На 1 юли в Русия гласуват за поправки в конституцията

Ако хората ги подкрепят, Путин ще може да управлява още два последователни мандата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел си управлява Германия вече 16 години, Черна Гора се управлява от един и същ човек от 1991г. в Холандия от 2010 премиера е един и същ. Защо за президент да са позволени 2 мандата, а за премиер да няма ограничение като функциите им в различните държавни системи се припокриват. САЩ го въвеждат това заради Рузвелт (президент 12 години) с 22-рата поправка влязла в сила 1951г.. В САЩ си нямат премиер (за щастие на ББ) и заради това няма мандатно премиерско правило. Както знаете не всеки Президент е американски и не трябва да се съпбразява с америнанската конституция. Титлата "Президент" може да се смени с "Първи Консул" примерно (Франция)

Резултатите от управлението в Германия и РФ за последните 15 год настрана, има ОГРОМНА разлика между правомощията на Меркел и тези на Путин и дефакто авторитарния му еднопартиен режим.

Ако това се случи означава,че всяка надежда за демокрация в обозримо бъдеще е загубена и свежият полъх на деветдесетте ще остане само мил спомен.

Деби, огледай се наоколо. Виж какво става в централата на "Демокрацията", Спомени на някой Руснак на средна възраст за деветдесетте и демокрацията и да видиш какво ще чуеш, а пък може и да усетиш

Демокрацията беше виновна - затуй че развития презрял социализъм и остави банкрутирала държава и съсипана икономика, че едни 'високообаразовани' руснаци изпълзяха от казармата на концлагера напълно негодни за нормален свободен живот и се хвърлиха да вярват в екстрасенси, енергийни лечители пирамиди и пр простотии. И докато Елцин заслужава упрек за бандитизма и беззаконието през 90те (нямащи НИЩО ОБЩО с понятия като капитализъм и демокрация), насрещните ветрове бяха къде къде по-силни - нефтът се беше сринал до 10$. Къде е Русия днес след 20те години царуване на слънцеликия? И колко време ще са и нужни да се възстанови? 20 години не стигнаха на Путин да спре да се оправдава с 9 годишното управление на Елцин.

0

Руски зет, а ти се огледай с Гугъл СтрийтВю по улиците на произволен руски град под 500 000 население, та да видиш в централата на комунизма как е.

пожелавам на Путин в следващите 20 и кусур години да докара жизнения стандарт на Русия поне до този на еквадор и да унищожи убийствената социална диференциация. само в зимбабве положението е същото.

Хайде пак промиване на мозъците! Къде е манипулацията ли? Ами ето я: "Ако хората ги подкрепят,Путин ще може да управлява още два последователни мандата!". Значи, първо поправката трябва да се приеме. И второ,ТОВА, ЧЕ Е ПРИЕТА ОЩЕ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПУТИН Е ИЗБРАН И Е СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ. АКО ГО ИЗБЕРАТ! ЗА ТОВА Е НЕОБХОДИМ ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ БЮЛЕТИНИ! Поправката дава възможност на руснаците да преизберат Путин. Ако решат обаче! Това си е тяхна вътрешна работа. От друга страна, няма как да се забрави с какъв процент беше избран Путин. На последните избори над 75% от гласовете. Ама сега рейтингът му падал. Добре, ама рейтингът е предположение, а изборният резултат е точно изражение на рейтингът! Ако рейтингът му наистина е паднал и той не оправдава вече доверието на руснаците, значи няма да спечели изборите. Проста работа! Промяна в конституцията, не значи спечелени избори! Тя дава възможност на успешния политик да се яви, но не му гарантира успеха!

Разбира се че ще го призберат- В условията на 'честна и справедлива' предизборна борба нали? Преди му назначиха за главен резрешен 'опозиционер' неизбираемата Ксюша Собчак (номенклатурната дочка на бившия путински началник и ментор), сега интересно кой ще бъде набеден за главен конкурент... сигурно някоя кривогледа камила..

