. Тези Кобургготи се възползваха от стремежите за национанално догонване на Европа на народа ни. Хитри и долни крадци, донесли смъртта на поне 1 000 000 българи, а след тяхното управление нито педя земя не стана българска - игбена Македония, Тракия - в Турция и Гърция, на Запад в Сърбия... Това ... нещо не бива да бъде погребвано в България, както и внукът му. Най-доБре е като на Борис Фердинандов - да не се знае, къде са кокалите му. Такава е съдбата на българските врагове и българските герои - никой не знае, къде са погребани за вечен покой.

Ха - какво лаготиш ш мажеш за незапознатите. Ферндинанд ни вкарва във война с Русия ! А докато българските войници правят невъзможното по фронтовете със скъсаните въшкарници и дървените налъми в студената кал, този еврогейски бисексуален "аристократ" ходи по топлите хижи в алпите със любовника си - личния си шофьор. Костите на този сатана и РУСОФОБ земята ни даже ще ги отхвърли ! Може би сега момента да се закопаят кокалите ме в нашата земя, означава че идва нова национална катастрофа, след като за пореден път заставаме срещу нашите братя!

екарисажа!

защо военен самолет? пак ли ние ще плащаме и за това, нежелано от всички българи завръщане?

Този човек нито жив, нито мъртъв трябва да влиза обратно на нашата свята земя, която сам докара до 3 национални катастрофи!!!

тая митрофанова го нарече цар , лавров да си я взима вече , знаят ли так какво са сътворили срещу българите заради ерин мошеник рещшетников и олигарха малофеев спонсори на кобургготски

Много тъпанари са написали мн.глупости по надолу, личи си нивото, аз имам по смислен въпрос: Като германец, как е бил с нашия език, как е говорил, четял ли е, писал ли е на кирилица?

Шило

Според теб не си ли е заслужавало усилията да научи български език, доколко грамотно е друга тема, вместо да стои по казината и бордеите без пари? Поне знаеш ли, Стамболов, къде го е намерил?

В един хоремак във Виена да флиртува с манафи. Ферди е бил двуфазен педал. Може да се зададе смислен въпрос във всички дупки ли са го ..................

Абе, дедо ви Антоний какво ще прави там? Ще опява един католик?! Нали двамата с дедо ви Николай Пловдивски досега кълняха католиците, че били еретици и не искали да си имат работа с тях...

Дано ковчега му е в тоалетната на двореца, че да п.каем върху него!

Коментари - "На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки) | Днес.dir.bg

"На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки)

В сряда вратите на двореца "Врана" ще са отворени за гражданите, желаещи да отдадат почит

Обратно в новината

Коментари - "На добър път към дома, царю Фердинанд": Кобург изпрати тленните останки към София (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Върнахме си виновника за две национални катастрофи.

Чуждопоклонниците, ЧУПКА!

Ама какъв дом, каква родина, моля ви се? Родината му е Австрия, а през по-голямата част от 87-годишния си живот не е живял в България. Какво значи дом, какво значи родина?

ти си или пълен тъпак или просто трол лъжец или най-вероятно и двете. По времето на тоя измислен, нарисуван цар - дедото на крадлив Дедо симончо, а и по времето на бащата на крадлив симончо народа е ял само хляб от царевица и картофи и са слугували на шепа царедворци - боклуци. През лошия социализъм на народа всичко му беше безплатно и кофите за боклук бяха пълни с храната, която не смогваха да излапат. СТИГА СИ ЛЪГАЛ БОКЛУК!!!

Как може този боклук да го връщат в България? Този европейски боклук е вкарал България в национална катастрофа и е виновен, че са избили 500хил.българи по бойните полета, защото боклука Фердинад е решил да се прави на велик цар без да му дреме за поданиците му. Това не е владетел а изверг, абсолютно същия е като Борисов- краде, влачи като за последно, а пък ако ще и всички да измрем.

Докарването на кокълите на тоя е равно на изгражданетона оная църна грозотия със златния венец и кукумяфката. Споменаването на комунистите и социализма е много подходящо да се направи оценка на състоянието на царство Бълхария и Нардна Република България!! нарчно пиша Бълхария щото, е била една гола голения, дето хората едвам са връзвали двата края

По време на Царство България бъобще не е било "гола голения", каквато представа натрапиха комунягите!!! "гола голения" бе точно по тяхно време!

