Махнаха шефа на полицията във Враца

Директорът на Областната дирекция на МВР във Враца старши комисар Димитър Газибарски е отстранен от поста, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Махнаха шефа на полицията във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият шеф на Враца, защото прояви смелост като Ботев! А иначе врачани ламтят за постове като Горуньовци и другите партизани от отряд Гаврил Генов!

Хубаво, маанахте го - а ние бандюгите ко праиме без бащицата?Да бачкаме ли искате, мрасни комуняги?

Тази система няма да мръдне и см за 100 години! Във вашата фирма като не ставате за нищо дали ви преназначават?

Смени си фамилията,приятел!Сигурно ще намериш нещо друго ,някаква друга фамилия!С тази е много смешно и подигравателно,как живееш с това?Да ти се подсмиват зад гърба,Газибаров,Газибарски,все едно!Ама че дебелоочие имаш!Натрапваш тази смешна фамилия в очите на хората и не ти пука,а????

Не е махнат. ПРЕМЕСТЕН Е! Като утихне скандалът го връщат тихомълком обратно. СМЕШНИЦИИИИ!!!

каква фамилия само!?? гъзибарски???? как ли му викат колегите по галенo??? вероятно митко гъза, или митко гъз,.. бара??;))

Да ти имам извратените мераци! Гази бара и гъз бара, са съвсем различни неща. Ама то, мисленето, е един сложен процес, и не е баш за всекиго...

Kефиш ме, че си ме разбрал селяко, ...иначе щях да те помисля за Hеобразован Rом!!;)) Cхванал си иначе смисъла, да те е.. в лингвиста...хахаха

Хм, ако Лингвиста е селяк, то тогава теб са те хванали от гората.

Aми, питай него дали е селяк бре, цървул! Kакво се питаш Cам... Aко, ако??? питай го,.. и хващай гората!! ;))

Защо няма връзка с уволнението?!

Уронвал се престижа като се изнасят пред обществото незаконни практики .Ами нали това е основата на демокрацита свободата на слвото и свободата на журналистиката чиято цел е най вече тази .Как обществотоще избере най достойния следкато се прикриват престъпленията му? според мен Полицаят е за орден защото въпреки че го грози уволнение и проблеми той не се огъна евала на такива полицаи .

Този предан войн на групировката го покриха, за да го изстрелят след време в по-висока орбита. Евтини селски шириети още от татово време.

Ал

Газибарски... Страхотна мила родна картинка!

След месец е на работа в АЕЦ а.Бас хващам.Всички бивши директори на ОДП враца са там.Да ви еба и тъпата държава.Всичко е ламнало за пара.

а ти заshто не ходич да поработиш в аец-а?

Сигурно защото не е бивш директор на ОДП и никой няма да го вземе.

Комунизъмма нема да ни пожали още 100 години , май .

Боковизма, брато, боковизма...

Ах да са еба в главата проста, защо преди 27 години не се чупирах от тази кочина ами останах тук дом, семейство и кариера да градя. Ако бях по-далновиден сега щях да са прибера с една италианска или немска пенсия и по цял ден да си пия кафето, да си връткам златното синджирче и да са чудя по коя дестинация да ходя на почивки и релакс.

Вие и да бяхте заминали пак щяхте да си останете проста глава - това е по рождение, навсякъде по света. Не се самообвинявайте.

То може да си направим една малка "аналогия" . Не "нагазил барата", а случайно и то много случайно "временно е сгазил лука". Като "утихне", таман ще е излязъл от "сгазеното" ... и така до "следващия Суджук" ... ох, кви ги пиша - до "следващия Лук"...

...так деражать мой мальчик - есть человек - есть проблема, нет человека -нет проблемы....

Шефчето е преместен някъде на завет, докато утихнат нещата и после ще го изстрелят към нови високи постове. Може и депутат да стане, очевидно той е верен гербаджийски кадър, след като е бил шеф досега. Полицейщината, в лицето на Борисов и Цветанов, не наказва полицаи-престъпници!

Gei opravata si pravi kakvoto poiska.