неккви си измислени тапанари дават акъл на Русия....я се скрийте бе, неизвестни мишки, Путин е най сполучливия президент в цялата история.

Гарантирам ти че Сталин ще спука от бой 'най-сполучливия' когато го посрещне в пъклото ;)

путин есть - ума не надо !

Сега и Тиквун ще иска

Никой нормалнен в Русия не иска про- западен либерал-демокрад(ец) Гадостите които им направи Елцин ще им държат влага още дълго време така че Путин е без алтернатива.

за гадостите на елцин си прав! тоя алкаш на връх нова година, на 25 декември 1991г предаде властта и конституцията в ръцете на путин! конституцията никой повече не я видя!

Ако още не могат да се оправят от 'гадостите' на 9 годишното Елцинско управление, КОЛКО години ще въстановяват от 20 годишния путински 'възход' ?? Дали ще сме живи да разберем..

Путин си остава най-популярният лидер в Русия и политикът с най-висок рейтинг в Европа.

Пада им се на блядовете!

и ще е по хубава мумия като го опнат до ленин!

Козяшките тролчета са в амок.

- день добрый, я на голосование попоправкам - да зачем было себя так утруживать, мы за вас уже проголосовали! отдыхайте!

Народа не може да го диша вече, той още 2 мандата иска, не се накраде Късака, скри се от вируса като плъх в канализация.

Не може да го диша, а на последните избори над 75%! Как става така? Кой народ? Има преброяване на гласовете и се гледа кой каква подкрепа има.

0

Бай Иване, то и ГЕРБ ви мачкат като Митьо Пищова студентка вече 11 години, ама ревете, че били манипулирани изборите. Да не се окаже и там така?

Путин съвсем заслужено ще управлява Русия ВЕЧНО !! Руснаците са напълно наясно , че това им гарантира сигурност и спокойствие , така че се успокойте и свикнете с тази мисъл веднъж за винаги !!!

Га-га-га!

кашчей путин не е безсмъртен, товаришч! вгледайсе в снимката, и ще видиш зад нея оная с косата и дългата черна пелерина!

Да си го гласуват, да си го избират и преизбират. Те друго не заслужават, Така само печели свободният свят, а Путинистан потъва като ядрена подводница в Баренцово море. КУРСК де.

Пожизнено джудже :-)

Антихриста е тук, хора бдете

ще ви замоля малко по-учтиво да пишете за г-н Сорос. Човекът е просто кукла на Ротшилдите. Те пък скоро ще ядат черния. Или тъмнокафявия. Или жълтия. Имат избор и е демокрация.

скоро и в америка, либерастите сами подкопаха любимата си демокрация

откъде накъде? Кога в америка е имало цар или император, че сега да има? В този континент са избягалите от всякакви царски, кралски и диктаторски държави и няма да допуснат такава грешка, която накрая може да доведе и до революция

Тя вече върви там някаква цветна революция, инициирана точно от тъпите неолиберали. Тези идиоти дори не си представят какво точно ще се случи, ако любимите им чернокожи и латиноси заемат господстващо положение в САЩ. Но ще го видят от близо. Че и нюйоркските евреи вече няма къде да бяга, толкова си зас.аха пътя.

Поправката ще гласи ,чу Путин е титла и хорицата ще се обръщат към него с АВЕ Путине .

Демек ще става Цар законно :D

Каква хубава дъвка за нашите козяшки приятели. Аз лично не знам добро ли е или не точно това, но руснаците да си решават. Едно е сигурно - идват лоши времена и властите във всички държави ще трябва да е по-малко либерални.

Когда вижу наш вожд и учитель Путин делаю ножка( нали така казвали на чикийка) .Я възбудился

насрочената първоначално дата 22 април е роден.. пророка Мохамед ,Путин за пророк ли се има..ха.-ха.ха

Като видят статия за Путин и се базират, а ако го видян живо си представям каква воня от тях ще се надигне --------------- ппутКин - 165 см жуже на високи токчета и лице наблъскано с ботокс! Ако го видя ще реша, че съм в кабаре във Вегас и има изпълнение на трансексуален!

