МЗ: България прилага ваксини с удължен, а не с изтекъл срок на годност

За всички ваксини, на които срокът на годност е изтекъл към момента, е извършено бракуване и предстои унищожаване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха - удължен срок на годност... ма не бил изтекъл. Чшшш това отдавна е измислено от бизнеса, нарича се препакетиране - читави и не дотам читави сроки с изтекъл срок се слагат в нови опаковки, набива им се нова дата и така. Вие открихте топлата вода! Честито на печелившите, дето се вика...

Някой вярва ли наистина тези ваксини да се съхраняват на -90 градуса? Данеби всеки лекар да има такъв фризер? Във всеки лекарски кабинетбв цялата страна? Аз знам че нямат. Т.е. не се съхраняват по прееписанията, т.е. не трябвя да се удължава срока. Но го правят. Тия вксини се превръщат в опасни отрови. За народа. Няма държавата да изхвърля милионите дето е дала да ги закупи. Я да удължи срока докато не се набоцкат. Типично по български. Някои шарани се връзват, ама повечето не им верват и не е нужно обяснение защо.

Саше , трай си мама ,че се излагаш само.

И също така си хапваме австралийско агнешко с удължен срок на годност (има-няма 20 години...). Пък вие си ползвайте и жените с удължен срок, след 50-те...

85% от хората ви теглиха една звучна. Приемете го!

НА МУНЧОВЦИТЕ ПРОСТОТИИТЕ !

Толкоз писаници за да се разбере, че искат и ни боцкат с ваксини с изтекъл срок на годност! :)

удължават ин срока на годност по телефона! а на "свои" не бият от тях , само на Плебса

За всички антиваксъри- ваксина с изтекъл срок на годност, че дано ви дойде акъла в тъпите кратуни!

Те ваксините не се изтекли срокът бил удължен. Циганите не са цигани а роми. Бялото може да бъде тъмно бяло. Циници!

Така е!

МЗ, докажете си твърденията, моля!!!!!

Тоя път, трябва да ЗАПАЛЯТ Парламента и Министерски Съвет. Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арбаите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

и до ПЕДАЛИТЕ начело с КУНЧЕВ ВАКСИНИРАНЕТО Е ДОБРОВОЛЕН АКТ !!!! МААМА ВИ ДЕЕЕБА ДООЛНА..... от 1 година ПОБЪРКАХТЕ ХОРАТА за едните КОМИСИОННИ.... за СВЕЩИ ще ги дадете...

Пак на нас ще ни го *

DOLNA LAJA

Какви ваксини, бе продажници? ВАКСИНИ срещу Ковид НЯМА и никога до сега не е имало! Реално има един ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН БЪРКОЧ, който някои мафиоти в бели престилки и продажници с власт гледат да пробутат на хората като "ваксина". Обаче само след като ЖЕРТВИТЕ подпишат декларация че са съгласни че никой няма да поеме отговорност ако "ваксината" не ги ваксинира а ги увреди (или не даи боже УБИЕ)! ИЗРОДИ - За трепане са! И на всичкото отгоре екперименталният бъркоч вече е с изтекъл срок - но продължават да мачкат хората за да го приемат! ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Ако някой заради теб не се ваксинира и после умре защото не е дал шанс на ваксината, ти ще си убиец. Аз съм ваксиниран в отлично здраве и кой ще слушат хората - човека минал през "експеримента" или неграмктник като теб?

И в добавка никакви условия на съхранение и прилагане не се спазват!!! Изтекъл срок, държат оперите в кутии от обувки, никаква стерилност, никакъв контрол и забрани за ваксинация при редица контраиндикации...

Ми много ясно, че ще удължават срока на годност на ваксините , докато не ги уползотворят и последната ваксина. Пари са давани за тях, ако тръгнат да купуват нови, а тези ги изхвърлят, ще се надигне народа що харчите пари за нови ваксини, като никой не ще да се ваксинира, а и вече купихте колко милиона дози бяха? Кой са ваксинирал с пресните ваксини и не се е гътнал от странични ефекти пичели, кой са ваксинира само заради сертификат за да ходи на МОЛ, Кръчма и на работа ..и без тва не му пука дали са ефективни или не..Така че дерзай народе - циркът с БГ населението е пълен..

