Забраняват късите поли в МВР

Късите поли в униформата на служителките на Министерство на вътрешните работи ще са забранени.

Обратно в новината

Коментари - Забраняват късите поли в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им забранят ранното пенсиониране и 2о- те заплати, и да има референдум дали да ги получават тези превилегии, а на референдума да гласуват работещите в БГ.И ако се пенсионират по рано да им се даде 50% от пенсията- като навърши 65 г му дай цяла пенсия. Тогава да отиват и да дремят пред банките. Престъпност и кражби колкото искаш- а на тях превилегии

деер

С фереджета!

сети се мара да се обара - господа милиционери, мвр не е институция за проституция, не може една митничарка да си заголи ..... и да я вземат насериозно - но.... сигурно не е това причината за смяна на униформите , по-вероятно е някоя мутра да има залежал с тонове плат купен по два цента метъра някъде из азия и сега да иска" благородно"да си вземе с по 20 лв. на метър парите обратно - историята е същата като с касовите апарати по сергиите на пазарите преди десетина години - нищо ново под слънцето

Това е средоновековен начин на мислене, които няма отношение към качеството на работата в МВР. Подобно ограничение доста добре демонстрира какво е интелектуалното и ценстно ниво на отговорните хора в министерството.

Това за момиченцата или за момченцата е ограничението за минижупа..?

съгласна съм. Но вчера минах край задния вход на НС. И видях две хубавици с крайно неподходящи дрехи за това място- голи рамене, презрамки, чехли, къси поли, и най- вече грозни дрехи. Сигурно бяха служителки, но и чистачките да са пак не можеш да ходиш в НС като на улицата.

защо поли?? да ги загащват с панталони както мъжете?! каква е тази дискриминация към мъжете??! или,...тогава да разрешат мъжете полицаи с къси гащи през лятото,...а??;))

А под полата какво: прашки или без нищо? Интересно дали в наредбата това е определено

ОТ МЕРАКА НА НАЧАЛНИЦИТЕ ! ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СА МОБИЛНИ :-)

Отдавна това трябваше да стане, като се има предвид, колко грозни крака трябва да гледаме. Сега поне ще се виждат по-малко.

Същата шапка,която в Илиенци струва 6 лв, от тила ни я хващат за 12 лв.

Реформата започва от униформата. И там свършва :)

НА ПИЛОНА - СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ :-)

Простотията и безумието на туземците населяващи фронтовата територия ,образно се измерват в отношението, България - пенсия 60 евро на месец, спрямо Гърция- 950 евро на месец минимална пенсия.

Правилно, не е красиво. В дома си и когато не е на работа, може да се облича както пожелае.

Те и без късите поли редовно си почесмат през време на смяната палавите катерички. Проблема им е не в полите, а в главите! А за там лек няма...

Забраняват късите поли в МВР Това ли е основния проблем в МВР,от решението на който ще зависи нашата сигурност. Ако това е така, тогава ги облечете и като монахини.

остана само цвета на чорапите и ри-формата ще е пълна

Да се забрани и носенето на сутиени, за да приличат на тараби.

Приятно е, че министърката най-накрая е намерила тема в МВР, от която да разбира.

Заблудата е пълна -и от това не разбира

времето за сваляне на полата, не е свързано с дължината и

Всичката Мара втасала, само полата си не отпуснала;о)

е точно лятото ли, баси.. ама то промените в закона обикновено са такива: точка едно - затягане на дисциплината. точка две - думата 'и' се заменя с 'или'. точка три - последните 2 точки от предходната алинея, да се счита за непряко действие на лицето по точките описани в ... ' и това е. А и точка четири - за поличките. Велики промени, велико народно събрание !

В сбърканата държава на сбърканяците,това е важна новина. Много важна.

Видно е - здрава реформа се провежда. Сега униформите, като са наред - всичко ще цъфне и върже.

Е, сега с дългите поли по-лесно ще крият подкупите...

не разбрах може ли цепка на полата, силикон в устата и подвиквания "мале, ако те добарам извън работа ...."

Е как ще бягат тези, за да гонят претъпници.

На 4 крака, да не си потрошат токчетата.

И фереджета, и фереджета да им сложат...Ама простотияяя!!! Абе в кой век живеем???

Коалиция Бостан в действие.

Пфууу,тамън бях харесал глезените на глвния секретар,тип римски пехотинец...

Това показва само колко е нереформирано МВР и колко комунистически остатъци има в него. Първо трябва лустрация, която да отсее бившите комунисти, после началниците трябва да минат психотест, за да се изловят тези с милиционерски нагласи и да се изгонят. Все пак това е полиция, а не народна милиция. Що се касае до униформите то хората са подписали длъжностни характеристики и всичко извън тях е абсолютно незаконно. Нито началниците са господари, нито служителите роби, за да са допустими подобни заповеди. Що се касае до униформите то тази комунистическа отживелица следва да отпадне изцяло и навсякъде и да се носи само по избор

В тая жега - само по джапанки, очила и щапка - фуражка! !!