ти си или пълен тъпак или просто трол лъжец или най-вероятно и двете. По времето на тоя измислен, нарисуван цар - дедото на крадлив Дедо симончо, а и по времето на бащата на крадлив симончо народа е ял само хляб от царевица и картофи и са слугували на шепа царедворци - боклуци. През ложия социализъм на народа всичко му беше безплатно и кофите за боклук бяха пълни с храната, която не смогваха да излапат. СТИГА СИ ЛЪГАЛ БОКЛУК!!!

И за какво ни е този чужденец, който вкара България в две войни и национална катастрофа.

Простако, този ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ЦАР направи от България НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, от васална на Османската държава/империя/ и я постави на картата на Европа!!! А ти предрешен като "българин" освен да сереш в услуга на мУтрофанова миризливи руски л@йна, за друго не те бива! Понял ???

Проклятието се завръща.

Тези кокали за отбелязването на поредната национална катастрофа ли ги носят тук

Цъфнахме и вързахме и само кокалите на този педал ни липсват. И какво общо с България има този гнусар освен че ни е довел национални катастрофи. Дайте го на зеленски като помощ- едно практично и умно решение. На нас не ни трябва.

Маменцето ти краставо да ева, в устата да ева, руски боклук ....

Кажи ми къде и ще дойда. Искам да видя как и с какво ще го направиш казаното. Само помисли как ще се прибереш после.......

А какво ще кажеш аз да дойда ???? Къде си бе мъро руска ???? Ще ти пръсна халката пред майка ти, боклук долен, след което ще й го подам да го осмуче .... Големи герои сте зад клавиатурите бе руски мършляци....

Само с псуване по анонимните форуми няма да обърнеш настъплението на РОССИЯ. Да се беше записал доброволец като Глиги и ССлавков :))

не знаем где е гроба на левски! незнаем где е гроба на ботев! но ще си имаме гроб на фердинанд, който уби стамболов който преди това го доведе в България сложи на престола!

Прокуратурата самосезирала ли се е?

Ама, моля ви се какъв цар, какъв княз,Борко не е ръкоположен за цар така, че той е като нас,нали позорно са ги изгонили от България и хубаво са направили, дойде и ни оправи всички за по-малко от 800 дни, взе каквото можа и пак позорно избяга

скъпа, тук не иде реч за борис, а за тейко му фердинанд!

Мир на праха му. Нека Бог го съди според делата му. Ние като българи, трябва да отдадем почит на български цар, който прогласи Независимо царство България, през 1908, въпреки съпротивата на великите сили. И направи така, че следосвобожденска България да заприлича на европейска, за времето си, страна. Не пречи, не стърчи над СУ,НС...както Мо4а, паметника на съветския окупатор. Комунистите избиха цвета на нацията, разграбена държавата и я направиха руска колония.

не знам какво пречат паметници, без значение какво изразяват или кога са правени. Наскоро във виена се изумих какаъв огромен монумент е изграден с признание за руските войници борци срещу фашизма /пише на руски даже/ с цветя отпред с фонтан и т.н Или ще кажеш австрийците не са в европа, не са демократи и изобщо са далеч от цивилизацията и са проксита на русия

Този път, няма да позволим на комунистическите орки, да взривяват гробове. Само за опит, ще се лежи 30 години.

Не е български, България цар няма тоз е толкова цар колкото недоразумения, като сегашните премиери и политици. Наложени от посолства за да служат на техните си интереси.

Невеж идиот неграмотен. Иди и легни в гроба до него, да не ти липсва.

И двамата - вредни за България.

защо попиваме всичко от рассияните? кому е нужно това? те утрепаха николай втори заедно с цялото му семейство, 1998 го реабилитираха, погребаха го в петербург а 2000 г рассийската църква канонизира николай втори и цялото му семейство! ние изгонихме кобурга след простотиите които извърши , сега му домъкваме кокалите в софия, утре ще го канонизираме за светец с цялото му семейство!

Не виждам как България е родина на Фердинанд. Родината му е Австрийската империя. И искам да напомня какво решиха австрийците за техните владетели - нима не се пазят дворците и статуите и се разказва историята на Хабсбургите. Но са прогонени от Австрия. Трябваше същото и ние да направим със Сакскобурготите.