са били ваксинирани с ваксина на Пфайзер(случило се е някъде през септември или в началото на октомври), с изтекъл срок на всаксината(11 дни след изтичането му), сега от Пфайзер са решили да удължат срока ѝ - за сметка на ваксинираните с нея!? Идеята е добра, но преди това трядва да се направят допълнителни изследвания от концерна, но те не трябва да са за сметка на пациентите!

Че всъщност те правят експеримента! Случайно ли записват партидата на заветното картонче?

Кацаров през април: Сертификатът е класически пример за непряка дискриминация „Ако се изисква сертификат за имунизация за пътуване или за постъпване на работа, това е класически пример за непряка дискриминация.” "Ако имунизираните продължават да заразяват, значи ваксините не работят." Тази теза изрази пред Дарик радио през април 2021 г. настоящият здравен министър Стойчо Кацаров, в ролята си на председател на Центъра за защита на правата в здравеопазването. Тогава той бе категоричен, че ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване и още повече - за работа, това е класически пример за непряка дискриминация и създаване на предпоставка за отнемане на права. „Ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване, както Европейската комисия обсъжда, а още повече пък за работа, това е класически пример за непряка дискриминация – създаване на предпоставка за отнемане на права. Цялата тази история с коронавируса повлия много на психиката на хората и на обществените отношения. В един момент този процес става неконтролируем и хората започват да го поставят като условие – като прокажените, едно време – това е психологически феномен,” каза тогава пред Дарик д-р Стойчо Кацаров. Каза и че маските не работят, защото не са отменяни, а вече има много вълни, тоест не спират разпространението.

Кацаров излезе голям боклук! Взе да бърка в кацата с меда и обърна палачинката!

КОЛКО ЛИ ПАРИ Е ГЛЪТНАЛ ОТ БИГ ФАРМА ....

Защо никой журналист не пита здравния министър за рязката промяна в мнението му точно по тази тема? Защото, казана дума-хвърлен камък, няма как да я върнеш. Този тотален завой в поведението и приказките му вероятно имат своето обяснение. Какво е то?

За ракия не стават ли ?

Лошото е, че народът е прост и необразован. Една немалка част си мислят, че президентът НЕ назначава служебни кабинети и няма да свърже извращенията на кацата с фуражката. И Радев ще дръпне едни грешни гласове. И като го докарат пак на власт, оправдания от типа "ама ние не знаехме" няма да ги спасят от задължителната игла.

Не бе само малко са ферментирали. Наздраве !

И защо трябва да вярвам на лъжците на Радев?

Тази медия твърди "МЗ: България прилага ваксини с удължен, а не с изтекъл срок на годност". Е, като не е изтекъл, защо е удължен? А ако срока им е бил изтекъл и след това удължен, попадат ли в тази графа? Защо изобщо се удължава срок на годност? В друга медия четем "МЗ: Срокът на ваксините е удължен от ЕМА, не се прилагат такива с изтекла годност". Възниква същият въпрос, дали годността е изтекла? Ами тя може да е изтекла, да си каже производителя. Сега, някаква си европейска агенция казва че срока на годност бил удължен?! Всеки може да твърди такава безсмислица, дори да спре и върне времето назад. Остава въпроса дали годността наистина е изтекла?

Кацата ваксиниран ли е?! Май не, защото имал антитела, а насилва хората да се ваксинират! Боклуци!

То малко като срока на годност. Не са развалени ами най-добри до...плесена е за умами вкус

Само пълен глупак може да повярва, че от ваксините има някаква полза. Всеки ден получаваме доказват, че ваксините нямат нищо общо с медицината. Бъдете сигурни, че ако хората в държавите с висок процент ваксинирани, трябваше да се ваксинират днес, не биха го направили

С две думи: пълен ташак!

Нали трябва да се направят опити върху много хора с изтекъл срок на годност ваксини. Какъв по добър начин да ни боцнат нас, в България. Вярвайте на политиците.

Се оказа по-голям кретен, от колкото очаквах.

Всеки ни лъже на 100% и после българите не вярвали на нищо. Ще ми ваксинирате оная работа.

Преди всичко престанете да наричате тия бълвочи Ваксини защото изпитателният срок на истинските ваксини е от 3 до 5 години минимум и въпреки това пак имат странични ефекти като аутизъм примерно . Второ като изтече фабричната годност на една стока а после вместо да се бракува и изхвърли някой мошеник налепи други етикети за годност тива не означава че стоката не е за бракуване И последно те така може да има удължение без край така о така е бълвоч за гоите

Мда...ти очевадно си от тези 0.0000000001%, на които ваксината за полиомелит е дала странични ефекти...в частност при теб аутизъм. Късметлия си все пак брат, иначе си оставаше пълен инвалид доживот.

