Коментари - На 7 март пускат движението през тунела към столичния жк „Люлин“ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

За толкова време не направиха НИЩО. Това не е ремонт ами леко освежаване което можеха да го извършат за две - три седмици. Абсолютно безобразие.

къде е вентилацията? Откраднаха парите пак - за шкафчето на Боко.

никога не е имало

Лъжеш - имаше два големи въздуховода над тунела горе в парка - виждат се от булеварда дори ! Лъжец !

Концепцията им е сбъркана - трябваше да махнат въобще трамвая (в крайна сметка има отдолу метро) и да използват мястото за допълнителни платна (тоя тунел е доста натоварен).

крадене, като охлюви

ПО САМИЯ ТУНЕЛ нищо не е направено само боя е салагано и ламарини Осветлението е слабо . Има осветление по стените и това дразни. ЗАЩо не се освободи и трамвайното трасе и да се кара и по него трамвай минават малко .

12,7 млн. лв. за нищо. Очаквам скоро да има ремонт на ремонта. Също така няма да се изненадам след време поради липсата на поддръжка огромния надпис на столична община върху тунела да бъде премахнат. Не знам колко струва тази украса, но според мен не е добре. Когато минавате от там имайте предвид да не шофирате плътно в дясно в дясната лента, тъй като шахтите са вдлъбнати. Въпрос на време е да пропаднат още. Имайте предвид, че са наслагали и камери. Мнението ми като цяро е, че с творенията си общината само отваря бъдеща работа за Кьовеши.

Йееееее… тунела за елементарни частици, ще заработи отново на пълни обороти!

Добра новина ! Едното платно, ремонтираното изглежда много добре. И двете пуснати - ще бъде отлично ! За такава добра новина по БТВ, Нова, Бългейрия Онеър и БНТ ще отпуснат цели 4 секунди екранно време. Останалото време до 30 минути ще е заето от задушени мигранти, пътни катастрофи, ЖП катастрофи в Гърция, земетресения в Турция, криминална хроника, убийства на Женския пазар и търсенето на 17 годишно момиче, което било при приятеля си 2 нощи ... :)

Koe e добро, минавал ли си там да видиш, как са си оставили ръцете? И 3 секунди им са много, защото е резил...

Оставиха си ръцете пак, просто го облицоваха с панели! Пак тече и т.н., пълен леж! Някой да е изненадан?

Бе оставяйте го така, какво ще харчите пари за люлинските неграмотници

Забравил си точката, грамотния.

След "Абе", "Бе" и т.н. се слага запетая, г-н грамотен :)

Слага се запетая ПРЕДИ "бе" или "абе", а не след.

Предвид това, че Фандъчката го е "ремонтирала", по-внимателно като се минава от там. Въпрос на късмет е какво, кога и върху кого ще падне.

И какъв е този надпис "Столична община" на челото на тунела на една от снимките? Да се подчертае, че това е направено от кметството ли? Тъп рекламен похват. По-добре вместо това тогава да имаше надпис "Вашите данъци", щеше да е поне по-вярно.

Видяхме как "реконструират" стените. Ще го видим и след няколко месеца, га го затворят за ремонт на ремонта.

Хайде сега да видим таратайките без катализатори и ония с дизеловите печки за колко време ще направят лъскавите панели, отразителните елементи и осветлението на сажди!?

Ахаа, готов е значи малкия ускорител на елементарни частици. Големия е магистралата за ПеУник.

това е винкелщрасе до перник

Само не разбирам защо левите ленти и двете посоки са стеснени и тези жълти блокове не са преместени по-близо до трамвая, за да може движението да не е затруднено. Сега при разминаване на микробус с кола ще има потенциален шанс за катастрофи.

Отговарям ти веднага, защото пилотите в София карат по трамвайните линии и ставаха много тежки катострофи, а тези панели са още преди ремонта.

Поне да бяха оправили и трамвайните линии в 5-ти. Докато не работеше тунела, както и можеше да преасфалтират целия Дертлиев, докато беше намален трафика... А за какво въобще минава тунела тоя трамвай не знам. да бяха оставили рейса, да върти на Метро станция Люлин и на кръга на трамвая и това е...

А кога почва ремонта на ремонта? За един приятел от Люлин питам.

сам

не може да кажете, че не е добре ремонта за 7 месеца - смениха крушките и теглиха една 'ръка' боя....

Имаше смисъл да добавят още няколко ленти, защото този тунел е тясното място и води до ежедневни огромни задръствания. През него влиза почти целия трафик на АМ Струма към София.

Преди години имаше проект за отделно трамвайно трасе и нова връзка от Люлин до Овча Купел.... Е още стои като идея и ще е така сигурно вовеки.

Пълна порнография е тоя ремонт. Закриха си идиотщината с алуминиеви панели. Очаквам скоро ромите да ги задигнат.

Съгласен, ама поне изглежда по шикозно от старите железни решетки, дето по чудо не паднаха връз някой. А и въпросът дали ще тече вътре при дъжд или не... и до кого така?

Бели, бели, до кога ще са бели ,не знам. Като гледам дясната част в посока център вече е мръсно сива.

А направи ли ви впечатление, освен, че панелите вече посивяха, са наредени един леко по-нагоре, друг по-надолу, все едно аз съм ги редила. Всеки път, като мина оттам, се дразня.