путя много нахмурен да не би гаджето му да е гушнало букета

Не могъл да ходи с 25 санта токчта защото му се завивало свят и трябвало със сегашните 20 сантиметрови да се задоволява .

Путин ще управлява СССР докато стане на 98 години, и после ще управлява като мумия още 5 мандата.

мумията на путьо ще е вечна

Някой да е толкова тъп, че да вярва че руските граждани имат думата? Русофилите не ги броим.

Ще пукна от яд, че не мога да пусна гласа си за товариш путин, много го харесвам. За следващите си осем девет мандата ще постигне големи успехи. Вместо платноходките на боко, в черно море ще се напълни с подводници, ще напрявят още танкове армата , сърмата, кавармата, уйдурмата.... ще направи и самальоти, да прави паради и да им вика космически сили, нови ракети дето ще изтрепват по малък процент от екипите дето ги разработват. Резултатът - 145000000 щастливи руски граждани, на които ще завижда цял свят!

Предстоят много важни, фундаментални промени в света. За осъществяването им са необходими стабилност и сигурност в няколко ключови държави по света - КНР, РФ, САЩ. Си вече беше одобрен за доживотен лидер в Пекин, на 01.07 това ще се случи и в РФ. Слабото звено в момента са САЩ, където "дълбоката държава" спретва "Майдан" срещу Тръмп. За да успее да удържи фронта у дома, Тръмп трябва да има сигурен тил в лицето на Си и Путин, защото и тримата са ситуационни съюзници срещу общ враг - финансовия либерален глобализъм.

Ти пи ли си лекарствата днес?

От как затвориха Карлуково постоянно ги пропуска завалията :)))

Ти да не си се пенсионирал в АОНСО? С подобни анализи едно време започваше първата лекция на откритата партийна учебна година! Евалата, че си още жив!

Сталин беше 23 години на власт в СССР. Путин е вече 21 години на власт и като му разрешат още 2 мандата по 5 години, Путнин ще бие тотално Сталин!

Интиресно, кой ще е новият Берия.....който ще отрови Жужи?

лошо има ли за Русия, а тука вашия вече 10 години само руши

Че за руските граждани да има нещо добро?? Путкин само краде ли краде!! Русия само затъва.

Ама гледам ние българите нещо не ни влече към рускямското государство, даже и за екскурзии. Гледам, че и ти си се довлекал да ми цапаш държавата от русия, а аз там пари да ми даваш няма да стъпя!

Като видят статия за Путин и се базират, а ако го видян живо си представям каква воня от тях ще се надигне

Давно так нюхаеш в мой жопе, Товарищ?!

Насран който от кенефа не излиза

какво означава "базират"

Го е разбрал, питай го него в кенефа

"Референдума" бе насрочен за 22-ри април РОЖДЕННАТА ДАТА НА ЛЕНИН. След като "Референдума" е изместен за Джулай Морнинг....то и на Джулая будем праздновать РОЖДЕНИЯ ЛЕНИНА с песнями от URIAH HEEP: There I was on a July morning Looking for love, With the strength of a new day dawning And the beautiful sun At the sound of the first bird singing I was leaving for home With the storm and the night behind me And a road of my own With the day came the resolution I'll be looking for you La la la la...

Щирлиц сказал Навални : - У путиня нет гуй ! - Га , га , га :)))

На Павел има въздух

Епа нормално , изпразнил съм я . За сметка на това в главата има само мозък целия в сиво :)

Туй за сивото не е много вярно. Прилича повечето в главата ти да е бяло.

Путин ще спечели без всякакво съмнение, а това е пивод за всенародни празници! Денят на преиЗбирането може да стане национален празник и офицална дата, на която комуниЗъмът официално е победил в русия, като в първия етап е победил само за един чувяк!