Лол... старши инспектор Газибарски... какво да очакваш от човек с такова име...

това е фамилия от баshта му...човек не избира името си. твоjта фамилия каква е? лорд нелсuн?!

Ех ако можеше зад всичко казано от някой, да се види по някакъв начин от всички и процента на честност и вярност на казаното на същия човек. Щеше да бъде велико.

За наказание Пешко и Газибарски ще бъдат повишени. По стара традиция .

Съмнява ме че дори го познаваш!!! Но по обидите личи че говориш за хора приличащи на самия тебе.

Газибарски и тем подобни хумористи директори на дирекции в БГ. Не ги ли назначи "големия професионалист" Костов...

Не Жоро не е Костов. :))) Лошото е че излизаш смешен в очите на тези които го познават, за другите явно си върха с глупостите които ръсиш.

Ти си милиционер от Враца ,нали?

29 юни 2015: Със заповед на заместник-премиера по коалиционна политика и държавна администрация и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, за директор на ОД МВР- Враца е назначен старши комисар Димитър Газибарски. С други думи - Правителство на Бойко Борисов 2

големия тиквун ги назначи гаче ли ...хи хи...чети по-горе смешнико

Точно това казах преди няколко часа на един приятел. В случая директора ще го отнесе а Благоев полицая който се явява антикорупционно ченге ще го върнат. Този полицай е като кърлеж в куче, винаги е вадил връзки и винаги се е завирал покрай мафиоти и далаверки. Няма да се нервя и да отварям очите на сляпото общество, защото то е апсолютно сляпо. Само да ви кажа че тези хитри мутри-полицаи исползват всяка актуална врътка на деня в своя изгода. Търсете връзката на полицая Благоев в нещо свързано с пари или отмъщение а може би изпълняване на поръчение от среди извън МВР или от Върха на МВР. Това и аз не мога да кажа, защото отдавна не ми е под прицел. Съжалявам за директора на МВР Враца че ней вероятно е подценил нещата и най-вече полицая Благоев.

като се говори с недомлъвки, като нещата остават недоизказани няма кой да ви разбере, най-малко ние аудиторията на простолюдието - така че ако имате да казвате нещо , точно и ясно право куме в очи

И като ви го каже човек какво ще направите? Просто ми е смешно че риете с рогът пръста и тя пада по гърба ви. Само поне едно нещо е добре да направите в България - когато не познаваш човек за когото става дума е по-добре да замълчиш вместо да влизаш в защита на силите които са против самия тебе. ОК

Вземете си приберете и онзи откачен майор Валери Михайлов, който обикаля със служебен джип Лексус с десен волан с номер М 11 33 ВК региона и налага актове за шофиране без пуснати светлини, като самият той и екипчето от полицаи кара този джип без пуснати светлини. За подобно нарушение се пише по принцип фиш, но той бил преценявал, че се налагало актове. Подвизите си върши из селата около Монтана, като дори се крие по селските улички и спира местните дори за проверка, дали карат с подходящи обувки. Същият е бил и гонен и от РПУ във Вършец. А според местни е бил и бит от там местните хора.

Малко са го били. Гейбераст се бие до като спре да мърда.

да вие в мвр уволняваите полицаите които сигнализират за нередности ,а тия дето си барат гъза ги преназначаваите ,да може всичките само да си барате гъзовете!!!

Хубаво беше поне да познаваш този полицай за който се застъпваш!!! Приличаш на онези маймуни които като видят леопард започват да се катерят на дървото и да пищят. Так леопарда знае къде са и това му е достатъчно да се сдобие с вечеря.

ти сигурно го познаваш по добре, тогава защо не ни разкажеш???приличаш на ония съсели дето като видят маймуна се скриват в някоя дупка и мълчат насрани и се мислят за леопарди ,ха,ха,ха смешник!!!

Добре че оня пуснал видеото, че да разберат че състоянието на работата в дирекцията е лошо...

