10-годишно дете почина от токов удар в училищен двор

10-годишно момче е починало по време на игра в двора на училището в гоцеделчевското село Копривлен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Аутопсията е показала, че причина за смъртта е токов удар, съобщи д-р Мария Радойкова, директор на болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jingiby

Аман, бе!

ЧЕЗ вън от България !

И без това дечицата в България са на изчезване, а ние си позволяваме да ги губим по най- безхаберните възможни начини! Страшно е, че е пълно с хора, които не си гледат работата!

Всичко в тази окаяна държава е хаос, безстопанственост и безотговорност. Жалко за България. Мир на душата на детето.

Сега ЧЕЗ ще платят едни пари за да потулят случая, после ще искат увеличение на тока заради повишените им разходи, което ДКЕВР ше подкрепи. И накрая - клиентите с удоволствие ще си платят сметките :)

Децата са единственото богатство което имаме какво сме без ТЯХ

Много тъжна новина. Жалко за детето, жалко за майката, за братчето... Лошо! Но се чудя на ЧЕЗ- сигнализирани са и нищо. Как е възможно такова безхаберно отношение. Аиначе когато трябва да засичат електромерите, са много активни в надписването на сметки, а тука седят и чакат, нещо да се случи. И то се случи. Ужасна трагедия.

Определено май става дума за опасна немърливост от ЧЕЗ, завършила за съжаление трагично. Не искам да пиша мнението ми за случая, че ще е доста гневно, само ще кажа това - било е предотвратимо, проявена е животоструваща немърливост, но каквото и да кажем или да се направи вече е късно... Нищо няма да върне детето.

Ето още едно доказателство за БЕЗХАБЕРИЕТО И КОМПРОМИСИТЕ В ТАЗИ ЗАГИВАЩА МИЗЕРНА ДЪРЖАВА! ТОТОЛНА ЛИПСА НА КОНТРОЛ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ! Бог да го прости детенцето!

Държавата, пардон, територията на мърлячите. Чез е виновна, ами другите селяци очи нямат ли? Може при някоя буря да е паднала жица, всичко става, не може на всеки ъгъл да има служител. Ама дай на безхаберните българи да кесат по пейките и да одумват кой с кого е минал, за друго нямат очи. В боковете, ако те оберат, пак никой не е видял, иначе знаят всички клюки.

Бог да прости детето и даде утеха на роднините! А инвестициите на ЧЕЗ ги харчат-политици и ДКЕВР...вън от България!Чакам новото правителство да покрие ВСИЧКО справка Р.овч-абе къде е дългият инкасатор някой да го е засичал из европата или е във русия?Няма ли да е министър от "големият шлем"Седянков го издирва!

Кои му пука за децата в училищата у нас....по важни са изборите !

никаква полза от протестите- монополите като чез продължават да нехаят за тия дето им плащаме.

Жалко за детето. Нека се намери адвокат и да осъди ЧЕЗ за милиони.

Излючително прав си! Идете и вижте хората как си вършат работата в "нормалните" страни! В тази държавица всеки гледа да краде, лъже и ако може да взима кинти без да работи! СМЕШНИЦИ!

Трагедията е голяма. Питам сега адвокатите, защо не окажат БЕЗПЛАТНО Правна помощ на съкрушената жена да осъди ЧЕЗ. Никой няма да и върне детето, но поне да знаят от ЧЕЗ, че българин не означава КУЧЕ.

Еми така е на българина винаги друг е виновен...за мръсотията около блоковете е общината, за корпуцията държавата, за солта в салатата жената....само аз не съм виновен за нищо, манталитет, за това бяла държава никога няма да бъдем, докато не разберем, че българия и държавата е всеки един от нас !

и докато пускате сополи от тип "горкото детенце - кой е виновен?" някой политтехнолог вече е кеширал статията на журналистчето :-) не че ЧЕЗ са стока ама тук вече играем СТАНИ ДА СЕДНА и колкото повече децица хванат жицата - толкова повече ще се повишат залозите за ЧЕЗа

Бог да го прости детенцето! А за ЧЕЗ - .........!!!

За човешкия живот, няма ли кой да протестира !? Толкова ли е "евтин" той в чалгария???

а по-добре някой лекар да ти направи лоботомия на промития мозък

Така е! Затова най-простото и лесно нещо е ВСЕКИ ДА СИ ВЪРШИ КАКТО ТРЯБВА РАБОТАТА А АКО НЕ СТАВА ЗА НЕЯ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ВЕДНАГА! Стига с ганьовски тарикатлъци и оправдания!А държавата да контролира а не да плаща грешни пари на хора, които НЕ си вършат работата!

ЧЕЗ не е някакво спуснато външно образувание. В компанията работят почти изцяло българи; и българи не са си свършили работата. Подали сигнал - и нищо... тоест - аз съм си свършил моята работа, казал съм, че има проблем. Дори служителите на компанията да бяха дошли утре, още днес, преди да се подаде сигнала, трябваше да се ограничи достъпът и да се предупредят по някакъв начин хората да не се преминава от там...