А къде са погребани знаеш ли? за последната императрица Зита е сигурно, че във Виена.

Личи си дори и от самолет, че козяшко-соросоидната-ЛГБТ нискобюджетна, евтина и слабоумна тролска сган, е налазила и тази статия. Не за друго, а за да цъка и бичи тук минуси според зависи. Безмозъчни и продажни тролове-идиоти, поставили се доброволно в служба на американското посолство в София и своя любим "бащица" - извратеният сатанист ДЖОРДЖ СОРОС. Мислят си с по едната си мозъчна клетка в своите кухи, прости кратуни, че ще заличат зверствата на монархофашисткия режим в България за периода 1923-1944г. Самият Джордж Сорос вече повече от 30 години(по-точно от април 1990г) върлува в България и почти стигна до фалит, за да излива милиони и милиарди долари в промиването на мозъци и създаването на агенти на влияние. Промиване на мозъци колко лошо нещо било социализма и комунизма в България. Да, ама не - благодарение на същият този комунизъм днешната българска компрадорска върхушка още ползва построеното при комунизма - над 3000 язовира, пътища, мостове, жп линии, енергетика и тук-там останалата по някоя фабрика и завод и те построени по времето на комунизма между 1947 и 1989г. Долу САЩ, долу Евросъюза и фашисткото НАТО!

лекарствата! веднага!

Шибай се отзад бе, сопол козяшки!

рубашке, интелекта струи от тебе като фекалии от спукана каналицация в московска комуналка!

Я се разкарай, с твоя "герой", алкохоликът от Лайпциг, Гошо терасата, т.н.

Да се чете Гошо тарабата.

на българия беше загубата на германия ! . по времето на райха, българия беше практически "на три морета", нямаше никкава "македония", и всичко до ниш включително, беше българско ! пра-дядо е шибал сръбските кавали в "битката при ниш" ! . почня като малък ми разказваше ...никога няма да го забравя ! . българия е на тотална загуба от загубата на германия във втората война ! . блядовете 2 пъти ни окупират и 4 пъти ни надапат !

абе докога ще търпим тия вредни навлеци, които унищожихя българия 3-4 пъти

DarkStar

До модераторите - стига сте трили коментари.

Заробващият за дълги години България НьОЙСКИ договор е по вина на Фердинанд. Атаката при Чаталджа, където е убит прадядо ми Тодор също е една от безумиците на Фердинанд да влезе в Истанбул и да стане Император и да възстанови Византийската империя. А всъщност е бил отявлен бисексуалист и единствен Стефан Стамболов го е пердашил в банята, където го е заварил в средата на едно "влакче" или "сандвич", между един турски и един гръцки манафин. Така пише Стефан Цанев в "Български хроники", том 3. От разгром към погром, такава е войнската слава на Фердинанд!

От 1887г. до 1944г. тази престъпна Сакскобургготска, бандитска фамилия е донесла на България цели 3(три) национални катастрофи - 1913, 1918 и 1944г. През 1915г. т.нар. цар Фердинанд взема от братовчед си кайзер Вилхелм цели 3 милиона тогавашни златни франка, за да вкара България в Първата световна на страната на Германия. След втората национална катастрофа от 1918г. цар Фердинанд абдикира в полза на своя син Борис, и се прибира в Германия, за да си харчи на воля и спокойствие тези 3 милиона златни франка до своята смърт през 1948г. Три милиона златни франка платени с кръвта на 150 хиляди български войници загинали по бойните полета на Първата световна война. Не по-добро е положението на България и при царуването на Борис Трети, когато се установява монархо-фашизъм в България. С преврат от 9 юни 1923г законно избраното правителство на Александър Стамболийски, е свалено, а самият Стамболийски е зверски убит, бидейки рязан от фашистите парче по парче. Кървав фашистки монархически режим продължил до 1944г - цели 20 години. 20 години убийства и фашистки терор. Поетът Гео Милев е зверски удушен с парче тел като куче и захвърлен в безименен гроб - само защото е написал истината за българския фашизъм в едно свое стихотворение. Друг български поет, Христо Ясенов - април 1925г изгорен жив в пещите на Дирекция на полицията на площад "Лъвов мост" в София. Хиляди избити интелектуалци, работници, селяни, отрязани партизански глави и убити дечица. За справка: 6-те ястребинчета през 1943г, Митко Палаузов, убит на 13 години, и още много други български деца. Тази престъпна Сакскобургготска фамилия трябва завинаги да бъде изгонена от България и да й бъде забранено завинаги да посещава България, а всичките царски имоти конфискувани в полза на държавата. Долу Сакскобургготската престъпна фамилия и вън от България!!!