А полицайките под прикритие ще са със сини бурки , за да не ги бъркат с мюсулманките.

Нека под полите да носят и панталони, както правят от електората наДуПиСе! Но полите да не са много дълги и да са по-широки, за да не се спъват кагато гонят бандюгите.Не казват дали на полицайките е разрешено да носят грим и червило.

е министърът поне от това трябва да разбира, що то от другото.....гола вода!

Като знам какви ламути са жените в МВР и пончо до земята да им облечете, пак ще стряскат. По добре си ги дръжте из кочините. Да не стряскат децата по улиците.

По-скоро си комплексар а не естет! :)

Нещо не си в ред. Я си спомни кюстендилката, дето се прочу с Орландовци? Аааа? Апропо - какво стана с нея по-нататък?

в МееРе има страшни каки, но те не са униформени и никога няма да ги видиш на улицата. Те са по кабинетите на хладно до климатика, а фиша им е 2 пъти по-голям от тези на улицата, не ги мисли тях и само да знаеш, че със сержанти не разговарят просто самочувствието им е огромно, а контакта с теб им е под нивото.. на полата.

Силикона трябва да забранят защото когато по време на акция полицайката се затича ще има трудова злополука.

Увийте ги в пашкули като мюсулманките от арабските страни, само очите им да се показват! Да ева ченгетата тъпи ... И на тези които дойдат с малко по-къса пола печати да слагате! Това са гей или комунист може да го измисли!

"са" да се чете "само"

Това май е поредната реформа предложена от така нареченият ( РЕФОРМАТОТСКИ БЛОК )

Кунева стига си поставяла тези минусчета

"Офицерите от британската полиция ще престанат да реагират на малки кражби в домовете, пише "Дейли мейл". Според Сара Торнтън, шеф на Националния съвет на полицейските началници във Великобритания, измененията са свързани със съкращенията в бюджета на полицията с 25% през следващите четири години.Според Торнтън съвременната престъпност във Великобритания е сменила направлението в дейността си, като са намалели кражбите с взлом и отвличанията на коли. Тя съобщила, че в следващите 10 г. полицията във Великобритания я чакат масови съкращения до 70 хиляди служители. Ние трябва да изместим фокуса към по-актуални проблеми престъпления от актуален характер, тероризъм и киберпрестъпност заявила Торнтън." И ний сме дали нещо на света! Нашите с поличките отдавна не разследват нищо до 4 милиарда ;-)!

С такива ли глупости се занимават в МВР?-Полите трябвало да бъдат с дължина под коляното.С такава права пола се ограничава движението,ще се движат като пингвини.На снимката полата си е нормална.Такова чудо и в Севрна Корея няма.

Дали,ще им забранят,да носят прашки,а?!

Полицайка с прашки - ти нещоо ... Прашката - само като основно въоръжение ...

И няма как да бъде друго. Всичките полицаи /ВИЗИРАМ МЪЖКАТА ЧАСТ/ са накичени със злато, като сводници. Има нещо сбъркано със сигурност.

Явно в МВР колената са много секси и пречат на работата. Направо да им направят полите до средата на прасеца като на лелки. Жените ще добият много смешен вид

Аз искам полицайките и митничарките като си искат подкупа да го правят с къса поличка и жартиери.

Кога ще забранят КОРУПЦИЯТА в МВР???

Ихаааааааа! Някое корумпирано ченге чете коментарите и цъка минуси и плюсове :)

Корупцията е забранена ако е три пръста над фуражката.

someone

по принцип е правилно. това са сериозни професии, където е важно да се деиства професионално, това не са места за разголване на женска плът и съблазън. наи-добре да ходят с панталони, по практично е, полицаика и пожарникарка с пола ми звучи абсурдно, ако трябва да бяга, да гони престъпник, да се катери е по-удобно с панталон.

Вижте сега, драги съфорумци! Сексапилът е именно в това, в началото да се покаже колкото може по-малко, та да има ефект събличането. А то с тези оскъдни дрехи, които не скриват нищо, напоследък драстично падна раждаемостта и нацията се топи неудържимо! Е, не става дума за мургавите ни събратя, за тях дрехите са една условност пред традицията! А иначе, какво по-секси от униформена кака с голям пистолет, шок-палка и белезници? Евала на министърката за реформата. Остава само да допълни и униформените изисквания за бельото, особено на жените и нещата си идват на мястото!

Та аслъ,нашите модерни полЮцаи който не ги е хванал,той не ги е ...

ПОНЕЖЕ ВЕЧИ ОПРАВИХА ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА ТА СТИГНАХА ДО УНИФОРМИТЕ

Сетила се Мара, да се побара

Пак се пропуска най-важното: жените в армия, пожарна и полиция да бъдат добре обръснати.