Не е ЧЕЗ виновен а бай ти ганьо-ЦЪРВУЛА! МЪРЛЯЧИТЕ И НЕКАЪРНИЦИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС!

абсолютно! нека българите(елтехници) бачкащи в ЧЕЗ знаят че българин неработещ в ЧЕЗ не означава куче а означава ветропоказател

Днес, утре...става дума за "жички" в училищен двор. ЧЕЗ трябва да реагират светкавично. До 1, 2 часа. Както и да обезопасиш в двора има деца. Първолаците не могат да четат. И са деца /от любопитство може да стане белята/. За съд са ЧЕЗ.

Иначе си прав, но се пише "немАрливост", идва от "немАра", оттам пък е "занемАрявам".

Нали в ЧЕЗ работят българи! Значи някой български идиот не си е свършил работата!

Забравил си да напишеш " дървен ".

Бог да прости детето, ужасна трагедия! Но от новината не разбирам каква е връзката между падналото от оградата дете и прекъснат кабел на ЧЕЗ. Ясно е, че има немърливост от страна на компанията по поддръжката на електрическата мрежа и за това те трябва да се държат отговорни, но как това има общо с инцидента не става ясно.

Престъпна небрежност... Очакваме прокуратурата да се намеси поне толкова бързо, колкото на изборите...

Е, ти искаш да разбереш кой е убиецът още на третата страница.

просто не издържам ве че да чета за загинали деца. заради една небрежност от страна на чез, директорката, и още не знам кой. Това не е държава

WTF! В една друг новина чета 22 годишно момче починало при спортен инцидент, а сега 10 годишно дете губи живота си при такива обстоятелства...Думи нямам просто. Тези новини ще ме вкарат в пълна депресия. Не стига, че в България българчета няма, и като видя такива новини ми се къса сърцето. Думи нямам просто...

Плитък безименен гроб, без опело за служителите на ЧЕЗ допуснали трагедията.Нека.Ще бъде !!!

Абе тъпанар ако това беше твоето дете пак ли така щеше да говориш, След като са били предупредени и не са направили нищо кой е виновен папата ли Чудя ти се как си станал философ

zgancok@

Ако се намирахме в щата Тексас, установеният виновник за сличилото се щеше да бъде умътвен чрез разстрел или на стола който и към днешна дата функционира безотказно! Но не сме, затова, че за нищо никой не се наказва всеки върши работата си през просото! Жалко за детенцето и за родителите му, насълзиха ми се очите!

Аз не разбрах точно,защо ЧЕЗ да е виновна!?По-ми прилича на срязан кабел от цигани-те така режат,когато има ток и оставят след себе си виснали жици.Поне у нас така бяха рязали -вече два пъти.Ама как не ги уби тока тия ,бе!

Без значение сайта койо чеат днес е само смъртни случай, но за това дете в Хаджидимово думи нямам еб.си скапана държава докато едни се карат дали да има нови избори децата умират поради немарливоста на някой хора пълна идиощинане в цялата държава най-добре да я запалим и всичко да започне на чисто

Странно кой слага минуси?! Някой болен най-вероятно

Тези от ЧЕЗ са идиоти, не са хора. Съд и вън от България!!! Защо трябва да си отиде един човешки живот и тогава да се вземат мерки за безопасност???

Кой е "установеният виновник" според тексасците? Негърът Чичо Том ли?

Директорката се е обадила на ЧЕЗ. И това изчерпва нейната грижа и води до разрешаване на проблема! НЕ! Директорката звъни на ЧЕЗ, докато не бъде премахната ПРИЧИНАТА за евентуална, а вече и реална смърт на дете. Директорката е била чиновничка.... ЧЕЗ ще проверят сигнала и ще се окаже , че няма писмен сигнал, или е точно днес е трябвало да ремонтират кабела. Но вече е безумно и трагично късно! И това е всеки път! И знаете ли, причината е много простичка - НЕБРЕЖНОСТ.Тотална небрежност към случващото се около нас. Ей така измират деца...от нечия небрежност.

Нямам думи - ужасна трагедия! Иска ми се да пиша за задължения на администрация, ЧЕЗ, полиция... съд, ама няма смисъл!!!

Голяма трагедия! Съболезнования на родителите на починалото детенце! Не мога да проумея как е възможно да се оставят малки деца да играят без надзор?!?! Във всяка нормална държава родители, оставили децата си без надзор на възрастен, подлежат на глоба и неприятности от социалните. Явно има защо така да е прието в НОРМАЛНИТЕ държави!!!

Това, че мангалите са прерязали кабела е едно на ръка и имат огромна вина, такива са за затвора. Друго не мога да си обясня, защо след като господата дето всеки месец ни прибират маса пари за ток и разни добавки към него, след като са били предупредени, не са отстранили проводниците навреме. Защо винаги правим всичко след "дъжд - качулка". Ееее безотговорността им е пословична. Сега кабелите били премахнати - дааа, ама тази немарливост струва живота на едно дете и то забележете от кабели на детска площадка. Ужас. Това как може да се нарече, кой ще плати сега живота на детето? ЧЕЗ ЛИ?????