точно така

какъв дом бе!?? домът на този е някой виенски шантан, от където са го измъкнали!

Питене към изкуственият интелект: Каква е сакралната причина да се трият постове от форума

Западняците бутнаха сума ти паметници и оплюха доказани герои и личности, ние тепърва се чудим какви съмнителни кумири да си създаваме.

Абе кой ви каза че го искаме този непрокопсаник на българска територия. Човек докарал три национални катастрофи на България, напуснал я като изпразнил хазната след което се правил на благодетел в чужда държава с ограбените от нас пари и злато ! Все си мисля че след някоя друга година е го върнат пак в Кобург!!

А кога ще докарате в българия и костите на хиляди те български войници загинали във военно пленническите лагери в Гърция , Сърбия ,Франция и Англия, благодарение на военната политика на германския агент Фердинанд? Аз лично познавах такъв 94 годишен дядо съсед- пленен 1918 при Добро поле ,завърнал се в България през 1934 - 16 години черна робия в мините на Антантата, заради болните фантазии на кобурда на стане византийски император ??

Още в първото изречение - грешка. Родината на Фердинанд е Австрия, а не България. Той е основен виновник за Националната катастрофа след Първата и Балканската войни, която коства огромни жертви и териториални загуби. Това е и причината да бъде изгонен в изгнание. Връщането му в България е гавра с народа и паметта на дедите ни. От тази династия не сме видели нищо хубаво....

От старата блудница, за нас, с любов: зелени сделки, трета ръка МПС-та, защити за родната олигархия, а сега - легендарни скелети от гардероба...

Този докаран от английският агент Стамболов, австрийски поручик Фердинанд, който ни вкарва във война с Русия ! А докато българските войници правят невъзможното по фронтовете на ПСВ, този еврогейски бисексуален "аристократ" ходи по топлите хижи в Алпите със любовника си - личен шофьор. Костите на този сатана и русофоб, земята ни ще ги отхвърли ! Щом сега се гласят да закопаят кокалите му в нашата земя означава, че идва нова национална катастрофа, след като за пореден път заставаме срещу нашите братя!!! Пътят на този е само един : КЪМ ЕКАРИСАЖА!!!!

Амин!

ПРЕДАТЕЛИ НА НАША ЗЕМЯ НЕ ИСКАМЕ !

Отвратително. Стамболов го е докарал в България, с което е направил огромна национална грешка. Сега му влачат мършата тук. Недопустимо .

"Първият цар от Третото българско царство" - това не е вярно, Аделина не те бива по история

За това е вярна. Преди нео Батемберг е княз, Фердинанд е княз в началото също. Когато ставане независими той става цар и е първият.

*Батенберг*, моля. С "*Н*" . *Battenberg* в оригинал. Отново с "*N*". През 1917 всички членове на рода Battenberg в Обединеното кралство се преименуват на *Mountbatten*, за да не звучат издават немския си произход, какъвто е де факто. Няколко дни след тия, членовете на рода Saxe-Coburg-Gotha се "прераждат" като Wi

На почти всички български владетели са изгубени гробовете и телата. Намерени са на Самуил, в Гърция. Другият, с мавзолей, е Батемберг. На Борис Трети тялото го няма, само сърцето. Странно, Фердинанд ще е вторият с гроб в България.

НЕ НИ ТРЯБВА ТУК !