Яка чистка трябва в МВР. там са такива Авгиеви обори тя няма изриване. С булдозери и фадроми трябва да се рине там. И масовата чистка да започне с всеки, който симпатизира на БСП. най-малкото защото МВР от 27 години би трябвало да е деполитизирана. А до преди 10-ина години даже и в Министерството се другаросваха. уж на майтап де. "Другаря полковник, другаря генерал..." Чистката в МВР я започнаха лайнарите от служебното правителство на Лайньо радев. Сега ББ просто трябв ада я продължи. Но не само в МВР. И в спец службите ДАНС не само че е създаден от БСП - ДАНС свъртялище на бивши кадри на ДС. Които, както добре знаем, са тясно свързани с КГБ. И в средния ешелон на дърбжавната админстрация трябват чистки. Ттам са се окопали на благи службици едни екземпляри от времето на милиционеро-социализъма. И екземпярите и техните дечица. Но ред по ред. И по-смело. Няма какво да се жалят - те и без това си гласуват гфлавно за БСП-то.

Между уволнението на Благоев и записа няма никаква връзка. Няма връзка с това и уволнението на Газибарски. Пределно ясно е. Удо, цвай биер!

То е ясно че двата случая са взаимно свързани. Непокорното ченге е уволнено за назидание на другите, за в бъдеще да знаят какво ги чака ако не слушкат и правят такива случаи достояние на обществеността. А началника на полицията от Враца ще го възмездят с друга атрактивна длъжност като отшуми в медийното пространство случая.

Стига с тези завоалирани обяснения, кое, какво, как - толкова ли е сложно да кажете истината.

всичко тук се прави с много воали и воалчета ,като в лебедово езеро ха,ха,ха

Кажете точно и ясно за какво е уволнен младшия инспектор Цветан Благоев, иначе все ще витаят слухове и догадки.

Уволнен е ,щото си е бандит в пагони,ето затова.И щото разсъждава като тъпо ченге-,,мен са ме награбили,ясно,ще ме уволнят...я да взема да разпространя записа с пиянските изцепки на Пешко Караджов,а като решат да ме уволняват-като ги съдя ще посоча,че това е било основната причина за уволнението ми,,

добре ....не го защитавам, но кажете някои от бандитските му изцепки иначе звучи като клевета

"Димитър Газибарски е преназначен като началник група в друго направление на дейност и в друго населено място до приключване на разпоредената от министър Валентин Радев комплексна проверка ".... Т.е. е преместен докато мине медийния шум. А иначе "Махнаха шефа на полицията във Враца" :)))

Hерядко, името действително казва много... A, този и на вид го докарва. жунгла2017.

Няма връзка с уволнения полицай...А трябва да има!

Гербаджиите,ЗАЩО уволнихте полицая,разпространил записа!? Вместо да го наградите,че представя една мутра в реалната й светлина,вие,наглеци,го уволнявате!? Дали пък"нямало връзка",между двете уволнения????? Само един такъв случай и слепеца проглежда,че когато управляват ГЕРБ,сме"Държава"на мутрите.

та значи гербаджиите са виновни че тоя същия полицай се разследва от 2 години за далавери,и със записа се опита да отклони вниманието от себе си,да се благодари че е само освободен а не подсъдим,щото е боклук ченге

Не може с едно уволнение да компенсираш с друго уволнение. Това прилича като някакъв взаимен отстрел. Така не се изгражда чувство за справедливост и обективност. Правилата са съвсем прости - виновните се наказват, невинно пострадалите се компенсират за щетите. Така се прави. С хората трябва да се постъпва честно, коректно и справедливо. Всичко друго е просто хаос и управленска некадърност.

Само в Милата Родна КЪРТИнка човек с "незадоволителни резултати" го местят на друго място ;)) Явно от географската ширина зависят резултатите - може би 5-10 км. по на север ще е с отлични резултати!

докато не изметат всички по стари ченгета от враца все така ще е,ще се сменят началник след началник без да има файда от това,тука са се навъдили едни гниди които са корумпирани даже и задниците,трабва си масова чистка на търтеите дето са с айдуците

искаш да кажеш, че крадат и със задниците си, както се казва в северозапада...

казва се краднат със гъзъ си,а ти не се обаждай че имаш голям соросоидем гъз