юсюлманското население на Русия стремително нараства, главно заради мигрантите от Централна Азия и арабския свят. Това заявява в интервю за "Известия" председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Равил Гайнутдин, оглавяващ и Духовното управление на мюсюлманите в страната. Той цитира оценка на "уважавани експерти и аналитици", според която до 15 години близо 30 на сто от населението на Русия - в момента 145-милионна страна, ще бъде мюсюлманско. Празничните богослужения само в Съборната джамия в Москва привличат по 130 хиляди души срещу едва 35 хиляди по съветско време, посочва мюсюлманският лидер. Според московските власти в Москва живеят днес на постоянни и временни начала 3-4 милиона души, изповядващи исляма, добавя той. Преди 10-15 години в Санкт Петербург имаше около 250 до 300 хил. мюсюлмани, а днес броят им наближава един милион. Бурно се развиват мюсюлманските общности в Калининградска област, Карелия, Коми и други региони от федерацията. Постоянно расте броят на изповядващите исляма в Приморски, Хабаровски, Алтайски край, на остров Сахалин, констатира висшият духовник. От Централна Азия идват в Русия несемейни млади хора, остават във федерацията, за да работят тук и да създават семейства. Децата на бивши гурбетчии ходят в руски училища, успешно следват в руски висши учебни заведения. Те вече са руски граждани и броят им расте с всяка година", подчертава той. "Студенти от арабски мюсюлмански страни следват у нас, женят се и остават тук. Малко ли има такива доктори у нас?", добавя Равил Гайнутдин пред руското издание.

Митрополит ПЪРВИ Московски, Литовски, Киевски и всея Руси Святой КИПРИЯН БОЛГАРИН и племенникът му Митрополит ВТОРИ Московски, Литовски, Киевски и всея Руси Святой Григорий Цамблак. Вовка Путкин нито веднъж не е отишъл да се преклони пред СВЕТИТЕ МОЩИ на основателя на Русия от 3 княжество Св. КИПРИЯН БОЛГАРИН в....Спаския събор на Кремъл.

помните ли съдбата на последния руски император николай две?? е, това ще е и съдбата на първия обнулен цар на россия!

гъгнеш бе гном

Визираш твой фожд Вова ?

Абе тролове, едно време борехте капитализма! Сега кое бори кремль! Нека да позная! Илюминати, рептилий, соросоиди, марсианци, украйнци, грузинци, американци, европейци, русофоби, терористи и т.н. и тн.! Важното е да има стра и истерия в руската кочина и алкаша да трепери!

от вечерната молитва на килимчето пред оджата

Човека ти се подиграва лайнометче , не трепери а се смее !

тука жив сорос няма да остане,всички ще са на 2 метра,понеже те са от 60г нагоре все бивши доносноци и гарови милиционери,те затова вият щото путин ще ги надживее

дали вали

Ежедневието на режима на Путин 1. Хакерски атаки и хибридна война 2. Дрънкане на оръжия и демонстриране на мускули 3. Финансиране на антиевропейски партии,анархисти,фашисти и всякакви антисистемни играчи. 4. Натиск върху всички съседи и братски държави с НПО та и местни медии . 5.Кражба и интерпретация на исторически факти. В резултат на всичко нито санкциите паднаха нито по газопотоците потече газ,нито загиналите в Донбас намаляха,нито руската икономика живна .......едиснтвено хунтата на олигарсите се укрепва и държи ,нервно защото накъде отзад се поддава следващата революция или преврат ,която да спасява потъващия кораб.

отива да чака за помия,ама помия няма и той бръсти лицерна

ЩЕ СИ ПОДПЕЧАТАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ... И НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА ДА ИМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ! ЩЕ РЕВАТ ЗА КЪСЧЕ "СВОБОДА" .... НОВИЯТ РЕД , ДЕТО ЧЕКИСТИТЕ ПЛАШАТ ОВЦЕТЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА ДОЙДЕ ОТ "ЛИБЕРАСТИТЕ" , ЩЕ ДОЙДЕ ТОЧНО ОТ ТЯХ - ЧЕКИСТИТЕ !