Този тъй наречен български “цар” отначало не е бил признат от нито една европейска държава Той има трудно оспорима директна вина за националната катастрофа на България в следствие на участието и в Междусъюзническата и в Първата Световна Война, които костват на страната стотици хиляди жертви, тежки териториални и финансови загуби, и срамна капитулация. Както и много бедност, глад и мизерия на обикновения български гражданин в периода след войните. Никога няма да разбера, защо се е наложило, и то не веднъж, а два пъти , българите да ходят из Европа , и да търсят членове на монархически фамилии, както и унизително да им се молят да дойдат в България и да я управляват. Поднасяйки им на тепсия всички което поискат ( имоти , дворци, земи, пари, злато и власт която се онаследява ). На хора с чуждо гражданство, език, култура, и религия. Тъй ли не се в намерил един свестен, умен, мъдър и кадърен човек измежду българите. Но иначе обичаме да се хвалим с миналото си на “ велика “ нация.

Фердинанд е искал да бъде положен в България, но е отказано още преди доста години. И има защо. Българите не го понасят за това което е докарал на страната ни. Не виждам смисъл сега да се връща тялото му. В Кобург си е добре.

Воят на русофилските изроди зад клавиатурките е смешен и жалък. Ревете русофилски изроди, България ще пребъде, а Московията ще се продъни.

Нямаш идея колко си прост.

След денацификацията отново ще бъде изровени хвърлен в морето, с цел да няма идолопоклонство.

Оскотелата от наглост партийна класа носи остатъците на една персона ,която за пет години успя да вкара България в две национални катастрофи, а България загуби цяла беломорска Тракия ,половин европейска част на Османската Империя обилно напоявани с кръвта на български мъже. Благодарение на него едната ми баба става млада вдовица с три малки деца, едното на няколко месеца,защото баща им загинал като старши-подофицер от 34-ти Троянски полк от девета Плевенска дивизия на Дойран , а другата ми баба остава сираче на 13 години, защото баща и загива на Чаталджа , а години по късно се омъжва за кавалерист с пробити бели дробове,сражавал се в Добруджа

Кога ставаме пак Царство Булгерия?

голяма ПСУВНЯ за този изрод, нищо друго. Тези Кобургготи се възползваха от стремежите за национанално догонване на Европа на народа ни. Хитри и долни крадци, донесли смъртта на поне 1 000 000 българи, а след тяхното управление нито педя земя не стана българска - игбена Македония, Тракия - в Турция и Гърция, на Запад в Сърбия... Това ... нещо не бива да бъде погребвано в България, както и внукът му. Най-доБре е като на Борис Фердинандов - да не се знае, къде са кокалите му. Такава е съдбата на българските врагове и българските герои - никой не знае, къде са погребани за вечен покой.

Ха - какво лаготиш ш мажеш за незапознатите. Ферндинанд ни вкарва във война с Русия ! А докато българските войници правят невъзможното по фронтовете със скъсаните въшкарници и дървените налъми в студената кал, този еврогейски бисексуален "аристократ" ходи по топлите хижи в алпите със любовника си - личния си шофьор. Костите на този сатана и РУСОФОБ земята ни даже ще ги отхвърли ! Може би сега момента да се закопаят кокалите ме в нашата земя, означава че идва нова национална катастрофа, след като за пореден път заставаме срещу нашите братя!

екарисажа!

защо военен самолет? пак ли ние ще плащаме и за това, нежелано от всички българи завръщане?

Този човек нито жив, нито мъртъв трябва да влиза обратно на нашата свята земя, която сам докара до 3 национални катастрофи!!!

тая митрофанова го нарече цар , лавров да си я взима вече , знаят ли так какво са сътворили срещу българите заради ерин мошеник рещшетников и олигарха малофеев спонсори на кобургготски

Много тъпанари са написали мн.глупости по надолу, личи си нивото, аз имам по смислен въпрос: Като германец, как е бил с нашия език, как е говорил, четял ли е, писал ли е на кирилица?

Шило

Според теб не си ли е заслужавало усилията да научи български език, доколко грамотно е друга тема, вместо да стои по казината и бордеите без пари? Поне знаеш ли, Стамболов, къде го е намерил?

В един хоремак във Виена да флиртува с манафи. Ферди е бил двуфазен педал. Може да се зададе смислен въпрос във всички дупки ли са го ..................

Абе, дедо ви Антоний какво ще прави там? Ще опява един католик?! Нали двамата с дедо ви Николай Пловдивски досега кълняха католиците, че били еретици и не искали да си имат работа с тях...

Дано ковчега му е в тоалетната на двореца, че да п.каем върху него!