Влак прегази стрелочник в Горна Оряховица

58-годишен стрелочник е загинал, след като е бил прегазен от влак в района на жп гара Горна Оряховица - разпределителна вчера.

Обратно в новината

Коментари - Влак прегази стрелочник в Горна Оряховица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eй Московски! господ бави но не забравя,колко железничари умряха заради твоята реформа проведена от твоите шпицкомандажии като Недев,Никифоров и другите гербаджийски мастии,ще си платите с лихвите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В БДЖ положението е катастрофално от 25г.Всеки назначен там се упражнява на гърба на работещите и краде ,за да не остане нищо.После много е лесно фалит.А на КТБ дадохме 4,5млд.за да не фалира.Няма такава държава и такива управляващи.Тези хора работещи там трябва да са поне втора категория. Учили са на времето във военизирано училище.Ама кой ти признава ,виж друго е да си фатмак без никаква отговорност и полицай скатан в луксозно возило.Мир на праха му.

Бог да го прости и дано Държавата помогне на близките му!

Това с държавата ... не му е тук мястото, според мен.

Абе умнико знаеш ли на каква височина е буфера?откъде ще се качи за да стъпи на буфера,даже и със стъпенка за неговата възраст е невъзможно да стъпи на буфера,голям капацитет си еййййййй ама само в лаенето!!!!!!!!!!!!

На тази гара слизахме в движение. Имало е да се случи. Прилошало му е за миг и мига е станал вечност. Мир на праха му.

Нека просто помълчим... Светла му памет . Кураж на близките .

Ти май по себеси съдиш.Като гледам как пишеш не си трезвен.Дано същото те сполети. Нека почива в мир човека!

Лошо, да внимава къде стъпва следващия път!

да се провери колко алкохол има в кръвта на загиналия . публична тайна е че по малките населени места се пие денонощно , и особено на такива работни места като гарите

Бог да го прости човека. Както се казва - един миг невнимание и цял живот мъртъв ...

Катя

Бог да го прости! Съболезнования на близките му!

Вдигнете пенсионната възраст на 80 г. и случаи като този ще станат обичайни, въпреки дългият трудов стаж и опит на човека.

Ами то и при социализма мъжете се пенсионираха на 60 г. т.е човекът щеше да си работи и тогава. Какво е виновна сегашната реформа (или липса на такава) конкретно в този случай?

С тая разлика, че при социализма и до 2000г това беше втора категория труд, но някой много умен реши, че това не е опасен труд.

И ти си голям умник,тогава се пенсионираха на 55г.при втора категория труд!!!!!!!!

Бог да го прости!

Бог да го прости трудещият се честно за хляба си човек. Съболезнования за семейството и близките му.

Ето от това безразличие сме на този хал.Коментарите трябва да са много повече,хората заради такива трагедии даже излизат на улицата.

Ако за всяка трудова злополука излизаме на улицата, то кога ще работим?

Каква е нуждата от подобни новини???

Необходими са, за да се вземат мерки, описваните събития да не се случват...!!! Но на "територията" вече няма Държава и държавници, които искат и могат да го направят...!!!

Мир на праха на загиналия! Ужасна трагедия!

Индианците се съхраниха в резервати и все още могат да ги показват като атракция...!!! Но българският лош мат'риал няма да успее да оцелее до заселването си в резерват, а новото афроарабеско население на "територията" няма да има какво да покаже и каже на малките си орки, за унищожените балкански толерастични аборигени...!!! Боже, не успя да запазиш България и българите...!!! Амин!

Катя

Бог отдавна се пази от България.

Кога бе уважаеми журналисти ще направите един репортаж в какви условия работят железничарите.Колко пари получават?Колко смени карат?А това са хора квалифицирани ,а някой с висше образование и работят за 600лв.В какво се състоеше реформата единствено в съкращение.Нещо подобри ли се от тези икономии на заплати?Ако е за корумпирания съд една бройка да не е заета ще я отчетат като икономии и ще си раздадат бонуси.А ефикта от работота им никаква.Нека този загинал отруден човек тежи на съвеста на московски.Това е министъра който не се интерисува от БДЖ въобще.Айде след 25.10.фалирайте го.Вие и без това за управление не сте учили и нямате нищко общо с БДЖуправление.

Катя

Най-жалкото е, че съкращенията в БДЖ 90% се извършват сред тези, които работят ефективно - локомотивни машинисти, кондуктори, маневристи, стрелочници и т.н. А онези зад бюрата - само в краен случай. Работила съм в тази структура (зад бюро като счетоводител).

Имаше гонка и тоя единия не намали на пешаходния прелез !!! Видяхо го !!!

абе какво става през ден прегазени от влак?

Лека му пръст,отървал се е човека от мизерията и глада,която Герб ни докара до просешка тояга,има един лаф,когато се видиш със някой ваш близък,му казваш лафа,Къде се изгуби,като на Баба ми увеличението на пенсията и:)

Чак се зачудих от де се появи тоя умник . Как не ви увряха главите че всичко е последвстив от твоите БСП другари , май единствено ти си останал гладен от тази мафия явно защото си много умен и не си откраднал нищичко :)

Значи трябва да разбираме, че крадците са умни, а честните - глупави? Това е една блестяща демонстрация на ГЕРБ-ерския начин на мислене. Ако всички само крадат, няма ли в един момент вече да няма какво да се краде?

Абе глупости. Човекът не е искал да мре!

Паднал е от преумора.Както каза шаржето тук труда на едни е високо отценен/съд,военни,полицаи,банкери,журналисти,лекари/а други едвам връзват двата края ,а работата им отговорна и рискова.Московски къде си ?