Смятайте какви хора ни управляват.. Браво, Радев.. На изборите ще ти кажа

Какво пък толкова има в тези така наречени ваксини, че ще се развали. Всичко е за пари, МНОГО ПАРИ!!!!

А какви продаде? И/или подари?

Вирус има и е опасен. Нещо никой не говори за прилепа от Ухан, защото МАСКИ, АСПИРАТОРИ, ПСР, АНТИТЕЛНИ, АНТИГЕННИ ТЕСТОВЕ, ВАКСИНИ, АНТИБИОТИЦИ се продават с пълна пара. Та... И тероризма не е доходоносен, защото Китай и Русия дадоха отпор в районите с петрол. А освен петрола и оружието фармацията е силното перо на евреите. Имат роботи заместващи човека в работата та и много човеци на социална помощ и пенсии не им трябват. Врме е да се роди нов фюрер, инак все така ще бъде.

в главите на СЗО има всичко

Ми нали фюрера го финансираха същите тези евреи, бе!?!

Ваксите да помиришат гориво на ракета 8к14 Друга песен ще пеят идотите с ваксата Аз съм получил вакса за горивото вие кога?? Окислителя е бомба сравнение а к19

В кои други държави ползват “ ваксини с удължен срок “ и защо Северна Македония к Румъния бракуваха партидата с изтичащ срок края на септември , а само България го удължи ? В кои други държави в ЕС св прилага този удължен срок - няма такива нали ???

Е, те си нямат Стойчо Кацаров. Нито този, който го е назначил и още го дюндюрка.

Хахахахха и Вера су не е потънал и сам ще си отплава другата седмица, нали? Лъжци скапани.

И никога няма да бъда

Ами тогава си стой вкъщи и мри там ! Не блокирай болниците !

Ти май ще си пръв да блокира някоя болница с изтеклата ваксина. ХА-ХА-ХА-ХА

След година две и вие ще ги блокирате...

и като цяло 80% селяни също си мислят че знаят много. Айде да бяхме някаква развита страна, щях реално да се замисля дали не сте прави.... ама вие сте едни обикновенни идиоти с интернет.

Я да видим най-смешните лафове от демагогията на служебните: . - Ваксината не е с изтекъл срок на годност, а с удължен. . - Няма дискриминация за неваксинирани, има предимства за ваксинирани. . - Тестовете са безплатни, но ще плащате такса вземане на тест. . - Антителата не са гаранция за имунитет, но ефективността на ваксината я определяме с антителата. . Добре, че съм Идиотов и не ми пука за простотиите им.

Ех, Кацаров, защо не го удължи направо до юни 2022, та да не се спира конвейера? Нищо де, друга заповед ще разпишеш.

МЗ: България прилага ваксини с удължен, а не с изтекъл срок на годност - просто ги преопаковаме !!!

Той оня с магарешкото име отдавна го измисли Това със срока на лекарствата... Никой освен производителя не може да променя веднъж зададен срок на годност...а в случая Друг е въпросът колко е бил срока в момента на пристигането...някои продукти имат срок на годност ....но при определени условия на съхранение А съвсем друг е въпросът какво се случва с продуктите на които им е изтекъл срокът Някои стават безобидни,но други не...

Това само за великата ваксина на файзер ли е?!

А българските граждани прилагат сертификати след ваксинация по Вайбър (според статия на дир). Всичко е точно, сега чакайте ДВ да ви плати за статията

Вече и децата разбраха, че всичко е за едни комисионни и едни пари от Европа. Дръжте си ги ваксините. Щом ми искате информирано съгласие, за да не ви съдя в случай, че ми стане нещо ще ми ваксинирате ама дедовия. Ай със здраве!

Х

Вече и децата разбраха, че всичко е за едни комисионни и едни пари от Европа. Дръжте си ги ваксините. Щом ми искате информирано съгласие, за да не ви съдя в случай, че ми стане нещо ще ми ваксинирате ама дедовия. Ай със здраве!

Хаха както хитрите търговци пренабиват срокове,цени ,километражи

Хитри или измамници?

Когато ства въпрос за лекарства, тогава са чисти престъпници!