соросите ревете като бити педераси

промените които руския парламент и конституционния съд вече одобриха ..... това е достатъчно да илюстрира положението!

БАЦЕ ЩЕ НАПРАВИ ТАКА И ВИЕ С НИНОВА ПАК АУТ

Хах , Вова аятолах , от кремъль директно отсреща до Илич щял да поляга :)))

тъп на галош и виещ на койот

Рашкая подлога изпада в амок ?

в монтанско сте големи галоши!

ооо милиционера на гарата,още ли няма комунизъм

има, голяма бяла птицо! в раша! още живеете в комуналки! четиридесет алкаша в двадесет стаи и един кенеф без секдало!

крият перчема по бункерите и негрите мародерстват ама виж русия е по важна че ще си гласува за бъдещето

Я да си припомним кой два месеца не си подаваше ньоската от бункера опакован в жълт скафандър ?

дедо си коледа ли бе тъпия сороски гном

Поради липса на аргументи парадираме с едноцифрено айкю ли бе комплексирана рашке ?

След 20 години царуване на късокракия плешив крадец, минималната заплата в раССия е 3 пъти по-ниска от тази в БЕДНАТА БЪЛГАРИЯ! А иначе тролофермата нарича ппутКин велик! Велик е! Велик крадец, лъжец и страхливец! От 2 месеца седи заврян на 200 метра под земята в личния си бункер!

перчема ли дето го страх от негрите седи у бункера,а ти с твоята минимална заплата колко кила бензин си спваш у колата дето я немаш

Мдааа..за това навсякъде по света клинетите са руско говорящи а обслужващият персонал говорят български. Е, вчера бех на кръчма до морето в една държава с 9 човека (от които 4 руснака, другите от други държави и само аз българин) а 14 момичета серветьорки открих че 5 са българки :-) Ако знаеш как се зарадваха на 20 евро бакшиш...тъжно ми стана :-(

Е, тука обслужващия персонал и в кръчмите и по магистралите основно на руски говори дарагая хибридке!

Пафка баце, не мъ знаеш. И по българско съм щъкал. Ама знам повече от тебе...тея дето ти говорят на руски са от украйна и околностите. Вече от 10г не съм срещал руска труженичка по борделите в Европа и България. Всичко е от Украйна, Приднестовието и Молдова. Рускините се скриха 5-6г след управлението на Путин. За 10г една съм срещал само - баш от Русия в един клуб за "джентълмени" накъде в Гермния. Имаше обаче поне 5-6 българки като една от тях се лензеше на 4-5 турчина като им викаше "Ай лав търкиш" Гнусна работа...

Айде да се осланям на своя опит относно "обикалянето" , все пак го правя редовно . Нашите бардаци са пълни с рускини и украинки , не са се скривали изобщо . пп - я прегледай някой от сайтовете предлагащи "работнички" у нас и ще се убедиш , че рашки спрямо урки са си 50/50 :)

значи някъде ги бият

А на нас точно тогава ще ни вдигнат тока с минимум 30%, айде честито

Мъчно ,жално ,болно

късокракия педераст ще даде фира много по рано

НЯМА ДА ДАДЕ...

Радвам се за Путин ... и ми ечъчно за Русия

До 2036 г. дали ще успее ли да си построи пирамида като на фараон или поне някакъв помпозен мавзолей?

Пак ще има 160 % избирателна активност! По руската!

Кво ти кажа. Хилъра спечели с 2 милиона гласа повече от Тръмп в общественето гласуване! Но една шайка от 600 човека - колегиата - каза че печели Тръмп :-) Ква е разликата между 160% избирателна активност и незачитане на 2 милиона от общественият вот?